Sep 13, 2020, 4:05 PM

Lap wrote:

Εσυ ρε dublin μετρας τα δικα σου. Για πανε δες εξω οπως λες τι γινεται. Δεν ισχυουν αυτα που λες.

Που αγοραζει ο κοσμος νεα αυτοκινητα συχνα. Μεταχειρησμενα αγοραζουν οχι νεα.

Και δευτερον. 240 ευρω ειναι στο saxo....ποσα κυβικα ειναι;

Τέσπα, θα μπορούσα να σου αραδιάσω περιπτώσεις γειτόνων και συγγενών επαρχία, αλλά δεν πειράζει. Η αλήθεια πιστεύω είναι κάπου στην μέση. Μπορεί και εγώ να υπερβάλω λίγο και να έχω διαφορετικές εμπειρίες ζωής (από ότι έχω καταλάβει δεν έχεις μεγάλη επαφή με επαρχία, και βόρεια και νότια προάστια, γι' αυτό σε κοροϊδεύω με την 'Κυψέλη') και από την άλλη μεγάλο κομμάτι του αστικού πληθυσμού δεν έχει παρόμοιο τρόπο ζωής με τα πέριξ της χώρας.

Σκάρτα 1.100 είναι το Saxo, 61 ασυγκράτητα Γαλλικά άτια!  120euro πληρώνει. Αγοράστηκε μετά τη Lancia Dedra, οπότε πήγαμε στο αντίθετο άκρο, και το C3 αγοράστηκε μετά το Focus, και εκεί το αντίθετο άκρο. Μετά 2008 και το επόμενο στη σειρά είναι για μεταχειρισμένο πλέον, εναλλάξ πάει αυτό! Επίσης πρέπει να πουληθεί κάποιο του χρόνου. Θα δούμε, γιατί ο ιός μας κατέστρεψε κάποια επαγγέλματα.

Εσύ ξέρεις ένα σωρό με 3-4 παλιά που παραμένουν σε κυκλοφορία, εγώ έναν και μοναδικό, ο άλλος 3, ο παράλλος 5, δεν βγαίνουν συμπεράσματα έτσι.
Αλλά το ότι τα 3ο-4α αυτοκίνητα είναι που ρίχνουν έναν κατά τα άλλα υγιή μέσο όρο είναι τραβηγμενο απ' τα μαλλιά.

Αλλά αν είναι να το κάνουμε με προσωπικές στατιστικές, μια ματιά από μπαλκόνι μου αρκεί: Πάνω από τα μισά είναι υπερδεκαετίας. Μένω βέβαια σε μικροαστική-λαϊκή περιοχή.