-
Το λευκό μήπως είναι περλα? Γιατί λίγο δύσκολο να χρεώνεται το απλό χρώμα ένα χιλιάρικο.
Είπαμε να αρμεξουμε τον κόσμο τώρα που βρήκαμε δικαιολογίες αλλά όχι κι έτσι.
-
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ (10 ηλεκτρικές ρυθμίσεις για το κάθισμα του οδηγού και 6 για του συνοδηγού)
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:
2.330,77 στο Trocadero + (Υποχρεωτική προσθήκη εσωτερικού σε δέρμα Basalt) : 1.381,87
2.299,66 στο Rivoli -
-
Το λευκό μήπως είναι περλα? Γιατί λίγο δύσκολο να χρεώνεται το απλό χρώμα ένα χιλιάρικο.
Είπαμε να αρμεξουμε τον κόσμο τώρα που βρήκαμε δικαιολογίες αλλά όχι κι έτσι.
Το crystal pearl έχει 1000ε περίπου.
Το white nacre έχει αρκετά παραπάνω. Αναλόγως και με τα έξτρα που μπορεί να έχεις βάλει γιατί μπορεί να σε ανεβάζει σκαλοπάτι στα τέλη ταξινόμησης -
Αυτά δίνει. Η 2η τιμη ειναι η "Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή"
η πρωτη μετα τον κωδικο ειναι χωρις φπα και τελος ταξινόμησηςΧρώμα αμαξώματος Μαύρο PERLA NERA 9VM0 0,00 0,00
Χρώμα αμαξώματος Γκρι LACQUERED SCM0 565,33 817,32
Χρώμα αμαξώματος Cristal PEARL PHM0 565,33 817,32
Χρώμα αμαξώματος Λευκό NACRE N9M6 805,26 1.164,20
Χρώμα αμαξώματος Κόκκινο VELVET PQM0 565,07 816,95
Χρώμα αμαξώματος Χρυσό CUIVRE RPM0 565,33 817,32
Χρώμα αμαξώματος Γκρι PLATINUM VLM0 565,33 817,32 -
Καταλαβαίνω ότι και τα 2 είναι περλες. Απλά στη μια υπάρχει ένας τόνος προς το χρυσό(?).
Οπότε απλό λευκό χρώμα δεν παίζει στο συγκεκριμένο.
-
Το Crystal Pearl νομίζω ασημιζει λίγο το άλλο είναι ολόλευκο.
Καλά είπαμε οι τιμές των εξτρα είναι για τα μπάζα.
Πάει μακριά η μπάλα.
Εγώ για τον παρακάτω συνδυασμό ειμαι:
https://www.autolina.ch/en/auto/ds-automobiles-ds4/3467057 -
Το Crystal Pearl νομίζω ασημιζει λίγο το άλλο είναι ολόλευκο.
Καλά είπαμε οι τιμές των εξτρα είναι για τα μπάζα.
Πάει μακριά η μπάλα.
Εγώ για τον παρακάτω συνδυασμό ειμαι:
https://www.autolina.ch/en/auto/ds-automobiles-ds4/3467057Τρομερό αυτό το χρώμα πολύ ωραία δενει
-
Ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο για τη βασική έκδοση:
Επισημαίνω ότι η διαμόρφωση των καθισματων και της κεντρικής κονσόλας είναι έξτρα.
Σε γενικές γραμμές αναφέρει πολλά από αυτά που έχουμε ήδη αναφέρει εδώ.
-
Πάντως ακόμα και στην βασική είναι εντυπωσιακή. Αν την πάρεις σε καλό χρώμα ακόμα και στην βασική κάνεις το κομμάτι σου ασχέτως αν δεν έχει acc.
-
Πάντως ακόμα και στην βασική είναι εντυπωσιακή. Αν την πάρεις σε καλό χρώμα ακόμα και στην βασική κάνεις το κομμάτι σου ασχέτως αν δεν έχει acc.
Ούτε οπισθοπορειας έχει....αμάξι στα 30Κ χωρίς κάμερα....νομίζω γενικά ο Σ. έχει αυτή την κράχτη απουσία της οπισθοπορειας κυρίως για να ωθεί στην δεύτερη έκδοση που εδώ όμως έχει μεγάλο σκαλοπάτι στην τιμή. Αυτό το κάνει σε όλα τα νέα μοντέλα.
-
Μάλλον για αυτό το κάνει, όντως.
-
Το nacre είναι το περλέ παιδιά (3πλης επίστρωσης).
Και στο 308 αν θυμάμαι σωστά έτσι λέγεται και το χρεώνουν 1100 ευρώ και εκεί, οπότε μάλλον το ίδιο θα είναι. -
Καλησπέρα, έχει βάλει κανείς παραγγελία; παίζει καμία έκπτωση γιατί με μία και μοναδική αντιπροσωπεία σε όλη την Αθήνα δεν βλέπω προκοπή. Ενδιαφέρομαι αρκετά αλλά με τις εξωφρενικές τιμές που έχουν τα έξτρα κολλάω στο να προχωρήσω.
-
@mitsos207 said in DS4 2021:
Καλησπέρα, έχει βάλει κανείς παραγγελία; παίζει καμία έκπτωση γιατί με μία και μοναδική αντιπροσωπεία σε όλη την Αθήνα δεν βλέπω προκοπή. Ενδιαφέρομαι αρκετά αλλά με τις εξωφρενικές τιμές που έχουν τα έξτρα κολλάω στο να προχωρήσω.
Στα ίδια είμαι, το οδήγησα σήμερα. Μου άρεσε αρκετά.
Θα γράψω εκτενώς τις εντυπώσεις.Μόλις διαπίστωσα ότι τα έξτρα που έχει και ο διαμορφωτης αλλά και ο κατάλογος, έχουν εξωφρενικές τιμές γιατί έχει γίνει μπάχαλο στην μετάφραση.
Πχ οι κάμερες 360 (κωδικός 1G18) περιέχουν τον κωδικό ZYDY που είναι το ACC με Blind Spot και Rear traffic.
Έχω βρει έναν κατάλογο από Ολλανδία που τα έχει όλα αναλυτικά:
https://media.dspp.awsmpsa.com/file/32/7/Tarif-DS-4-AM-10-NL.pdfΚάποια από τα έξτρα δηλαδή έχει νόημα, ανάλογα την έκδοση, να έχουν υψηλή τιμή γιατί έχουν μέσα μαζεμένους 5 κωδικούς απλά η λεζάντα λέει μόνο μια φράση!!!!
Δυστυχώς στην αντιπροσωπεία δεν το γνωρίζουν αυτό. Συγκεκριμένα για τον 1G18 έκανα ερώτηση και ο υπεύθυνος θα ρωτήσει τα κεντρικά μιας και δεν ήταν σίγουρος. Από τον ολλανδικό κατάλογο πάντως είναι εμφανές.
-
Μόλις διαπίστωσα ότι τα έξτρα που έχει και ο διαμορφωτης αλλά και ο κατάλογος, έχουν εξωφρενικές τιμές γιατί έχει γίνει μπάχαλο στην μετάφραση.
Δυστυχώς στην αντιπροσωπεία δεν το γνωρίζουν αυτό. Συγκεκριμένα για τον 1G18 έκανα ερώτηση και ο υπεύθυνος θα ρωτήσει τα κεντρικά μιας και δεν ήταν σίγουρος. Από τον ολλανδικό κατάλογο πάντως είναι εμφανές.Κλασσικός Συγγελίδης...δημόσιο!!
-
Μόλις διαπίστωσα ότι τα έξτρα που έχει και ο διαμορφωτης αλλά και ο κατάλογος, έχουν εξωφρενικές τιμές γιατί έχει γίνει μπάχαλο στην μετάφραση.
Δυστυχώς στην αντιπροσωπεία δεν το γνωρίζουν αυτό. Συγκεκριμένα για τον 1G18 έκανα ερώτηση και ο υπεύθυνος θα ρωτήσει τα κεντρικά μιας και δεν ήταν σίγουρος. Από τον ολλανδικό κατάλογο πάντως είναι εμφανές.Κλασσικός Συγγελίδης...δημόσιο!!
Πρεμιο σου λέει μετά, ανταγωνιζεται την X2 λέει. Πας δηλαδή μπεμβε και δεν ξέρουν τους κωδικούς που πουλάνε noooooot.
Τεσπα ο κωδικός με τα μπλιμπλικια όλα είναι ο D501, αν τον βάλεις αυτόν στον διαμορφωτή κολλάει, κάνει tilt το σύστημα πολύ πλάκα έχουν.
Δευτέρα Τρίτη μου είπαν θα έχουν και την performance line στην έκθεση για χαζι.
Θα επανέλθω με εντυπώσεις από την βόλτα που έκανα χθες.
-
Εγώ το οδήγησα την πρώτη μέρα που ήρθε για μια βόλτα στο τετράγωνο χωρίς να μπορέσω να καταλάβω κάτι φυσικά. Από τότε περιμένω να με καλέσουν για να το κάνω ένα σωστό τεστ ντραιβ αλλα ακόμα τίποτα.
Θα ήθελα το acc π.χ αλλα επειδή είναι ακριβώς μαζι με άλλους 3-4 κωδικούς ξεφεύγει η τιμή. Ποση ωρα το οδηγησες; χωρίς τον πωλητή φαντάζομαι; -
Συνεχίζουμε να μπερδεύουμε τον Βόλο με τον κ@λο. Αυτός που μπορεί να αγοράσει και το κυριότερο να υποστηρίξει την κτήση μιας BMW δεν περνάει ούτε έξω από έκθεση DS. Άποψή μου.
-
@sabas_thess said in DS4 2021:
Συνεχίζουμε να μπερδεύουμε τον Βόλο με τον κ@λο. Αυτός που μπορεί να αγοράσει και το κυριότερο να υποστηρίξει την κτήση μιας BMW δεν περνάει ούτε έξω από έκθεση DS. Άποψή μου.
Αυτοί τα μπερδεύουν όχι εμείς. Είμαι αρκετά συνειδητοποίημενος, προσωπικά δεν θέλω BMW, αλλά όταν τα παπαγαλάκια τους λένε τέτοια τραγούδια οι συγκρίσεις γίνονται αναγκαστικά.
DS4 2021