-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Τα Polis της Toyota δεν είναι?
Tης Inchcape πιο συγκεκριμένα. Αλλά δεν έχουν κάποια διαφορά από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα, ίδιες ακριβώς χρεώσεις όπως μπορείς να δείς τόσο στο site της Τογιότα όσο και από ίδια εμπειρία.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Τα Polis της Toyota δεν είναι?
Tης Inchcape πιο συγκεκριμένα. Αλλά δεν έχουν κάποια διαφορά από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα, ίδιες ακριβώς χρεώσεις όπως μπορείς να δείς τόσο στο site της Τογιότα όσο και από ίδια εμπειρία.
Έχω εμπειρία από OPEL, Nissan και VW. και οι τιμές είχαν διαφορά. Επίσης παίζει και απο περιοχή-πόλη...
-
Έχω εμπειρία από OPEL, Nissan και VW. και οι τιμές είχαν διαφορά. Επίσης παίζει και απο περιοχή-πόλη...
Δεν έχω εμπειρία σε αυτές. Σε Τογιότα (πρόσφατη μόνο εμπειρία) είναι ίδιες οι χρεώσεις. Το ίδιο και σε Πεζώ. Απο άλλες μάρκες δεν ξέρω που να είχαν συνεργεία οι Εισαγωγικές.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν έχω εμπειρία σε αυτές. Σε Τογιότα (πρόσφατη μόνο εμπειρία) είναι ίδιες οι χρεώσεις. Το ίδιο και σε Πεζώ. Απο άλλες μάρκες δεν ξέρω που να είχαν συνεργεία οι Εισαγωγικές.
Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις μιλώ για διαφορά σε τιμές από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο επίσημου εμπόρου με τις τιμές εξουσιοδοτημένου επισκευαστή
-
Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις μιλώ για διαφορά σε τιμές από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο επίσημου εμπόρου με τις τιμές εξουσιοδοτημένου επισκευαστή
Και εγώ. Δηλαδή είτε πάς σε Polis είτε στην Λάμδα π.χ. οι χρεώσεις είναι ίδιες. Το ίδιο είτε πας σε Autoone ή π.χ. στον Γκάλο. Τα περσσότερα συνεργεία ανήκουν σε εξουσιοδοτημένο έμπορο, ελάχιστα είναι σκέτα εξουσιοδοτημένα συνεργεία χωρίς εμπορία (στην Τογιότα είναι 2 νομίζω).
-
Εξουσιοδοτημένοι έμποροι (δηλαδή αντιπρόσωποι της εισαγωγικής εταιρείας ή της κατασκευάστριας εταιρείας) και εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές είναι όλοι, πλην της karenta που πράγματι είναι και εισαγωγική και έμπορος και επισκευαστής, το γνωρίζω εξ ιδίων, γιατί με έγδερνε αρκετά χρόνια...Όσοι παρέλαβαν και παραλάβουν το cc ας έχουν το νου τους όσο καιρό μείνει το αυτοκίνητο στον έμπορο ποια θα είναι η χρήση του μέχρι να το παραλάβουν. Σε αντιπρόσωπο της nissan όταν έκανα test drive το qashqai, είχαν μετατρέψει σε εκθεσιακό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πελάτης (μου το είπε ο πωλητής ότι ήταν πουλημένο) και παρόλα αυτά συνέχιζαν να το ανοίγουν χειμώνα με λάσπες και νερά σε πελάτες για να δείξουν την έκδοση techna, όπου δοκίμαζες πόρτες, το λεβιέ του αυτόματου κλπ.. Φρίκη όταν έχεις έχει δώσει τόσα χρήματα να μπαινοβγαίνει ο καθένας
-
Η σύμβαση με τον εισαγωγέα λέγεται εμπορική αντιπροσωπεία (νομική έννοια) και στη καθομιλουμένη τον αποκαλούμε είτε εξουσιοτημένο αντιπρόσωπο είτε έμπορο. Εμπορική αντιπροσωπεία και μάλιστα αποκλειστική είναι όταν αναλαμβάνει να προωθήσει και να πωλήσει αυτοκίνητα εν προκειμένω που ήδη έχει αγοράσει άλλη εταιρία (ο εισαγωγέας), Στην πραγματικότητα τα αυτοκίνητα ανήκουν στην κυριότητα της εισαγωγικής και ο αντιπρόσωπος - έμπορος μεσολαβεί για την πώληση τους.
-
Οπότε άπαντες, πλην της εισαγωγικής, είναι εξουσιοδοτημένοι έμποροι - αντιπρόσωποι ή και επισκευαστές. πλην των επισκευαστών που μπορεί να είναι και απλοί επισκευαστές μη εξουσιοδοτημένοι
-
This post is deleted! -
Το δικο μου ακομα δειχνει 5/1 εκτιμωμενη αφιξη αλλα δεν εχει παραχθει συμφωνα με τον πωλητη. Θα ξαναρωτησω μετα απο μερικες μερες και απευθειας τουοτα για να μην τους ζαλιζω τον ερωτα καθε βδομαδα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Το δικο μου ακομα δειχνει 5/1 εκτιμωμενη αφιξη αλλα δεν εχει παραχθει συμφωνα με τον πωλητη. Θα ξαναρωτησω μετα απο μερικες μερες και απευθειας τουοτα για να μην τους ζαλιζω τον ερωτα καθε βδομαδα.
τσαμπα οι ωρες στημενος να παρακολουθεις καραβια στο χαρτη με 14 κομβους αν ερχονται πειραια?
αχαχαχ -
έχετε πάρει email από την toyota να βλέπετε την παραγγελίας σας έτσι?
Το σύστημα έχει ανοίξει στο My T. Σταδιακά όσοι έχουν κάνει παραγγελία θα λάβουν εμαιλ από την toyota για να ανοίξουν λογαριασμό στο My T. Eκεί θα έχουν εικόνα της πορείας της παραγγελίας.ΥΓ. 1. Δεν είναι δική μου η φωτογραφία
ΥΓ. 2. Προφανώς και έχει μπάγξς το σύστημα γιατί αλλού γράφει τογίοτα.. αλλου λεξους -
This post is deleted! -
Το σύστημα έχει ανοίξει στο My T. Σταδιακά όσοι έχουν κάνει παραγγελία θα λάβουν εμαιλ από την toyota για να ανοίξουν λογαριασμό στο My T. Eκεί θα έχουν εικόνα της πορείας της παραγγελίας.ΥΓ. 1. Δεν είναι δική μου η φωτογραφία
ΥΓ. 2. Προφανώς και έχει μπάγξς το σύστημα γιατί αλλού γράφει τογίοτα.. αλλου λεξουςΌχι. πως που ποτέ?
-
Aπ'το 11:00 και μετά τα πιο ενδιαφέροντα:
Youtube Video -
ΥΓ. 2. Προφανώς και έχει μπάγξς το σύστημα γιατί αλλού γράφει τογίοτα.. αλλου λεξουςΑν αυτό γινει αυτοματοποιημένα από την εισαγωγική έχει καλώς. Εάν χρειάζεται κάποια ενέργεια από τον εκάστοτε πωλητή, πολύ φοβάμαι ότι δε θα λάβουν όλοι ότι χρειάζεται.
-
ΥΓ. 2. Προφανώς και έχει μπάγξς το σύστημα γιατί αλλού γράφει τογίοτα.. αλλου λεξουςΑν αυτό γινει αυτοματοποιημένα από την εισαγωγική έχει καλώς. Εάν χρειάζεται κάποια ενέργεια από τον εκάστοτε πωλητή, πολύ φοβάμαι ότι δε θα λάβουν όλοι ότι χρειάζεται.
κάνε ενα τηλ στον πωλητή...
-
Είναι σε άδεια ο δικός μου αυτή τη βδομάδα. Από Δευτέρα...
-
Είναι σε άδεια ο δικός μου αυτή τη βδομάδα. Από Δευτέρα...
έχω την εντύπωση πάντως ότι γίνεται από την εταιρεία και οχι από τον εκάστοτε πωλητή.
-
Απο οτι φαίνεται κάποιοι έχουν βάλει σε yaris, εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος-πισω αλλά και Blind spot monitor μετα την αγορά. Δείχνει ότι δουλεύουν κανονικά όλα και με τις ενδείξεις στην οθόνη.
Λογικά το ιδιο θα μπορεί να γίνει και στο CC αλλα δεν νομιζω οτι θα δεχτεί να το κανει επίσημα καποιο συνεργείο της Toyota, με ότι αυτό συνεπάγεται...https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/195065-adding-parking-sensors-and-bsm/
Toyota Corolla Cross