-
κοιτα αν παει ο αλλος να το οδηγησει και βάλει και την μουσικαρα του μεσα να δοκιμασει τα ηχεια δεν θα ακουσει τπτ...εμεις ειμαστε λιγο ψιλιασμενοι και τα ψαχνουμε ολα και αλλο ειναι να κάνεις το πρωτο σου τεστ ντραιβ και αλλο μερικες δεκάδες...
Απλά για να μην σας μπερδεύω με το θέμα του στροβιλισμού και του ήχου που άκουγα, αν θέλω να το πω όσο πιο απλά μπορώ άκουγα ένα σαν σφύριγμα πως είναι όταν έχεις λίγο το παράθυρο ανοικτό αλλά φυσικα χωρίς να είναι ανοικτά.
Ήταν συνεχής ήχος όχι διακοπτομενος ή αυξομειουμενος. -
@tkin73 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
κοιτα αν παει ο αλλος να το οδηγησει και βάλει και την μουσικαρα του μεσα να δοκιμασει τα ηχεια δεν θα ακουσει τπτ...εμεις ειμαστε λιγο ψιλιασμενοι και τα ψαχνουμε ολα και αλλο ειναι να κάνεις το πρωτο σου τεστ ντραιβ και αλλο μερικες δεκάδες...
Απλά για να μην σας μπερδεύω με το θέμα του στροβιλισμού και του ήχου που άκουγα, αν θέλω να το πω όσο πιο απλά μπορώ άκουγα ένα σαν σφύριγμα πως είναι όταν έχεις λίγο το παράθυρο ανοικτό αλλά φυσικα χωρίς να είναι ανοικτά.
Ήταν συνεχής ήχος όχι διακοπτομενος ή αυξομειουμενος.αυτο το σφυριγμα για μερικους μπορει να τους τρελανει!!θα δειξει, συντομα θα αρχισουν και απο αλλους τα test drive , και απο τα περιοδικα .εαν ειναι λογο σχεδιασμου θα φανει.(θα κακοφανει μαλλον)!
-
@plev said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Ήταν συνεχής ήχος όχι διακοπτομενος ή αυξομειουμενος.αυτο το σφυριγμα για μερικους μπορει να τους τρελανει!!θα δειξει, συντομα θα αρχισουν και απο αλλους τα test drive , και απο τα περιοδικα .εαν ειναι λογο σχεδιασμου θα φανει.(θα κακοφανει μαλλον)!
καλα αν περιμένεις από περιοδικα να σου πουν για σφυριγμα...σφυρα μου κλεφτικα...
https://www.4troxoi.gr/blog/peugeot-308-odigontas/ .....
ουτε οπαδικο φορουμ στο fb δεν εκανε τετοια αποθεωση...με ονοματεπώνυμα!!!
εγω στην αρχη μολις το ακουσα αυτό είπα ελα μωρε εντάξει σφυριζει λιγο θα σταματησει.
Αλλα όταν είδα οτι ηταν συνεχης ηχος σταθερος που δεν υποχωρουσε εστιασα την προσοχη μου. Δεν είναι κάτι τρομερα εντονο είπαμε αν ανοιξεις λιγο την μουσικη το καλυπτει αλλα ήταν εκει... -
Ποια περιοδικά παιδιά, έχουμε πλέον τον @dimsabas εμείς , από αυτόν περιμένουμε πλέον αληθινή και σωστή ενημέρωση στα πιο πρακτικά και ουσιαστικά ζητήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου.
-
Πέρασα χθες και το είδα!
Έκδοση allure plus, βενζίνη νομίζω, χειροκίνητο, λευκό περλε!
Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, το αυτοκίνητο έχει ανέβει πολύ σε ποιότητα, τουλάχιστον ως εικόνα στα υλικά 1ης ματιας/επαφής. Προσωπικά μου φάνηκε κατά πολύ ανώτερο από γκολφ και λεον, προσωπικά θα το έβαζα πάνω από αυτά τα 2 και λίγο κάτω από τον άσσο. Πιο στιβαρό και πιο καλά δεμένο, δεν κουνιόταν το παραμικρό. Επίσης εντύπωση μου έκανε και ο επιλογέας ταχυτήτων, ο οποίος μου φάνηκε καλύτερος από αυτόν που φοράει πχ το 208, δεν ξέρω ίσως να τον βελτίωσαν, θα φανεί όμως και σε συνθήκες οδήγησης. Οι χώροι μου φάνηκαν πολύ άνετοι, βέβαια είμαι και 1.70 οπότε σχεδόν όλα άνετα μου φαίνονται . Σίγουρα το λεον είναι κατά πολύ πιο άνετο στις πίσω θέσεις, λογικό βέβαια αφού βασίζεται στο πάτωμα της Octavia. Προσωπικά αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ότι η οροφή είναι αρκετά χαμηλή, βέβαια και στο puma και στο xceed που μπήκα την ίδια εντύπωση μου έδωσαν. Μάλλον φταίει αυτή η μόδα να τα κουπεδιζουν κατά μία έννοια ώστε να μοιάζουν σπορ. Μπήκα μετά στο i10 της κοπέλας μου και ένιωθα λες και οδηγούσα c-suv . Infotainment, κάμερα οπισθοπορειας κλπ επίσης κατά πολύ βελτιωμένα σε γραφικά. Το Σάββατο αν βολέψει θα πάω και για τεστ ντραϊβ για περισσότερες λεπτομέρειες. Από τιμές ότι ξέρουμε λίγο πολύ, ισχύει η έκπτωση των 1000 ευρώ σίγουρα μέχρι τέλους του μήνα, για μετά δεν γνωρίζουν. Δεν μου ανέφερε για κάτι καλύτερο από πλευράς του. -
-
Πολύ όμορφο και του πάει πολύ το άσπρο της περλας γιατι φαίνονται οι γραμμές του.Κατα την γνωμη μου η GT ειναι η ωραιότερη έκδοση του αν και ξεφευγει σε τιμή και δεν νομίζω να περπατήσει σε εκείνη την έκδοση γιατί μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.
Πάντως είναι το ωραιότερο στην κατηγορία του αυτή την στιγμή μέσα έξω. -
@christosvvs said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
. Σίγουρα το λεον είναι κατά πολύ πιο άνετο στις πίσω θέσεις, λογικό βέβαια αφού βασίζεται στο πάτωμα της Octavia.
λογικο δεν ειναι! εχουν το ίδιο μηκος σε δυσκολευει όσο το λεον ή το φοκους στο παρκαρισμα αλλα φιλοξενει πιο απροθυμα τους πισω επιβατες. Αυτη πρεπει να ειναι η αναγνωση. Σε ποιο πατωμα πατά το καθενα ειναι άλλη κουβεντα.
σχετικα με την στιβαρότητα το 308 ειναι πάνω και απο τον ασο. Ποιο μποσικη ειναι η κονσολα του ασου απο του 308. Του 308 ειναι οτι πιο ακλονητο εχω προσπαθήσει να κουνησω!! πολυ πιο σταθερο απο 2008-3008 που ειχα μπει πριν 1 -2 χρονια. -
Καλά κουκλάρα, σαν νύφη είναι με την λευκή πέρλα. Αυτή την ρημάδα την φωτό με το ματσούκι στη μέση τι την έβγαλες για να τρομάζουν τα παιδιά που δεν τρώνε το φαγητό τους; it's alive, ITS ALIVEE!! Καλύτερα Active + & EAT8...
-
Όντως...και εμένα μου θυμίζει κάτι άλλο... Πώς το έκαναν έτσι;;;
Τεσπά αν δεν έχω φράγκα καλή και η .....παναγιωταινα -
καλα αν περιμένεις από περιοδικα να σου πουν για σφυριγμα...σφυρα μου κλεφτικα...
εγω στην αρχη μολις το ακουσα αυτό είπα ελα μωρε εντάξει σφυριζει λιγο θα σταματησει.
Αλλα όταν είδα οτι ηταν συνεχης ηχος σταθερος που δεν υποχωρουσε εστιασα την προσοχη μου. Δεν είναι κάτι τρομερα εντονο είπαμε αν ανοιξεις λιγο την μουσικη το καλυπτει αλλα ήταν εκει...https://www.carandmotor.gr/dokimes/dokimi-ellada-neo-peugeot-308-130-ps
Σε κάποιο σημείο αναφέρει το άρθρο το εξής:
"Πέρα από έναν ελαφρύ συριγμό που ανά διαστήματα φτάνει στα αυτιά σου και προέρχεται από τη μετάδοση"Λες να είναι από το κιβώτιο? Πάντως και γω που το έκανα τεστ ντραϊβ το παρατήρησα αυτό που λες! Ήταν σαν κάποιος να ψιθυρίζει κάτι ένα πράμα. Δεν μου προκάλεσε κάποια σοβαρή ενόχληση πάντως, ακόμη και με κλειστό το ραδιόφωνο. Όταν δε έβαλα μουσική σε νορμάλ ένταση, εκεί όντως δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα.
-
Αλλα όταν είδα οτι ηταν συνεχης ηχος σταθερος που δεν υποχωρουσε εστιασα την προσοχη μου. Δεν είναι κάτι τρομερα εντονο είπαμε αν ανοιξεις λιγο την μουσικη το καλυπτει αλλα ήταν εκει...https://www.carandmotor.gr/dokimes/dokimi-ellada-neo-peugeot-308-130-ps
Σε κάποιο σημείο αναφέρει το άρθρο το εξής:
"Πέρα από έναν ελαφρύ συριγμό που ανά διαστήματα φτάνει στα αυτιά σου και προέρχεται από τη μετάδοση"Λες να είναι από το κιβώτιο? Πάντως και γω που το έκανα τεστ ντραϊβ το παρατήρησα αυτό που λες! Ήταν σαν κάποιος να ψιθυρίζει κάτι ένα πράμα. Δεν μου προκάλεσε κάποια σοβαρή ενόχληση πάντως, ακόμη και με κλειστό το ραδιόφωνο. Όταν δε έβαλα μουσική σε νορμάλ ένταση, εκεί όντως δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα.
Mπορει εμένα μου ερχόταν από αριστερά . Να ήταν από την μετάδοση και να έβγαινε αριστερά ή από εκεί εγώ να το άκουγα πιο καθαρά. Τι να πω. Ενοχλητικός πολύ δεν ήταν ήταν όμως εκεί...
-
-
Δεν έχω δει άλλο αμάξι σε αυτό το τεστ αρκετά απαιτητικό δείχνει 4/5 βλέπω το βαθμολογούν με ότι σημαίνει αυτό , αρκετή πλάγιο ολίσθηση βλέπω αλλά είπα ότι φαίνεται αρκετά ζορικο το τέστ.
-
Διάβαζα το press release του νέου 308 και έπεσε το μάτι μου στη «βελτίωση» του αεροδυναμικου συντελεστή στο 0.28.
Όταν αγόραζα το T9 II το είχα επιλέξει και λόγω της αεροδυναμικής του, θυμόμουν ότι ήταν κάτω από 0.30.
Έψαξα και βρήκα λοιπόν τη γαλλική παρουσίαση του και …αυτό. Απευθύνονται σε χρυσόψαρα δυστυχώς
-
-
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Βελτιώθηκε ο δείκτης SCx
SCx είναι η μετωπική επιφάνεια του οχήματος σε τ.μ. και όντως βελτιώθηκε (μειώθηκε), αλλά λιγότερο από 2%…
Από αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα και συγκρίνοντας με το Τ9 ΙΙ, είτε το προηγούμενο ήταν αρκετά προχωρημένο όχημα είτε στο νέο δεν ήθελαν να επενδύσουν κι άλλα λεφτά για ριζική ανακαίνιση και νέα πλατφόρμα (εν όψει ηλεκτρικοποίησης της γκάμας), οπότε απλώς "βελτίωσαν" την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα.
Μιλώ για μηχανικές βελτιώσεις, τα ηλεκτρονικά είναι βέβαιο πως είναι μία γενιά μετά. -
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Βελτιώθηκε ο δείκτης SCx
Που μπορούμε να βρούμε το CD/SCx ή όπως αλλιώς λέγεται για το Captur 2 ?
-
Γράψε στο google αεροδυναμική πολυκατοικίας, κάπου εκεί.
Εντάξει κρυωσες με το αστείο ή να πω και άλλο.
0,35 έχει το προηγούμενο
-
Το νέο 308 πατάει στην 3η γενιά της κοινής πλατφόρμας της psa. Το προηγούμενο στην 1η.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)