-
Το θέμα είναι ποιος ο λόγος να αγοράσει κάποιος τη σειρά 1 αυτή τη στιγμή. Μοτέρ το πιο αδύναμο στη κατηγορία, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που είναι θνησιγενές από κατασκευής, 2 χρόνια εγγύηση, διπλάσιο και τριπλάσιο κόστος ανταλλακτικών και σέρβις και με μοναδικό πλεονέκτημα τα καλύτερα πλαστικά στις πόρτες. Η μόνη λογική να πάρει κάποιος το συγκεκριμένο όχημα είναι το σήμα. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στη κατηγορία.
Οπως εχω γραψει ποιο πανω ουτε εγω δεν θα αγοραζα την σειρα 1 αλλα κυριως δεν εχει car play. Ομως το πακετο Sports Advanced εχει πολυ συν σε καλη τιμη. Οπως σπορ τιμονι, σπορ καθισματα, FULL LED, μπροστα πισω αισθητηρες παρκαρισματος με ενδειξη ρανταρ στην κεντρικη οθονη, Ανεξαρτητη πισω αναρτηση περα απο τα καλυτερα πλαστικα
και ποιοτικη συναρμογη. Για το κιβωτιο διπλου συμπλεκτη δεν γνωριζω αλλα εδω τα VAG ειναι γεματα απο αυτα συν αλλες μαρκες το χρησιμοποιουν επισης.
Παντως το Focus το αυτοματο που σε ενδιαφερει εχει κιβωτιο με μετατροπεα ροπης συνεργασια Ford/GM αλλα αυτο εσενα δεν σε αποτρεπει να το αγορασεις παροτι στο αυτοκινητο του πατερα σου GM αυτοματο κιβωτιο εσκασε και σας εκανε τοσο ακριβη ζημια.
-
Αν μεθαύριο δεν πετύχεις την ίδια τιμή ελπίζω οι μύστες να σου πληρώσουν τη διαφορά.
put your money where your mouth is που λένε και στο χωριό μου.
Το τσουβάλιασμα, οι αφορισμοί και οι ετικέτες κύριοι δεν βοηθούν δυστυχώς όταν εδώ μπαίνουν κάποιοι για να ενημερωθούν σωστά και αντικειμενικά, εξαρτωντας αποφάσεις χιλιάδων ευρώ από τις εύκολες απόψεις που γράφονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Θα σταθώ εδώ μόνο (τα υπόλοιπα τα έχουμε χιλιοσυζητήσει). Αλίμονο εαν κάποιος βασίζει αποφάσεις οικονομικές σε ένα φόρουμ και στις αποψεις αγνώστων. Εδώ συζητάμε όπως σε έα καφενείο (και χωρίς να γνωριζόμαστε δια ζώσης οι περισσότεροι) και λέμε την γνώμη μας. Όμως, όταν στην μέση μπαίνουν οικονομικές αποφάσεις, ο καθένας πράττει σύμφωνα με την δικιά του άποψη και συμφέρον.
-
Τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη χαλάνε γενικά σε όλες τις εταιρείες, γιαυτό και η bmw δε τα χρησιμοποιούσε μέχρι να το βάλλει στη νέα σειρά 1. Το δωρεάν 5 χρόνια σέρβις δεν υπάρχει πουθενά εκτός και αν προπληρωσεις όπως και την επέκταση της εγγύησης. Τα φθηνά ανταλλακτικά επίσης δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν δε θα πλήρωνα για μεταχειρισμένο κιβώτιο 2000€. Ειλικρινά δε θα ήθελα να είμαι στη θέση σου αν χαλάσει καμία πλακέτα στο σύστημα πολυμέσων εκτός εγγύησης. Εγώ καταλαβαίνω αυτόν που θα δώσει 60κ, 70κ, 100κ για μια bmw γιατί θέλει πολυτέλεια στο αυτοκίνητο του. Αυτόν που δε καταλαβαίνω είναι αυτόν που παίρνει τη σειρά 1 πληρώνοντας όλη την υπεραξία της εταιρείας νομίζοντας ότι αγοράζει πριμιουμ αυτοκινητο.
-
Όταν η καραντίνα μας έχει βαρέσει όλους στο κεφάλι.....
-
να πω και εγω τι ξερω για τα πρεμια. ειναι λοιπον απο εκεινα τα ακριβα αμαξια που οταν μπεις μεσα και περνας απο λακουβα ακους χλουπατις αντι χριτσοκρατς σε κιου-κιου. οπως τη βρισκει κανεις. η γατοεμπειρια παντως λεει οτι σε μπεμπα ενοιωθα καλα αλλα ψοφια σαν σιτιτουρ που πριν απο σενα εχει παει με μαυρο. η γατα ενοιωθε καλυτερα που κυκλοφορουσε μεσα σε προπελλα στο χωριο. και ζημιαι τιποτις. αντιθετα σε σιβικα τιμημενο ηταν σαν να πηγαινες σουκου με την ελενα χατζη. αλλα με αφησε στο αγρινιο με 40 βαθμους αμανατι. οτι γουσταρει ο καθεις, οπως βγαζει γουστα. εδω μερικοι εχουν σηκωμαρες σε τουοτα ή με τραγουδιαρες που εχουν μουσι. παντως το σιτιτουρι το διεθνες με μερικες υπερπαραγωγες γκανγκ μπανγκ στη πλατη ειναι ακριβοτατον για δυο ωρες με μιση εκτονωση και αμα προλαβεις, κοστιζει οσο η ελενα σου-κου στο ναυπλιο. οποτε αν εχεις τη τσεπη ευκολη η αποφασις, οσο ευκολη και αν δεν την εχεις.
το μονο που σιγουρα εχει προβλημα ειναι οτι εχει σχεση με διπλου συμπλεχτη απο οπου και να προερχεται, μπορει βελουδινα, γρηγορα, αλλα κατοσταρα δεν βγαζουν ευκολα.
-
iceman7 wrote:
Αν μεθαύριο δεν πετύχεις την ίδια τιμή ελπίζω οι μύστες να σου πληρώσουν τη διαφορά.
put your money where your mouth is που λένε και στο χωριό μου.
Το τσουβάλιασμα, οι αφορισμοί και οι ετικέτες κύριοι δεν βοηθούν δυστυχώς όταν εδώ μπαίνουν κάποιοι για να ενημερωθούν σωστά και αντικειμενικά, εξαρτωντας αποφάσεις χιλιάδων ευρώ από τις εύκολες απόψεις που γράφονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Θα σταθώ εδώ μόνο (τα υπόλοιπα τα έχουμε χιλιοσυζητήσει). Αλίμονο εαν κάποιος βασίζει αποφάσεις οικονομικές σε ένα φόρουμ και στις αποψεις αγνώστων. Εδώ συζητάμε όπως σε έα καφενείο (και χωρίς να γνωριζόμαστε δια ζώσης οι περισσότεροι) και λέμε την γνώμη μας. Όμως, όταν στην μέση μπαίνουν οικονομικές αποφάσεις, ο καθένας πράττει σύμφωνα με την δικιά του άποψη και συμφέρον.
Φανη δίκιο έχεις στο τι πρέπει να γίνεται, αλλά αν πρόσεξες ο νηματοθετης έγραψε ότι ακύρωσε πώληση του QQ στα 20K μετά από αυτά που διάβασε γιατί αυτό που γούσταρε του το έβγαλαν χρεπι οι μύστες και έμεινε χωρίς επιλογή.
Αλλά όταν γραφουμε επηρεασμένοι στην καλύτερη από παλιά βιώματα και διάφορες κοινωνικό πολιτικές επεκτάσεις και όχι με δεδομένα αυτα συμβαίνουν. Που και αυτό βέβαια κάπου να το καταλάβω. Αν έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι αλλά αυτή η απολυτότητα βασισμένη είτε σε παλιές εμπειρίες, είτε σε αγνοια (μέχρι και για τα δωρεάν σερβις γράφτηκε παραπάνω ότι δεν ισχύουν όταν σχεδον ολες πχ Χ1 που εχουν πωληθεί την τελευταία τετραετία είχαν την παροχή αυτή στο πακέτο μέσα) είτε σε κοινωνικό πολιτικές θεωρίες με στεναχωρεί, ειδικά σε ένα φορουμ με τέτοιο βαρύ όνομα και ιστορία.Χρονιαρες μερες δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Αρκετη χολή και κόμπλεξ βγήκαν μέσα στο νημα.
Ας διαβάσει ο νηματοθετης όλες τις απόψεις με σωστή κριτική διάθεση, ας ψαχτεί σε εξειδικευμένα φορα και ας αποφασίσει μακριά από την προβολή της ψυχοσύνθεσης του κάθε ανώνυμου σχολιαστή ενός φορουμ που δυστυχώς διολισθαίνει και αυτό όπως η κοινωνία στην οποία ζούμε. -
Υπάρχει και το ενδεχόμενο οι μύστες να μη τον ζημίωσαν (που σίγουρα δε τον ζημίωσαν αφού δεν έχασε λεφτά και παραμένει με αυτό που είχε) αλλά ίσα ίσα να τον γλύτωσαν από μεγαλύτερη χασούρα. Δε ξέρουμε και δε θα μαθουμε ποτε.
Ποσοστά παίρνετε κάποιοι ή είστε αντιπρόσωποι και αντιδράτε έτσι σε κουβέντες που όντως είναι καφενείου;
-
Αν πουλήσεις μέσα σε 2 χρόνια, σίγουρα χάνεις χρήματα, οπότε κατά τη γνώμη μου δεν έχασε, ίσα ίσα που θα 'βγάλει' τα λεφτά του η προηγούμενη επιλογή του. μέσα σε 2 χρόνια να 'χάσει' 7-8000 είναι τρομακτική χασούρα, τόσο ΔΕΝ έχω χάσει στο C3 δεκαετίας (το είχα πάρει 13.000 και μου το είχαν ζητήσει για 7.000 όταν σκεφτόμουν να κάνω αναβάθμιση, ακόμη και η Spot-a-Wheel μου έδινε 6.700 για άμεση αγορά γιατί είχε αγοραστή πριν την πανδημία) σε κάνα χρόνο δύο που θα σταθεροποιηθούν οι τιμές πιστεύω δεν θα πέσει πολύ περισσότερο, πιστεύω στα 19.000 μία χαρά θα το δώσει.
Προσωπική εκτίμηση φυσικά, και δεν το λέω για να ξεκινήσουμε καινούργιο κύκλο, απλά μερικές φορές η καλύτερη τακτική είναι να stay put, όπως λένε και στην ορεινή Αχαία (τους έχει μείνει από τον Β' παγκόσμιο που κρύβαν τους Άγγλους αλεξιπτωτιστές..'Stay put' φώναζαν!).
-
Τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη χαλάνε γενικά σε όλες τις εταιρείες, γιαυτό και η bmw δε τα χρησιμοποιούσε μέχρι να το βάλλει στη νέα σειρά 1. Το δωρεάν 5 χρόνια σέρβις δεν υπάρχει πουθενά εκτός και αν προπληρωσεις όπως και την επέκταση της εγγύησης. Τα φθηνά ανταλλακτικά επίσης δεν υπάρχουν γιατί αν υπήρχαν δε θα πλήρωνα για μεταχειρισμένο κιβώτιο 2000€. Ειλικρινά δε θα ήθελα να είμαι στη θέση σου αν χαλάσει καμία πλακέτα στο σύστημα πολυμέσων εκτός εγγύησης. Εγώ καταλαβαίνω αυτόν που θα δώσει 60κ, 70κ, 100κ για μια bmw γιατί θέλει πολυτέλεια στο αυτοκίνητο του. Αυτόν που δε καταλαβαίνω είναι αυτόν που παίρνει τη σειρά 1 πληρώνοντας όλη την υπεραξία της εταιρείας νομίζοντας ότι αγοράζει πριμιουμ αυτοκινητο.
Mια χαρα βρισκεις ανταλλακτικα απο το εξωτερικο αν χρειαστει κατι. Το θεμα ειναι να ξερεις τι ψαχνεις. Σε ολα τα αυτοκινητα μπορει να χαλασουν διαφορα ακομα και σε αυτο που θελεις να παρεις εσυ. Δεν εχει νοημα να σκεφτεσαι ετσι για τους αλλους.
27500 δεν εχει καμμια υπεραξια γιατι το πακετο εξοπλισμου ειναι καλο. Αν ηταν 33κ εκει θα συμφωνουσα οπως πληρωθηκε Α180 προσφατα και αυτο με ημιακαμπτο αξονα οχι ανεξαρτητη αναρτηση που εχει το 118.
Προφανως η αγορα ειναι κατι υποκειμενικο και επισης επηδη αγοραζεις μηχανημα πρεπει να εχεις και καποιες γνωσεις να κατανοησεις τι αγοραζεις. Αυτο βεβαια ισχυει και για αγορα σπιτιων και ηλεκτρ. συσκευων κοκ. H χρηση και η συντηρηση πρεπει να μπαινουν στις παραμετρους. Δηλ δεν αγοραζει 1 ατομο χωρις μεγαλα εισοδηματα μια βιλλα. Ουτε τον χωρο χρειαζεται ουτε μπορει να την συντηρησει.
Εγω παντως δεν θα εδινα ποτε 60-100κ για αγορα BMW.
ΥΓ δωρεαν σερβις ηταν σε προσφορα για πολλα χρονια και τωρα το βλεπω σε κατι πακετα χρηματοδοτικα. Οι περισσοτεροι που αγορασαν τα τελευταια χρονια το εχουν και ειναι 100αδες.
-
Αυτό που είπα στον άνθρωπο είναι ότι εάν θέλει το αυτοκίνητο για 4 χρόνια να το έπαιρνε, απλά δεν είναι να το κρατήσει παραπάνω. Εγώ προσωπικά το bmw x3 του πατέρα χρησιμοποιούσα και έκλεισα το φοκους με μόνο έξτρα το μεταλλικό χρώμα. Κάλλιστα θα μπορούσα να επιλέξω τη σειρά 1 αλλά δεν ήθελα να τα σταζω στο συνεργείο. Για εμένα δεν υπάρχει αυτοκίνητο πριμιουμ σε αυτή την κατηγορία, οπότε όσο πιο απλό και με λιγότερα ηλεκτρονικά είναι τόσο καλύτερα.
-
Xceed ή απλό ceed με τον 1.6Τ και τα 204 άλογα;
Έχουν και 5 χρόνια δωρεάν service.
-
Xceed ή απλό ceed με τον 1.6Τ και τα 204 άλογα;
Έχουν και 5 χρόνια δωρεάν service.
αναλογα την αποσταση από το εδαφος που θες!!!
Μενεις Μενιδι Λιοσια Ζεφυρι Καματερο και οπουδηποτε αλλού που οι δρομοι έχουν κρατηρες κλπ το xceed, αλλιως το απλό!!!
Σιγά το διλημα !!!
-
Αυτό που είπα στον άνθρωπο είναι ότι εάν θέλει το αυτοκίνητο για 4 χρόνια να το έπαιρνε, απλά δεν είναι να το κρατήσει παραπάνω. Εγώ προσωπικά το bmw x3 του πατέρα χρησιμοποιούσα και έκλεισα το φοκους με μόνο έξτρα το μεταλλικό χρώμα. Κάλλιστα θα μπορούσα να επιλέξω τη σειρά 1 αλλά δεν ήθελα να τα σταζω στο συνεργείο. Για εμένα δεν υπάρχει αυτοκίνητο πριμιουμ σε αυτή την κατηγορία, οπότε όσο πιο απλό και με λιγότερα ηλεκτρονικά είναι τόσο καλύτερα.
Δεν βλεπω παντως το γιατι να ειναι ποιο αξιοπιστο το Φοκους περα απο τα 8 χρονια εγγυηση που και στο 118 μπορεις να την φθασεις στα 5 χρονια και οχι απο 3η εταιρεια. Ναι μου πεις οτι εχει ποιο δυνατο κινητηρα εκει να το δεκτω αν και αυτο 3κυλινδρο ειναι που για μενα ειναι μειον.
-
Με χρηματοδοτικο πακέτο η τιμή πάει αρκετά παραπάνω από 27500€, οπότε τα σέρβις ουσιαστικα τα πληρώνεις με τους τοκους. Επίσης ο εξοπλισμός μπορεί να είναι συμπαθητικός σε σχέση με audi και merc αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα η απόσταση είναι μεγαλη. Το κυριότερο μετά τα δύο χρόνια θα ψάχνεις ανταλλακτικά στο ebay ή θα πας να σπουδάσεις μηχανικός αυτοκινήτων για να το επισκευάζεις μονος σου; Το επαναλαμβάνω x3 οδηγώ με δερμάτινο σαλόνι και επένδυση από ξύλο στη κεντρική κονσόλα, δεν είναι πριμιουμ αμάξι η σειρά 1 και δεν αξίζει να πληρώνει κάποιος διπλάσιο διαχειριστικό κόστος για το σήμα. Ούτε οδηγικα είναι κάτι το ιδιαίτερο από τη στιγμή που από πίσωκινητή έγινε πρόσθιο κινητή έχασε και το τελευταίο ατού της.
-
Η εγγύηση της Φορντ καλύπτει εγκέφαλο, σύστημα πολυμέσων το μοτέρ και το κιβώτιο και όλα αυτά χωρίς να χρεωθω ούτε ένα ευρώ. Στο χ3 που είναι 5 κλασεις πάνω τα υλικά από τη σειρά 1 το αυτοκίνητο μετά τη 5ετια άρχισε να ζητάει από αναλωσιμα μέχρι και πιο σοβαρές βλάβες όπως η μίζα ή τα ελατηρια στο μοτέρ. Η σειρά 1 στα 5 χρόνια δε θα έχει μείνει βίδα που να μη θέλει άλλαγμα.
-
οντως καποια σχολια ειναι καπως αντιδραστκα θα ελεγα...Καποιος εγραψε οτι το forum πεφτει οπως και η κοινωνια,εγω ειμαι της αποψης οτι στο χερι μας ειναι να κραταμε ζωντανο το forum και να το αναβαθμισουμε γραφοντας παντα με κριτικη και αντικειμενικη σκεψη,κοιτώντας παντα τα στατιστικα δεδεμενα(να μην ειμαστε απολυτοι)
Εγω αν και νεος χωρις τρομερη εμπειρα απο αμαξια, μπορω να πω πως τα αμαξια ειναι μηχανηματα αναλωσιμα και ειναι απολυτως φυσιολογικο να χαλανε και να ζητανε(Πως αλλιως θα πουληθουν ανταλλακτικα)......,Οχι ΟΛΑ μην παρεξηγηθω, τυχαινει καποια φουρνια μοντελων να ειναι ''ζαβα΄΄.Πχ ο φιλος με το QQ ηταν μια ατυχη περιπτωση δυστυχως ή οπως ο Πατερας μου που επεσε σε ενα ελαττωματικο Χ3 το 2008,ενα αμαξι που ο εγκεφαλος ηθελε συνεχεια αναβαθμιση,2 φορες τον μηνα συνεργειο ,εκαψε 2 φορες πολλαπλασιαστες και εσβηνε μεσα στην πολη στις χαμηλες στροφες(ανεβαινε ψηλα ο δεικτης μολις σταματουσες πχ στο φαναρι με 1η και μετα οταν επεφταν οι στροφες εσβηνε),αυτα και αλλα πολλα μεσα σε εναμισι χρονο.Το πηρε 40Κ.και ο εμπορος απο συγγρου μερια το επαιρνε πισω ανταλλαγη για 20Κ.Παρα μα παρα πολυ μεγαλη και ατυχη απο πολλους παραγοντες ιστορια 10 χρονια δικαστηρια.Κι ομως ξερω αλλους ιδιοκτητες ΒΜw με Χ3 που ειναι πολυ ευχαριστημενοι και τα αμαξια τους ειναι διαμαντια.....γενικα η ΒΜW εχει φτιαξει καλα αμαξια γενικα...
. Εγω προσωπικα ,θεωρω ενα αμαξι καλο ως προς το ποσα χιλιομετρα θα κανει ως μηχανολογικο συνολο,κακα τα ψεματα η ουσια του αυτοκινητου δεν ειναι ουτε οι οθονες αφης ουτε οι ψηφιακοι πινακες οργανων ουτε τα διαφορα μπλιμπλικια χωρις αυτο να σημαινει οτι κατηγορω καποια μαρκα ή την μοδα της εποχης.Ζητω ταπεινα ΣΟΡΡΥ για τα πολλα.
Να προτεινω στον φιλο μας να κανει υπομονη,και αν θελει κ εχει χρονο να περασει μια βολτα απο Subaru μηπως του αρεσει κανενα impreza(νομιζω πλεον στην subaru ολα τα μοντελα εχουν CVT κιβωτιο ταχυτητων),
Tωρα αλλη επιλογη αν δεν του αρεσουν τα Subaru και δεν κατσει η φαση με civic,μηπως
το suzuki s cross σου προσφέρει ένα χαμόγελο που δεν ηρθε με το QQ....
Ευχομαι Καλες Γιορτες ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Να μπει με το καλο η νεα χρονια , να ανοιξουν οι δρομοι να παμε καμια βολτα επαρχια να οδηγησουμε και λιγο
-
iceman7 wrote:
kostis20 wrote:
Μιλάμε για παραλήρημα .Get a life που λέμε και στο χωριό μου...
Δε θα σχολιάσω όλες τις ασυναρτησίες που γράφτηκαν ,οτι δε ξέρουμε απο αμάξια ,δεν ασχολούμαστε με τα σύγχρονα,μονο με αντίκες κτλ...
Αλλα αυτο εδω το κομμάτι :
'Αλλά πέραν όλων αυτών, οι συμπεριφορές τους απέναντι σε αλλους είναι και ασχημες! Ειδες αντιδραση στο ποστ του Αγη; Ή την ειρωνεία στο δικό μου; '
ειλικρινά με κάνει να απορώ πόσο θράσος μπορεί να έχουν κάποιοι ...
Ασε ρε συ τα σάπια!
ειρωνεια, επίθεση και ξερολισμος στο φουλ και μας το παίζεις και θιγμένος ;
που μας έχεις φλομώσει με προιστορικες ιστορίες για το χρεπι σε νημα για νέο αυτοκίνητο.
Τα έχουμε μάθει και τα δικά σου και το πως για τα ίδια σε έχουν σουτάρει από αλλα φορα!Εκτός απο ανάγωγος υβριστής είσαι και ψέυτης .
Απο ποια φόρα με έχουν σουτάρει ρε ψεύτη?Εισαι με τα καλά σου?
Τι έχεις μάθει ?Για πες να δουμε.
Mod: παρακαλούμε να πέσουν οι τόνοι (κυρίως μεταξύ Iceman7 & Kostis20), αλλιώς θα πέσει σκούπα.
Na πέσουν οι τόνοι αλλά να μαθουμε και απο ποια άλλα φόρα με εχουν διώξει(!!!) όμως έτσι κύριε Mod?
Οχι να πετάμε λάσπη και ψεμματα στον αέρα και μετα να εξαφανιζόμαστε.
Τι λέτε? Περίμένω την απαντησή σας.
-
να πω και εγω τι ξερω για τα πρεμια. ειναι λοιπον απο εκεινα τα ακριβα αμαξια που οταν μπεις μεσα και περνας απο λακουβα ακους χλουπατις αντι χριτσοκρατς σε κιου-κιου. οπως τη βρισκει κανεις. η γατοεμπειρια παντως λεει οτι σε μπεμπα ενοιωθα καλα αλλα ψοφια σαν σιτιτουρ που πριν απο σενα εχει παει με μαυρο. η γατα ενοιωθε καλυτερα που κυκλοφορουσε μεσα σε προπελλα στο χωριο. και ζημιαι τιποτις. αντιθετα σε σιβικα τιμημενο ηταν σαν να πηγαινες σουκου με την ελενα χατζη. αλλα με αφησε στο αγρινιο με 40 βαθμους αμανατι. οτι γουσταρει ο καθεις, οπως βγαζει γουστα. εδω μερικοι εχουν σηκωμαρες σε τουοτα ή με τραγουδιαρες που εχουν μουσι. παντως το σιτιτουρι το διεθνες με μερικες υπερπαραγωγες γκανγκ μπανγκ στη πλατη ειναι ακριβοτατον για δυο ωρες με μιση εκτονωση και αμα προλαβεις, κοστιζει οσο η ελενα σου-κου στο ναυπλιο. οποτε αν εχεις τη τσεπη ευκολη η αποφασις, οσο ευκολη και αν δεν την εχεις.
το μονο που σιγουρα εχει προβλημα ειναι οτι εχει σχεση με διπλου συμπλεχτη απο οπου και να προερχεται, μπορει βελουδινα, γρηγορα, αλλα κατοσταρα δεν βγαζουν ευκολα.
Κάνω κι εγώ δεξί κλικ να δω ποια είναι η λεγόμενη Έλενα, και πάνω που ανοίγει το google search τη σελίδα με τα images αποτελέσματα της αναζήτης, μπαίνει ο μούσλιμ πιτσιρικάς φουριόζος στο γραφείο, μόλις είχε τελειώσει τη προσευχή, κοπάνησε και τη πόρτα και τρόμαξα, και μένει κάγκελο (από μέσα του) τί κοιτάζω στην οθόνη κατά τη λήξη της βάρδιας (δεν έχουν φουλ ίντερνετ οι πιτσιρικάδες)..
Αυτά κάνετε και θα με διώξουν στο τέλος!
(by the way, and excuse me for the off topic, πήγα στο HR σήμερα να ξεκινήσω τη 'διαδικασία απόλυσης' ή 'Final Exit' ως είθησται να λέγεται εδώ. Οι μαλ@κες μου είχαν παρατείνει το συμβόλαιο μέχρι τέλος Μαρτίου (καθώς έκλεισαν πάλι τα αεροδρόμια) και ξέχασαν να μου στείλουν email... εχει και τα τυχερά της η Πανδημία, χιλιες φορές καλύτερα εδώ με μισθό, από Ελλάδα με lock-down να μη μπορείς να πας ούτε μέχρι το ΟΑΕΔ να γραφτείς στις Λίστες της Ανάπτυξης... Αλλά και τα μουσλίμια, Γ.Τ.Π πιο πολύ κι απ' τον Κασιδιάρη.)
Άξιζε όλο αυτό που έπαθα ρε Γάτε, αντί να μιλήσεις τη λαϊκοδημοτική ελληνική όπως όλος ο κόσμος και να πεις απλά 'μπουρδέλ@' τα πρέμιουμ, και MouΝ... τα dual clutch!?
Και πέρα απ' το ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ κανείς αμάξια σα τη Μπέμπα 1, εγώ ήθελα να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν όχι απλά για να πουληθεί το σήμα και σε 'φτωχότερους' αγοραστές; Απ' την άλλη τα 'λαϊκά αμάξια' έχουν πλέον καβαλήσει τα 30 χιλιάρικα και καλπάζουν αγέρωχα...
-
Έτσι όπως το γραφεις (δεν ήθελα να τα στάζω στο συνεργείο) προεξοφλείς συνεχείς και ακριβές ζημιές με το που περάσει την 4ετια. Λες και υπάρχει κανας χρονοδιακόπτης και αρχίζει να διαλύεται το αμάξι μετά.
Σε όσα έγραψες στο πνεύμα αυτό δεν άφησες ποτε μια αμφιβολία ούτε υπογράμμισες ότι η άποψη σου αυτή βασίστηκε σε προσωπική εμπειρία κάποιων ετών ή με άλλο αυτοκίνητο/κινητήριο σύνολο.Αλήθεια ρώτησε ποτε κανεις πόσα χλμ κάνει ετησιως ο νηματοθετης ; Θα προλάβει να του βγάλει ζημιές στα 6-7 χρονια αν κάνει καμία 10αρια χιλιάδες το χρόνο ή λαμβάνουμε ως δεδομένο ότι θα έχει ξεπεράσει τα 100 και θα πάρει το αμάξι στη μασχάλη;
Ούτε εγώ θεωρώ τέρατα αξιοπιστίας τα BMW και ούτε θα πήγαινα εκεί αν είχα μόνο τέτοιο κριτήριο.
Αλλα πια όλοι πιέζονται να περιορίσουν ρύπους και κατανάλωση και πιέζουν ποικιλοτρόπως όλους τους κινητηρες. Παρόμοιες βλάβες θα βγάλουν όλες οι μάρκες. Παλιότερα έβγαζαν όσοι τόλμαγαν όπως οι Γερμανοί στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας.
Άλλωστε θέματα βγάζουν και οι καλύτερες οικογένειες.
Χθες μίλαγα με ένα φίλο που βοηθάει το γαμπρό του για αυτοκίνητο και μου ελεγε για το 1500 της χοντα που αναμειγνύει καύσιμα με λάδια. Δεν το ήξερα και θα το ψάξω αλλά δεν θα κρίνω τη χοντα μόνο από αυτό. -
πιλιε δεν προσδιορισα τους οικους ανοχης σε προπελλες ή πρεμια, απεναντιας. γενικος ειναι ο ορος οταν τα καταναλωτικα προιόντα προάγονται σε αγαθα. καλυπτουν και τα αλλα γουστα που επειδη ισως εσυ ή και εγω δεν αντιλαμβανομαστε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν, για καθε γατο που λαιμαργει για ελενα χατζη υπαρχει και ενα αιλουροειδες, πιθανον πρωην αφου απο τη κοιλια δεν βλεπει τον βαγγελη του και εχασε την αιλουρωτις, που λαιμαργει να κατσει απανω σε μπιμπισι... δεν θα το κρινω εγω, μονο κιβωτια διπλου απαφτου κρινω, ταπεινα και πριμια. για τα δωσεις εμπνευσις στον αραμπ, ψαξε για 'πιανω στην κουζινα'.
Αλλαγή από qashqai σε hatchback