-
Στο Toyota-tech δε δίνει πάντως αισθητήρες ως accessories. Οπότε η απάντηση οποιουδήποτε εξουσιοδοτημένου θα είναι ότι δε γίνεται. Για blind spot θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί είναι πιο μπελαλίδικη η εγκατάσταση και θα ζητάνε κάνα 2000αρικο και πάνω γιατί κάπου είχα δει ότι μονο τα δύο ραντάρ έχουν κάνα 1000αρικό ως ανταλλακτικά.
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Απο οτι φαίνεται κάποιοι έχουν βάλει σε yaris, εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πισω αλλά και Blind spot monitor μετα την αγορά. Δείχνει ότι δουλεύουν κανονικά όλα και με τις ενδείξεις στην οθόνη.
Λογικά το ιδιο θα μπορεί να γίνει και στο CC αλλα δεν νομιζω οτι θα δεχτεί να το κανει επίσημα καποιο συνεργείο της Toyota, με ότι αυτό συνεπάγεται...https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/195065-adding-parking-sensors-and-bsm/
"Please don't ask me about the cost, I should have ordered or imported the factory model with all the equipment, it would have been cheaper and I could still count on the warranty, but then I would 've missed the 4-5 times I begged the dealer to activate the electronics of my DIY work..."
-
Ναι απλα αυτός τα πήρε όλα ως ανταλλακτικά απ' την αντιπροσωπεία. Εμένα το blind spot από Ali, που είναι μια χαρά oem, μου κόστισε κάτω από 400€ μαζί με τους oem καθρέφτες από Βελμάρ. Οπότε δεν το λες και απαγορευτικό.
-
Stefan πες ποιο blind spot έβαλες κ τιμή για καθρέπτες σε παρακαλώ.
Έβαλα ένα φθηνό blind spot se yaris 2022, κ δουλεύει μια χαρά. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για καθρέπτες .Το έχω με τα φωτάκια στο ταμπλό.!
Βολεύει γιατί στο σασί έχει πρόβλεψη για blind spot οπότε μπαίνουν εύκολα.
Ψήνομαι να βάλω καθρέπτες να φαίνεται oem κ προβληματίζομαι! -
@dekouk said in Toyota Corolla Cross:
Έβαλα ένα φθηνό blind spot se yaris 2022, κ δουλεύει μια χαρά. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για καθρέπτες .Το έχω με τα φωτάκια στο ταμπλό.!
Ψήνομαι να βάλω καθρέπτες να φαίνεται oem κ προβληματίζομαι!Σε Leon Cupra έβαλα όχι σε Toyota αλλά η λογική είναι ίδια.
-
Ψήνομαι να βάλω καθρέπτες να φαίνεται oem κ προβληματίζομαι!μπας σε καλό σου θα μας βάλεις σε έξοδα ... για πες λίγα παραπάνω ...
-
Ψήνομαι να βάλω καθρέπτες να φαίνεται oem κ προβληματίζομαι!Ποιο Κιτ και φωτογραφίες αν μπορείς.
Πως περάστηκε; Βγήκε μέρος του ταμπλό; -
~~```
Από amazon it το πήρα 118€ .το έβαλα σε yaris tokyo pop out 2022 από τον Απρίλιο. Απλά δεν ήξερα ποιο κρύσταλλο για καθρέπτη να βάλω και άφησα τα λαμπάκια στην άκρη του ταμπλώ.!
-
Έπεσε επικό ξηλωμα σε αυλή φίλου με τη βοήθεια ηλεκτρολόγου.
Οι μονάδες μπαίνουν εκεί που μπαίνουν οι oem κ είναι πλήρως λειτουργικοί.
Πιάνουν 1,5 με 2 λωρίδες αριστερά κ δεξιά στην τυφλή γωνία.
Ανάβουν όταν αντιλαμβάνονται όχημα ή κ πεζό να πλησιάζει κ αν έχεις ανάψει φλας ακούγεται ήχος από buzzer. Υπάρχει κ αναμονή να συνδεθεί στην πλαφονιερα,οπότε θα χτυπάει μόλις σβήνεις κ ανοίγει το φως οπότε ανιχνεύει επερχόμενα οχήματα προτού ανοίξεις την πόρτα. Αυτό δεν το συνδέσαμε. -
Άρθρο στο autoblog: Οι πιο αξιόπιστες και οι πιο αναξιόπιστες μάρκες
Πέρυσι στη κορυφή βρέθηκε η Lexus, αλλά φέτος τα ηνία τα πήρε η Toyota, με την Lexus να βρίσκεται στη 2η θέση. Στη τρίτη θέση βρέθηκε η BMW, στη τέταρτη η Mazda, στη πέμπτη η Honda και στην έκτη η Audi. Την 10αδα συμπληρώνουν οι Subaru, Acura, Kia και Lincoln, η οποία ανέβηκε 14 θέεις σε σχέση με πέρυσι.Στον πάτο της βαθμολογίας συναντάμε την Mercedes-Benz, ενώ μια θέση πιο ψηλά βρίσκεται η Jeep ακολουθούμενη από τις Volkswagen, GMC και Chevrolet.Από την φετινή έρευνα απουσιάζουν οι Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mini, Mitsubishi, Polestar, Porsche και Rivian επειδή το Consumer Reports δεν είχε αρκετά δεδομένα προκειμένου να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα.
Κάθε μοντέλο της Toyota, εκτός από δύο, έχει αξιοπιστία πάνω ή πολύ πάνω από το μέσο όρο. Στην κορυφή της μάρκας βρίσκεται το Toyota Corolla Cross, το οποίο συγκαταλέγεται στα πιο αξιόπιστα μοντέλα της έρευνας. Ωστόσο το νέο Tundra συγκαταλέγεται στα λιγότερο αξιόπιστα οχήματα της έρευνας, ενώ το RAV4 Prime plug-in hybrid βρίσκεται στον μέσο όρο.
-
Προφανώς εννοεί είτε το corolla hb είτε το corolla cross 1.8 που κυκλοφορεί 1,5 έτος.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Άρθρο στο autoblog: Οι πιο αξιόπιστες και οι πιο αναξιόπιστες μάρκες
Πέρυσι στη κορυφή βρέθηκε η Lexus, αλλά φέτος τα ηνία τα πήρε η Toyota, με την Lexus να βρίσκεται στη 2η θέση. Στη τρίτη θέση βρέθηκε η BMW, στη τέταρτη η Mazda, στη πέμπτη η Honda και στην έκτη η Audi. Την 10αδα συμπληρώνουν οι Subaru, Acura, Kia και Lincoln, η οποία ανέβηκε 14 θέεις σε σχέση με πέρυσι.Στον πάτο της βαθμολογίας συναντάμε την Mercedes-Benz, ενώ μια θέση πιο ψηλά βρίσκεται η Jeep ακολουθούμενη από τις Volkswagen, GMC και Chevrolet.
Έσπασα το μυαλό μου να βρώ ποια εταιρεία είναι η "κάθισμα"....
Αλλά έτσι είναι όταν κάνεις αυτόματη μετάφραση χωρίς έναν έλεγχο μετά... το SEAT γίνεται κάθισμα -
Απλά τέλειο!Η μοναδική εταιρεία που μπορούσε να μεταφραστεί (seat)...Eίναι θεοί..
-
Μήπως εννοεί κάτι τέτοιο;
https://www.drive.gr/news/tehnologia/mia-polythrona-grafeioy-me-teliki-tahytita-195-kmh
-
5 αστέρια μεν αλλά το 85% στους occupants δεν το λες και κορυφή.
-
Καλησπέρα, ενημερώθηκα ότι στην εφαρμογή myT φαίνονται οι παραγγελίες που έγιναν από την προηγούμενη εβδομάδα και έπειτα. Οι προηγούμενες θα πάρει χρόνο για να εμφανιστούν στην εφαρμογή.
-
@doncic77 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα, ενημερώθηκα ότι στην εφαρμογή myT φαίνονται οι παραγγελίες που έγιναν από την προηγούμενη εβδομάδα και έπειτα. Οι προηγούμενες θα πάρει χρόνο για να εμφανιστούν στην εφαρμογή.
Την ίδια πληροφορία έχω και εγω. Πρώτα θα περαστούν στο σύστημα οι καινούργιες και μετά οι παλιότερες
-
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος που γράφει στο forum και έχει παραλάβει, να μας πεί τίποτα, να μας δείξει τίποτα, γενικώς να χαρούμε λίγο εμείς που ήμαστε στην αναμονή.
-
This post is deleted! -
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα,
Υπάρχει κάποιος που γράφει στο forum και έχει παραλάβει, να μας πεί τίποτα, να μας δείξει τίποτα, γενικώς να χαρούμε λίγο εμείς που ήμαστε στην αναμονή.
Από ότι φαίνεται από όλο το φόρουμ μόνο το δικό μου έχει έρθει σε αυτή την καραβιά και εγώ περιμένω τον κοτσαδορο για να το παραλάβω!
Toyota Corolla Cross