-
@civil357 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Επίσης κάτι που έχει αντιστραφεί είναι ότι η τζούνιορ λαμβάνει τεχνολογία -πάτωμα μισής γενιάς πίσω από τους Γάλλους. Η λογική λέει ότι πρέπει να αναμένεται νέο 2008 το οποίο θα είναι μισή γενιά μπροστά ( χονδρικά και τα παραπάνω). Επί φιατ γινόνταν το αντίστροφο , συνήθως.
Πλέον η PSA θέλει την Αλφα σαν cash cow - να αρμε΄γει την αγελάδα. Δεν πρόκειται να βγάλει σοβαρά αμάξια, απλά θα βάζει το σήμα όπου μπορεί (ακόμα και στα σκιάδια) για να πεισει τους ιθαγενείς ότι ειναι Αλφα και αξίζει να πληρώσουν το rebadged σιτροέν σαν bmw. €500 το κάθε σήμα και εαν βάλει αρκετά γίνεται πραγματική άλφα, μοτέρ, αναρτήσεις κλπ. ειναι αναχρονιστικές αποψεις, τα σήματα φτάνουν!
-
civil 357
Μα ακριβώς είπα ότι εγώ προσωπικά δεν θα υποστήριζα ποτέ αυτήν την επιλογή.
Γενικά δεν είμαι υπέρ των πρίμιουμ, γιατί όποτε πέρασα από εκεί και πέρασε και όλη η παρέα μου, εκεί στα 40+ μας πριν την κρίση, αποδείχτηκε ξεκάθαρα ότι το μόνο πρίμιουμ ήταν τα παραπάνω λεφτά που μας έπαιρναν για υποδεέστερα και προβληματικά αυτοκίνητα με εγγύηση μόλις ένα χρόνο.
Εγώ θα στραφώ στο νέο αιρκρος που στα 27000 θα μου δώσει 145 υβριδικά άλογα και χώρους C suv και θα είμαι μια χαρά.
Γέλαγα πάντα με τους γουόνα μπει πλούσιους με την 315 και τα βασικά μοντέλα ή τα 10ετίας μτχ μεγαλύτερα.
Μου το έλεγαν διάφοροι, ότι αν έπαιρνες ένα 10ετίας μτχ ακριβό, θα μπορούσαν να νομίζουν ότι το έχεις από καινούργιο.
Ναι και δεν έχεις να το αλλάξεις τους έλεγα και μαζεύονταν.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Πλέον η PSA θέλει την Αλφα σαν cash cow - να αρμε΄γει την αγελάδα.
Θα περιμένω να δώ τις νέες τζούλια και στέλβιο. Ελπίζω...
Προσωπικά δε με χαλάει το rebadging τόσο ( η "βάση" του 2008 είναι καλή, αλλά τα χρόνια περνούν ) , όσο η τιμολόγηση του , για να δικαιολογηθεί η πριμιοσύνη. -
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
civil 357
Γενικά δεν είμαι υπέρ των πρίμιουμ, γιατί όποτε πέρασα από εκεί και πέρασε και όλη η παρέα μου, εκεί στα 40+ μας πριν την κρίση, αποδείχτηκε ξεκάθαρα ότι το μόνο πρίμιουμ ήταν τα παραπάνω λεφτά που μας έπαιρναν για υποδεέστερα και προβληματικά αυτοκίνητα με εγγύηση μόλις ένα χρόνο.
Εγώ θα στραφώ στο νέο αιρκρος που στα 27000 θα μου δώσει 145 υβριδικά άλογα και χώρους C suv και θα είμαι μια χαρά.
Γέλαγα πάντα με τους γουόνα μπει πλούσιους με την 315 και τα βασικά μοντέλα ή τα 10ετίας μτχ μεγαλύτερα.
Μου το έλεγαν διάφοροι, ότι αν έπαιρνες ένα 10ετίας μτχ ακριβό, θα μπορούσαν να νομίζουν ότι το έχεις από καινούργιο.
Κι εγώ το αιρ κρος σκέφτομαι για επόμενο, αλλά θα περιμένω να το πάρεις πρώτα εσύ
-
@civil357 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Προσωπικά δε με χαλάει το rebadging τόσο ( η "βάση" του 2008 είναι καλή, αλλά τα χρόνια περνούν ) , όσο η τιμολόγηση του , για να δικαιολογηθεί η πριμιοσύνη.
Εμένα με χαλάει, γιατι μένουν σε επιφανειακό επίπεδο μόνο σε αλλαγή σημάτων και δεν κάνουν κάτι στην ουσία. Εαν ήταν απλά η πλατφόρμα και προσέφεραν κάτι της προκοπής δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά οι Γάλλοι κλασικά αλλάζουν σήματα μόνο, δεν κάνουν κάτι άλλο (ααα και βάζουν και φωτάκια, οθόνες και 3Δ).
-
Δυστυχώς φθάσαμε στο ανάποδο.
Σήμερα σε όρους value for money , η αντίστοιχη Χ1 είναι πιο λογική επιλογή από την τονάλε και το mini ( πόσο μάλλον ο άσσος ) από τη τζούνιορ. Και μιλάω εγώ που στο τεστ που έκανα Χ1 - τονάλε , προτιμώ για τα δικά μου γούστα και προτεραιότητες , παρόλα αυτά την τονάλε. -
@a-d-p said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
civil 357
Κι εγώ το αιρ κρος σκέφτομαι για επόμενο, αλλά θα περιμένω να το πάρεις πρώτα εσύ
Μάλλον για πρότζεκτ 2026 το βλέπω...
Alfa Romeo Junior (B-SUV)