-
Ρώτησα και εγώ για μπάρες οροφής, και είναι μονόδρομος της thule διότι της toyota (που είναι της thule όπως μου είπαν) θα είναι διαθέσιμες από Νοέμβριο. Έχει βάλεις κανείς της thule και ποιο μοντέλο επέλεξε;
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Ρώτησα και εγώ για μπάρες οροφής, και είναι μονόδρομος της thule διότι της toyota (που είναι της thule όπως μου είπαν) θα είναι διαθέσιμες από Νοέμβριο. Έχει βάλεις κανείς της thule και ποιο μοντέλο επέλεξε;
Σε τι οροφή? normal ή με fush rails?
-
Flush rails ειναι
-
Καλησπέρα,
Είχα παραγγείλει τις εργοστασιακές μπάρες με το αυτοκίνητο (Οκτώβριος 2022). Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο λογο καλοκαιρινών διακοπών οπότε ακύρωσα και πήρα πίσω τα λεφτά. Οι μπάρες της Thule για flush rails ειναι προς το παρόν μονόδρομος. Τις έβαλα στην αντιπροσωπεία της Thule και κόστισαν όσο οι εργοστασιακές.
-
Τετάρτη θα αγοράσω κ εγώ της thule από τον επίσημο αντιπροσωπο. Οι εργοστασιακές δεν προεξέχουν καθόλου στα άκρα τους, της thule δεν έχω εικόνα αλλά ελπίζω να μην προεξέχουν. 400 ευρώ κοστισαν ?
-
Καλημέρα. Απέκτησα το corolla cross τον Απρίλιο. Έχω παρατηρήσει θέμα με την συνδεσιμότητα. Μια στις δυο το πράσινο λαμπάκι εκεί πάνω στον καθρέφτη που είναι και το κουμπί SOS είναι σβηστό. Και στην εφαρμογή MyT έχουν καταγραφεί τα 3.500 km από τα 6.000 km που έχει κάνει, που σημαίνει ότι δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο. Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας όταν το πήγα για έλεγχο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο αλλά είναι θέμα δορυφόρου. Αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο θέμα?
-
Τετάρτη θα αγοράσω κ εγώ της thule από τον επίσημο αντιπροσωπο. Οι εργοστασιακές δεν προεξέχουν καθόλου στα άκρα τους, της thule δεν έχω εικόνα αλλά ελπίζω να μην προεξέχουν. 400 ευρώ κοστισαν ?
Έχει διάφορα μοντελα η Thule https://www.thule.com/en-gr/roof-rack/car-roof-racks. με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πριν τοποθετήσεις συζήτήσε μαζί τους για το ποιό ειναι η καλύτερη συμβατή λύση
-
@gpartsi said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα. Απέκτησα το corolla cross τον Απρίλιο. Έχω παρατηρήσει θέμα με την συνδεσιμότητα. Μια στις δυο το πράσινο λαμπάκι εκεί πάνω στον καθρέφτη που είναι και το κουμπί SOS είναι σβηστό. Και στην εφαρμογή MyT έχουν καταγραφεί τα 3.500 km από τα 6.000 km που έχει κάνει, που σημαίνει ότι δεν συνδέεται με το αυτοκίνητο. Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας όταν το πήγα για έλεγχο είναι ότι δεν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο αλλά είναι θέμα δορυφόρου. Αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο θέμα?
Καλημέρα. Κάτοχος κι εγώ από τον Απρίλιο. Τον τελευταίο μήνα έχω το ίδιο πρόβλημα. Τις μισές φορές συνδέεται (και μπορεί να λέω και πολλές) και τις άλλες όχι. Αρχίζω πλέον και χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το android auto για να μπορώ να χρησιμοποιώ όπως πρέπει το gps. Είναι πάντως πρόβλημα, γιατί εκτός από το gps χάνονται όπως λες και τα δεδομένα οδήγησης από το MyT
-
@gpartsi said in Toyota Corolla Cross:
Σίγουρα υπάρχουν θέματα συνδεσιμότητας που εγώ τα αποδίδω σε φτωχό σήμα της κάρτας sim που βρίσκεται στο αυτοκίνητο. Μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως και το θέμα με την αποτυχία φόρτωσης των notifications για κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε.
-
Μετά από λίγες ημέρες οταν επέστρεψα σε μέρη με καλύτερο σήμα έστρωσε και σε εμένα. Σταμάτησε να πεταέι Pop Up για notifications και περνάει όλες τις διαδρομές στο app. Και εγώ εκτιμώ ότι είναι θέμα σύνδεσης της vodafone. Το κινητό επίσης vodafone χάνει σήμα στα ίδια σημεία. Συμβαίνει σε περιοχές που είτε υπάρχει χαμηλή ένταση σήματος είτε μεγάλος φόρτος-ζήτηση για δεδομένα.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Καλά σε αυτή την πολυκατοικία δε πηδ@ει κανείς;
Όχι μόνο. κανείς δεν πάει πάνω από 140 επίσης.
-
Σχετικά με την ρεζέρβα σε AWD μάλλον δεν μπαίνει λόγω του καλωδίου του ηλεκτροκινητήρα για την πίσω κίνηση. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει?
-
Αυτες που πηρα κοστισαν 350 και προεξεχουν λιγο
-
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
Το άσχημο δεν είναι ότι προεξέχουν, ίσα ίσα που έχει περισσότερο ωφέλιμο μήκος, το άσχημο είναι το κιτ που μπαινει απο thule για το cc (βλέπε κόκκινο) αυξάνει το συνολικό ύψος τοποθέτησης
-
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
Σωστά. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για όσους βιάζονται.
-
Εχει και βάση που η μπάρα δεν προεξέχει καθόλου 450 thule
-
Λόγω μαλακής εταζερας αποσπωμενης χωράει 6 βαλίτσες, το τσεκαρα, ο ωφέλιμος χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος από 430 λ χωρίς να χάνεις την οπτική πίσω, οπότε θα τη βγάλω χωρίς μπαγκαζιερα φέτος κ θα περιμένω της toyota
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Με λίγη ταλαιπωρία στην παραγγελία (λάθος μέγεθος ελαστικού) η ρεζέρβα μπήκε στην θέση της.
Πολύ καλή κίνηση η τοποθέτηση ρεζέρβας !!!
Γνωρίζεις αν μπαίνει και το AWD ;
Έχεις μήπως link παραγγελίας ;
Ευχαριστώ
H παραγγελία έγινε απο εδώ. https://www.autonotrad.de/p/set-notrad-toyota-c-hr-i-fl-r17-5x114-3x60-1-schluessel-wagenheber-huelle-fuer-den-wagenheber
To site είναι μεν γερμανικό αλλα ήρθε απο Τσεχία. Ηρθε με λάθος διάσταση 135/90/17 ενώ είχα παραγγείλει 135/80/17 και το αλλαξα εδώ. Υπόψιν οτι η τιμή που βλέπεις ειναι για αποστολή στη Γερμανία. Στην Ελλάδα το έφερε ο αδερφός μου.
Στο AWD νομίζω δεν μπαίνει λογο του πίσω ηλεκτροκινητήρα αλλα μιας και είσαι γείτονας μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή.
Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο που είχε την καλοσύνη να συναντηθούμε και να δοκιμάσουμε αν τελικά μπαίνει ρεζέρβα ασφαλείας στο AWD…..
Δυστυχώς και πολύ κακώς ΔΕΝ μπαίνει !!!
Ενοχλούν και τα δυο πορτοκαλί εξαρτήματα, ειδικά όμως αυτό το βιδωμένο στο μπροστά μέρος.
Εδώ έκαναν λάθος η Toyota γιατί όχι μόνο αφαίρεσαν τη ρεζέρβα, αλλά δεν παρέχουν τη δυνατότητα να τη βάλει κάποιος aftermarket!!!
-
Γιατί δε τη βάζεις σε ειδική θήκη όπως οι υγραεριάδες χύμα στο μπαγκάζ;
Οι θήκες αυτές κολλάνε στη μοκέτα και δε πηγαίνουν πέρα δώθε.
Θα χάσεις σε χώρο αλλά θα έχεις ρεζέρβα. -
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Με λίγη ταλαιπωρία στην παραγγελία (λάθος μέγεθος ελαστικού) η ρεζέρβα μπήκε στην θέση της.
Πολύ καλή κίνηση η τοποθέτηση ρεζέρβας !!!
Γνωρίζεις αν μπαίνει και το AWD ;
Έχεις μήπως link παραγγελίας ;
Ευχαριστώ
H παραγγελία έγινε απο εδώ. https://www.autonotrad.de/p/set-notrad-toyota-c-hr-i-fl-r17-5x114-3x60-1-schluessel-wagenheber-huelle-fuer-den-wagenheber
To site είναι μεν γερμανικό αλλα ήρθε απο Τσεχία. Ηρθε με λάθος διάσταση 135/90/17 ενώ είχα παραγγείλει 135/80/17 και το αλλαξα εδώ. Υπόψιν οτι η τιμή που βλέπεις ειναι για αποστολή στη Γερμανία. Στην Ελλάδα το έφερε ο αδερφός μου.
Στο AWD νομίζω δεν μπαίνει λογο του πίσω ηλεκτροκινητήρα αλλα μιας και είσαι γείτονας μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή.
Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο που είχε την καλοσύνη να συναντηθούμε και να δοκιμάσουμε αν τελικά μπαίνει ρεζέρβα ασφαλείας στο AWD…..
Δυστυχώς και πολύ κακώς ΔΕΝ μπαίνει !!!
Ενοχλούν και τα δυο πορτοκαλί εξαρτήματα, ειδικά όμως αυτό το βιδωμένο στο μπροστά μέρος.
Εδώ έκαναν λάθος η Toyota γιατί όχι μόνο αφαίρεσαν τη ρεζέρβα, αλλά δεν παρέχουν τη δυνατότητα να τη βάλει κάποιος aftermarket!!!
Αν ξεβιδωνες αυτό που ενοχλεί και το βιδωνες επάνω στο πλαστικό ενώ έχεις βάλει την ρεζέρβα?
Αν έχει αέρα φυσικά
Toyota Corolla Cross