-
Έχει άλλο φανάρι γενικώς το Active plus. Είναι με κάτοπτρα και χωρίς dynamic φλας ενώ από Style και πάνω έχει προτζέκτορα και drl με dynamic φλας.
-
Δεν ξέρω την διαφορά κάτοπτρα και προτζέκτορα. Σίγουρα το active plus δεν έχει τα φλασάκια που "περπατάνε" αλλά φωτίζει πολύ καλά με δυνατό άσπρο φως.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
με dynamic φλας.
Tα οποία είναι μια μπούρδα...απορώ που αρέσουν στον κόσμο και δυστυχώς τα βάζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
με dynamic φλας.
Tα οποία είναι μι αμπούρδα...απορώ που αρέσουν στον κόσμο και δυστυχώς τα βάζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.
Πριμιουμ και καλά....
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου led- λωρίδα σε όλο το μήκος του πορτμπαγκάζ . -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημερα σε ολους.
Ειμαι κ γω στο ψαξιμο για αυτοκινητο οικογενειακο hybrid.
Γλυκοκοιταζω το CC κ σκεφτομαι...Αξιζει σε πρωτη εκδοση το AWD η μενω στο FWD κ Style?
Απλα δεν εχω πολυκαταλαβει το AWD της Toyota πως λειτουργει κ αν αξιζει να παρω το 4κινητο.
Αν εξαιρεσω τα φιμε στης Style κ τις ζαντες (αν δεν κανω λαθος) δεν ειδα κατι που θα μου λειψει με την Active Plus.Παρεμπιπτοντως ειδα κ HRV...καλο αλλα μικρο πορτ-παγκαζ. Συν αλλο 11 χρονια εγγυηση στην μπαταρια κ αλλα 5.
Καθε σχολιο ευπροσδεκτο...μπας κ το αποφασισω κ κλεισω το CC (2κινητο η 4κινητο).Καλα χλμ σε ολους.
Έχω το μικρό αδελφάκι της ΨΨ το ΓΨ με awd, τώρα κοντεύω ένα χρόνο, στη πράξη καλή είναι η awd το πίσω μοτέρ εμπλέκεται όταν δεν έχουν πρόσφυση οι μπροστινοί τροχοί, . Θα συμφωνήσω με τον κ. stefan147 αλλά δεν είναι τόσο σπάνια η ανάγκη της δλδ όχι μόνο σε χιόνια και σε βουνά μπορεί να χρειαστεί και μέσα στη πόλη σε μια ανηφόρα που έχει βρέξει και γλιστράει.
Άμα γκουγκλάρεις awd vs 4wd θα δείς ενδιαφέροντα βιντεάκια να καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα.
Τώρα το HRV βγαίνει και σε awd αλλά δεν έρχεται ελλάδα και να ερχόταν θα ήταν πανάκριβο
https://www.auto-data.net/en/honda-hr-v-iii-generation-8185
Έχω δει στο δρόμο και Mitsubishi Eclipse Cross και Subaru XV αλλά πιστεύω και το έχω δει στη πράξη η Toyota με το awd είναι πολύ καλή πρόταση εννοείται όχι για extreme καταστάσεις για εκεί ρώτα το γάτο -
Πάτησα λίγο το γκάζι στο Normal κι όλας, ούτε καν Power. Σε μερικά δευτερόλεπτα έφτασε 175. Νιώθεις τα 200 άλογα να σε σπρώχνουν στο κάθισμα.
-
Λοιπόν μίλησα με Τουότα πριν λίγο...το αμάξι έχει κατασκευαστεί αλλά από 5/1 έχει πάει 25/1 μου είπαν. Οπότε ή τα φουσκώνουν για να μην τους πρήζουμε ή μέσα στο Γενάρη θα έρθουν 2 φουρνιές. Εν τω μεταξύ έφυγε από την εισαγωγική και το κονέ μου και δεν έχω επαφή από εκεί πλέον.
Επίσης μου είπε ότι για να φανεί η εξέλιξη παραγγελίας στην εφαρμογή θα πρέπει κατά την παραγγελία να σταλεί ένα email στην εισαγωγική. Αν δε γίνει αυτό τότε, δεν υπάρχει μετά δυνατότητα να ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή. Παπάτζα μου φαίνεται αλλά τέσπα.
-
@a65 said in Toyota Corolla Cross:
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημερα σε ολους.
Ειμαι κ γω στο ψαξιμο για αυτοκινητο οικογενειακο hybrid.
Γλυκοκοιταζω το CC κ σκεφτομαι...Αξιζει σε πρωτη εκδοση το AWD η μενω στο FWD κ Style?
Απλα δεν εχω πολυκαταλαβει το AWD της Toyota πως λειτουργει κ αν αξιζει να παρω το 4κινητο.
Αν εξαιρεσω τα φιμε στης Style κ τις ζαντες (αν δεν κανω λαθος) δεν ειδα κατι που θα μου λειψει με την Active Plus.Παρεμπιπτοντως ειδα κ HRV...καλο αλλα μικρο πορτ-παγκαζ. Συν αλλο 11 χρονια εγγυηση στην μπαταρια κ αλλα 5.
Καθε σχολιο ευπροσδεκτο...μπας κ το αποφασισω κ κλεισω το CC (2κινητο η 4κινητο).Καλα χλμ σε ολους.
Έχω το μικρό αδελφάκι της ΨΨ το ΓΨ με awd, τώρα κοντεύω ένα χρόνο, στη πράξη καλή είναι η awd το πίσω μοτέρ εμπλέκεται όταν δεν έχουν πρόσφυση οι μπροστινοί τροχοί, . Θα συμφωνήσω με τον κ. stefan147 αλλά δεν είναι τόσο σπάνια η ανάγκη της δλδ όχι μόνο σε χιόνια και σε βουνά μπορεί να χρειαστεί και μέσα στη πόλη σε μια ανηφόρα που έχει βρέξει και γλιστράει.
Άμα γκουγκλάρεις awd vs 4wd θα δείς ενδιαφέροντα βιντεάκια να καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα.
Τώρα το HRV βγαίνει και σε awd αλλά δεν έρχεται ελλάδα και να ερχόταν θα ήταν πανάκριβο
https://www.auto-data.net/en/honda-hr-v-iii-generation-8185
Έχω δει στο δρόμο και Mitsubishi Eclipse Cross και Subaru XV αλλά πιστεύω και το έχω δει στη πράξη η Toyota με το awd είναι πολύ καλή πρόταση εννοείται όχι για extreme καταστάσεις για εκεί ρώτα το γάτοχαχαχ
ορθως εμιλησες.
παρε δικουνητο.
σγα τη τετρακινηση της τουοτα που θα κανει τη διαφορα....
τσαμπα βαρος -
Λοιπόν μίλησα με Τουότα πριν λίγο...το αμάξι έχει κατασκευαστεί αλλά από 5/1 έχει πάει 25/1 μου είπαν. Οπότε ή τα φουσκώνουν για να μην τους πρήζουμε ή μέσα στο Γενάρη θα έρθουν 2 φουρνιές. Εν τω μεταξύ έφυγε από την εισαγωγική και το κονέ μου και δεν έχω επαφή από εκεί πλέον.
Επίσης μου είπε ότι για να φανεί η εξέλιξη παραγγελίας στην εφαρμογή θα πρέπει κατά την παραγγελία να σταλεί ένα email στην εισαγωγική. Αν δε γίνει αυτό τότε, δεν υπάρχει μετά δυνατότητα να ενσωματωθεί η λειτουργία αυτή. Παπάτζα μου φαίνεται αλλά τέσπα.
Καλα αν περιμενεις και εσυ από τον πωλητη να ασχοληθει, βραστα!
-
Παιδιά με πωλητή ξεχάστε οποιαδήποτε πληροφορία. Αφενός βαριούνται και δεν ασχολούνται, αφετέρου δεν έχουν πρόσβαση στα logistics της εισαγωγικής, οπότε μπαρούφες μας λένε. Μόνο εσωτερικά μέσω εισαγωγικής θα μάθετε χονδρικά πότε θα φθάσει Ελλάδα το αυτοκίνητο. Για όσους έχουν παραγγείλει μέχρι 10.10. μου είπαν(από εισαγωγική) ότι μέχρι 15.1.2023 το αυτοκίνητο θα είναι στην Ελλάδα, οπότε όσοι έχετε παραγγείλει μέχρι την άνω ημερομηνία ισχύει το ίδιο. Προφανώς έχουν φορτωθεί και βρίσκονται εν πλω για Ελλάδα.
-
Εγώ 4/10 έχω παραγγείλει και ήμουν στη φουρνιά που έλεγε για 5/1. Οπότε εάν εκ των έσω λένε για 15/1 τότε 99% και το δικό μου εκεί θα είναι γιατί αποκλείεται σε 2 βδομάδες να έρχονται 2 καράβια.
Πάντως αυτός σήμερα μου είπε ότι είναι κατασκεασμένο μεν αλλά όχι καθ' οδόν δε.
-
Για να έλθει στην Ελλάδα 15/1 πρέπει να είναι ήδη εν πλω, το ταξίδι απο Ιαπωνία σε λιγότερο από 30 ημέρες δύσκολο το βλέπω.
-
Μέχρι 15/1 μου είπαν, οπότε μπορεί και νωρίτερα να φθάσουν στην Ελλάδα.
-
Παιδιά συγνώμη ήθελα να ρωτήσω κάτι. Για το Κορόλα cross πληρώνεις φόρο πολυτελείας;
-
Νομίζω 440 ευρώ ετησίως.
-
Ναι, είναι 2.000 κυβικά, γι'αυτό.
-
Σωστά και έχει και μιά χαζοέκπτωση αν θυμάμαι καλά με την εφάπαξ πληρωμή.
-
Σωστά και έχει και μιά χαζοέκπτωση αν θυμάμαι καλά με την εφάπαξ πληρωμή.
οχι αυτό μονο στο Φόρο Εισοδήματος
-
Μπορεί, δεν παίρνω κι όρκο. Βασικά είναι κινήσεις που σβήνονται αυτόματα από τη ram και δε θέλω να θυμάμαι.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
με dynamic φλας.
Tα οποία είναι μια μπούρδα...απορώ που αρέσουν στον κόσμο και δυστυχώς τα βάζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.
Επίσης όταν κληθείς να πληρώσεις ένα σπάσμένο/Καμμένο style φανάρι θα έχεις άλλο ένα λόγο να μην σου αρέσουν
Toyota Corolla Cross