Χαιρετώ την παρέα!
Παρέα σας νιώθω μιας και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.
Σήμερα παρέλαβα και εγώ λοιπόν, Premium, 180,FWD, βενζίνη, dark knight.
Προσφορά πήρα τέλη Σεπτέμβρη, με εκτιμώμενη παράδοση τότε 30 Οκτωβρίου. Φυσικά υπήρξαν καθυστερήσεις απανωτές μέχρι που παρέλαβα τελικά σήμερα, σε 5 μήνες. Από αυτά που ακούω και διαβάζω, λογικός χρόνος αναμονής. Δυστυχώς δε το χάρηκα ακόμα μιας και έκανα μόνο 60 χιλιόμετρα αλλά... Το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.
Όσον αφορά τον φίλο που ρωτάει για το ελληνικό μενού στο infotainment, δε βρήκα. Είδα τουρκικά κτλ αλλά όχι ελληνικά. Βέβαια, όπως είπα και πριν, δεν είχα χρόνο να το ψάξω και ιδιαίτερα, μπορεί να μου διαφεύγει. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι στην σύντομη διαδρομή επιστροφής από Βελμαρ Θεσσαλονίκης στο σπίτι μου, μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση το android auto.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, ελπίζω να μοιραστούμε στη συνέχεια όλοι τις θετικές μας εμπειρίες..
Best posts made by dns21r
-
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
-
Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε!
Latest posts made by dns21r
-
Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε!
-
Χαιρετώ την παρέα!
Παρέα σας νιώθω μιας και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά.
Σήμερα παρέλαβα και εγώ λοιπόν, Premium, 180,FWD, βενζίνη, dark knight.
Προσφορά πήρα τέλη Σεπτέμβρη, με εκτιμώμενη παράδοση τότε 30 Οκτωβρίου. Φυσικά υπήρξαν καθυστερήσεις απανωτές μέχρι που παρέλαβα τελικά σήμερα, σε 5 μήνες. Από αυτά που ακούω και διαβάζω, λογικός χρόνος αναμονής. Δυστυχώς δε το χάρηκα ακόμα μιας και έκανα μόνο 60 χιλιόμετρα αλλά... Το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.
Όσον αφορά τον φίλο που ρωτάει για το ελληνικό μενού στο infotainment, δε βρήκα. Είδα τουρκικά κτλ αλλά όχι ελληνικά. Βέβαια, όπως είπα και πριν, δεν είχα χρόνο να το ψάξω και ιδιαίτερα, μπορεί να μου διαφεύγει. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι στην σύντομη διαδρομή επιστροφής από Βελμαρ Θεσσαλονίκης στο σπίτι μου, μου έκανε 2 φορές αποσύνδεση το android auto.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν, ελπίζω να μοιραστούμε στη συνέχεια όλοι τις θετικές μας εμπειρίες.. -
RE: Υγραεριοκίνηση!
Χαιρετιζω ολα τα παιδια εδω μεσα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που μπαινουν στον κοπο να δινουν απαντησεις και να βοηθουν ολους εμας τους υπολοιπους με τις γνωσεις τους.
Θα ηθελα την αποψη/ βοηθεια σας λοιπον τωρα κ εγω. Σκεφτομαι εδω και κανα μηνα να βαλω λοιπον και εγω υγραεριο, βλεποντας τις τιμες να εχουν απογειωθει και ενας θεος ξερει που θα πανε ακομα. Λογω της δουλειας μου κανω συνεχεια δρομολογια απο Θεσσαλονικη προς Χαλκιδικη, 2 φορες την εβδομαδα πανε ελα, αρα περιπου 300 κμ την εβδομαδα, 1200 κμ τον μηνα (ΜΟΝΟ για τα περα - δωθε, χωρις αλλη χρηση του αυτοκινητου). Αρα υποθετω η αποσβεση θα γινει αρκετα συντομα και θα με συμφερει η μετατροπη, σωστα;
Εχω ενα Seat Leon S, 1600, 120PS (ντεμεκ), του 2005.
Πηγα λοιπον να ρωτησω και να μαθω και εγω απο κοντα. Και μιας και διαβαζω τα ποστ εδω με πολυ ευλαβεια, ελαβα υποψιν μου το σχολιο (αν δεν κανω λαθος ηταν του φιλτατου Team Leader antonis) πως το καλυτερο συνεργειο μετατροπης στην Θεσσαλονικη ειναι το AutoGas Theodorou. Αυτα που μου ειπαν ειναι λοιπον: Τοποθετηση 6ης γενιας (!!!) συστηματος, 2 χρονια πανελλαδικη καλυψη και εγγυηση σε AutoGAs, καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλαγη επιδοσεων του αυτοκινητου μου (!!!) με της 6ης γενιας==> Συνολικο κοστος 1380ευρω. Επισης μου ειπαν πως υπαρχει ενας νομος που λεει πως η τιμη υγραεριου σε σχεση με την βενζινη θα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι το 2018 η μιση τιμη. Αληθευει;
Θα ηθελα λοιπον την αποψη σας επ' αυτου. Τονιζω ξανα πως δεν ειμαι ειδημων και τα σχολια σας θα με βοηθουσαν πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων.