-
Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο εδώ?
Youtube VideoΑκούγονται ο θόρυβος του αέρα και το βούισμα σαν μέλισσα πίσω.
60χλμ μισοκατεβασμένο παράθυρο.Μετά από αρκετές δοκιμές διαπιστώνω ότι το λάστιχο δεν αγκαλιάζει σφιχτά το τζάμι. Και δεν έχει τσόχα από μέσα. Πιάνοντας ελαφρά τα λάστιχα «σάντουιτς» με το τζάμι ο θόρυβος σταματά
Προς αναζήτηση λύσης.
-
Καλησπέρα σε όλους.Μηπως κάποιος έχει κάτι νεότερο όσο αφορά το θέμα έλξης?Διωρθωσαν κάτι?
-
Να πάτε να βάλετε μεμβράνες στο καπό και στα μπροστά φτερά. Η μπογιά (περλα λευκό) είναι η επιτομή του cost saving. Μετά από 4 ταξιδακια σε εθνικη και 9000χλμ απο τον Γεναρη έχω 5 σημαδακια μεγκλα (3 στο καπό 2 στο φτερο), ειναι και η μούρη του ρε γαμωτο σαν του Αυλωνιτη.
Πήγα και πήρα το touch up set αυτό που εχει δύο μπουκαλάκια, base coat και clear coat απο αντιπροσωπεια, το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει αποτελέσματα.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Να πάτε να βάλετε μεμβράνες στο καπό και στα μπροστά φτερά. Η μπογιά (περλα λευκό) είναι η επιτομή του cost saving. Μετά από 4 ταξιδακια σε εθνικη και 9000χλμ απο τον Γεναρη έχω 5 σημαδακια μεγκλα (3 στο καπό 2 στο φτερο), ειναι και η μούρη του ρε γαμωτο σαν του Αυλωνιτη.
Πήγα και πήρα το touch up set αυτό που εχει δύο μπουκαλάκια, base coat και clear coat απο αντιπροσωπεια, το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει αποτελέσματα.
Παρηγοριά στον άρρωστο είναι αυτά τα set. Για ότι δεν πολύ φαίνεται κάτι γίνεται. Ότι είναι φορα παρτίδα άστο καλύτερα.
-
Υπάρχει και μια κεραμική κάλυψη που κάνουν σε όλο το αυτοκίνητο για προστασία του χρώματος (και αποφυγή από πολύ αμυδρές γρατσουνιές λέει) και νομίζω αξίζει περισσότερο
-
@mariossuv said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους.Μηπως κάποιος έχει κάτι νεότερο όσο αφορά το θέμα έλξης?Διωρθωσαν κάτι?
Περιμένουμε κάποια διόρθωση για το θέμα της έλξης;
(σόρρυ αν έχει αναφερθεί ξανά και δεν το είδα)Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει τη μικρότερη ικανότητα στην κατηγορία - 750 κιλά με φρένα.
Και το ίδιο έχει και χωρίς φρένα οπότε δεν είναι θέμα φρένων το πρόβλημα, αλλά έλξης.
Μου είπαν στην toyota που ρώτησα ότι οφείλεται στα ηλεκτρικά μοτέρ
Οπότε τι μπορεί να αλλάξει για το θέμα αυτό; -
Επειδη το ειχα δει το εργο πηγα και περασα το ppf μπροστα. Βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι το κοκκινο ειναι αρκετα καλης ποιοτητας. Δεν εχω αντοπισει καποια αστοχια, ευαισθησια σε γωνιες κτλ που το χω ψαξει και που συνηθως μαρτυρανε. Να φταιει οτι ειναι 3πλης επιστρωσης? Ποιος ξερει...
-
Το λευκο περλα στην κορρολα του 19 δεν είχε πάθει τίποτα. Νομίζω ότι φταίει περισσότερο αυτή η καθετη μούρη, ότι σκάσει πάνω της αποσβαινει ακριβώς εκεί που πέσει.
-
Χάζευα λίγο στην αρχική σελίδα του 4τροχοί, renault austral , 200 άλογα υβριδικό, ωραία ανάρτηση κλπ. Τιμή; 50000Ε.
Τι ωραίο το CC!
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Χάζευα λίγο στην αρχική σελίδα του 4τροχοί, renault austral , 200 άλογα υβριδικό, ωραία ανάρτηση κλπ. Τιμή; 50000Ε.
Τι ωραίο το CC!
αν δεν θυμιζε ιαματικα λουτρα αιδηψου, πανες ακρατειας και κορεγκα κολλα για οδοντοστοιχιες....
-
Έγινε και η εγκατάσταση κοτσαδόρου στην αντιπροσωπεία. Είναι κάθετα αποσπώμενος. Για να μπεί έχει αφαιρεθεί ο προφυλακτήρας και η τραβέρσα. Ο κοτσαδόρος ειναι της Brink OEM για την Τoyota. Eίναι 13πινος και η φίσα αναδιπλώνει μέσα
-
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Brink OEM για την Τoyota
Πόσο πήγε το σύνολο;;
1000 € στρόγγυλα.
-
Ακριβώς αυτόν έχω και εγώ.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Σήμερα έμαθα οτι τελος του μηνα ανακοινώνονται τιμες για την 1.8, με εκοση νεου τιμοκαταλόγου ο οποίος ισως να εχει και 1-2 ευχάριστες εκπλήξεις σε τιμες.
Δεδομένου ότι οι ανταγωνιστές Qashqai και 3008 έριξαν τις τιμές τους (και μάλιστα κατά πολύ αξιόλογο ποσό) είναι επιτακτικό να πέσει και η τιμή του Corolla Cross
Το ερώτημα είναι, ανοιχτή τιμή παραγγελίας, σημαίνει (όπως θα ήταν προφανές) ότι πληρώνεις και λιγότερα αν πέσει η τιμή;
δεν ειναι ανταγωνιστες - ειναι καλυτερα αυτοκινητα
Με Mild Hybrid Ουτε καν.
-
Για να δουμε εαν θα κανει οποιαδηποτε διαφορα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αναμένουμε εντυπώσεις.
Πρόσεχε μην ξεφύγει το βάρος. -
@stefan147 Στο τζάμι σου βγάζει θόρυβο? οπως το βιντεο που ανέβασα?
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αναμένουμε εντυπώσεις.
Πρόσεχε μην ξεφύγει το βάρος.Βαρος ειναι καμποσο. Υπολογιζω ευκολα 20 κιλα απλα ειναι ομοιομορφα κατανεμημενα.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 Στο τζάμι σου βγάζει θόρυβο? οπως το βιντεο που ανέβασα?
Δεν εχω εντοπισει κατι. Με μισοανοιχτο και σε πορεια εννοεις?
Toyota Corolla Cross