-
@criuser said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Βλέπουμε το εσωτερικού του Βραζιλιάνικου νέου C3 και του Avenger, οπότε γνωρίζουμε τις βασικές γραμμές που θα έχουν τα επόμενα Β σουβ, σε διάφορες παραλλαγές.
H εμπειρία από άλλα μοντέλα που κυκλοφορούν σε "τριτοκοσμικές" αγορές λατινικής αμερικής-ινδίας δείχνουν ότι αυτά συνήθως δεν έρχονται σε μας τους προχωρημένους.
-
@antoniokon said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@lap said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Το μόνο Σιτροέν που λες είναι Σιτροέν και το χαίρεσαι έχω την αίσθηση είναι το c4 , τα άλλα είναι κυρίως δεν με ενδιαφέρουν.
Πως λέμε αττική σύνταξη...
Εδώ έχουμε τη νέα Λάπεια σύνταξη...
Υ.Γ. εννοείται σε πειράζω...
Ταφεννια σύνταξη θα έλεγα, χαχαχα
Όπως έχω πει το Τ9 μου αν γράφεις μια λέξη και πατήσεις space συμπληρώνει μια δική του, και αν το πατήσεις πολλές φορές κάνει διάλογο μόνο του.
-
Θα σου έλεγα να βγάλεις αυτή την αυνανιά το ταφ9 αλλά μας χαρίζει θεϊκές στιγμές
-
Με αυτή την μαλακια το Τ9 η γυναίκα μου μοίραζε σε όλους π@υτσες.
Κάθε φορά που έγραφε πες,το τηλέφωνο έβαζε "πέη"
-
Είναι ύποπτο, γιατί το Τ9 μαθαίνει τις λέξεις που χρησιμοποιείς και τις βγάζει πιο συχνά...
-
Χμμμμμμμ......λες;
Να πάω να πάρω ένα BMW τότε,μπας και μεγαλώσω κάνα πόντο.
-
-
@katafractos17 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Παρά πολύ όμορφο εξωτερικά , εσωτερικά απλή σχεδίαση, η σχεδίαση του τιμονιού το σώζει αρκετά, η απόλυτη πλαστικουρα όμως σε ποιότητα υλικών, καλά εκείνο το κάλυμμα στο κέντρο του μεσαίου τούνελ είναι ανέκδοτο, ντροπή, απορώ πως πέρασε τον τελικό έλεγχο!
Κόβουν από παντού για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους;Ποιός να το έλεγε πως τα αυτοκίνητα του 2015-2020 θα ήταν καλύτερα από τα αυτοκίνητα του μέλλοντος σε όλα τα χαρακτηριστικά!
Θεωρώ πως αυτό έπρεπε να είναι το νέο Fiat Panda, με μια καλή τιμολόγηση θα ήταν μια νέα αρχή για την Φιατ.
Για μένα είναι πάντως μια ακόμη ένδειξη πως η Stellantis δεν έχει την παραμικρή ιδέα ακόμη που πατάει στρατηγικά.
Κάτι μου λέει πως Toyota ,Κορεάτες, και Dacia (που το επόμενο duster θα μοιάζει σαν Jeep από το μέλλον) θα επικρατήσουν απόλυτα μέχρι το 2030 .
-
Το εσωτερικό είναι παραλλαγή του νέου C3 και του Φίατ 600.
Πάμε σε άλλες λογικές. Η Ντάτσια όσο ακριβαίνει θα έχει θέμα στις πωλήσεις.
-
Άμα δεν βγάλει εκείνο το concept το 4Χ4 για να σώσει τα προσχήματα τότε μουφα..
Πάντως όλα αυτά τα B suv που θα βγάλουν θα είναι entry points για Jeep/Alfa/Lancia αργότερα, τα σοβαρά οχήματα αυτών θα είναι τα μεγαλύτερα μάλλον..
-
Έχει μικρούς χώρους για τους πίσω. Ο δοκιμαστής είναι δεν ειναι 1,80m, ή μήπως έχει βάλει τέρμα πίσω το καθισμα του οδηγού; Μου φαίνεται εχουν μπλέξει με αυτήν την πλατφόρμα του γκρουπ στο b seg, σε όλα τους είναι έτσι στριμωχτα τα οποία δεν κάνουν για εφήβους στο πίσω κάθισμα. Ένα αγόρι πλέον στην εφηβεία είναι άνω του 1,80m. Αν ο πατέρας είναι και αυτός 1,80+, ψηλό λογικό, τότε δεν χωράνε.
-
Το εσωτερικό είναι παραλλαγή του νέου C3 και του Φίατ 600.
Πάμε σε άλλες λογικές. Η Ντάτσια όσο ακριβαίνει θα έχει θέμα στις πωλήσεις.
Αν δεν κάνω λάθος σε αρκετές αγορές τα Dacia είναι πλέον πιο φθηνά από ότι στην Ελλάδα και αν λάβουμε υπόψη και την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη - μισθούς σε κάποιες από αυτές και την τιμή τους σε σχέση με άλλες εταιρείες τότε είναι παμφθηνα στο εξωτερικό για αυτό που προσφέρουν εξ ού και η εκτόξευση των πωλήσεων τους Ευρωπαϊκά.
Μην ξεχνάμε πως η τελευταία γενιά Duster είναι ενα πάρα πολύ καλό αυτοκινητάκι overall , σχεδιαστικά , σε χώρους, κινητήρες, τετρακίνηση, πολύ καλό σε άνεση , αξιοπρεπέστατη οδηγική συμπεριφορά με μοναδική παραχώρηση την ποιότητα σε κάποια σημεία που και αυτό πλέον είναι αδιάφορο όταν βλέπεις το παραπάνω Jeep να είναι το ίδιο σε αυτό τον τομέα.
Στα 22-23κ που ειχε η top έκδοση 4x4 είτε Dci είτε Tce ήταν ευκαιρία τεράστια, φανταστείτε στην Γαλλία ή στην Γερμανία που είναι σαν να λέμε 18.000 ευρώ.
Αντίστοιχα και το νέο Sandero.
Φανταστείτε πόσο μεγάλη επιτυχία για έναν χαμηλομισθο Ευρωπαίο θα έχει το επόμενο Duster έξω που θα είναι σχεδιαστικά πολύ ανώτερο στα 27-28 κ με τον hybrid κινητήρα της Renault.
Εδώ φυσικά δεν θα μας αφορά αφού λογικά με βάση τις τιμές που είδαμε τελευταία σε Duster και Sandero θα παίζει στα 33κ για μια καλή έκδοση του. -
Το Duster έχει εσωτερικό 20ετιας και όλα είναι άθλια μέσα. Και εμένα μου αρέσει και το σέβομαι και το είχα βάλει ψηλά στις επιλογές (κυρίως λόγω 4Χ4 και Γαλλικού diesel) αλλά ήταν hard sell για το 2020.
Στο εκθεσιακό είχαν ξεκολλήσει μοκέτες, αυτοκόλλητα, εκείνο το πλαστικό που έχει στον συνοδηγό μπροστά, γενικά κοιταζομασταν..
Έχει πάρει και 2-5.000 από τότε (τέλος 2019), βγαίνει και με τον αστείο 90-100 άλογα για οικογενειακό αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία C.. άντε να βγει το καινούργιο γιατί κούρασε..
-
Για όσους πρόλαβαν το pro fl duster με σωστούς κινητήρες τετρακίνηση και τιμή, κάνανε την αγορά της δεκαετίας
-
Την αγορά της 10ετίας κάναμε εγώ και ο Πήλιου...
-
@mastoras78 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Για όσους πρόλαβαν το pro fl duster με σωστούς κινητήρες τετρακίνηση και τιμή, κάνανε την αγορά της δεκαετίας
Εγώ συμφωνώ, αλλά για πρώτο αυτοκίνητο, ειδικά για εμένα με 99% χρήση πόλης δεν.. μακάρι να με έπαιρνε για 3ο (γιατί Αθήνα για 2ο πάλι δεν κάνει) και το έψαξα λίγο προ-περυσι.
-
Την αγορά της 10ετίας κάναμε εγώ και ο Πήλιου...
Θες λαϊκ λύπησης? Πες τώρα όμως..
-
Χειροκρότημα και υπόκλιση, θέλω...
-
Χειροκρότημα και υπόκλιση, θέλω...
Με φατούρο,πίσσα και πούπουλα δε βολεύεσαι ε ?
Για το έρκρος έμπορας αυτοκινήτων έπρεπε να γίνεις όχι κατοικιών !
-
O καλός έμπορος πουλάει ψυγεία στους Εσκιμώους και ηλεκτρικά καλοριφέρ στην ζούγκλα της Αφρικής...
Μελλοντικά Β suv Stellantis