-
@st_georgios_armas
Youtube Video -
#xirovouni
-
Αν πάτε καμιά βόλτα που τη βγάζει μαμά GV 2.5 με φλωρούμπες ελαστικά (ε, όχι και τελείως ασφάλτινα), με λες. Δεν ξέρω αν θα μπορώ αλλά το συζητάμε.
-
βασικα αυτη ηταν η αρχικη σχεδιαση με εναλλακτικη στον μιστρο εαν το βουνο ειχε πολυ χιονι, που ειχε, αλλα φαγαμε ηττα και μετα τη σεττα που φαινοταν μεν θεοστεγνο αλλα μολις κατεβηκαμε απο αμπουδιωτισσα στα 50 μετρα αρχισε να εχει τοιχους χιονιου
https://www.google.com/maps/@38.5281901,23.8091205,16503m/data=!3m1!1e3!4m2!6m1!1s18Xeponj0mE7iYty4SFk-7bIqlBFlZxg?entry=ttuυμεις την εχετε μικρη την καταναλωσις, ημεις την εχωμεν μεγαλη. την καταναλωσις.
#mono_vitara -
ετσι, μια και υπολογιζω να παω ποζαρ τα ερχομενα τριημερα...
πριν 2 ετη αυτο με καλο καιρο και ολιγον απο λασπη, ελπιζω φετος σε κατι δυσκολοτερονεπειδης ηταν λιγο ...εκτος χωρας οπως θα δειτε, εχω κλεισει την ενδειξη του τζιπιες στη καμερα, καπου εδω ομως ειναι....
https://www.google.com/maps/place/Αλμωπία/@41.0508707,21.9102104,514m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x13564d3a4c493e1b:0xd67ae3e6e8b96980!8m2!3d41.039781!4d22.0953297!16s%2Fm%2F04n7qxl?entry=ttuΑρΕς
#mono_vitara -
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ετσι, μια και υπολογιζω να παω ποζαρ τα ερχομενα τριημερα...
πριν 2 ετη αυτο με καλο καιρο και ολιγον απο λασπη, ελπιζω φετος σε κατι δυσκολοτερονεπειδης ηταν λιγο ...εκτος χωρας οπως θα δειτε, εχω κλεισει την ενδειξη του τζιπιες στη καμερα, καπου εδω ομως ειναι....
https://www.google.com/maps/place/Αλμωπία/@41.0508707,21.9102104,514m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x13564d3a4c493e1b:0xd67ae3e6e8b96980!8m2!3d41.039781!4d22.0953297!16s%2Fm%2F04n7qxl?entry=ttuΑρΕς
#mono_vitaraΈχεις ξαναέρθει Πόζαρ Λουτρά???
-
ε, ναι....
-
-
ε, ναι....
Αν κάνεις Πλάτσα πλουτσα στις πισίνες, άνοιξε επιτέλους και η μεγάλη εξωτερική πισίνα!
-
@polioan said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ε, ναι....
Αν κάνεις Πλάτσα πλουτσα στις πισίνες, άνοιξε επιτέλους και η μεγάλη εξωτερική πισίνα!
Την πρόλαβες αυτήν;
-
@famas said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@polioan said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ε, ναι....
Την πρόλαβες αυτήν;
Όχι, δεν νομίζω... Παρόλο ότι είμαι 42.
Η ίδια εξωτερική πισίνα πριν την φτιάξουν; -
Όχι, μικρές και μεσαίου μεγέθους πισίνες από την αριστερή μεριά του ποταμού, όπως κοιτάς το βουνό. Kαι παντελώς free τότε, όπως κι ο καταρράκτης.
-
@famas said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Όχι, μικρές και μεσαίου μεγέθους πισίνες από την αριστερή μεριά του ποταμού, όπως κοιτάς το βουνό. Kαι παντελώς free τότε, όπως κι ο καταρράκτης.
Α ναι αυτές φυσικά!
Αλλά πλέον τα έχουν κάνει όλα τόσο εμπορικά, να μην χάσουν από πουθενά έσοδα -
Αυτά παλιά με ΠΑΣΟΚ και σοσιαλισμό , άντε και με Τσίπρα , μετά για κάποιο λόγω οι δεξιοί ξαναέφαγαν το σανό περι Κουμουνισμού που θα τους έπαιρνε τα σπίτια και μας κατσικώθηκε ο Μητσοτακισμός που σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε.
-
-
σαν σπέσιαλιστ στη λάσπη, ειναι επι τοπου λασπωμενο με το χερι ή βουρτσα
ειναι το τοσο γονεας 5 η γαλλοσχιστοματια που ουτε λογκο νισαν δεν θα μεινει αν το βαλεις σε εκτος δρομου
-
Στην αρχή νόμισα ότι έπαθε γαστρεντερίτιδα ο πελαργός από πάνω του.
Ή του έριχναν με τους κουβάδες , ή είναι θύμα του Ντάνιελ , ή το πέταξαν επι τούτου στο βούρκο και το έβγαλε το jcb με το βίντσι ή το Κασκάι μας έβαλε τα γυαλιά...
-
Έχουν πετάξει τη λάσπη επάνω του με τα φτυάρια πέντε λεπτά πριν τη φωτό.
-
το σουκου εκτακτως ο γατος θα εμφανιζεται ως γκεστ σταρ εν ναυπακτω
πιθανοτατα με το φεβ
ψηνει λοιπον ασφαλτεκδρομουλα μερη γνωστα, δηλαδης,
ναυπακτος - λυγιας - κατω δαφνη - μορνος - ανθοφυτο - κουτσογιαννεικα - γαυρος - γολεμι - βραχια - καταφυγιο (το χωριο ρε) - αναβρυτη - κεντρικη - ασπρια - χρυσοβο - κοκκινοχωρι - λιμνιτσα - γεφυρα μορνου - προς φραγμα - περασμα περιθιωτισσα - περιθιωτισσα - ποτιδανια - παλιοξαρι - τειχιο - ευπαλιο - μοναστηρακι - χειλιαδου - μαναγουλη - μαλαματα - λυγιας - ναυπακτος
αμα καποιος εκει ειναι, πι εμ
-
το σουκου εκτακτως ο γατος θα εμφανιζεται ως γκεστ σταρ εν ναυπακτω
Δεν είναι ΣΚ, είναι 3ήμερο....όπως και το επόμενο. 2 3ήμερα στην σειρά!!
ΥΓ: εγώ εργάζομαι βεβαίως βεβαίως την καθ. Δευτέρα, αλλά για τους ΚΚ ειναι 3ημεράκι λουκούμι!
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα