Οταν λες οτι ρυθμιζεται το hud το διαπιστωσες ? γιατί εγω δεν κατάφερα να το ρυθμισω , και τον πωλητη που ρωτησα μου είπε δεν ρυθμιζεται.
Παντως οσοι ψαχνονται με δανειο να κοιτάξουν διαφορες αντιπροσωπείες γιατι τα επιτοκια παιζουν και οι διαφορές ειναι μεγαλες σε 84 δοσεις με 10Κ προκαταβολή η διαφορες είναι πάνω από 1000 ευρω στο τελικό κοστος απο τους τοκους.
Ναι, κάτω αριστερά από την κολόνα του οδηγού έχει ένα σταυρό, όπως για τους καθρέφτες φάση (άλλωστε και αυτό ένας καθρέπτης είναι) και πάει πέρα-δώθε-πάνω-κάτω! Έχει και 2 ακόμη κουμπάκια που κάτι ρυθμίζουν (μάλλον ευκρίνεια, ίσως για ανθρώπους με γυαλιά;). Μόνος μου το βρήκα επιτόπου, άλλωστε το αυτοκίνητο μου το έδωσαν ερήμην να κάνω ότι θέλω. Νομίζω ήταν λογική η θέση του, ήταν ακριβώς εκεί στο πρώτο σημείο που κοίταξα!
Γενικά δεν έχω δει HUD που να μου προσφέρει κάτι. και αυτό δηλαδή απογοητευτικό είναι, δεν ξέρω αν είναι selling point.
Τα δικά μου selling point θα ήταν α) κινητήρες PSA β) οι αναρτήσεις δουλεύουν, για κορυφαία άνεση μετράει πολύ γ) καλύτερες πίσω θέσεις από το C-HR και περισσότερους χώρους/αποσκευές από το Ιαπωνικό δ) καλές τιμές για C κατηγορία (σε συνδυασμό με τους κινητήρες και δυνατότητες που έχει)
Ωραία και η bazeless σχεδίαση της οθόνης, να τα λέμε και αυτά. Το οργανάκι ανάμεσα στο τιμόνι, δεν το έψαξα να πω την αλήθεια, κάπως για λύπηση ήταν! κονσολίτσα οκ, μία χαρά είναι, έχει και θηκούλες, βέβαια οδήγησα την κορυφαία έκδοση που είχε τα πάντα όλα, σε απλούστερες δεν τα έχει όλα (ή δεν έχει τις φορτίσεις, και ένα καπάκι; δεν κατάλαβα καλά).
πολύ επιφανειακός ο χώρος αποσκευών.
Το μοχλάκι για το αυτόματο δεν με βόλεψε να ξέρετε, μάλλον με ένα stick δουλεύει καλύτερα το πράγμα.
Από χώρους επίσης, δεν ένιωσα και τεράστιες διαφορές από ένα π.χ Crossland/Aircross, ειδικά στη θέση οδήγησης. Γενικά άνετο αυτοκίνητο, πίσω δεν βλέπεις τίποτα, έχει και μία γραμμή στη μέση!
Η γνώμη μου βέβαια, όπως την εκφέρω και στο νήμα του Crossland, ότι τα καινούργια PSA είναι ολοκληρωτικά καλύτερα, και για 1-2.000 αξίζει σίγουρα να πάει κάποιος σε ένα από τα Mokka - 2008 - C4 (κατά σειρά μήκους).