-
@gtsartsal said in Nissan Qashqai 2021:
@gi
Πολύ ωραία ανέφερες τις εντυπώσεις σου.
Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε αυτοκίνητα 25κ-30κ
γιαρις -2008 με το xtrail e-power που έχει σχεδόν διπλάσια τιμή.Ευχαριστώ!
Απλά να αναφέρω ότι το 2008 GT αυτόματο βγαίνει στα 39Κ (με συγκρίσιμο εξοπλισμό με του Qashqai Ν-Connecta). Το yaris cross το ανέφερα κυρίως για το hybrid experience, που ήταν και το μόνο full hybrid που οδήγησα εκτός του e-power.
-
Μιας και αναφέρεις το QQ σε xtronic πριν το αποφασίσεις δοκίμασε το, εμένα μου φάνηκε ΑΘΛΙΟ σαν κιβώτιο.
Στο αναφέρω γιατί δοκίμασες το manual.
Το QQ έχει γίνει πολύ ωραίο αν το έβγαζαν με dct αντί για το cvt θα το είχα πάρει, ειχε καλή τιμή για αυτά που έδινε όταν πρώτο ήρθε.
Το epower είναι καλό. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις και το Austral με παρόμοια τεχνολογία:
https://www.renault.com.gr/comingsoon/austral-hhn-ph1-reveal.html
-
@netgeo said in Nissan Qashqai 2021:
Μιας και αναφέρεις το QQ σε xtronic πριν το αποφασίσεις δοκίμασε το, εμένα μου φάνηκε ΑΘΛΙΟ σαν κιβώτιο.
Στο αναφέρω γιατί δοκίμασες το manual.
Δυστυχώς δεν είχαν αυτόματο για test drive.
Το QQ έχει γίνει πολύ ωραίο αν το έβγαζαν με dct αντί για το cvt θα το είχα πάρει, ειχε καλή τιμή για αυτά που έδινε όταν πρώτο ήρθε.
Το epower είναι καλό. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις και το Austral με παρόμοια τεχνολογία:
https://www.renault.com.gr/comingsoon/austral-hhn-ph1-reveal.html
Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το είχα στα υπόψιν...
-
Επίσης μιας και αναφέρεις την X1 ίσως έχει νόημα να την ξαναδείς με το υβριδικό σύνολο, που της δίνει πλέον 170hp , είναι η sDrive20i. Μέχρι πρότινος έβγαινε στα 40κ με το πακέτο της BMW.
-
@netgeo said in Nissan Qashqai 2021:
Επίσης μιας και αναφέρεις την X1 ίσως έχει νόημα να την ξαναδείς με το υβριδικό σύνολο, που της δίνει πλέον 170hp , είναι η sDrive20i. Μέχρι πρότινος έβγαινε στα 40κ με το πακέτο της BMW.
Ναι αυτήν είδα (και οδήγησα). Εξαιρετικό... 41Κ με καλό εξοπλισμό
-
Να θυμίσω ότι στα 40500 βγαίνει το Plug-in C5 Aircross C-series με τα 180 άλογα και 2000 παραπάνω με 225 άλογα.
-
@criuser said in Nissan Qashqai 2021:
C5 Aircross C-series
Ούτε και αυτό το είχα εντοπίσει... στον configurator πάντως 45Κ το βγάζει
-
@gi said in Nissan Qashqai 2021:
C5 Aircross C-series
Εχει έκπτωση 2300 αυτή την περίοδο και νομίζω ότι το βγάζει λίγο φτηνότερα.
-
C5 Aircross C-series
ευχαριστώ, θα το κοιτάξω
-
C5 Aircross C-series
ευχαριστώ, θα το κοιτάξω
45Κ+ τελικά το phev C5 Aircross με 10μηνη παράδοση
-
C5 Aircross C-series
ευχαριστώ, θα το κοιτάξω
Όταν είχε βγει αν θυμάμαι καλά είχε 22.500€ η πρώτη έκδοση! Χαχα! Μία καλή diesel βέβαια πήγαινε 30αρα.
Αλήθεια τόσο ακριβό; Επειδή βγήκε fl πρόσφατα μάλλον..
-
@dublin said in Nissan Qashqai 2021:
C5 Aircross C-series
ευχαριστώ, θα το κοιτάξω
Όταν είχε βγει αν θυμάμαι καλά είχε 22.500€ η πρώτη έκδοση! Χαχα! Μία καλή diesel βέβαια πήγαινε 30αρα.
Αλήθεια τόσο ακριβό; Επειδή βγήκε fl πρόσφατα μάλλον..
το 2020 λιγους μηνες αφου ειχε βγει παζαρευα ενα c5 aircross test drive στην καβαλα αυτοματο ντιζελ στην feel εκδοση που ηταν τοτε η μεσαια στα 28.500 ( από 32500 που ειχε) αλλα μου είχαν πει οτι είχε 2-3000 χλμ και τελικά είχε πάνω απο 20000 και καποιες γρατζουνιες και τους ζητούσα να πέσουν 1000 ακομα για να το παρω και δεν κατεβηκαν....τωρα εχει παει 40000...οντως από 23-24 ξεκινουσε οταν κυκλοφορησε. Το c5 air παιζει να ειναι το πιο ανεβασμενο εφτασε 50% η αυξηση με το fl αλλα και απο πριν ειχε παρει τον ανηφορο...
-
Ομοίως το χαλβάδιαζα, 32κ πήγαινε diesel αυτόματο και με έψηνε για κανένα test drive. Ψημένος ήμουν γενικά εκτός από τον μεγάλο εξ. όγκο του και την τιμή. Βέβαια μακάρι να το είχα πάρει τότε, κερδισμένος θα είχα βγει.
-
@xenos said in Nissan Qashqai 2021:
Ομοίως το χαλβάδιαζα, 32κ πήγαινε diesel αυτόματο και με έψηνε για κανένα test drive. Ψημένος ήμουν γενικά εκτός από τον μεγάλο εξ. όγκο του και την τιμή. Βέβαια μακάρι να το είχα πάρει τότε, κερδισμένος θα είχα βγει.
Το είχα κάνει κάνα δυο φορές βόλτα βαρύ ήταν το αμάξι κάπως αργό και το αυτόματο. Τρομερή ανάρτηση ως προς λακούβες παιρνουσες χαμπάρι δεν έπαιρνε. Βέβαια είχε κλίσεις έγερνε. Τώρα στα +40Κ δεν το κοιτάζεις καν.
-
@tkin73 said in Nissan Qashqai 2021:
@xenos said in Nissan Qashqai 2021:
Το είχα κάνει κάνα δυο φορές βόλτα βαρύ ήταν το αμάξι κάπως αργό και το αυτόματο. Τρομερή ανάρτηση ως προς λακούβες παιρνουσες χαμπάρι δεν έπαιρνε. Βέβαια είχε κλίσεις έγερνε. Τώρα στα +40Κ δεν το κοιτάζεις καν.
Αμάξι για αρχόντους όμως, όχι vw για λινάτσες!
Αργό; Εδώ το έδιναν με 1.2 βενζίνη; -
Να πούμε την αλήθεια, είχε και μία εισαγωγική τελείως γυμνή, μετά την 1η άνοδο των τιμών έκοψαν και την εισαγωγική, και πήρε πολύ και απότομα.
Αργό δεν είναι το αμάξι, έχει λίγο κλίσεις επειδή είναι πολύ ψηλό.
-
Να πούμε την αλήθεια, είχε και μία εισαγωγική τελείως γυμνή, μετά την 1η άνοδο των τιμών έκοψαν και την εισαγωγική, και πήρε πολύ και απότομα.
Είναι λίγο βαρύ στις προσπεράσεις δεν το βοηθά και το κιβώτιο, το είχα τσεκαρει δεν άρπαζε εύκολα.
-
@tkin73 said in Nissan Qashqai 2021:
Είναι λίγο βαρύ στις προσπεράσεις δεν το βοηθά και το κιβώτιο, το είχα τσεκαρει δεν άρπαζε εύκολα.
Ναι, γενικά αυτό το κιβώτιο δεν το προτιμάς για γρήγορη οδήγηση, εμένα μου φαίνεται αργό σχεδόν σε όλες τις υλοποιήσεις του.
Νομίζω το αλλάζει κιόλας ο όμιλος.
Τα έχουμε πει και στα των κιβωτίων..
Γενικά τότε το καλύτερο στον δρόμο απ' όλα μου είχε φανεί το Sportage.
-
Τα 40000+ είναι για τα υβριδικά με τα 180 και 225 άλογα.
Τα 45000+ είναι για τα 225 στην φούλ αφού έχει 2300 έκπτωση ή 2800 αν έχεις δική σου απόσυρση.
-
https://m.youtube.com/watch?v=HW0CtkvjFvI
Epower από στάση και ρεπριζ. 175 τελική λίγο πιο αργό από το cc περίπου μισό δευτερόλεπτο παντού σχεδόν 1 από το hev 230 Tucson.
Nissan Qashqai 2021