-
Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτή τη διαφορά? Η style σίγουρα δεν έχει γιατί το χω δει με τα μάτια μου. Αλλά έχεις δει Ελληνικό Lounge που είχε? Εγώ νόμιζα είχα δει στο βίντεο εκείνου του κάγκουρα που δειχνει το λευκό Lounge της Πόλις αλλά κατέληξα ότι μάλλον πρόκειται για σκία. Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πόσο σίγουρος είσαι γι' αυτή τη διαφορά? Η style σίγουρα δεν έχει γιατί το χω δει με τα μάτια μου. Αλλά έχεις δει Ελληνικό Lounge που είχε? Εγώ νόμιζα είχα δει στο βίντεο εκείνου του κάγκουρα που δειχνει το λευκό Lounge της Πόλις αλλά κατέληξα ότι μάλλον πρόκειται για σκία. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Εκτός από το βίντεο του τύπου μου το είπε και ο πωλητής στην Πειραιώς για την Lounge
-
Οι βάσεις για τα αμορτισερακια θα θέλουν ξετρυπιμα λαμαρίνας Ε? Λες να δουλέψουν σωστά?
-
Εάν μιλάμε με τον ίδιο πωλητή, γιατί κι εγώ από Γιαννίτσα ψώνισα, τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν καμια 10αρια μέρες δεν ήξερε. Δεν ξέρω αν στο μεταξύ έμαθε ή του έφεραν κάνα Lounge και είδε ιδίοις όμμασι.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Οι βάσεις για τα αμορτισερακια θα θέλουν ξετρυπιμα λαμαρίνας Ε? Λες να δουλέψουν σωστά?
Θεωρώ κάπου θα υπάρχει κάποια βίδα/παξιμάδι που βγαίνει και μπαίνει από κάτω η βάση. Κάπως έτσι ήταν τουλάχιστον στο Leon που έχω επίσης βάλει αφτερμαρκετ αμορτισεράκια. Γενικώς υπάρχουν απορίες ακόμα και γι' αυτό δεν προτείνω σε κανέναν να αγοράσει τώρα. Ας δοκιμάσουμε πρώτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τις κινεζιές.
-
Εάν μιλάμε με τον ίδιο πωλητή, γιατί κι εγώ από Γιαννίτσα ψώνισα, τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν καμια 10αρια μέρες δεν ήξερε. Δεν ξέρω αν στο μεταξύ έμαθε ή του έφεραν κάνα Lounge και είδε ιδίοις όμμασι.
Νεαρός
-
Λογικά τον ίδιο λέμε (Ηλίας νομίζω) γιατί οι υπολοιποι έχουν μια...κάποια ηλικία.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Λογικά τον ίδιο λέμε (Ηλίας νομίζω) γιατί οι υπολοιποι έχουν μια...κάποια ηλικία.
Σου έστειλα PM
-
https://www.aliexpress.com/item/1005004013474481.html?gatewayAdapt=4itemAdapt
https://www.aliexpress.com/item/1005004552243160.html?gatewayAdapt=4itemAdapt
Έτοιμος. Ελπίζω να μη μου μείνουν κι αυτά όπως μου μείνανε τα πράγματα που είχα πάρει για το C4.
Ερώτηση: παίζει κάνα ψαγμένο forum/fb group/whatever για Τουότα ή να ψάξω στο ΚΑΠΗ της γειτονιάς? Όταν λέω ψαγμένο εννοώ να έχουν πρόσβαση σε part numbers, να παίζει κάνα σπασμένο διαγνωστικό τύπου vcds, να κάνουν retrofits κτλ. Όχι σήμερα έκαψα 3.44282λτ/100 και τέτοια.
Πρόσεχε να ταιριάζει ο κωδικός παραγωγής του μοντέλου σου, γιατί παίζουν διαφορετικοί κωδικοί ανά αγορά (Ασία, Αμερική, Ευρώπη κλπ).
Τα αμορτισέρ του καπώ πρόσεξέ τα, γιατί είχα φέρει για το C-HR μου και δεν ταίριαζαν και ο Κινέζος έκανε τον Κινέζο...
Μόνωση καπώ (εάν τελικά δεν έχει το αυτοκίνητό σου) θα εμπιστευόμουν μόνο το γνήσιο ανταλλακτικό, που δεν νομίζω να έχει καμία τρελή χρηματική διαφορά.
-
To μαμίσιο insulation τιμάται στο ευτελές ποσό των 338 δολλαρίων. Οπότε θα μείνω στην κινεζιά με την ελπίδα να μη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Ούτως ή άλλως τι θερμοκρασίες να ανεβάσει το χρέπι?
-
338 ευρώ! Στο golf την άλλαξα λόγω φθοράς και τοποθέτησα νέα αυθεντική με 150 ευρώ. Τρελό ποσό...
-
Η toyota hellas θέλει να μοιάσει μάλλον στον μπαμπά Σαρακακη..
-
To μαμίσιο insulation τιμάται στο ευτελές ποσό των 338 δολλαρίων. Οπότε θα μείνω στην κινεζιά με την ελπίδα να μη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Ούτως ή άλλως τι θερμοκρασίες να ανεβάσει το χρέπι?
Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και σε ελληνική αντιπροσωπεία.
Οι τιμές ή ακόμη και το part number μπορεί να είναι διαφορετικά για την ευρωπαϊκή αγορά. -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
O Iceman εχει αλλάξει όχι μια, αλλά όλα τα φώτα στο δικό του υβρίδιο....κυριολεκτικά του άλλαξε τα φώτα...αχαχα!!
Μια χαρα αλλάζουν οι λαμπες στα υβριδικά!
Πορείας, πλαφονιέρα, πορτ μπαγκαζ, πινακίδα
Και βλέπω οτι τα ίδια κάνουν και στα YC ...
Και αλλάζουν ευκολα χωρις λάθη και κονταρίσματα -
Χα χα .. ο ίδιος ειναι και για το YC ...
Οι υπόλοιποι πραγματικά είναι αρκετά μεγαλύτεροι! -
Για αμορτισεράκια πατε στα μαγαζιά στη Σπύρου Πάτση να φτιάξετε οτι θέλετε ..
Μην ρισκάρετε με κινεζιές -
Στέφανε, έχω μία ιδέα. Γιατί δεν παίρνεις ένα Scross, που είναι standard , να το βγάλεις και να το κοτσαρεις στο Toyota;
-
-
Στο δείγμα που είδα μου άρεσε αρκετά περισσότερο από άλλα κόκκινα της Τουότα οπως πχ αυτό του Yaris Cross. Είναι τριπλής επίστρωσης, έχει πολύ περισσότερο περλέ effect και πιστεύω στον ήλιο θα είναι ακόμα καλύτερο απ' ότι στα led της αντιπροσωπείας. Εάν (μακριά από μας) έρθει όμως η ώρα του φαναρτζη τότε τον ήπιαμε. Η όποια επισκευή θα έχει διπλάσιο κόστος.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
O Iceman εχει αλλάξει όχι μια, αλλά όλα τα φώτα στο δικό του υβρίδιο....κυριολεκτικά του άλλαξε τα φώτα...αχαχα!!
Μια χαρα αλλάζουν οι λαμπες στα υβριδικά!
Πορείας, πλαφονιέρα, πορτ μπαγκαζ, πινακίδα
Και βλέπω οτι τα ίδια κάνουν και στα YC ...
Και αλλάζουν ευκολα χωρις λάθη και κονταρίσματαΤις ίδιες λάμπες έχω αλλάξει με LED κι εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα, στο υβριδικό C-HR μου.
Επίσης έχω προσθέσει χωρίς κανένα πρόβλημα κρυφό φωτισμό LED ποδιών εμπρός-πίσω, κρυφό φωτισμό LED εσωτερικών χειρολαβών και φωτισμό LED στο ταμπλώ.
Γενικά, το tuning potential των Toyota (υβριδικών ή μη) είναι μεγάλο.
Όρεξη, γνώση και χρήματα να έχεις...
Toyota Corolla Cross