-
@dimsabas said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
11-13/11 θα έχω το νέο Defender. Θέλω όμως κάτι πιο ζόρικο. Ή έστω, αν γνωρίζεις εκεί κοντά κάνα δύσκολο πέρασμα, να πάμε να παίξουμε λίγο.
Να σου πει ο γάτος, αλλά τίποτα σοβαρό (εκεί που δεν πάει με τα Βιτάρα γιατί σκορπάνε)...όχι τα πατημένα χώματα!!
-
Περιμένω φωτογραφία από τις δοκιμές όπου ένα vitara να τραβά από τις λάσπες ένα defender.
-
@lap said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Περιμένω φωτογραφία από τις δοκιμές όπου ένα vitara να τραβά από τις λάσπες ένα defender.
ή το αντίθετο?!
-
Δεν πας και εσύ απο κοντά καλού κακού.
-
Χρειαζόμαστε ψήστη.. Να έρθει!
-
@yem said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@lap said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ή το αντίθετο?!
οι λασπες δεν ειναι το φυσικο περιβαλλον του defender...τα συνεργεια ειναι! ο αγγλος ασθενης
-
@dimsabas said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
11-13/11 θα έχω το νέο Defender. Θέλω όμως κάτι πιο ζόρικο. Ή έστω, αν γνωρίζεις εκεί κοντά κάνα δύσκολο πέρασμα, να πάμε να παίξουμε λίγο.
Τώρα στα αλήθεια ζήλεψα. Αναμένουμε review off-roadάδικο. Θα σου θυμώσω αν δεν προσπάθήσεις να το κολλήσεις.
-
ντιμσαββα θα προσπαθησω να κανω κατι σπεσιαλ για εσενα. διημερον.
αλλα νομιζω οτι το θες ολοκληρο και αγρατζουνιστο?
ρεζερβα εχει?
πιασιματα για εργατη να το βγαλουμε? -
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ρεζερβα εχει?
πιασιματα για εργατη να το βγαλουμε?Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Γάτε; Για Land Rover μιλάμε!
Φαντάζομαι θα είναι το 110 με την αεροανάρτηση, με 300 χλστ ground clearance σηκωμένο (αν βρει κάτω, σηκώνεται άλλα 20 χιλιοστα αυτόματα, τερματίζοντας την αεροανάρτηση) και φυσικά με κοντές (γύρω στο 3:1 είναι η σχέση υποπολλαπλασιασμού του) και το καλύτερο από όλα: τα ηλεκτρονικά προγράμματα που κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν τα διαφορικά και κατανέμουν την ροπή σε κάθε τροχό ξεχωριστά. Βασικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε εργοστασιακό όχημα και το μόνο που μπορεί να το σταματήσει είναι αν φοράει φλώρικα λάστιχα. Υπάρχουν συγκριτικά με φτιαγμένα παλιά Defender vs μαμά καινούρια με τα παλιά να μην μπορούν να ακολουθήσουν και ας φορούσαν aero-lock διαφορικά, αναρτήσεις ψηλωμένες, Dana άξονες, κλπ.
-
@realzeus said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
ρεζερβα εχει?
πιασιματα για εργατη να το βγαλουμε?Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Γάτε; Για Land Rover μιλάμε!
Φαντάζομαι θα είναι το 110 με την αεροανάρτηση, με 300 χλστ ground clearance σηκωμένο (αν βρει κάτω, σηκώνεται άλλα 20 χιλιοστα αυτόματα, τερματίζοντας την αεροανάρτηση) και φυσικά με κοντές (γύρω στο 3:1 είναι η σχέση υποπολλαπλασιασμού του) και το καλύτερο από όλα: τα ηλεκτρονικά προγράμματα που κλειδώνουν-ξεκλειδώνουν τα διαφορικά και κατανέμουν την ροπή σε κάθε τροχό ξεχωριστά. Βασικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε εργοστασιακό όχημα και το μόνο που μπορεί να το σταματήσει είναι αν φοράει φλώρικα λάστιχα. Υπάρχουν συγκριτικά με φτιαγμένα παλιά Defender vs μαμά καινούρια με τα παλιά να μην μπορούν να ακολουθήσουν και ας φορούσαν aero-lock διαφορικά, αναρτήσεις ψηλωμένες, Dana άξονες, κλπ.
καλαααα
θα σου αφιερωσω τις φωτο που το ξεκολλαω... -
Ο μόνος λόγος να κολλήσει θα είναι τα δρομίσια λάστιχα. Κατά τα άλλα, ούτε θα το δεις που θα σκαρφαλώσει (αν ο οδηγός ξέρει τι κάνει)...
-
Ο μόνος λόγος να κολλήσει θα είναι τα δρομίσια λάστιχα. Κατά τα άλλα, ούτε θα το δεις που θα σκαρφαλώσει (αν ο οδηγός ξέρει τι κάνει)...
ναι σγα το αναπηρο... ή τον αναπηρο...
αχαχαχ -
αχαχαχΜια παροιμία για αλεπού και κρεμαστάρια την έχεις ακούσει;
-
αχαχαχΜια παροιμία για αλεπού και κρεμαστάρια την έχεις ακούσει;
γιου γουιλ σι.
ενω το παλιο ντιφεντερ μπορει και να το εμπιστευομουνα, το καινουργιο ειναι για τον δημαρχο του βολου.
και παντως το ρανγκλερ ειναι η αντρικη λυση για εκτος και να κανεις εξτριμ, ενω το λαντ κρουζερ για οβερλαντινγκ.
τα λαντ ροβερ την εχουνε κουνησει την αχλαδια εδω και καιρο, ασε τα παλαιοτερα που μπορει να σε αφηνανε παντου και παντα για διαφορετικο λογο. -
Γάτε μου λες χαζομάρες. Έχουν υπάρξει πολλές δοκιμές, όπου τα καινούρια Land Rovers πέρασαν αέρα και τα Wranglers ακόμα σπινάρουν. Γενικά έχεις μια παλαιωμένη άποψη που δεν ισχύει.
Θα σου πω προσωπικό παράδειγμα. Εγώ με παλιάς κοπής LR (πλαίσιο, άκαμπτοι άξονες μπρος-πίσω, μπλοκέ κεντρικό, λάστιχα 60% off) και με εμπειρία από εκδρομές και trials και στρατιωτική εκπαίδευση στην οδήγηση εκτός δρόμου, και να με περνάει άνετα ένα Disco 3 με τα ηλεκτρονικά του και την αεροανάρτηση κι εγώ να σπινάρω διαγώνια τροχούς, ενώ αυτό απλά έδινε την ροπή εκεί που είχε πρόσφυση.
-
Δία μου, μάλλον είναι αυτό εδώ: https://www.caranddriver.gr/review/arthro/test_drive_land_rover_defender_110_p400e_dokimazoume_to_emblimatiko_suv_me_tis_koryfaies_all_terrain_dynatotites-7813792/
Αφενός κοστίζει 130+ χιλιάρικα, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν σέβομαι την ξένη περιουσία αν κοστίζει 15 και 20 και 25 χιλιάρικα, στο παραπάνω ποσό κατουριέμαι πάνω μου. Ούτε κλαδάκι δε θέλω να του αφήσει σημάδι, ούτε μισό εκατοστό.
Δεύτερον, φοράει 22άρες ζάντες με 45άρι προφίλ!!!!
Γάτε, τώρα που το ξανασκέφτομαι, πάμε σιγούλια-σιγούλια από την άσφρατος!
-
Γάτε μου λες χαζομάες. Έχουν υπάρξει πολλές δοκιμές, όπου τα καινούρια Land Rovers πέρασαν αέρα και τα Wranglers ακόμα σπινάρουν. Γενικά έχεις μια παλαιωμένη άποψη που δεν ισχύει.
Θα σου πω προσωπικό καράδειγμα. Εγώ με παλιάς κοπής LR (πλαίσιο, άκαμπτοι άξονες μπρος-πίσω, μπλοκέ κεντρικό, λάστιχα 60% off) και με εμπειρία από εκδρομές και trials και στρατιωτική εκπαίδευση στην οδήγηση εκτός δρόμου και να με περνάει άνετα ένα Disco 3 με τα ηλεκτρονικά του και την αεροανάρτηση κι εγώ να σπινάω διαγώνια τροχούς.
τοτε δεν ξερω πως στριβεις με φεραρι ή λαντ, αλλα εισαι κουλος εκτος! να ερθεις να σε μαθω κατιτις.... τα ρανγλερ σε σοβαρα οφ ροουντ δοκιμες ειναι κλασεις πανω. με ερ λοκερς, ντανα και οτι χρειαζεται.
-
Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό Δημήτρη μου. Τα ζαντολαστιχα είναι για τις Σέρρες όμως, όχι για χώμα. Οπότε εκεί θα κερδίσει ο Γάτος, λόγω ελαστικών και μόνο!
-
Γάτε μου λες χαζομάες. Έχουν υπάρξει πολλές δοκιμές, όπου τα καινούρια Land Rovers πέρασαν αέρα και τα Wranglers ακόμα σπινάρουν. Γενικά έχεις μια παλαιωμένη άποψη που δεν ισχύει.
Θα σου πω προσωπικό καράδειγμα. Εγώ με παλιάς κοπής LR (πλαίσιο, άκαμπτοι άξονες μπρος-πίσω, μπλοκέ κεντρικό, λάστιχα 60% off) και με εμπειρία από εκδρομές και trials και στρατιωτική εκπαίδευση στην οδήγηση εκτός δρόμου και να με περνάει άνετα ένα Disco 3 με τα ηλεκτρονικά του και την αεροανάρτηση κι εγώ να σπινάω διαγώνια τροχούς.
τοτε δεν ξερω πως στριβεις με φεραρι ή λαντ, αλλα εισαι κουλος εκτος! να ερθεις να σε μαθω κατιτις.... τα ρανγλερ σε σοβαρα οφ ροουντ δοκιμες ειναι κλασεις πανω. με ερ λοκερς, ντανα και οτι χρειαζεται.
Πολύ ευχαρίστως, Θα σου μάθω μερικά πράγματα.
-
Μονομαχία στο Ελ Πάσο λοιπόν με τον χαμένο να παραδίδει δίπλωμα+αυτοκίνητο και να κινείται αποκλειστικά πεζός ή με ποδήλατο μέχρι την Πρωτοχρονιά
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα