-
@sabas_thess said in Νεο Hyundai Tucson :
Σχετικό άσχετο. Έχει έρθει ένα καινούργιο i30 N-line στην γειτονιά (td) sunset red. Πολύ όμορφο χρώμα. Ειδικά με βραδινό φωτισμό. Δεν τον έχω πετύχει με ανοικτό το αμάξι αλλά φαντάζομαι βράδυ σε συνδυασμό με τα LED της N-line θα είναι ακόμα πιο όμορφο. Δυστυχώς δεν έχω πετύχει ποτέ Tuscon sunset red, 3/4 στην περιοχή όλα σκούρα μουντά που χάνει πολύ το αμάξι από τις έντονες ακμές του. Μπράβο στον φίλο που επέλεξε αυτό το χρώμα, σίγουρα θα το λατρέψει.
Ευχαριστώ! Ακριβώς έτσι σκέφτηκα και εγώ, δεν εχω δει sunset red στο δρόμο αλλά εχω δει αρκετά βιντεο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Στα σκούρα, όπως λες χάνουν οι σχεδιαστικές γραμμές του Τουσόν, από αλλα που έχω δει μου άρεσαν το ασημί, το λευκό και το μπρονζέ -
Σήμερα δώσανε αύξηση σε όλα τα μοντέλα της Hyundai.για το Tucson δεν θυμάμαι τις προηγούμενες τιμές,στο i30 n-line πήρε 1χιλιαρικο
-
Πόσο είναι η αύξηση ; Αν είναι μεγαλύτερη από το κόστος ίσως θα έχουν ως όμιλος μεγαλύτερα κέρδη, να δώσουν και αυτοι κανένα μέρισμα. Μακάρι να είναι μεγάλη η αύξηση.
-
To Tucson πήρε σήμερα αύξηση 1400 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις...
Η αλήθεια ειναι ότι μεχρι τώρα μας ειχαν συνηθήσει σε 500 ή 300 €
είπαν να εξισώσουν τις τιμές με το αδελφό Sportageedit: Μπορεί να δει καποιος την διαφορά κοιτώντας τους πίνακες με τις τιμές στην στηλη διαμόρφωσης της Hyundai και τις τιμές εδώ ( https://www.4troxoi.gr/etaireia/hyundai/ ) που δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρηκα .Εχω παραγγείλει ενα tucson 7dct λευκό 150ίππους 48v distinctive χωρις αλλα εξτρα για τον λογο της μεγαλης αναμονης(ηθελα το πακετο με την 360καμερα), απο τελος οκτωβρη και ενω η εκτιμηση παραλαβης ηταν ιουνιο προς ιουλιο το αυτοκινητο ειναι ηδη στο τελωνειο και παραλαμβανω σε 2 εβδομαδες .Στα χρηματα αυτα η επιλογη ηταν μονοδρομος και εμφανισιακα αλλα και απο θεμα εξοπλισμου.Το θεμα καταναλωσης δεν με αγγιζει και πολυ (οχι γτ ειμαι πλουσιος ) διοτι βλεπω οτι καιει απολυτα φυσιολογικα για τα κιλα και την ιπποδυναμη του .Θα ηθελα αν υπαρχει καποιος φιλος που γνωριζει να μου επιβεβαιωσει οτι πλεον ερεχται και με ελληνικα στο infotainment.Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Καλώς ήρθες στην παρέα κι εσύ, με το καλό να το παραλάβεις, το Atlas White ή το Serenity White Pearl έχεις παραγγείλει;
Τέτοια θέλουμε να ακούμε, να μειωθούν οι χρόνοι παράδοσης και μακάρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην αγορά. -
@nikos-3 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλώς ήρθες στην παρέα κι εσύ, με το καλό να το παραλάβεις, το Atlas White ή το Serenity White Pearl έχεις παραγγείλει;
Τέτοια θέλουμε να ακούμε, να μειωθούν οι χρόνοι παράδοσης και μακάρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην αγορά.Το atlas white .βασικά πήγαινα για το dark knight αλλά την μέρα που πήγα να κλείσω την παραγγελία είχε έρθει ένα atlas white και παρόλο που το άσπρο δεν είναι το χρώμα μου στα αυτοκίνητα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με τις αντιθέσεις που έβγαζε με το μαύρο του προφυλακτήρα κτλ καθώς έδειχνε και πιο μεγαλο
-
Σχεδόν 5 χιλιάρικα πάνω μέσα σε 1,5 χρόνο.
(150 dct premium fwd)
...και έχουμε δρόμο ακόμα.
Καλορίζικο σε όσους παραλάβουν σύντομα.
-
Χαιρετώ την παρέα!
Παρέα σας νιώθω μιας και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.
Σήμερα παρέλαβα και εγώ λοιπόν, Premium, 180,FWD, βενζίνη, dark knight.
Προσφορά πήρα τέλη Σεπτέμβρη, με εκτιμώμενη παράδοση τότε 30 Οκτωβρίου. Φυσικά υπήρξαν καθυστερήσεις απανωτές μέχρι που παρέλαβα τελικά σήμερα, σε 5 μήνες. Από αυτά που ακούω και διαβάζω, λογικός χρόνος αναμονής. Δυστυχώς δε το χάρηκα ακόμα μιας και έκανα μόνο 60 χιλιόμετρα αλλά... Το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.
Όσον αφορά τον φίλο που ρωτάει για το ελληνικό μενού στο infotainment, δε βρήκα. Είδα τουρκικά κτλ αλλά όχι ελληνικά. Βέβαια, όπως είπα και πριν, δεν είχα χρόνο να το ψάξω και ιδιαίτερα, μπορεί να μου διαφεύγει. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι στην σύντομη διαδρομή επιστροφής από Βελμαρ Θεσσαλονίκης στο σπίτι μου, μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση το android auto.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, ελπίζω να μοιραστούμε στη συνέχεια όλοι τις θετικές μας εμπειρίες.. -
Εχεις χρόνο.
Καλοτάξιδο με υγεία. -
@dns21r said in Νεο Hyundai Tucson :
Χαιρετώ την παρέα!
Παρέα σας νιώθω μιας και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.
Προσφορά πήρα τέλη Σεπτέμβρη, με εκτιμώμενη παράδοση τότε 30 Οκτωβρίου. Φυσικά υπήρξαν καθυστερήσεις απανωτές μέχρι που παρέλαβα τελικά σήμερα, σε 5 μήνες. Από αυτά που ακούω και διαβάζω, λογικός χρόνος αναμονής. Δυστυχώς δε το χάρηκα ακόμα μιας και έκανα μόνο 60 χιλιόμετρα αλλά... Το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.
Όσον αφορά τον φίλο που ρωτάει για το ελληνικό μενού στο infotainment, δε βρήκα. Είδα τουρκικά κτλ αλλά όχι ελληνικά. Βέβαια, όπως είπα και πριν, δεν είχα χρόνο να το ψάξω και ιδιαίτερα, μπορεί να μου διαφεύγει. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι στην σύντομη διαδρομή επιστροφής από Βελμαρ Θεσσαλονίκης στο σπίτι μου, μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση το android auto.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, ελπίζω να μοιραστούμε στη συνέχεια όλοι τις θετικές μας εμπειρίες..Να το χαρείτε με υγεία! Πολλά και καλά χιλιόμετρα. Σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος..
Εγώ αυτό το παθαίνω στο Νετφλιξ, όλο ψάχνω Ελληνικά για τα μικρά και όλο πάνω σε Τούρκικα πέφτω!
-
@dns21r said in Νεο Hyundai Tucson :
Χαιρετώ την παρέα!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, ελπίζω να μοιραστούμε στη συνέχεια όλοι τις θετικές μας εμπειρίες..Καλοτάξιδο και πάντα με ασφάλεια και προσοχή στο δρόμο! Το manual έχει πολλές σελίδες,αλλά σιγά-σιγά θα βγει... η ύλη!
-
@nikos-3 said in Νεο Hyundai Tucson :
To Tucson πήρε σήμερα αύξηση 1400 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις...
Η αλήθεια ειναι ότι μεχρι τώρα μας ειχαν συνηθήσει σε 500 ή 300 €
είπαν να εξισώσουν τις τιμές με το αδελφό Sportageedit: Μπορεί να δει καποιος την διαφορά κοιτώντας τους πίνακες με τις τιμές στην στηλη διαμόρφωσης της Hyundai και τις τιμές εδώ ( https://www.4troxoi.gr/etaireia/hyundai/ ) που δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα
Τους τελείωσε φαίνεται η γομολάστιχα! Εδώ και 3 χρόνια ήταν το φθηνότερο c suv που έπαιρνε τις περισσότερες μικρές αυξήσεις...λογικά θα αυξηθούν και του σπορτατζ ( που και αυτό έπαιρνε αντίστοιχες μουλωχτες)...
-
This post is deleted! -
Καλησπέρα, όπως είχα αναφέρει παλιότερα στην Ομάδα, είχα και έχω πρόβλημα με θόρυβο προερχόμενο πίσω και δεξιά, στο 4x4 7DCT 180 HP, μοντέλο 4/21. Επισημαίνω ότι ο θόρυβος ακούγεται μόνο στην πρώτη διαδρομή της ημέρας (δηλ. με 'κρύα' την ανάρτηση, αν βέβαια προέρχεται από εκεί). Στο πρώτο σέρβις πέρσι τον Απρίλιο δεν εντόπισε κάτι ο τεχνικός (φυσικά το αυτοκίνητο είχε ήδη κινηθεί και ζεσταθεί μέχρι να πάω στο συνεργείο), ούτε βγήκε οδηγία αστοχίας /αντικατάστασης κάποιου εξαρτήματος από το εργοστάσιο.
Τόσο αυτός ο τεχνικός όσο και από δύο άλλα επίσημα συνεργεία που τηλεφώνησα, πρότειναν να αφήσω το αυτοκίνητο βράδυ και να το δοκιμάσουν κρύο, το πρωί. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυεμπιστεύομαι το αυτοκίνητο σε χέρια τρίτων. Άλλη μια πρόταση ήταν να αφήσω το πρόβλημα να ενταθεί καθότι 5 χρόνια εγγύηση και να πάω τότε για διερεύνηση. Όσο για τη μεσαία ζώνη, έκανα πατέντα τυλιγοντσς την υποδοχή με λαστιχάκια μαλλιών μήπως το μεταλλικό μέρος χτυπούσε στον ουρανό, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η ανάρτηση ελέγχθηκε οπτικά στο σέρβις, δεν βρέθηκε κάτι (το αυτοκίνητο οδηγείται μόνο στην εθνική και δεν έχει πατήσει καν σε χώμα).Επίσης λιπανθηκε η διαδρομή της πίσω εταζιερας χωρίς αποτέλεσμα.
Σε δύο μήνες πάω για το δεύτερο σέρβις, εύχομαι το εργοστάσιο να έχει βρει τι φταίει.
Σημείωση : τα πολύ κρύα πρωινά ο θόρυβος είναι πιο έντονος, το καλοκαίρι σαφώς λιγότερος. Υποψιάζομαι και το μοντάρισμα στο πίσω δεξί κάθισμα αλλά προτιμώ να βγει επίσημη ανάκληση παρά να κάνουν πειράματα οι τεχνικοί... Τέλος, όλοι μου είπαν ότι το δικό μου ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με αυτό το πρόβλημα , αλλά έχω διαβάσει για ακόμα δύο - τρεις κατόχους με παρόμοιο θέμα. Υπάρχει κάποιος φίλος στο forum με παρόμοιο πρόβλημα και, αν ναι, βρήκε λύση? Ευχαριστώ. -
Περίεργο που το λες, και τα 2 Stonic που πήραν οι δικοί μου το κάνουν.
Ο ένας θα κάνει το 1ο service σε κάνα μήνα και του είπαν θα το κοιτάξουν αλλά δεν του είπαν για κάτι δεδομένο. Στον άλλον επίσης δεν κατάφεραν να το ακούσουν αλλά δεν πολυσκοτιζεται..
Επίσης ακούν κάτι στον συμπλέκτη και τους είπαν ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα, και μάλλον θα το αλλάξουν στην εγγύηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς.
Περίεργο πάντως 2Χ2 στα 2..
-
@dublin said in Νεο Hyundai Tucson :
Ο ένας θα κάνει το 1ο service σε κάνα μήνα και του είπαν θα το κοιτάξουν αλλά δεν του είπαν για κάτι δεδομένο. Στον άλλον επίσης δεν κατάφεραν να το ακούσουν αλλά δεν πολυσκοτιζεται..
Επίσης ακούν κάτι στον συμπλέκτη και τους είπαν ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα, και μάλλον θα το αλλάξουν στην εγγύηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς.
Τι μυστήριο συμβαίνει και οι τεχνικοί δεν ακούν ή μάλλον δεν πιστεύουν ό,τι λέμε, δεν το καταλαβαίνω. Ακόμα πιο περίεργο να συμβαίνει σε άλλο σασί/μοντέλο, εστω και 'αδελφής' μάρκας...
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
Τι μυστήριο συμβαίνει και οι τεχνικοί δεν ακούν ή μάλλον δεν πιστεύουν ό,τι λέμε, δεν το καταλαβαίνω. Ακόμα πιο περίεργο να συμβαίνει σε άλλο σασί/μοντέλο, εστω και 'αδελφής' μάρκας...
Μάλλον είναι τυχαία τα περιστατικα, απλά τον είδα τον κουμπάρο την προηγούμενη εβδομάδα που είχα κατέβει για τα καρναβάλια και το συζητάγαμε! Τρομερή σύμπτωση..
Επίσης τέτοια πράγματα είναι δύσκολο να τα επαναλάβεις σε συνθήκες εργαστηρίου!
Να πεις ότι ήταν Stonic/Bayon που μοιράζονται τα βασικά δομικά και μη θα ήταν πάρα πολύ λογικό, αλλά Stonic με Tuscon δεν νομίζω ότι έχουν κοινά μέρη..
Τους είπαν για τον συμπλέκτη πάντως ότι είναι γνωστό πρόβλημα από κατασκευής.
Αν έχω κάποιο νέο θα ενημερώσω φυσικά.
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
Μάλλον είναι τυχαία τα περιστατικα, απλά τον είδα τον κουμπάρο την προηγούμενη εβδομάδα που είχα κατέβει για τα καρναβάλια και το συζητάγαμε! Τρομερή σύμπτωση..
Επίσης τέτοια πράγματα είναι δύσκολο να τα επαναλάβεις σε συνθήκες εργαστηρίου!
Να πεις ότι ήταν Stonic/Bayon που μοιράζονται τα βασικά δομικά και μη θα ήταν πάρα πολύ λογικό, αλλά Stonic με Tuscon δεν νομίζω ότι έχουν κοινά μέρη..
Τους είπαν για τον συμπλέκτη πάντως ότι είναι γνωστό πρόβλημα από κατασκευής.
Αν έχω κάποιο νέο θα ενημερώσω φυσικά.
Συμφωνώ ότι αν μιλούσαμε για Stonic /Bayon /i30 και τα παρόμοια θα υπήρχε κάποια λογική, λόγω κοινών εξαρτημάτων. Τώρα πως γίνεται να υπάρχει παρόμοιο θέμα με το δικό μου και μάλιστα πιο παλιό μοντέλο (4/21 όπως προανέφερα), είναι άξιο απορίας. Θα ενημερώσω κι εγώ αντίστοιχα, μετά το σέρβις τον ερχόμενο Απρίλιο.
-
Kαλησπέρα στο forum και απο εμένα. Και καλώς σας βρήκα.
Αυτο-προσδιορίζομαι, ως μελλοντικός κάτοχος ενός hyundai Tucson 1.6T 230ps 2wd (Hybrid) Distinctive έκδοση και σε Phantom Black (έξω), Obsidian Black (μέσα). Και μη το "υποβιβάζετε" καθόλου το μαυράκι .
Εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης, περί τα τέλη Αυγούστου.
Το αυτοκίνητο ήταν, από αυτά που ήταν διαθέσιμα (Βάση συμφωνίας) να κατασκευαστεί προς διάθεση. Δεν έχει κάποιο περαιτέρω extra, πέραν όσων δίνει η συγκεκριμένη έκδοση (distinctive).
Εδώ παρεμπιπτόντως να αναφέρω πως η ενημέρωση από την αντιπροσωπεία ήταν πως, επειδή το αυτοκίνητο πάει για facelift με τη νέα χρονιά, δεν εγγυόνται (πέραν όσων έχουν συμφωνηθεί προς διάθεση, όπως αυτό που έτυχε να "κλείσω" εγώ) παράδοση μικρότερη του ενός έτους, καθώς επίσης και με άλλη τιμή (το facelift θα είναι ακριβότερο λογικά). Γενικά, αυτή τη στιγμή, το θέμα με τις αντιπροσωπείες της Hyundai όσον αφορά τουλάχιστον το tucson είναι λίγο μπερδεμένη (λόγω του επικείμενου facelift, συνδυαστικά με την γνωστή κατάσταση με τις παραδόσεις).Το αυτοκίνητο, ουσιαστικά το πρόσεξα, μετά το κοίταξα, μετά το είδα, το οδήγησα και με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες το παράγγειλα. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Δε πέτυχα εντυπώσεις κατόχων του συγκεκριμένου μοντέλου (hybrid). Ίσως να μου διέφυγαν posts. Θα είμαστε εδώ να τα λέμε, μέχρι τότε αλλά και μετά την παραλαβή. Eλπίζω όλα να πάνε καλά και με συνέπεια.
υγ. Ενημερωτικά να ξέρετε πως μια τράπεζα (για τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες δε γνωρίζω) συστημική, δίνει μέσο προγράμματος ένα πολύ πολύ καλό επιτόκιο αγοράς, αν πληρείς κάποιες προδιαγραφές και δίνεις κάποια εχέγγυα.
Βοηθητικό για όποιον δε μπορεί να αγοράσει με άμεση πληρωμή, το αυτοκίνητο.Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα και πάλι. Soon to be κάτοχος tucson...
Hyundai Tucson NX4 (2020)