-
Μπα δύσκολα. Οι άνθρωποι ούτε τον λόγο τους κράτησαν (περί χώρων για τους πίσω) ούτε προσέθεσαν κάτι το οποίο δικαιολογεί τιμολόγηση αυτού του επιπέδου.
Βέβαια δεν είναι και χαζοί να μην εκμεταλλευτούν το momentum που έχουν. Πάνε με το ρεύμα. Ακριβότερο το Focus, το Golf σου λέει εμείς μ@λ@κες είμαστε να πουλάμε φτηνά τώρα που ο κόσμος γουστάρει τά μούτρα μας;....
-
Αμα είναι ακριβότερο το φόκους και το γκόλφ , τότε το αμάξι είναι τσάμπα...
-
Mεταξύ Lexus IS 300h και 308 hybrid 180, τι θα μου προτείνατε? Βγαίνει και πιο φτηνό το Λέξους και το σκέφτομαι σοβαρά, αλλιώς το Πεζώ θα διάλεγα (ΟΧΙ). Στα ίδια λεφτά βγαίνει και η Τζάγκουαρ ΧΕ που είναι και τέσσερο επί τέσσερο, αλλά δεν έχει acc και έφαγε delete.
-
Γιατί είσαι στην αγορά για τέτοια αυτοκίνητα και είσαι σε δίλλημα;
-
Αυτό το πράσινο μεταλλικό του βίντεο,νομίζω ότι προς το παρόν είναι χωρίς χρέωση.
-
Είμαι σε δίλημμα. Να ανοίξω ξεχωριστό νήμα?, έχει πολύ ζουμί η υπόθεση.
-
Αμέ, άνοιξε!
-
ΟΚ, αύριο, πάμε για ύπνο Κατερίνα τώρα.
-
@cruiser Μια η άλλη είναι πλέον με τα Focus/Golf στον ίδιο εξοπλισμό. Αλλά τι να συγκρίνεις; Να το βάλεις οδηγικά δίπλα στο Focus; Θα κλαίνε οι κρεμαγιέρες. Ακόμα και στην ποζεριά με τις οθόνες τώρα που θα πάρει upgrade το Golf και εκεί ήττα θα έχει το λεονταρακι.
Προσωπική άποψη αλλά θεωρώ ότι πάλι το 308 δεν θα χτυπήσει κορυφή. Κλασικά μόλις πιάσει 3ετια και "εκλογικευτεί" η τιμολόγηση θα πλακώσουν τα leasing και οι προσφορές για να πουν ότι έκαναν πωλήσεις. Σαν τώρα που έχω βαρεθεί να βλέπω λευκά active+ blueHDI....
ΥΓ: Έπαιξα λίγο με τον διαμορφωτή της Peugeot γενικότερα σήμερα. Ντάξει οι άνθρωποι έχουν κόψει καδένα δεν εξηγείται αλλιώς. Σοβαρά εξοπλισμένο EAT8 2008 31-33k και 41k το βενζινοκίνητο 3008! Ναι, οκ...
-
Οι τιμές έχουν ξεφύγει έτσι και αλλιώς .
Αλλά το πεζώ πλέον δεν σκέπτεται το γκόλφ. Πόσο μάλλον το φόκους.
Και οι περισσότεροι αγοραστές νοιάζονται για αυτά που προσφέρει το πεζό.
-
@vdx said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Active plus 1,5 diesel .
Μια χαρά σύγχρονο, δυνατό, οικονομικό , όμορφο και καλά εξοπλισμένο. Μετά ξεφεύγει.
Αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα με 21500 έχεις ωραίο οικογενειακό με 1,2 thp. Μη ξεχνάμε πως είναι c segment και όχι b seg και b suvΗ βασική έκδοση είναι αυτή. Μια χαρά αυτοκίνητο, αν δεν κάνω λάθος έχει όλα τα σύγχρονα adas και acc!
Πλαστικό τάσι.
Ωχ! Έχει μια ποτηροθήκη;;;;
Χαχαχαχαχα είναι απίστευτοι...Πλέον είναι σίγουρο ότι η μια ποτηροθηκη αποτελεί συνειδητή επιλογή!
O τετράγωνος χώρος μπροστά από τον τεμπέλη δεν παίζει ρόλο ποτηροθηκης; Στο αυτόματο νομίζω υπάρχουν σίγουρα δύο που κλείνουν με συρταρωτο καπάκι. Το προηγούμενο 308 είχε θεματακια όμως ακούω εδώ και εκεί....
Πάντως ο 1.2 130 εατ8 που είχα οδηγήσει στο παρόμοιου βάρος c4 scross ήταν απολαυστικός αν και τσιμπούσε λίγο σε κατανάλωση εδώ πιστεύω με τον καλύτερο λογικά αεροδυναμικό συντελεστή να είναι ακόμα λίγο καλύτερα τα πράγματα. -
Πολύ όμορφο αν και χάλια χρώμα. Θα το έπαιρνα? όχι
σε αυτή την κατηγορία μάλλον αναμεσα σε leon, focus ή i30 sportback θα ήμουν. χωρίς να σημαίνει ότι βρίσκω κακό το λιονταρι.
-
@sabas_thess said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@cruiser Μια η άλλη είναι πλέον με τα Focus/Golf στον ίδιο εξοπλισμό. Αλλά τι να συγκρίνεις; Να το βάλεις οδηγικά δίπλα στο Focus; Θα κλαίνε οι κρεμαγιέρες. Ακόμα και στην ποζεριά με τις οθόνες τώρα που θα πάρει upgrade το Golf και εκεί ήττα θα έχει το λεονταρακι.
Προσωπική άποψη αλλά θεωρώ ότι πάλι το 308 δεν θα χτυπήσει κορυφή. Κλασικά μόλις πιάσει 3ετια και "εκλογικευτεί" η τιμολόγηση θα πλακώσουν τα leasing και οι προσφορές για να πουν ότι έκαναν πωλήσεις. Σαν τώρα που έχω βαρεθεί να βλέπω λευκά active+ blueHDI....
ΥΓ: Έπαιξα λίγο με τον διαμορφωτή της Peugeot γενικότερα σήμερα. Ντάξει οι άνθρωποι έχουν κόψει καδένα δεν εξηγείται αλλιώς. Σοβαρά εξοπλισμένο EAT8 2008 31-33k και 41k το βενζινοκίνητο 3008! Ναι, οκ...
Τόσο κόστιζαν και όταν πρωτοβγηκε. Για αυτό λέμε οι περισσότεροι πως ξέφυγε η εταιρεία. Αλλά στο νέο 308 πιστεύω πως βελτίωσαν αισθητά την βασική έκδοση αν είναι η ίδια με αυτήν που βλέπουμε στην γαλλική αγορά.
Δηλαδή με 21500 φαντάζομαι με το κλειδί στο χέρι αγοράζεις ένα τουρμπατο και αρκετά καλά εξοπλισμένο c seg.
Αυτό που έχω απορία είναι για το αν προσφέρει μεσαίο αερόσακο. Διότι αν δεν έχει νομίζω δεν θα πιάσει τα 5 αστέρια -
Εδώ έχει την βασική. Μάλλον έτσι θα είναι και σε εμάς, με τα καθίσματα αυτά. Απλο ύφασμα. Αλλά οκ δεν το λες και κακο για 21500.
Το προηγούμενο είχε εξαιρετικό ζύγισμα στο σασί του μεταξύ άνεσης και ικανότητας στις στροφές και στα ταξίδια. Αν είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο και πιο ήσυχο και προσεγμένο...τοτε οκ είναι αποδεκτά αυτά τα χρήματα ( μιλώ πάντα για την βασική έκδοση)
-
Εγώ προτιμώ την συγκεκριμένη υλοποίηση του infotainment με τα φυσικά κουμπιά παρά την υλοποίηση με τα προγραμματιζόμενα shortcuts. Οδηγώντας θα χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια….
-
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Εδώ έχει την βασική. Μάλλον έτσι θα είναι και σε εμάς, με τα καθίσματα αυτά. Απλο ύφασμα. Αλλά οκ δεν το λες και κακο για 21500.
Το προηγούμενο είχε εξαιρετικό ζύγισμα στο σασί του μεταξύ άνεσης και ικανότητας στις στροφές και στα ταξίδια. Αν είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο και πιο ήσυχο και προσεγμένο...τοτε οκ είναι αποδεκτά αυτά τα χρήματα ( μιλώ πάντα για την βασική έκδοση)
Δεν ξέρω πάλι πολλά μου φαίνονται για μια επιλογή που έχει παντού κοψίματα. Με αυτά λεφτά παίρνεις το scala style 1.5 tsi dsg με 150 άλογα. Πόσο ποιοτικότερο είναι το 308 μέσα από το σκάλα; Σε χώρους χάνει σίγουρα πίσω το πεζό και σε αποσκευές επίσης. Από επιδόσεις καμιά σχέση ....τόσο καλύτερο στήσιμο έχει και ομορφιά το 308 που να ξεπερνάς τα υπόλοιπα;
-
Δύσκολο δίλημμα αυτό. Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα άλογα του σκάλα και οι χώροι είναι τρελό πακέτακι
Πρέπει να οδηγήσω το σκάλα για να απαντήσω με πιο σιγουριά. Αλλά έχοντας οδηγήσει το 308 (της προηγούμενης γενιάς δηλαδή της σημερινής του 2021) έπαθα πλάκα πόσο καλοφτιαγμένο ήταν σαν αίσθηση, ιδιαίτερα με πολλά χιλιόμετρα.
Φοβερό σασί...
Άλλωστε συμφορουμιτης έβαλε νέα ελαστικά και γράφει με το 308 του 63db στα 120 χλμ/ώρα. Τέτοια νούμερα έχει η 5 άρα bmw μη πω η 7 άρα και κάνω λαθος!!! -
Συγνώμη αλλά το Scala δεν βλέπεται…χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι είναι κακό αυτοκίνητο,το αντίθετο,αλλά μόλις βγεις από εκεί μέσα θα μυρίζεις φορμόλη…
-
Από την μια έχεις γλυκό γκάζι και τον φόβο του dsg.
Από τη άλλη έχεις λιγότερο γκάζι, καλύτερο λογικά πάτημα και πριμιουμ αίσθηση, ομορφιά να φάνε οι κότες και πουλ Μουρ, αλλά χειροκίνητο -
Οδηγείς και βλέπεις αυτό στον καθρέφτη σου.....εντάξει, ψαρωνεις άγρια....
Για μια στιγμή θα νομίζεις πως είναι το 508!!!
Και είναι και η βασική έκδοση!!!!!! Υπό κάποιες γωνίες είναι απίστευτο...σε άλλες πάλι είναι...... χοντρό
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)