-
Ο άνθρωπος ζητάει off roading, τι του λέτε για Rav?
-
Off road έχει ο άνθρωπος. Κάτι ενδιαμέσο θέλει για να γεφυρώσει το χάσμα.
Είτε x1 plugin, είτε rav4 prime είτε Suzuki across.
Τον βλέπω με προπέλα και να γίνεται κολλητός του αισμαν.
-
Από ότι είδες ζητάει δυνατότητες εκτός δρόμου. Εδώ δεν του κάνει το απλό Renegade και θέλει το Trailhawk, λες να του κάνει το Rav?
-
ειναι πραγματι ολιγον περιεργο το κενο που υπαρχει σε τετρα στις τιμες που ψαχνω.
λιγο παραπανω απο το μπατζετ μου, 3-4-5 χιλιαρικα εμπροσθοβαρη στο ληζ και πρεπει να παιζω ειτε με ντισκαβερυ ειτε με εβογκ.
αλλα δεν μου παει η καρδια να δωσω τα φραγκα για τετοιες πολυτελειες και ειμαι κολλημενος στο προϋπολογισμος.
βασικα ειναι στα κατω-κατω ντουστερ, κοντα στα φραγκα βιταρα και μετα αλλα 30000 για να ξαναδεις κατι που παταει χωμα χωρις να γινει πτυελοδοχειο. και πρακτικα αν θες να πηγαινεις και μεχρι εκει που θα βγεις απο το δρομο καλα, μονο βιταρα. το τρέιλχοουκ ειναι μια λυση, υποτιθεται θα το βγαζανε με 1.3. αμ δε... ολα τα αλλα ρενε το βιταρα τα εχει για πρωινο εντος και εκτος. και δεν σου δινει αρκετο λογο να το παρεις το διλιτρο και να πλερω στις δου χωρις ουσια. το βιταρα ομως πρεπει να αλλαξει και ψυχαναγκαστικα δεν προκειται να παρω το ιδιο σε χειροτερη εκδοση οπως ειναι οι τρεχουσες...
-
Έχεις και περιορισμό όγκου αλλιώς θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάποιο από τα καινούρια αγροτικά που πλέον μέσα είναι εξίσου άνετα με ΙΧ, διατηρόντας τις ικανότητές τους εκτός.
-
Έχεις και περιορισμό όγκου αλλιώς θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάποιο από τα καινούρια αγροτικά που πλέον μέσα είναι εξίσου άνετα με ΙΧ, διατηρόντας τις ικανότητές τους εκτός.
ειναι πραγματι τεραστια. και δεν δινουν το κατι παραπανω εκτος, η καροτσα τα περιοριζει πολυ και τακαρεις για πλακα. αν ομως υπηρχε καποιο στα 4.5 θα ηταν επιλογη καθως εχω αλλο για βιτσια.
-
sport 1.5 plugin
το ρενε ειναι πανω κατω τα ιδια με μαμα βιταρα οταν δεν εχουν αυτοματο διπλου αμφοτερα. για εκτος. για εντος ειναι πολυ μακρυα το βιτ και σε τραβηγματα-επιδοσεις και σε στριψιματα και δεν καιει και το κωλο του οπως το φιατοτζιπο. ομως για να φτιαξεις το βιτ να πηγαινει μακρυα, πολυ μακρυα, εξακολουθωντας να στριβει εξαιρετικα θες 1000-1300, κομπλε με λαστιχα, αναρτησεις, ψηλωματα,ποδιες, κλειδια, ιμαντες, γνωστη ποσοτητα και λαικο αυτοκινητο με ιστορια φθηνων επισης και ικανων προγονων. στα ρενε θες πολλα, παρα πολλα, λες και ειναι ρανγκλερ χρεωνουνε, και δεν 'καθονται' και οπως πρεπει, υπαρχουν θεματα. αλλιως θα ειχα ηδη παρει ενα. παντως αυτη τη στιγμη το νο 1 στις επιλογες ειναι το τρέιλ χοουνκ ας ειναι και 2λιτρο μαζουτι
-
λιγο παραπανω απο το μπατζετ μου, 3-4-5 χιλιαρικα εμπροσθοβαρη στο ληζ και πρεπει να παιζω ειτε με ντισκαβερυ ειτε με εβογκ.
Disco Sport μάλλον εννοείς, όχι το μεγάλο-τέρας.
Πάντως δεν ξέρω αν το Renegade είναι χειρότερο από το Vitara εκτός.
-
Το 1.5 hybrid είναι το Sport, όχι το κανονικό Disco, το κτήνος. Το 'μικρό' παραμένει πάντως εξαιρετικό off roader, αν και όχι όπως ο μεγάλος αδελφός του. Ακόμα και αυτό το μικρό περνάει άνετα από μέρη που ζορίζουν το δικό μου full-fat Disco 1 f/l, που έχει ίδιο hardware με το Defender 1!!!
Είναι όντως μαλακία ότι το Renegade Trailhawk έρχεται μόνο ντίζελ. Ξαναρωτώ, δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις προφυλακτήρα στο 1.3; Μόνο αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά με το Trailhawk. Τα 2-3 πονταλάκια στο ύψος τα βρίσκεις με άλλα λάστιχα απλά.
-
οι διαφορες ειναι αναρτησεις, ποδιες και προφυλακτηρες και καμποσα πλαστικα μετατροπη. λαστιχα ουτως ή αλλως θα μπουν αλλα. το κακο ειναι οτι θα πρεπει, εκτος απο τα λαστιχα, να τα πληρωσω εγω και μαλιστα να παει το ποσο κουβα αφου θα το επιστρεψω. και μιλαμε για 4-5 χιλιαρικα το ελαχιστο. ασε που δεν πιστευω οτι η μηχανουλα της φιατ χωρις την υπερκοντη πρωτη θα εχει στο ελαχιστο την ελαστικοτητα του βιταρα κατω απο 1000rpm στα ζορικα
ΑρΕς
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
οξω ρε φιαταίοι, μπουρδελο το κανατε
πηρα σοβαρα τη μετατροπη ΑΛΛΑ βλεπω οτι οι βενζινες εχουν μετα το φέις λιφτ κατεβει στα 16.6 εκατοστα, και οι τετρα... απο 19 και κατι, τα πετρελαια σε 17.5 και 21 η trailhawk.
σαυρες τα κανανε....
-
Αυτό με την μηχανή δεν το ξέρουμε. Αν μη τι άλλο οι Ιταλοί φημίζονται για τα μοτέρ τους. Τα άλλα τα δέχομαι. Λογικό να μην θέλεις να δώσεις λεφτά σε ένα 'ξένο' αυτοκίνητο. Από την άλλη όμως, αν αποφασίσεις να το κρατήσεις, δεν είναι κακή ιδέα.
-
Εγώ θυμάμαι ότι το trailhawk είχε κοντά (κανονικά). Και ηταν και μεγαλυτερου κυβισμου. Είναι αυτό που δείχνει κάποιος παραπάνω σε ένα video να ανεβαίνει κάθετα σε βράχο. Τώρα βλέπω 9ταχυτο κιβώτιο, το αλλαξανε;
-
Εγώ θυμάμαι ότι το trailhawk είχε κοντά (κανονικά). Και ηταν και μεγαλυτερου κυβισμου. Είναι αυτό που δείχνει κάποιος παραπάνω σε ένα video να ανεβαίνει κάθετα σε βράχο. Τώρα βλέπω 9ταχυτο κιβώτιο, το αλλαξανε;
Ποτέ δεν είχε κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού, δηλαδή κανονικά κοντά. Έχει επιλογή 'Low', αλλά είναι παραπλανητική. Αυτό που κάνει είναι να κρατάει την πολύ κοντή 1η στο κιβώτιο. Υπό κανονικές συνθήκες το αυτοκίνητο ξεκινάει με 2α.
-
https://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/ta-plug-hybrid-tis-jeep-ton-septembrio-stin-ellada
ποιος ξευρει παραπανω?
-
Δεν ξέρω παραπάνω, αλλά φαίνεται ότι ταιριάζει στο γάτο.
Θα έχεις την κίνηση Σπίτι - Γραφείο αποκλειστικά ηλεκτρικά και θα μένουν και κάτι ψιλά για τα γύρω γύρω. Τετρακίνηση, αξιοπρεπείς επιδόσεις (συγκρίσιμες με το βιτ ες). Δεν είδα κάτι για συνολική αυτονομία (αλλά πόσο να μίκρυναν το ρεζερβουάρ για να βάλουν τις μπαταρίες???) Έχει και έκδοση Trailhawk για ελαφρύ σκαρφάλωμα και S για ποιο too fast too furius καταστάσεις.
Περίμενέ τα τουλάχιστον και αν δεν κάνουν, ρίξε ban.
-
Δεν ξεύρω τίποτα, αλλά το Compass πάντα το εβρισκα πολύ όμορφο (εδικά μπροστά είναι άπαιχτο) και τώρα με 240 άλογα και φορολεαφρύνσεις για την εταιρεία και έκδοση Trailhawk μου μοιάζει ιδανικό για εσένα Τεό!! Αυτό να πάρεις να με πάς και βόλτα.
-
Iταλία, βλέπω το rene trailhawk plug-in (μάλλον με τα 190 άλογα) ξεκινά από 41.
Θέλει κάτι λιγότερο από 2h φόρτιση σε wallbox και ~4h σε απλή πρίζα (έτσι δείχνουν τα ιταλά). Έχει 6άρι αυτόματο κι όχι το 9άρι κι ίσως είναι καλύτερο.
Εδώ ακόμη και 35.000 να ξεκινά προ φόρων η τιμή όπως λένε οι 4τ (
-
Γάτε, επειδή δυσκολεύεσαι σου βρήκα αυτοκίνητο για να κάνεις και off και on σε κορυφαίο επίπεδο:
Brabus 800 Adventure!
Σε βάση G63 AMG με κάποιες ' βελτιώσεις': 800 άλογα και 1000 Nm με bonus τα 49 εκατοστά απόσταση από το έδαφος!
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνεις μια μικρή προσπάθεια παραπάνω στο οικονομικό... Θα πηγαίνεις όμως παντού ατσαλάκωτος και όλοι θα λένε 'Ω ρε δες ένα γάτο'.
Case closed!
Υ.Γ.: Και bonus η 'βεράντα' για τις αγροτικές εργασίες του γάτου.
-
Γατε με αυτά τα λάστιχα και ζάντες κοίτα τι κάνει και που ανεβαίνει .
Το μόνο αυτοκίνητο που θα αγόραζα καινούργιο με δικά μου λεφτά , ελπίζω η έκδοση της suzuki να έχει πιο κοφτους προφυλακτήρες , μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και πιο χωμάτινα λάστιχα .
Θα υπάρχει έτσι επιλογή οι ασφάλτινοι το Toyota οι χωμάτινοι το Suzuki
-
Καλημέρα Γάτε.
Πάντως μετά το Vitara, και παρ' όλες τις ενστάσεις που μπορεί να έχεις, θα έλεγα 'τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; '
Δε θα βρεις εύκολα κάτι άλλο καλύτερο στην ελληνική αγορά, έτσι κι αλλιώς αν δε σου κάνει το αλλάζεις σύντομα...
Κατι αλλο για τον γατο