-
Είναι από τα ποιο χαρακτηριστικά ορθογραφικά λάθη.
Υ.γ
-
@antoniokon said in DS4 2021:
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος το εχει δει από κοντά σε ποιο χρώμα είναι πιο ωραίο
Οφ τόπικ αλλά...
Υπόδειγμα σωστής χρήσης του ποιο-πιο...
Τουλάχιστον οι μισοί σχολιαστές του φόρουμ, δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά και χρησιμοποιούν λάθος το ένα στη θέση του άλλου...
δηλώνω ΕΝΟΧΟΣ κυριοι
-
-
Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο ωραίο αλλά το μαύρο που είδα το αδικεί πολύ το αυτοκίνητο. Μα πάρα πολύ...
-
@andreas72 said in DS4 2021:
Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο ωραίο αλλά το μαύρο που είδα το αδικεί πολύ το αυτοκίνητο. Μα πάρα πολύ...
Για αυτό το έχουν δωρεάν και το δίνουν και στα λήζινγκ.
-
Το crystal pearl ως χρώμα από κοντά είναι ωραίο? Με το άσπρο είναι καλύτερο?
-
Στην έκθεση είχε άσπρο με μαύρη οροφή και ήταν πολύ ωραίο.
Αλλά και τα ανοιχτόχρωμα μεταλλικά είναι όμορφα. -
Χαζευα λιγο τις πωλησεις του DS4 23 κομματια μεχρι τον Ιουνιο την ιδια ωρα το ανταγωνιστικο Cupra 245....
Σε μια ενδεχομενη μεταπωληση θα υπαρχει δυσκολια πιστευω , αφου φαινεται οτι το κοινο του ειναι μικρο....
-
@anergos13 said in DS4 2021:
Χαζευα λιγο τις πωλησεις του DS4 23 κομματια μεχρι τον Ιουνιο την ιδια ωρα το ανταγωνιστικο Cupra 245....
Σε μια ενδεχομενη μεταπωληση θα υπαρχει δυσκολια πιστευω , αφου φαινεται οτι το κοινο του ειναι μικρο....
και γω μεταξύ των 2 CUPRA χαλαρά θα διαλεγα
το ένα είναι πολύ ομορφο και relaxing και το άλλο σπορτίφ
θα διάλεγα το σπορτίφ καθε μέρα μεχρι να παπουδέψω και να πάρω toyota εεεεε DS4 εννοούσα.
Παντως σε σχεδίαση μεσα έξω είναι ωραίο
-
Η διαφορά στις πωλήσεις είναι εντυπωσιακή.
Εγώ πάντως ds4 θα έπαιρνα και σαν καινούριο και σαν μεταχειρισμένο.
-
Το κούπρα είναι σούβ και είναι μόδα.
Το 4 είναι πιο σπορ μέσα, το φοράς δηλαδή και αυτή την εποχή ο κόσμος προτιμά την άπλα των σουβ.Επίσης δεν είχαν ποτέ ετοιμοπαράδοτα αμάξια και τώρα μιλάνε για 8 μήνες αναμονή.
-
Το 4 είναι πιο σπορ μέσα, το φοράς δηλαδή και αυτή την εποχή ο κόσμος προτιμά την άπλα των σουβ.Επίσης δεν είχαν ποτέ ετοιμοπαράδοτα αμάξια και τώρα μιλάνε για 8 μήνες αναμονή.
Η κατηγοριοποιηση τους μεταξυ suv και crossover ειναι σχετικες και θα ελεγα αμελητεες και ανευ ισχυρης βασης....
Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι αναποδα, το Formentor μεσα εξω εχει σαφως sport υποβαθρο και προσανατολισμο ενω το DS4 βασιζεται στις πινελιες "πολυτελειας" και εντυπωσιασμου με σκοπο την ανεση...
Προφανως με αυτο τον τροπο και το ηλικιακο κοινο τους ειναι εκ διαμετρου αντιθετο στον πυρηνα του....
Εκει εγκειται και η διαφορα νομιζω στις πωλησεις αφου το "νεανικο" κοινο παντα πολυπληθεστερο ....
-
-
Εννοείς το crystal pearl?
-
ρε συ τι σπορ είναι το 4? πλάκα κάνεις
υπέροχο είναι και μου αρέσει για αυτό που είναι αλλά
σπορ δεν είναι, καμία σχέση
πες το ανετο, ομορφο, προχωρημένο σχεδιαστικά, ποιοτικο αλλά όχι σπορ
-
-
Το Performance Line αν είχε κάνα κινητήρα γληγορο θα το έλεγες και ζμπορ
-
Το Performance Line αν είχε κάνα κινητήρα γληγορο θα το έλεγες και ζμπορ
υπέροχο το βρίσκω, αμαξάρα αλλά σπορ δεν είναι
δεν φτάνει ένας κινητήρας γληγορος και ζμπορ ζάντες και σπορ design
πρέπει να είναι φτιαγμένο σαν σπορ (τιμόνι, αναρτήσεις κτλ) και αυτό από ότι έχω διαβάσει στα reviews δεν είναι. Ανεση προσφέρει και πολλά άλλα αλλά όχι σπορ οδήγηση.
καποια αμάξια δεν σε προδιαθέτουν για σπορ οδήγηση αλλά για χαλαρη απομονωμένη οδήγηση σε πιο χαλαρό ρυθμό με ποιοτητα κύλισης και ανεση. Ε νομίζω κάτι τέτοιο είναι τούτο
Βεβαια μπορεί να έχει και κάποια έκδοση που να είναι σπορ δεν ξέρω, δεν έχω δει κάποιο τέτοιο review. Παντως πολυτέλεια μου βγάζει όταν το βλέπω από το design του
-
Ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο, λίγο στην όψη εννοούσα αλλιώς με την καμία ΣΠΟΡ ΣΠΟΡ....
-
DS4 2021