-
Ποιά έκδοση και κινητήρα του Kuga έκανες test drive;
-
-
29.200€ αρχική 130ps puretech 1,2T EAT8.
Τι αμαξάρα είναι αυτή ? Πανέμορφο
-
Με 35Κ θα παίρνεις ένα πολύ σικάτο/designάτο/premium αυτοκίνητο που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο και ξεχωρίζει!
-
Πολύ όμορφο είναι.
Το καλύτερο VFM θα είναι όταν αρχίσουν να πωλούνται μεταχειρισμένα! Εκεί θα μιλάμε για τρομερές ευκαιρίες...
-
Αυτή η τιμή στο vd είναι λογικά Γερμανίας από όπου αντλούν συνήθως τις 'πρώιμες' τιμές τους οι Κροάτες. Οι τιμές Γερμανίας συνήθως είναι ελαφρώς πιο πάνω από τις δικές μας. Επιπλέον σε βρετανικό άρθρο διάβασα ότι για Αγγλία στις 25κ λίρες υπολογίζουν την βασική έκδοση ήταν κάπου στα 28.900€ (διορθώστε με αν κάνω σοβαρό λάθος). Όποτε έχουμε από δύο διαφορετικές πηγές τιμή που κάθεται στα περίπου 29κ για την βασική ενώ κάπου πήρε το μάτι μου ότι από την 2η ή 3η εξοπλιστική έκδοση θα είναι διαθέσιμη με μόνο +600€ η cross έκδοση. Άρα στην βασική έκδοση μάλλον cross γιοκ.
Εκτός αυτών κάπου διάβαζα εχθές το βράδυ για ένα φοβερό πακέτο βασικού εξοπλισμού για το DS4. Καλά δεν το συζητάμε τι θα παίρνεις με καλά λεφτά επιπέδου 35κ. Το σημαντικότερο που διάβασα σε ένα βρετανικό άρθρο είναι η σαφής στόχευση/πρόθεση της DS να χτυπήσει άμεσα τις πολύ μεγάλες πωλήσεις των A-class/1-series (δεν ανέφερε καθόλου το A3 το συγκεκριμένο άρθρο, δεν το προσπέρασα με πρωτοβουλία μου). Όλα αυτά με οδηγούν σε πρώιμο μεν αλλά πολύ αισιόδοξο δε συμπέρασμα ότι για κάποιον που έχει 'μέτρο στα θέλω του' θα υπάρχει έκδοση βενζίνης με τον puretech 130 1,2T EAT,8 την οποία με ένα ποσό πολύ κοντά στα 30κ θα παίρνεις ένα εξαιρετικό όχημα χωρίς καμία έλλειψη.
Προφανώς και οι εξοπλιστικές υπερπαραγωγές θα πληρώνονται αδρά πλην όμως η βασική έκδοση αν τραβήξει όπως αναμένεται το αμάξι θα έχει την ευκαιρία να πετύχει άπολυτα τον στόχο του και να γίνει η βασική 'premium' επιλογή του μεσοαστού που θέλει το κάτι παραπάνω. Ενθουσιώδη νέα που μακάρι να γίνουν πραγματικότητα.
Σε κάποια γαλλικά vds που είδα με mini συγκριτικά, χωρίς να γνωρίζω γρι γαλλικά (τσάμπα τα ιδιαίτερα στο λύκειο), κατάλαβα ότι οι χώροι για τους πίσω δεν θα είναι πολύ μεγαλύτεροι από των A3/Golf. Σίγουρα δηλαδή καλύτεροι από A3/Golf/A-class/1-series όχι όμως επιπέδου Leon/Focus/Civic. Στα 430L ο χώρος αποσκευών απόλυτα τετραγωνισμένος και χρηστικός κάτω μόνο απο το Civic και πάνω απ' όλα τα άλλα 'premium'. Το βασικό που με χαλάει στο εσωτερικό είναι το touch pad που εφάπτεται μπροστά από το stick του αυτόματου. Μακάρι ειλικρινά να είναι κομμάτι εξοπλισμού που δεν εμπεριέχεται στην βασική.
-
Τιμές Ιταλία:
https://www.alvolante.it/news/ds-4-annunciati-prezzi-373833
Ξεκινά η βασική από 30.250 (1.2 130hp με το μικρό 5' ψηφιακό καντράν - αλά C4- ) και φτάνει 40.750 για την top έκδοση plug-in. +1500 για την ανάλογη 1.5 diesel και +3000 για την 1.6 βενζίνη.
-
Στην Ιταλία άνοιξαν οι παραγγελίες και πρώτες παραδόσεις προβλέπονται για Οκτώβριο.
Δυο σημαντικά σημεία που αναφέρει στο βίντεο α) Η DS είναι το luxury της Stellantis και θ'ακολουθήσει κι η Lancia (να δούμε πότε) β) Δεν υπάρχει manual κιβώτιο στην DS4. Όλοι οι κινητήρες με αυτόματο (προς μεγάλη χαρά του Φάνη )
-
β) Δεν υπάρχει manual κιβώτιο στην DS4. Όλοι οι κινητήρες με αυτόματο (προς μεγάλη χαρά του Φάνη )
Επιτέλους!! Να έχεις τέτοια σχεδίαση (μέσα/έξω) και να έχεις την γκουμούτσα στην μέση της κονσόλας. ή να έχεις άνεση, ησυχία κλπ. και να χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες ή να έχεις ένα άθλιο κιβώτιο...τστστσ.
Το έχω ξαναπεί, ειδκά για τα PSA, το χειροκίνητο κιβώτιο είναι παραφωνία...τελείως αταίριαστο. Σα να έχεις το σπίτι του μέλλοντος, όλα συνδεδεμένα (smart home) και η πόρτα να ανοίγει με μάνταλο!
-
Αμαξάρα σε design. Τίποτε λιγότερο. Μέσα είναι σαν διαστημόπλοιο, η διαφορά με τα σημερινά 'καθημερινά' είναι χαώδης, όπως το εσωτερικό της S Class που είναι κάτι διαφορετικό.
-
Και εμένα μου αρέσει πολύ , αλλά τα λεφτά πολλά...
Ισως αξίζει σαν μτχ σε 3-4 χρόνια...
-
Ξεκάθαρα premium. Πιστεύω τα αξίζει και θα κάνει τομή στην ιστορία της DS, για μένα το καλύτερο DS με ξεκάθαρη στόχευση που έχει βγει (και το DS7 βέβαια).
Εγώ θα περιμένω και τα Lancia, όταν έρθουν τα 32δις της Ε.Ε και θα μας τα μοιράσουν!
-
-
-
Εντάξει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και 10 χρόνια μπροστά από ο,τιδήποτε άλλο!! Ειδικά σε ηλεκτρικό θα είναι ταμάμ....να ταιριάζει το σύστημα κίνησης με το hitech του αυτοκινήτου.
-
-
Αυτός την ώρα που οδηγει βρίσκεται σε μια κόκκινη και το βίντεο δείχνει μονίμως μια σαμπανιζέ
-
-
Θα ήθελα να τη δω σε κόκκινο. Πρέπει να είναι εντυπωσιακή
-
Πρώτο τέστ στους 4Τ
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/ds-4/
DS4 2021