-
Νομίζω το πιο ολοκληρωμένο DS μέχρι στιγμής.
Και το DS7 φυσικά, αλλά νομίζω αυτό πραγματικά περνάει την εταιρεία σε άλλο επίπεδο.
-
Νομίζω το πιο ολοκληρωμένο DS μέχρι στιγμής.
Και το DS7 φυσικά, αλλά νομίζω αυτό πραγματικά περνάει την εταιρεία σε άλλο επίπεδο.
-
Φαίνεται η συγγένεια με το C4, αλλά είναι αρκετά πιο όμορφο μέσα-έξω. Γενικά όλα τα DS μου αρέσουν πολύ...αλλά απλησίαστα (και λογικό είναι).
-
Φαίνεται η συγγένεια με το C4, αλλά είναι αρκετά πιο όμορφο μέσα-έξω. Γενικά όλα τα DS μου αρέσουν πολύ...αλλά απλησίαστα (και λογικό είναι).
Έχει πάρα πολύ τεχνολογία, έχει πολλές πρωτιές για τον όμιλο, καινούργιο infotainment, καινούργιο augmented reality HUD (πραγματικά εντυπωσιακό, 22' νομίζω περίπου), καινούργιο semi-autonomous driving, 2nd generation active scan (αυτό δεν ξέρω αν είναι καινούργιο).
Επιτέλους διακόπτες παραθύρων..στα παράθυρα!
-
CMP Πλατφόρμα;
-
CMP Πλατφόρμα;
EMP2, είναι 'μεγάλο' αυτοκίνητο, 4.4μ, στην καρδιά της C κατηγορίας, βγαίνει σε 2 εκδόσεις, Cross και την απλή.
-
Το active scan είναι το σύστημα που διαβαζει τον δρομο για τις αναρτήσεις. Στο ds7 εμφανίστηκε.
Αυτο το augmented hud... Πρέπει να είναι καταπληκτικό.
Γενικα πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο....
Το cross ποιο είναι;
Εδω με το Α3. Εμφανισιακά τουλάχιστον εκτος καποια ωραία σημεία του audi, το ds4 το εχει σβήσει.
Να το καλο του ανταγωνισμού, ισως βελτιωθούν και τα audi αισθητικά
Υ. Γ. 1Ημιακαπτο έχει το ds4;
Υ. Γ.2 κατι μου λεει πως με 30.000 μια χαρά έκδοση θα μπορείς να αγοράσεις με κάποιον 1.5 hdi
-
Έχει έκδοση Cross με περισσότερα off στοιχεία.
Βγαίνει σε 2 εκδόσεις δηλαδή.
Μάλλον για 35-40.000 το κόβω για αρχή..
Τα HUD με προβολή στο παρμπρίζ είναι πραγματικά το μέλλον και χρήσιμα, αυτά τα μικρουλια ποτέ δεν με βολεψαν.
Υπενθυμίζω ότι και το καινούργιο QQ θα έχει τέτοιο σύστημα, (νομίζω 11', περίπου το μισό από το DS4, αλλά χρήσιμο επίσης).
-
Υ. Γ.2 κατι μου λεει πως με 30.000 μια χαρά έκδοση θα μπορείς να αγοράσεις με κάποιον 1.5 hdi
Με τίποτα!! Εδώ θες €35.000 για το DS3 σε μια αξιοπρεπή έκδοση (όχι καλή). Ένα 40αρι άνετα θα πηγαίνει τούτο.
-
Καλα ενταξει, αντε όχι τον 1.5 hdi, αλλα ίσως με τον 1.2 thp. Εδω οι τιμές του ds7 που ειναι μεγαλυτερο και φαντάζομαι ακριβοτερο από το ds4 έχουν μια μεσαια έκδοση στα 31.000 ευρω
-
Είναι αστείο να μιλάμε για την έκδοση των 35Κ του DS7...μόνο DS δεν είναι. Αυτά τα αυτοκίνητα προσφέρουν πολυτέλεια και τεχνολογία....το να το αγοράσει κάποιος με μανιβέλες για το σήμα είναι αστείο. Άρα οφείλουν να πωλούνται όπως διαφημίζονται. Οπότε μιλάμε για 45Κ+ για το DS7 (50 κανονικά). Τι να το κάνω εγώ το ουάο εσωτερικό και την 22αρα οθόνη, όταν στην βασική έκδοση δεν έχει τίποτα από αυτά? Το θέμα είναι να πάρεις DS (και BMW & Merc) για αυτό που είναι πραγματικά...και εκεί θες φράγκα και δικαίως.
ΥΓ: 31Κ έκδοση του DS7 δεν υπάρχει. https://www.dsautomobiles.gr/wp-content/uploads/2021/01/pricelist_DS_012021.pdf
Υπήρχε κάποτε, αλλά έχει καταργηθεί προ πολλού. -
Απο τοτε που ειδα τα πρωτα video του αυτοκινητου με εκανε να περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο που μαλλον θα κυκλοφορισει και πηγα παρα πισω την αγορα της αγαπημενης μου gla 250e Tωρα δεν ξερω αν κανω καλα αλλα θα περιμενω να δω μερικα ακομη revious του ds κανα δυο μηνες και μετα προχωραω Εσεις τι λετε παιδες?????????
-
Κακώς δεν έχεις πάει ήδη στην GLA..
-
Απο τοτε που ειδα τα πρωτα video του αυτοκινητου με εκανε να περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο που μαλλον θα κυκλοφορισει και πηγα παρα πισω την αγορα της αγαπημενης μου gla 250e Tωρα δεν ξερω αν κανω καλα αλλα θα περιμενω να δω μερικα ακομη revious του ds κανα δυο μηνες και μετα προχωραω Εσεις τι λετε παιδες?????????
Τι να σου πούμε, τελείως προσωπική υπόθεση και γούστα είναι αυτά. Αναμφίβολα η GLA250E είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά και αρκετά πιο ακριβή από το DS4. Για εμένα όμως, σχεδιαστικά απλά δεν βλέπεται είναι τραγική, σαν Hyundai 20ετίας, οπότε μόνο και μόνο για αυτό το λόγο δεν θα την κοίταζα κάν. Δεν θα μπορούσα να δώσω 50-60Κ και να έχω αυτό το αυτοκίνητο.
-
Εμένα μου αρέσει η gla μη τον ακούς τον Fanis75
Αφού υπάρχει ήδη αμάξι που σαρεσει γιατί να περιμένεις κάτι που για να γίνει εμπορικά διαθέσιμο μπορεί να έχουμε 2022..
-
Τελικα για GLA με βλεπω Το μοωτελο του 20 δεν εχει σχεση με το προηγουμενο εσωτερικα και εξωτερικα Τωρα η εμφανιση ειναι θεμα γουστου αν καταφερω να παρω σε καλες τιμες (εκπτωση ) διαφορα εξτρα νομιζω πως σε αυτη την κατηγορια παιζει σχεδον μονη της .Παντα για να καταλαβεις ενα οχημα πρεπει να το οδηγησεις και αν κανεις το λαθος χα χα χα και κανεις τεστ με mercedes μετα κολησες γιατι και εγω τον τελευταιο μηνα αφου οδηγησα σχεδον τα παντα σε αυτη την κατηγορια οταν εκανα τεστ με gla καταλαβα την διαφορα με τα υπολοιπα ΤΕΣΤ με Q3 VOLVO XC40 3008 HYBRID VW TIGUAN C5 AIRCROSS TUCSON KUGA και οτι αλλο δοκιμασα Ολα απο 40000 εως 50000 με τα εχτρα τους σχεδον full Aυτα τα λιγα δεν ξερω αν σας κουρασα αλλα αν θελετε κατι απο εντυπωσεις απο οτι δικιμασα μπορω να σας πω
-
Προφανώς και δεν έχει σχέση με την προηγούμενη GLA, αφού είναι νέο μοντέλο. Πιο SUV από την προηγούμενη (που ήταν Crossover). Όσο για την αισθητική είναι καθαρά υποκειμενικό, για εμένα είναι χάλια, αλλά αυτό δεν λέει κάτι! Προφανώς και είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Άντε με το καλό, να την χαρείς με υγεία και να είναι καλοτάξιδη!!!
-
Τεράστια διαφορά με την προηγούμενη, για μένα ήταν ένα 'βιαστικά σε κυκλοφορία' αδιάφορο αυτοκίνητο, η τωρινή έχει προσωπικότητα νομίζω.
Γενικά στην προηγούμενη γενιά πολλοί κατασκευαστές δεν ήξεραν τι crossover/suv να προσφέρουν και πολλά ήταν λίγο χαμένα στη μετάφραση.
Στο θέματα μας τώρα, όντως βρήκα το άρθρο που λέει ότι μάλλον θα ξεκινάει από τα 30.000 στη Γαλλία (κάτι σε 29.900 δηλαδή είναι πιθανό) αλλά επίσης λέει ότι το estimation είναι δύσκολο, και σίγουρα η βασική έκδοση δεν θα έχει όλα τα κόλπα ασφάλειας και τεχνολογίας.
(Μέσα σε αυτά που προανέφερα, βάλτε και το Night Vision μέσα).
Τέλος του χρόνου κάτι διάβασα ότι κυκλοφορεί, τόσο μεγάλη διαφορά;!
Πάντως εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αν μπορείς να πάρεις έστω και την βασική έκδοση με 25.000 που λες, τότε δεν βλέπω το λόγο να πάρει κανείς το C4, η διαφορά τους είναι συγκλονιστική οπότε και άδειο να το πάρεις, πάλι καλύτερο θα είναι από ένα φουλ C4, αλλά νομίζω η διαφορά θα είναι τουλάχιστον 7.000 ανά έκδοση (και τα έξτρα του DS φυσικά).
-
Τελικα για GLA με βλεπω Το μοωτελο του 20 δεν εχει σχεση με το προηγουμενο εσωτερικα και εξωτερικα Τωρα η εμφανιση ειναι θεμα γουστου αν καταφερω να παρω σε καλες τιμες (εκπτωση ) διαφορα εξτρα νομιζω πως σε αυτη την κατηγορια παιζει σχεδον μονη της .Παντα για να καταλαβεις ενα οχημα πρεπει να το οδηγησεις και αν κανεις το λαθος χα χα χα και κανεις τεστ με mercedes μετα κολησες γιατι και εγω τον τελευταιο μηνα αφου οδηγησα σχεδον τα παντα σε αυτη την κατηγορια οταν εκανα τεστ με gla καταλαβα την διαφορα με τα υπολοιπα ΤΕΣΤ με Q3 VOLVO XC40 3008 HYBRID VW TIGUAN C5 AIRCROSS TUCSON KUGA και οτι αλλο δοκιμασα Ολα απο 40000 εως 50000 με τα εχτρα τους σχεδον full Aυτα τα λιγα δεν ξερω αν σας κουρασα αλλα αν θελετε κατι απο εντυπωσεις απο οτι δικιμασα μπορω να σας πω
Αν επιτρέπεται ένα ακόμα μικρό off topic και αφού δοκίμασες όλα τα παραπάνω μπορείς να γράψεις δύο επιγραμματικά λογάκια για τις εντυπώσεις που σου άφησαν ? θα ήταν χρήσιμο για τους υπόλοιπους. Σε ευχαριστώ
-
Για τα αυτοκινητα που εκανε τεστ τωρα Ξεκιναω με το xc40 To αμαξι ειναι πολυ καλο ο κινητηρας εχει καλη ροπη απο χαμηλα με χαλασε λιγο η καταναλωση χωρις ζορισμα ημουν παντα παντα πανω απο 9L/100 και εφτασε μεχρι 10,1 οταν το πηγα λιγο πιο γρηγορα Οχι αυτοματο κιβωτιο αλλα παρα πολυ καλος ο επιλογεας ταχυτητας Μεσα αριστη ποιοτητα και ορατοτητα παντου γυρο σου καταλαβαινεις λιγο περισσοτερο τις κλισεις στις στροφες και φυσικα μεσα ειναι αθορυβο.Πολλα χρηματα και εδω οπως στη gla για οτι εξτρα ζητησεις κατι που σημενει με ενα δυο βασικα εξτρα πιανεις για πλακα τις 50000 και με disel παραπανω Απο χωρους αριστο. Ιδια πανω κατω καιμε το c5 καλυτερο ισως σε οχι και τοσο καλους δρομους δεν εχει τοσο καλη ορατοτητα πισω κοιτουσα πολυ καθρεφτη για προσοχη απο καταναλωση καλυτερη περιπου στα 8lit το συγκεκριμενο ηταν με αυτοματο κιβωτιο πολυ καλο σιγουρα οικονομικοτερο με πολλα εξτρα αλλα και αρκετα μεγαλο σε χωρους δεν συζηταμε το καλυτερο Αν δεν σας χαλαει η εμφανιση εξωτερικα ειναι αριστη επιλογη Ολα οσα περιεγραψα ισχυουν και για τα αλλα αυτοκινητα να σας πω μονο διαφορες που καταλαβα το 3008 εχει πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο καλυτερη απο kuga ισως και απο το tiguan που στα ματια μου ηταν σαν αμαξι προηγουμενης γενιας Εξωτερικα σουπερ αλλα εσωτερικα πισω στην οδηγηση βεβαια καλο λιγο αδυναμο αλλα καλο. Το kuga δεν σε αφηνει ανικανοποιητο αλλα θελει κατι για να φτασει τα αλλα βεβαια σετιμη ειναι το καλυτερο και χωρους και δυναμη με καταναλωση περιπου στα 8lit Αυτα πιστευω να μην σας μπερδεψα αλλα αν καποιος θελει κατι ιδιαιτερο εδω ειμαι σε αναμονη της GLA 250E
DS4 2021