-
Θα έχει 7 θέσεις, μια και το μούλτιπλα είχε 6 και πολυμορφικό χαρακτήρα.
-
@criuser said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Και την ίδια αναξιοπιστία που είχε και στις μπεμβέ...
Ασχετο, δεν μιλάμε για αξιοπιστία (που είναι αστείο να συζητάμε για αξιοπιστία στα πεζώ) αλλά για διαφοροποίηση βάση ονόματος και ιστορίας. Ναι δεν ήταν αξιόπιστα, αλλά τουλάχιστον κάτι πρόσφεραν πέρα από 3Δ σηματάκια και ίντσες σε οθόνες.
-
Θα έχει 7 θέσεις, μια και το μούλτιπλα είχε 6 και πολυμορφικό χαρακτήρα.
Το μούλτιπλα είχε 6 άνετες θέσεις σε 4,10 μέτρα μήκους και ξεχωριστό ντιζάιν. Αυτή η σάχλα θα μπορούσε να έχει το λόγκο οποιουδήποτε κατασκευαστή
-
Μη μαγαρίζουμε άλλο το topic της όμορφης Ιταλιδούλας με αυτή την αθλιότητα που έβγαλε κάποτε η FIAT.
-
@lap said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά!!!
Μην επιμένεις!
Ξέρω τι σου λέω!
Η psa έχει και βλέπει ως ανταγωνιστή στην συνδεσμολογία αμαξώματος την vw!
Χρησιμοποιούν όλοι οι κατασκευαστές την ίδια μέθοδο αποτίμησης ?
Όσο μεγαλύτερη η ακαμψία τόσο καλύτερο το όχημα ? -
@katafractos17 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Μη μαγαρίζουμε άλλο το topic της όμορφης Ιταλιδούλας με αυτή την αθλιότητα που έβγαλε κάποτε η FIAT.
ΣΙΩΠΗ ασχετε !
-
Επίσημα specs για την δικίνητη υβριδική 1.2 136hp (από το site AR Ιταλίας):
-Τελική 206km/h, 0-100 σε 8,9", WLTP 117gr.CO2
-
@red_monster said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
ΣΙΩΠΗ ασχετε !
Δεν γνωρίζω αν κάνεις χιούμορ και πρέπει να το εκλάβω ως τέτοιο ή αν όχι οπότε θα πρέπει να απαντήσω σοβαρά.
-
ΣΙΩΠΗ ασχετε !
Δεν γνωρίζω αν κάνεις χιούμορ και πρέπει να το εκλάβω ως τέτοιο ή αν όχι οπότε θα πρέπει να απαντήσω σοβαρά.
Χιούμορ κάνω, δεν χαλάνε οι φιλίες για 4 ρόδες !
-
Μην επιμένεις!
Ξέρω τι σου λέω!
Όσο μεγαλύτερη η ακαμψία τόσο καλύτερο το όχημα ?Όχι άλλα υπάρχουν και συγκεκριμένα πρωτόκολλα μέτρησης και με λογισμικά και εργαστηριακά με και χωρίς παρμπρίζ, με και χωρίς υποπλαίσιο.λ κτλ
Εγώ μιλώ και για συνδεσμολογία όπου χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι και η psa κινείται σε συγκεκριμένες γραμμές σε εναρμόνιση με την vw.
Όχι το τελείως άκαμπτο έτσι γενικά και αόριστα στην λεγόμενη στατική στρεπτική ακαμψία σε λευκό αμάξωμα, όπως το λένε, δεν μας λέει κάτι συγκεκριμένο παρά μας δείχνει μια τάση, αν δεν συνδεθούν τα κομμάτια της ανάρτησης πάνω του και δεν υπολογίζεται ο συνδιασμός πλαστικότητας μεταξύ ανάρτησης, στοιχείων αυτής και βάσης αυτής δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο.
Οπότε και εκεί έχουμε τους κατάλληλους υπολογισμούς και τις λεγόμενες ακαμψιες σημείου, όπου και εκεί η psa κάνει παπάδες χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μέθοδο με την vw ακόμα και με χρήση laser όπου χρειάζεται και συγκεκριμένων παστων ενίσχυσης σε θόλους, βάσεις κτλ, κτλ.
-
Μην επιμένεις!
Ξέρω τι σου λέω!
Όσο μεγαλύτερη η ακαμψία τόσο καλύτερο το όχημα ?Όχι άλλα υπάρχουν και συγκεκριμένα πρωτόκολλα μέτρησης και με λογισμικά και εργαστηριακά με και χωρίς παρμπρίζ, με και χωρίς υποπλαίσιο.λ κτλ
Εγώ μιλώ και για συνδεσμολογία όπου χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι και η psa κινείται σε συγκεκριμένες γραμμές σε εναρμόνιση με την vw.
Όχι το τελείως άκαμπτο έτσι γενικά και αόριστα στην λεγόμενη στατική στρεπτική ακαμψία σε λευκό αμάξωμα, όπως το λένε, δεν μας λέει κάτι συγκεκριμένο παρά μας δείχνει μια τάση, αν δεν συνδεθούν τα κομμάτια της ανάρτησης πάνω του και δεν υπολογίζεται ο συνδιασμός πλαστικότητας μεταξύ ανάρτησης, στοιχείων αυτής και βάσης αυτής δεν ξέρουμε πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο.
Οπότε και εκεί έχουμε τους κατάλληλους υπολογισμούς και τις λεγόμενες ακαμψιες σημείου, όπου και εκεί η psa κάνει παπάδες χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μέθοδο με την vw ακόμα και με χρήση laser όπου χρειάζεται και συγκεκριμένων παστων ενίσχυσης σε θόλους, βάσεις κτλ, κτλ.
Καλό το googlαρισμα, καλό και το chatGTP αλλά καταλήγεις σε πολύ Μπλα μπλα μπλα χωρίς καμία ουσία, και πως θα μπορούσες άλλωστε χωρίς το σχετικό υπόβαθρο.
Κοντολογίς: "Μην γράφεις ότι χαζομάρα αναπαράγουν οι αμόρφωτοι φελλοι του ειδικού τύπου"
-
Καμία σχέση. Στο πάρκινγκ περιμένοντας να φύγω για δουλειά κάθησα και το έγραψα. Και μάλιστα δεν είχα και σήμα.
Ούτε chat gpt ούτε τίποτα. Έχω κατεβάσει και τα βιβλία περί συνδεσμολογίας αμαξωμάτων και έχω ασχοληθεί για να μάθω κάποια πράγμα, έχω και άνθρωπο που τα σπούδασε και εργάζεται στον τομέα και τον ρωτάω όταν συζητώ.Αν σου πω ότι μπορεί να εκτεθεις....τι θα πεις; Έχω τα μέσα να σε εκθέσω...
-
Καμία σχέση. Στο πάρκινγκ περιμένοντας να φύγω για δουλειά κάθησα και το έγραψα. Και μάλιστα δεν είχα και σήμα.
Ούτε chat gpt ούτε τίποτα. Έχω κατεβάσει και τα βιβλία περί συνδεσμολογίας αμαξωμάτων και έχω ασχοληθεί για να μάθω κάποια πράγμα, έχω και άνθρωπο που τα σπούδασε και εργάζεται στον τομέα και τον ρωτάω όταν συζητώ.Αν σου πω ότι μπορεί να εκτεθεις....τι θα πεις; Έχω τα μέσα να σε εκθέσω...
Έχεις γυμνές του φωτογραφίες ;
-
Χαχα ναι και ήταν μέσα σε μουλτιπλα διαβάζοντας εισαγωγή στα πεπερασμένα στοιχεία.
Απλώς έχω κατεβάσει σχετικούς τόμους για το θέμα.... Έχω διαβάσει πολύ ενδιαφεροντα πράγματα για την συνδεσμολογία. Ασχολήθηκα πιο πολύ για να καταλάβω εγώ και να λύσω κάποιες απορίες μου, και είχα την τύχη να έχω δικό μου ανθρώπου που τα ξέρει.
Είναι τρελά ενδιαφέρον κομμάτι της αυτοκίνησης.
Ένα η μηχανολογία και ένα αυτό, κατά εμέ.
-
Αν έχεις να γράψεις κάτι δομημένα με όρους μηχανικής κάνε το, τα υπόλοιπα παιδικά που συνοψίζονται στο "έχω θείο στη δίωξη, δεν τον ξες είναι από το χωριό" είναι να τα λες στο καφενέ να χαίρεστε αναμεταξύ σας
-
Εδώ ρε συ καφενείο για αυτοκίνητα είναι...
Αν είναι να ανοίξω τους τόμους, να κάθομαι να ψάχνω και να αρχίσω να αραδιαζω ορολογίες και πηγές πες μου να το κάνω.
Το θέμα όμως βρε τέρας είναι, πως εσύ ειδικά, ξέρεις ότι η psa είναι υποδεέστερη σε αυτό που λέμε ακαμψία πλαισίου/αμαξώματος ως γενική έννοια; Δεν θα αναλύσουμε κομμάτι, κομμάτι.
Από πού το γνωρίζεις;Και γιατί είναι υποδεέστερη, που το στηρίζεις;
-
Αν είναι να ανοίξω τους τόμους και να αρχίσω να αραδιαζω ορολογίες και πηγές πες μου να το κάνω.
Το θέμα όμως βρε τέρας είναι, πως εσύ ειδικά, ξέρεις ότι η psa είναι υποδεέστερη σε αυτό που λέμε ακαμψία πλαισίου ως γενική έννοια; Δεν θα αναλύσουμε κομμάτι, κομμάτι.
Από πού το γνωρίζεις;Λέω απλά και όμορφα ότι η έκφραση "Κλασικά η psa κόντραρε σε στρεπτική ακαμψία την vw" δεν τεκμαίρεται από πουθενά γιατί απλούστατα αφενός δεν έχουν κοινό πρότυπο μέτρησης της φέρουσας ικανότητας και αφετέρου μεγαλύτερη ακαμψία δεν συνεπάγεται καλύτερο αυτοκίνητο. Οπότε, όχι, δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο (ως προς τι άραγε ??) και ποιά είναι υποδεέστερη (ως προς τι άραγε ??).
Αυτά είναι σάχλες του ειδικού τύπου για να τσιμπάει ο αδαής με ψαγμένες λεξούλες !
-
Βλέπω βαριά επιστημονική κουβέντα...
-
Και όμως στην αυτοκίνηση υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολο μέτρησης "λευκών" αμαξωμάτων με συγκεκριμένες παραδοχές. Ως προς την βάση στήριξης, την μεθοδολογία κτλ.
Περιγράφεται αναλυτικά στα σχετικά βιβλία.Όπως επίσης η μέτρηση ιδιοσυχνότητας κατασκευής μπορεί να προσεγγίσει μέσω κάποιων αλγοριθμων κάποια νούμερα στατικής στρεπτικης ακαμψιας. Είναι πολύ πιο εύκολη μέθοδος.
Ακόμα και τα ίδια τα σχετικα λογισμικα το προσφέρουν.Τα νούμερα που αναφέρονται στον τύπο μπορεί να μην εξάγονται από αυτήν την μέτρηση ή από κάποιο πρωτόκολο. Αυτό ισχύει και συμφωνώ μαζί σου.
Το θέμα συζήτησης είναι πως η psa σύμφωνα με την ειδική βιβλιογραφία όπου ανακαλώ στην μνήμη μου και συμφωνα με δοκιμές εργαστηρίων παρουσιάζει παρόμοια αποτελέσματα με τα αντίστοιχα μοντέλα του ανταγωνισμού και δη της vw.
Συνεπώς, αυτό που λέω είναι πως η psa ακολουθεί την vw. Μάλιστα η vw όντως εμφανίζει σε παρόμοιες δοκιμές υψηλά νούμερα.
-
Βλέπω βαριά επιστημονική κουβέντα...
Πάρε ποπκόρν και άραξε .
Alfa Romeo Junior (B-SUV)