-
Μάλιστα, άρα καλά το έπιασε το μάτι μου. Φαίνεται σε κάποια στιγμιότυπα πως απλά σμπρωχνει τον λεβιέ και μόνος του βάζει την επομενη σχέση. Για παράδειγμα από την δευτέρα σε τρίτη σχεση. Πολύ καλή αναβάθμιση για psa. Εκεί έπασχαν παλαιότερα.
-
Θα το τζούρνεψαν από την Fiat...
-
Εγώ μια χαρά τις έβαζα τις ταχύτητες πάντως...
-
@criuser said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Εγώ μια χαρά τις έβαζα τις ταχύτητες πάντως...
Αλλά μόνο εσύ και μόνο στα δικά σου....αχαχα!!
Οδήγησα κάμποσα καινούργια psa...χειρότερο κιβώτιο είχα χρόνια να οδηγήσω, ντροπή και μόνο που το έβαζαν σε αυτοκίνητα. Προφανώς είναι να να σπρώξουν τα αυτόματα, δεν εξηγείται αλλιώς...άθλιο τελείως!
-
Αυτά της δεκαετίας του 90 ήταν καλουτσικα αλλά έσπαγαν εύκολα!!!
Μετά την δεκαετία του 2000 ήταν .... άθλια... Πραγματικά δεν υπήρχε αυτοκίνητο με χειρότερο κιβώτιο. Σκαλωναν συνεχώς και ήταν σφιχτά εκεί που δεν έπρεπε.
Μετά έγιναν σαν λαστιχένια, και τώρα από ότι ακούγεται επιτέλους.....κάτι γίνεται.Πέρασαν 30 έτη για να σκεφτούν να φτιάξουν το κιβώτιο τους. Εντωμεταξυ ακόμα και αν οδηγούσες kia picanto ένιωθες πως είχε δέκα φορές καλύτερο κιβώτιο από το ακριβότερο psa. Εκεί είχαν φτάσει. Καλοί, χρυσοί, στηρίζουμε, θαυμάζουμε αλλά και λιγο σεβασμος στους πελάτες σας.
-
4Κ τσιμπησε το αμαξι!!! απο 25.5Κ ξεκινα πλεον η βενζινη με τα 110!!! προλαβετε να παραγγειλετε το 2008 πριν τα αλλαξει και αυτα ο μαστορας! 21.8Κ ξεκινα ακομα !!! μεχρι τις 17:00 εχει εγγυηση τιμης!!! ξεφτιλα....
-
Παραπάνω είναι, 19.900 είχε το 1.2 110. Άρα μιλάμε για 5.600, αρ γιου σουρ;
Δε πειράζει ωραίο αμάξι αλλά κάνει την απάντηση στο δίλημμά μου πιο εύκολη.
Το καλοκαίρι ρίχνω φωτοβολταϊκούλια στην ταράτσα και το αυτοκίνητο ας περιμένει... -
25500 τώρα το είδα και έτριβα τα μάτια μου! Έτσι το οικονομικό 308 που μας έκανε χάρη και μπράβο του εισαγωγέα που έβγαλε καλή τιμή και καταλαμβάνει τον Έλληνα σε μια μέρα έγινε μια από τα ίδια! Δλδ τόσες πωλήσεις είδε τους 3-4 μήνες που το κυκλοφόρησε με την φτηνή τιμή και είπε βάλε +5.500 μας παίρνει!
-
Προφανώς δεν υπάρχουν αυτοκίνητα ούτε για δείγμα. Μοιάζει με πλειστηριασμο, ποιος (μ@λ@κ@ς) θα δωσει τα περισσότερα για να παραλάβει το 1 και μοναδικό 308 που θα πατήσει Ελλάδα σε 15μηνες.
-
Πολύ απλά, είτε μην αγοράζετε είτε επενδύστε τα σε αμοιβαία, σε νεα επενδυτικά κτλ.
Και δεν θα σας πιάσουν κορόιδο και θα κερδίσετε περισσότερα
-
Τα αυτοκίνητα, ειδικά τα ευρωπαϊκά, έχουν ακριβύνει λόγω των ελλείψεων ανταλλακτικών-πρώτων υλών και της τεράστιας αύξησης του κόστους ενέργειας, λόγω του Πολέμου στην Ουκρανία. Δεν αποφάσισαν όλοι οι εισαγωγείς ξαφνικά να πλουτίσουν σε μια μέρα... Αυτή η κατάσταση θα γενικευτεί και θα κρατήσει χρόνια.
-
Δεν είπε κανένας ότι πλουτίζουν, για να τους κλαίνε οι ρέγγες είναι.
Τα αυτοκίνητα που πουλάνε είναι απειροελάχιστα, απλά η ζήτηση είναι λιιιιιγο πιο πάνω.
Αυτά που λες παίζουν αλλά τα αυτοκίνητα ακριβυναν κυρίως λόγω έλλειψης.
Ότι θα κρατήσει χρόνια... Αυθαίρετο συμπέρασμα. -
Τα αυτοκίνητα ακρίβυναν σε εργοστασιακές τιμές κυρίως, λόγω της αύξησης του κόστους και μειωμένης παραγωγικής δυνατότητας.
-
Εγώ απορώ,τα ηλεκτρικά έχουν τέτοιες αυξήσεις και τέτοια καθυστέρηση στην παραγωγή.
-
7-8 χιλιάρικα πήρε τις προάλλες πάνω το Tesla Model 3, παρόλο που φτιάχνεται στην Κίνα, η οποία δεν επηρεάστηκε τόσο πολύ από τα γεγονότα.
-
Τωρα μπήκα διαμορφωτη...
308 1.5d active+ 6mt 28.300 από 24.300 χαχαχαχαχα.
Εντωμεταξύ αυτά βλέπει και ο φίλος που πουλάει το μοναδικό kamiq diesel στο car και το πήγε στα 27.800 με πάνω από 30k km αγορασμένο 22.5k. -
Οποτε και στα ηλεκτρικά τα ίδια. Εντάξει το tesla είναι νούμερο ένα επιλογή για εμένα αλλά τα χρήματα δεν τα έχω οπότε είτε ανέβηκε είτε όχι δεν το πείρα είδηση.
-
Όντως, αυτό που προειπώθηκε πως τα ευρωπαϊκά (και τα ασιατικά που κατασκευάζονται Ευρώπη) αυξάνουν περισσότερο την τιμή από τα ασιατικά και τα "original" γιαπωνέζικα,το παρατήρησα κι εγώ.Πιθανή εξήγηση εκεί που πήγαν να συνέλθουν από την πανδημία,η ευρωπαϊκή βιομηχανία δέχτηκε ένα επιπλέον χτύπημα από τον πόλεμο που ξέσπασε στην επικράτειά της.
Φαίνεται τα γαλλικά,γερμανικά να τρώνε αυξήσεις σε σύντομο χρόνο και μεγάλες 2-4.000+ ευρώ, ενώ τα π.χ. Honda,Mazda να έχουν μικρότερες (<1000ευρώ) και να παραμένουν σταθεροποιημένες για αρκετούς μήνες ή π.χ. Ηyundai να αυξάνουν κάθε 1-2μήνες,αλλά με μικρό ποσό 150-300ευρώ.
-
Το 308 πάντως, δεδομένων των σχετικά σύντομων χρόνων παράδοσης, έχει κάνει price in τη διαθεσιμότητα γι αυτό και οι υπερβολικά υψηλές τιμές-που δεν βλέπουμε στα 2008 που θέλει 6μηνο+.
Εξάλλου, η σεζόν για τις αντιπροσωπείες είναι τελείως χαμένη και τα έξοδά τους τρέχουν, όποτε οποίος επείγεται για αυτοκίνητο θα πληρώσει και τα σπασμένα τους.
Ελπίζω μόνο να μην χάνω κάτι και να είναι προσωρινή κατάσταση διαφορετικά θα γίνουμε πλούσιοι με δυνατότητα αγοράς καινούργιου και φτωχοί με τα σαραβαλάκια τους….
-
Διαμόρφωσα ένα active plus βενζίνη 110 άλογα. Με μεταλλικό χρώμα 26.285€. Πολύ ακριβό. Σε πρώτη εκτίμηση βγαίνει ακτός αγοράς το 308. Γύρω στα 26k πάει το αντίστοιχο Golf, που επιπλέον είναι mild hybrid, έχει αυτόματο κιβώτιο και ζάντες αλουμινίου, όχι τάσια.
Ακόμα και μέσα στην κρίση ο ανταγωνισμός των αυτοκινητοβιομηχανιών συνεχίζεται. Όποιος μπορεί να συγκρατήσει τα κόστη του και να αντέξει να πουλάει σε πιο λογικές τιμές, θα βγει κερδισμένος.
Θα δούμε αν θα ακολουθήσει π.χ. και η vw στις αυξήσεις, ή αν η Peugeot έχει αρχίσει και τρεκλίζει.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)