-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
https://m.youtube.com/watch?v=h63QKca5sI0
Το βάζω μόνο και μόνο για το γκαζωμα που έκανε κάποια δευτερόλεπτα τα υπόλοιπα δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος.Πάντως είναι καλό γκάζωμα!
-
Το βάζω μόνο και μόνο για το γκαζωμα που έκανε κάποια δευτερόλεπτα τα υπόλοιπα δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος.πορτμπαγκαζ ...δεν ανοιξε...τζιιιζζζ
-
Α δεν σας είπα....
Είχα πάει να την δω πριν κάποιες μέρες από κοντά και εγώ αλλά ξέχασα να το γράψω διοτι την είδα φευγαλέα για να δω αν ισχύουν αυτά που λέτε. Ότι να ναι είστε. Όλοι σας!
Μια χαρά είναι το αμάξι. Και το προτπαγκαζ που λέτε πως βαθουλωνει, μια χαρά ήταν. Όντως δεν έχει μοκέτα.Η ποιότητα ειναι ακρως αποδεκτή. Μάλιστα το πλαστικό στο πάνω μέρος στην πόρτα του οδηγού είναι μαλακο!!!Το ταμπλό είναι όντως σκληρό αλλά όλα τα άλλα είναι μια χαρά. Άριστη συναρμογή. Άσε που είναι βαθυ το ταμπλό, σιγά μη σκύβω μπροστά για να το πιάνω..... Πφφφ.
Ωραία οθόνη!!! Ουαοαυ, ποτέ η Τογιότα δεν είχε τόσο καλή οθόνη με υψηλή ανάλυση και με γρήγορο navi.
Στα ουσιώδη, πολύ καλά καθίσματα, μια χαρά το ύφασμα, και με καλή στήριξη μέσης.
Πίσω αν εχεις σηκώσεις το κάθισμα του οδηγού για υψηλή θέση οδήγησης όπως και στο yaris cross είναι υπέρ άνετο για ενήλικες άνω του 1,80+++, πολύ καλός χώρος για ώμους και κεφάλι
Τι ιστορίες που είστε όλοι σας; Πραγματικά.Οι καθρέφτες ειναι ογκώδεις, μάλλον θα προκαλούν αεροδυναμικους θορυβους.
Εξωτερικά είναι πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες διότι επιβάλεται με τον όγκο του.
Μένει να τη οδηγήσω κάποια μερα για να δω τον φοβερό ήχο τροχασμου....
Το αυτοκίνητο καλύπτει όλα τα κουτάκια και πραγματικά θα ξεσκίσει να πουλά ιδιαίτερα στην 1,8
Δεν έχω δει το τουσον για να συγκρίνω. Όταν το δω θα τα συγκρίνω.
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Το βάζω μόνο και μόνο για το γκαζωμα που έκανε κάποια δευτερόλεπτα τα υπόλοιπα δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος.πορτμπαγκαζ ...δεν ανοιξε...τζιιιζζζ
Μόταρος.
Εγγύηση ότι θα κάνει λάθος σε μερικά που θα πει.
Τυφλός τογιοτάκιας.
Δείτε το βίντεο με το yaris cross που το έβγαζε απόσταση απο το έδαφος κάτι 24 εκατοστά .... -
Eπίκεινται αυξήσεις και σε toyota, το ανακοίνωσε εχθές, ηταν η μοναδική που είχε μείνει σχετικά πιο χαμηλά στη κοστολόγηση. Οπότε από Γενάρη όσοι το βρήκαν ακριβό το cc θα το βρούμε πιο ακριβό κανά 2χιλιαρο πιθανολογώ, όπως και οι λοιπές εταιρίες θα ανεβάσουν. Συνεπώς, αφού πολλοί το βρήκαν καρούλι με βάση τα posts, πάμε για dacia duster όλοι ή μένουμε με αυτά που έχουμε, golf, leon, κλπ. Οικογενειακό αμάξι suv κάτω από 35.000 (τιμή εκκίνησης γυμνό δηλαδή) δεν θα βρίσκεις πουθενά πλέον, οπότε μονόδρομος hatchback ή 50 δόσεις και αποπληρωμή με καπέλο 4-5 χιλιάρικα για suv.
-
Lap αφού σου άρεσε και η επένδυση των καθισμάτων κατάλαβα....όλα καλά...εγώ της πρώτης έκδοσης που είδα είναι από τις χειρότερες που έχω δει/πιάσει προηγούμενων δεκαετιών...
-
Υπερβολές εκατέρωθεν...
-
Είχα πάει στην αντιπροσωπεία για να ετοιμαστεί η χαρτούρα , αντε την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω το YC !
Εκει πας μόνο με ταξί (toyota polis axios) αγγάρεψα έναν φίλο και πήγαμε με το BMW Χ6 ,αφού κάναμε κανένα 5λεπτο να παρκάρουμε το μαστόδοντο -λόγω έργων, ανυπαρξίας πεζοδρομίων γίνεται της Πόπης ο μεγαλύτερος κόμβος της Θεσσαλονίκης φτιάχνεται εκεί- εγώ πήγα στο γραφείο και αυτός χάζευε .
Όταν τέλειωσα ο BMWδάκιας ήταν κολλημένος πάνω στο CC εντυπωσιασμένος του άρεσε πάρα πολύ και είπε απλά μπράβο στην ΤΟΥΟΤΑ δεν περίμενα τόσο ωραίο αυτοκίνητο, του άρεσε μέσα έξω!
Εντάξει αφού έχει Χ6 δικαιολογείται για το έξω έλα ντε που του άρεσε και το εσωτερικό !
-
Ότι να ναι είστε. Ειλικρινά.. Δίνετε σημασία σε τελείως άκυρα πράγματα. Για την τιμή του και τα καθισματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Όποιος δώσει λίγο παραπάνω και ανέβει έκδοση παίρνει και δέρμα με σχέδια στο κάθισμα κτλ
Μ αρέσει που σας παίρνω στα σοβαρά ....Το αυτοκίνητο δεν έχει θέμα, κάτι άλλο έχει θέμα.
Τζάμπα τόσες σελίδες. Είπα και εγώ τόσο χάλια είναι; Εμ δεν είναι...
Αν ανέβουν οι τιμές, τότε αφήστε τις βλακείες και πάτε πάρτε την χθες. Το αυτοκίνητο για την τιμή του είναι απίστευτο vfm.
-
Και το Duster εξαιρετικο για τα χρηματα και πολλαπλα vfm
-
-
To αμάξι επαναλαμβάνω το εκθειάζουν όλα τα reviews στο εξωτερικό. Οι Έλληνες αντιθέτως επειδή έχουμε συνηθίσει σε σαλόνι q7 μας φαίνεται πολύ ταπεινό το cc. Σίγουρα δεν είναι τέλειο, αλλά μην ξεχνάμε ότι προσφέρει κινητήρα και ασφάλεια που υπερέχει έτη φωτός από αμάξια αυτής της κατηγορίας vw, audi, seat (είναι αστείο να συγκρίνουμε τον κινητήρα του q3 με αυτόν του cc, δείτε καταναλώσεις και θα γελάτε, καίνε ακόμη και το 2022 λαδάκια..). Οπότε σε αυτά τα λεφτά είναι κατά παραπάνω από πολύ καλό. Πάντα παρασυρόμαστε από τα σκαλώματα του μυαλού (σαλόνι χλιδάτο με κινητήρα και ασφάλεια cc σε τιμή 25-30000 ευρώ, έλα που δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει)
-
Γιατιί γενικεύουμε πάλι? Δεν είναι καθόλου αστείο να συγκρίνουμε με κανένα μοτέρ. Δεν είναι μοναδικό κριτήριο η κατανάλωση. Με την ίδια λογική ένα καλό 2λτ τουρμπάτο μπορεί να δώσει 50 κιλά ροπή και να καίει φυσικά ανάλογα. Αυτό δεν το κάνει ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο. Είναι απλά διαφορετικό και προορίζεται για άλλες εφαρμογές. Τι σκάλωμα είναι αυτό με την κατανάλωση?
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Είχα πάει στην αντιπροσωπεία για να ετοιμαστεί η χαρτούρα , αντε την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω το YC !
Εκει πας μόνο με ταξί (toyota polis axios) αγγάρεψα έναν φίλο και πήγαμε με το BMW Χ6 ,αφού κάναμε κανένα 5λεπτο να παρκάρουμε το μαστόδοντο -λόγω έργων, ανυπαρξίας πεζοδρομίων γίνεται της Πόπης ο μεγαλύτερος κόμβος της Θεσσαλονίκης φτιάχνεται εκεί- εγώ πήγα στο γραφείο και αυτός χάζευε .
Όταν τέλειωσα ο BMWδάκιας ήταν κολλημένος πάνω στο CC εντυπωσιασμένος του άρεσε πάρα πολύ και είπε απλά μπράβο στην ΤΟΥΟΤΑ δεν περίμενα τόσο ωραίο αυτοκίνητο, του άρεσε μέσα έξω!
Εντάξει αφού έχει Χ6 δικαιολογείται για το έξω έλα ντε που του άρεσε και το εσωτερικό !
φιλεσπλαχνος πολυ ο φίλος σου...τωρα που το σκεφτομαι και εγω αν κατέβαινα από την Χ6 ετσι θα ελεγα για το κκ πολυ ωραιο ρε συ...για τογιοτα!!! δεν το περιμενα! τετοια βελτιωση?! τι μονο 35Κ ? πωπω χθες θα το έπαιρνα ...αλλα έλα που δεν μπορει να ξεκολλήσει ο πωπος μου απο τα αλκανταρα και από το αμάξι των 135Κ...τι κριμα να χασω αυτή την ευκαιρια...ανετα θα το έπαιρνα για τρίτο αμαξι για τα... ψωνια της γυναικας, και για να πηγαίνει η μικρη μπαλετο!!! ιδανικό αμαξι!!!
-
Πρέπει να αλλάξετε τα δεδομένα με τα οποία σκέφτεστε για το κοστος των αυτοκίνητων. Διανύουμε μια εποχή πληθωρισμού. Θα πάρει κάποια χρόνια που και οι τιμές θα πέσουν και τα εισοδήματα θα ανέβουν και θα έρθει σε μια ισορροπία το σύστημα. Ως τότε οτιδήποτε και αν βλέπετε θα το συγκρίνετε με δεδομένα που δεν ισχύουν στο παρόν.
Το αυτοκίνητο είναι άκρως ικανοποιητικό. Σκεφτείτε ρε σεις το gt line 130 eat 208 κοστίζει 30.000 ευρώ και μάλιστα πριν τον πληθωρισμο. Και έχει ίδια ποιότητα εσωτερικού και κάτι gloss πλαστικά να νομίζεις πως είναι κυριλέ. 30+ έχει το 2008 χειροκίνητο πετρελαίου.... Τι συζητάμε;
Εδώ μιλάμε για το 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα, ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω που είναι και καλά μελετημένη, 200 άλογα και c suv και made in japan για όποιον τον ενδιαφέρει
-
Η κατανάλωση μπορεί να μην είναι το πρωτεύον για κάποιον, ωστόσο επειδή αλλάζουμε αυτοκίνητα ανά 15ετία, καλό θα ήταν εφόσον αγοράζουμε αυτή την εποχή και εφόσον διαθέτουμε και τα φράγκα, να διαθέτει κινητήρα με προδιαγραφές ρύπων και κατανάλωσης χαμηλές διότι η οικολογία - πράσινη φιλοσοφία, έστω και σαν μόδα, θα παγιωθεί (όλες οι βιομηχανίες που ρυπαίνουν αγοράζουν δικαιώματα ρύπων κλπ) οπότε κινητήρες με καταναλώσεις στο μέγεθος cc με 9αρια (που καίνε και λαδάκια) είναι λίγο ξεπερασμένοι κατά τη γνώμη μου. Όποιος αντέχει οικονομικά αγοράζει ηλεκτρικό (για δεύτερο καταρχήν πόλης δηλαδή και πρώτο σε λίγα χρόνια).
-
Υπόψιν το παλστικο στον χώρο αποσκευών ναι δεν έχει μοκέτα αλλά δεν βαθουλωνει ετσι όπως λένε οι συμφοροθμιτες. Το πίεσα αρκετα και δεν έχασε το σχήμα του. Παραλίγο να το πληρώσω κιόλας. Για να βαθοθλωσει θέλει να του ρίξεις μπουνιά....αλλά αν αρχίζεις να ρίχνεις μπουνιές σε πλαστικά θεωρώ και άλλα αυτοκίνητα θα έχουν θέμα.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Ότι να ναι είστε. Ειλικρινά.. Δίνετε σημασία σε τελείως άκυρα πράγματα. Για την τιμή του και τα καθισματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Όποιος δώσει λίγο παραπάνω και ανέβει έκδοση παίρνει και δέρμα με σχέδια στο κάθισμα κτλ
Μ αρέσει που σας παίρνω στα σοβαρά ....Το αυτοκίνητο για την τιμή του είναι απίστευτο vfm.
ναι στα 31-33 ειναι οπως τα λες εδω που φτασαμε στα 39 οχι.
Με 35Κ παίρνεις οκταβια βαγκον 2λιτρη ντιζελ με 5.5λτ στα 130 και με επιταχύνσεις ανάλογες του υβριδικού δίλιτρου και κάνεις γαμο και μετακομίσεις... -
Κάποιος έγραψε ότι δεν έχει φλας στους καθρέφτες, ότι δεν σηκώνεται ο τεμπέλης, ότι τα φλάς δεν είναι δυναμικά. Τα έχει όλα αυτά τελικά, οπότε ασυναρτησίες γραφόντουσαν
-
Εσύ ιδιαίτερα επειδή ψάχνεις αυτοκίνητο, πάνε κλειστο τώρα στα 31 στην active plus και θα με ευχαριστείς μετά.
Εσύ όπως και εγώ που είμαστε των suzuki δεν έχουμε τα κολλήματα των δερμάτων κτλ
Όταν μπήκα μέσα εσένα σκέφτηκα, διότι ειπα μέσα μου πως είναι ένα υπερσύγχρονο s cross επόμενης γενιάς. Και μετά λέω ο ταχυδρομικός κώδικας ζητά να αλλάξει το s cross του.
Οπότε αν μπορείς τον φόρο του δίλιτρου, κλειστο σήμερα. Ειδάλλως μόλις έρθει το 1,8 την πρώτη μέρα.
Toyota Corolla Cross