-
Σήμερα το βράδυ χωρίς κάποιο λόγο έχε μπλοκάρει και δεν σβήνουν τα led στα χειριστήρια των αεραγωγών όταν το κλειδώνω και κορνάρει κάθε 1-2 λεπτά. Έχει κανείς κάτι υπόψη.
-
Μπαταρία;
-
Μήπως έχει συναγερμό αφτερμαρκετ της πλάκας και έχει μπλοκάρει κάτι? Αλλιώς πιθανόν μπαταρία ή κάποιο ηλεκτρονικό γκρέμλιν.
-
Μήπως έχει συναγερμό αφτερμαρκετ της πλάκας και έχει μπλοκάρει κάτι? Αλλιώς πιθανόν μπαταρία ή κάποιο ηλεκτρονικό γκρέμλιν.
Ο συναγερμός μπήκε εδώ από την αντιπροσωπεία και δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας. Ήμουνα κάτω και κούναγα διάφορα καλώδια στη μηχανή και τα led σβήσανε τελικά οπότε τώρα προς το παρόν δεν χτυπάει. Ευχαριστώ πάντως.
-
Μήπως βλέπει κίνηση ο συναγερμός ; Ας πούμε αν βάλεις την ηλιοπροστασία εσωτερικά στο τζάμι και αυτή πέσει ο συναγερμός μπορεί να χτυπήσει. Επίσης μήπως είναι ανοιχτό κάποιο τζάμι ;
-
Ο συναγερμός μπήκε εδώ από την αντιπροσωπεία και δεν είναι πρόβλημα μπαταρίας. Ήμουνα κάτω και κούναγα διάφορα καλώδια στη μηχανή και τα led σβήσανε τελικά οπότε τώρα προς το παρόν δεν χτυπάει. Ευχαριστώ πάντως.
Κανονικά με το συναγερμό αντιπροσωπείας πρέπει να δώσουν και εγχειρίδιο που αναφέρει ποιος συναγερμός είναι και επίσης μια κάρτα με το κωδικό απενεργοποίησης. Οπότε ψάχνεις ποιος τους φέρνει πας από εκεί και το φτιάχνεις.
-
-
Τελικά είχε διαπιστωθεί ότι το έκανε και χωρίς συναγερμό (ξεκλείδωτο). Όταν σβήνεις τον κινητήρα, σταδιακά απενεργοποιούνται διάφοροι φωτισμοί (πλαφονιέρα, ηλεκτρονικό χειρόφρενο, χειριστήρια αεραγωγών κλπ), εμένα μόλις πήγαινε να σβήσει το φως του ηλεκ. χειρόφρενου ξανάναβε και μετά χτύπαγε μία φορά η κόρνα και ξανά το ίδιο. Σήμερα δεν μου το ξαναέκανε. Όσο για το συναγερμό είναι όπως το λέει ο φίλος a65 εμένα πάντως δεν μου δώσανε την κάρτα με τον κωδικό.
-
Τελικά είχε διαπιστωθεί ότι το έκανε και χωρίς συναγερμό (ξεκλείδωτο). Όταν σβήνεις τον κινητήρα, σταδιακά απενεργοποιούνται διάφοροι φωτισμοί (πλαφονιέρα, ηλεκτρονικό χειρόφρενο, χειριστήρια αεραγωγών κλπ), εμένα μόλις πήγαινε να σβήσει το φως του ηλεκ. χειρόφρενου ξανάναβε και μετά χτύπαγε μία φορά η κόρνα και ξανά το ίδιο. Σήμερα δεν μου το ξαναέκανε. Όσο για το συναγερμό είναι όπως το λέει ο φίλος a65 εμένα πάντως δεν μου δώσανε την κάρτα με τον κωδικό.
Τι να σου πω, για να βοηθήσω το έγραψα.
Γι αυτό έγραψα τη λέξη κανονικά, ψάξε το μήπως είναι στο ντοσιέ στο ντουλαπάκι ή ρώτα τους. -
Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές εντολές στο DS4?
-
DS4 2021