-
Ωραιο το c4, μονο σε μενα θυμιζει μακρινο απογονο της BX; Το ξερω πως ειναι αλλα μου φαινεται οτι μοιαζουν κιολας.
Ασχετο, μη μου πειτε πως δεν εχει στροφομετρο σαν το κακτους...
εμένα πάλι μου θυμίζει περισσότερο GSA παρά BX, άλλωστε το λένε και οι σχεδιαστές του ότι το αμάξι κάνει αναφορές στην GSA. Κατά τα άλλα έχει στροφόμετρο και κανονικά παρ΄΄αθυρα πίσω.
-
Στροφόμετρο έχει ένα μικρό στρογγυλό της πλάκας και μόνο αν το επιλέξεις/ψάξεις by default μόνο την ταχύτητα ψηφιακά βλέπεις.
Το έβαλα λίγο δείχνει ταυτόχρονα και την θερμοκρασία λαδιού αλλά ήταν τόσο αστείο και άκυρο που το άλλαξα. Εννοείται δεν δείχνει κάποια βελόνα ένα στρογγυλό πλαίσιο που μέσα έχει μια μπάρα που γεμίζει και από πάνω γράφει με μικρό νούμερο τις στροφές.
έτσι όπως το λές είναι αλλά έχει 5-6 απο ότι θυμάμαι διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιλέγεις κάθε φορά τι θέλεις να βλέπεις. Γράφεις για θερμοκρασία λαδιού, είσαι σίγουρος μήπως εννοείς θερμοκρασία νερού, γιατί εγω δεν θυμάμαι να είδα κάτι ανάλογο. Απο βδομάδα θα έχω στα χέρια μου ένα τεστ drive 1,2 feel pack για 2-3 ημέρες σίγουρα θα αποκτήσω μια πιο σφαιρική άποψη για το αμάξι.
-
Να πούμε την αλήθεια, μοιάζει πολύ με το Cactus που δεν πούλησε τίποτα, και η μόνη πραγματική διαφορά που βλέπω εγώ (ακόμη και το ίδιο αστείο κοντέρ έχουν κρατήσει, ίδια bumps) είναι μόνο τα πίσω παράθυρα που πλέον είναι φυσιολογικά, κατά τα άλλα ίδια στόχευση, παρόμοιο σχεδιασμό και ίδια μηχανικά μέρη έχει (ακόμη και η ανάρτηση είναι απλά μία βελτιωμένη έκδοση, αλλά και πριν είχε το σύστημα). Επειδή έχει διαφορετικό όνομα δηλαδή, δεν το κάνει τελείως άλλο πράγμα..
Έχει και μια σημαντική διαφορά,εκτός αυτών που αναφέρεις. Πατάει σε διαφορετική,νεότερη πλατφόρμα σε σχέση με Cactus,C3 aircross. Κάτι το οποίο είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τον οδηγικό χαρακτήρα και συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου.
-
Dublin wrote:
Να πούμε την αλήθεια, μοιάζει πολύ με το Cactus που δεν πούλησε τίποτα, και η μόνη πραγματική διαφορά που βλέπω εγώ (ακόμη και το ίδιο αστείο κοντέρ έχουν κρατήσει, ίδια bumps) είναι μόνο τα πίσω παράθυρα που πλέον είναι φυσιολογικά, κατά τα άλλα ίδια στόχευση, παρόμοιο σχεδιασμό και ίδια μηχανικά μέρη έχει (ακόμη και η ανάρτηση είναι απλά μία βελτιωμένη έκδοση, αλλά και πριν είχε το σύστημα). Επειδή έχει διαφορετικό όνομα δηλαδή, δεν το κάνει τελείως άλλο πράγμα..
Έχει και μια σημαντική διαφορά,εκτός αυτών που αναφέρεις. Πατάει σε διαφορετική,νεότερη πλατφόρμα σε σχέση με Cactus,C3 aircross. Κάτι το οποίο είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τον οδηγικό χαρακτήρα και συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου.
+1000
-
Ασχετο, μη μου πειτε πως δεν εχει στροφομετρο σαν το κακτους...
Έχει...αλλά τι να το κάνεις? Δεν είναι σπορ, άσε που σε αυτόματο δεν χρειάζεται καν! Είναι η φιλοσοφία της εταιρεία τέτοια, που το στροφόμετρο είναι εκτός!
-
Tkin73 wrote:
Στροφόμετρο έχει ένα μικρό στρογγυλό της πλάκας και μόνο αν το επιλέξεις/ψάξεις by default μόνο την ταχύτητα ψηφιακά βλέπεις.
Το έβαλα λίγο δείχνει ταυτόχρονα και την θερμοκρασία λαδιού αλλά ήταν τόσο αστείο και άκυρο που το άλλαξα. Εννοείται δεν δείχνει κάποια βελόνα ένα στρογγυλό πλαίσιο που μέσα έχει μια μπάρα που γεμίζει και από πάνω γράφει με μικρό νούμερο τις στροφές.
έτσι όπως το λές είναι αλλά έχει 5-6 απο ότι θυμάμαι διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιλέγεις κάθε φορά τι θέλεις να βλέπεις. Γράφεις για θερμοκρασία λαδιού, είσαι σίγουρος μήπως εννοείς θερμοκρασία νερού, γιατί εγω δεν θυμάμαι να είδα κάτι ανάλογο. Απο βδομάδα θα έχω στα χέρια μου ένα τεστ drive 1,2 feel pack για 2-3 ημέρες σίγουρα θα αποκτήσω μια πιο σφαιρική άποψη για το αμάξι.
Ναι έχεις δίκιο νερού!!! Δεν είναι ...φριτεζα!!
-
Το έβαλα λίγο δείχνει ταυτόχρονα και την θερμοκρασία νερού αλλά ήταν τόσο αστείο και άκυρο που το άλλαξα. Εννοείται δεν δείχνει κάποια βελόνα ένα στρογγυλό πλαίσιο που μέσα έχει μια μπάρα που γεμίζει και από πάνω γράφει με μικρό νούμερο τις στροφές.
-
Dublin wrote:
Καλά, εννοείται ότι σε όλα είναι καλύτερο από εκείνο, και εγώ φωνάζω για τις πλατφόρμες εδώ μέσα, απλά όταν είχε βγεί δεν υπήρχε πλατφόρμα και όλα τα Β suv ήταν μία γενιά κάτω (οπότε ο ανταγωνισμός ήταν αντίστοιχος) και όλα τα C μία γενιά κάτω, και μιλάω για την γενικότερη αίσθηση design και προώθησης, τότε και τώρα, πάλι ένα crossover είναι με μικρότερο πορτ μπαγκαζ από το C3 Aircross που τώρα έχει μεγαλύτερη χρηματική διαφορά από τότε.
Πάλι είχε τα bumpers, πάλι ήταν περίπου 2cm ground clearance από τα hatch, καθίσματα - πολυθρόνες, τα αμορτισέρ με την επιστροφή και 360λιτρα αποσκευές, αλλά ήταν και 20 πόντους μικρότερο. Μέσα άνετο ήταν. Πρίν 3 χρόνια δηλαδή δεν μέτρησαν, και τώρα ξαφνικά έγινε μαγικό;
Άσε που τα 308/Astra θα έρθουν με την μεγάλη πλατφόρμα. Περιμένετε τότε, θα έχει πέσει 2-3.000 ανάλογα την έκδοση σίγουρα.
-
Επίσης επειδή συχνά κράζουμε τις αντιπροσωπείες να πούμε και ένα μπράβο στον Γιαννιρη ανατολικά της Θεσσαλονίκης που έχει δύο τεστ ντραιβ διαθεσα c4 ένα βενζίνη και ένα ντίζελ!
Χωρίς να τους ξέρω τους πωλητές προσφέρθηκαν να οδηγήσω και τα δυο χωρίς χρονικό περιορισμό , δεν με αγχωσαν καθόλου ,όχι όπως αλλού πχ στην Τογιότα που μου είπαν σε ένα τέταρτο να είμαι πίσω και με έβαλαν να υπογράψω τι ώρα έφυγα σημειώνοντας εκ των προτέρων την ώρα που έπρεπε να γυρίσω!
Αυτοί εδώ χαλαροί μου έδωσαν και τα δύο αμάξια διαδοχικά με την άνεση μου και μόνος μου στο αμάξι (καλά αυτοί παρά ήταν χαλαροί ούτε δίπλωμα δεν μου ζήτησαν!).
Όχι σαν κάτι άλλους που ζητάς ένα αμάξι με ένα καύσιμο και σου δίνουν ένα άλλοε άλλο καύσιμο!
Φιλικότερες αντιπροσωπείες από τις Citroen δεν υπάρχουν, απορώ πως πουλάει τόσο λίγο η μάρκα με τόσο φιλικούς ανθρώπους και συμπεριφορές.
Μιλάω για Αττική/Πάτρα.
-
Επίσης επειδή συχνά κράζουμε τις αντιπροσωπείες να πούμε και ένα μπράβο στον Γιαννιρη ανατολικά της Θεσσαλονίκης που έχει δύο τεστ ντραιβ διαθεσα c4 ένα βενζίνη και ένα ντίζελ!
Χωρίς να τους ξέρω τους πωλητές προσφέρθηκαν να οδηγήσω και τα δυο χωρίς χρονικό περιορισμό , δεν με αγχωσαν καθόλου ,όχι όπως αλλού πχ στην Τογιότα που μου είπαν σε ένα τέταρτο να είμαι πίσω και με έβαλαν να υπογράψω τι ώρα έφυγα σημειώνοντας εκ των προτέρων την ώρα που έπρεπε να γυρίσω!
Αυτοί εδώ χαλαροί μου έδωσαν και τα δύο αμάξια διαδοχικά με την άνεση μου και μόνος μου στο αμάξι (καλά αυτοί παρά ήταν χαλαροί ούτε δίπλωμα δεν μου ζήτησαν!).
Όχι σαν κάτι άλλους που ζητάς ένα αμάξι με ένα καύσιμο και σου δίνουν ένα άλλο με άλλο καύσιμο!
-
@Tkin73 η Toyota και η Ford του 'Β/Χ' είναι απαράδεκτες στην Θεσσαλονίκη. Συνηγορώ ολικά για τον Γιαννίρη είτε Peugeot είτε Citroen είτε Mazda. Και στο after sales άριστη αντιμετώπιση του πελάτη. Μετά πως να μην ξαναψωνισουμε από εκεί όταν φυσικά και το ίδιο το αμάξι σε ικανοποιεί.
-
εμείς πάλι με τόσες citroen που έχουμε πάρει θα ήταν αδύνατον να μην έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον αντιπρόσωπο!Κάθε φορά που 'σκάει μύτη' καινούργιο μοντέλο μας παίρνουν τηλ. να πάμε να το δούμε και φυσικά να το πάρουμε και μερικές μέρες test drive. Θυμάμαι ακόμα ότι όσο καιρό περίμενα το c3 aircross να έρθει (περίπου 5+ μήνες) μου είχαν δώσει ολοκάινουργιο c3 diesel για να εξυπηρετούμαι δωρεάν
-
Εγώ με τον Γιαννίρη δεν έχω κάποιο θέμα με τους πωλητές αλλά με τα συνεργεία τους. Ειδικά όταν η Σιτροέν ήταν 'Φέσσας' και 'AVC' ήταν επιεικώς απαράδεκτοι και εδώ και χρόνια πηγαίνω το Σιτροέν μου στα Γιαννιτσά για σέρβις. Ούτε το συνεργείο της Πεζώ όμως μου γέμισε το μάτι. Μου έκαναν 2-3 κουτσουκέλες και τους έκοψα και αυτούς.
-
Εντάξει εσύ μιλάς για συνεργεία εγώ για αντιμετώπιση προ πώλησης.
Και αυτοί παιδιά τα αυτονόητα έκαναν απλά εκεί που έχουμε φτάσει και με το στυλ κάποιων πωλητών που εν μέσω αναδουλειας έχουν γίνει χειρότεροι όταν ένας πωλητής προσφέρει αμάξια χωρίς όρους μας κάνει τρομερή εντύπωση!
Για τον Φέσσα που μίλησες έπαιζε να ήταν η χειρότερη αντιπροσωπεία σε συνεργείο στην πόλη για αυτό φυσικά και έκλεισε.
-
Πάντως όλα τα reviews καταλήγουν αδιαμφισβήτητα σε ενα κοινό συμπέρασμα σε ότι αφορά την κορυφαία απόσβεση ανωμαλιών , ποιότητα κύλισης ανώτερη από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία πάρα πολύ καλή ηχομόνωση και απίστευτα άνετα καθίσματα.
Αυτά από μόνα τους μαζί με το γεγονός ότι είναι πολύ ευρύχωρο εσωτερικά όπως ένα μεγάλο c hatch και ισως περισσότερο από οποιοδήποτε B suv και σε λογικές τιμες με πολύ καλό εξοπλισμό σε manual shine κατά την άποψη μου το τοποθετούν αμέσως στην κορυφαία τριάδα επιλογών για όσους ψάχνονται ανάμεσα σε c hatch και B SUV.
Ως προς την οδηγική συμπεριφορά υπό πίεση που αποτελεί ένα ερωτηματικό δεν έχουμε μέχρι στιγμής διαβάσει κάτι αρνητικό ενώ θεωρώ πως αυτή η επιλογή διαστάσεων ζάντας / ελαστικού δεν έγινε τυχαία και μόνο για λόγους εμφάνισης. Κάτι είχαν στο μυαλό τους οι μηχανικοί που θα βοηθούσε στο αντιστάθμισμα του μαλακού set-up ( καλύτερο turn-in και σταθερότητα υπό πίεση εντός στροφής ; Δεν είμαι ειδικός)
Και τέλος επειδή πολλοί αναρωτιούνται σε ποια κατηγορία ανήκει , κατά την άποψη μου συνεχίζει αυτό που προσπάθησε να φέρει το Xceed , όχι απλά ένα λίγο ψηλότερο ceed όπως πχ το focus active αλλά ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο σχεδιαστικά που αρέσει πολύ περισσότερο από τα hatch , με καλύτερη ποιότητα κύλισης, λίγο μεγαλύτερη πρακτικότητα , και από την άλλη καλύτερη οδηγική συμπεριφορά με μικρότερες κλίσεις που δεν προκαλούν ζαλάδα και επίσης καλύτερη ποιότητα κύλισης από τα SUV που πρέπει να έχουν σκληρότερο set up για να παραμένουν ασφαλή σε στροφές και απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.
Δηλαδή όπως το βλέπω εγώ αποτελεί μια πολύ έξυπνη κατηγορία που ουσιαστικά παραγκωνίζει τα c hatch ( εκτός φυσικά από τις warm και hot εκδόσεις τους και τα SW στα οποία θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση από τους κατασκευαστές) και κυρίως κατά την άποψη μου όλα τα B SUV που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω κανένα λόγο ύπαρξης τους όταν πλέον βρίσκονται ολα πολύ κοντά στο φράγμα των 23.000 και λίγους πόντους παρακάτω σε μηκος από τα C SUV και ακόμη λιγότερους από τα Xceed , C4 με μοναδική εξαίρεση το Vitara AWD ( ίσως και το Duster) για προφανείς λόγους.
PS: Σχεδιαστικά πάντως σε σχέση με φωτό και βίντεο στο διαδίκτυο που με είχαν ενθουσιάσει , όταν το είδα στα γρήγορα μέσα από βιτρίνα με απογοήτευσε λίγο με την έννοια ότι μου φάνηκε πολύ πιο...συμβατικό από ότι νόμιζα! Ίσως να φταίει αυτό το γκρι-ασημι χρώμα , ίσως το ότι ήταν δίπλα στα ομοσταβλα του και εξίσου περίεργα σχεδιαστικά C3 και C5 aircross και δεν ξεχώριζε τόσο, περιμένω να το δω στην κίνηση live κοντά στην μάζα της μετριότητας που αποτελεί το 90% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους.
-
Leon ή c4;;;
Εκει θα παιξει πιστευω.
-
Καταρχάς περαστικά και σιδερένιος! Όσο για το δίλημμα που έθεσε ο lap μην ξεχνάτε στην εξίσωση όλους εμάς τους 'καμένους στον χυλό του VAG' αλλά και όλους εκείνους που έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους κάποιον που κάηκε από VAG.
Αυτό πάλι με τα δυναμικά χαρακτηριστικά να πω για άλλη μια φορά ότι ο μέσος χρήστης θα τα χρειαστεί αν τα χρειαστεί δύο φορές τον χρόνο.
Δεν λέμε να πάρεις ένα C5 aircross που είναι σχεδόν βάρκα. Αλλά όχι και αυτό που παρουσιάζουν ορισμένοι petrolheads λες κάθε μέρα στο καθημερινό τους πηγαινέλα της ρουτίνας δεν προλαβαίνουν να σταυρώνουν τα χέρια τους από τα ανάποδα τιμόνια.
Πόσα χρόνια έχετε να πετύχετε στον δρόμο κάποιο abarth ή κάποιο saxorallo να τα πίνουν και να παίζουν τις άδειες στην Βούτα; Πότε ακούσατε τελευταία φορά το αιώνιο debate των υπερατου Impreza WRX VS Lancer EVO; Πάνε αυτά ο Αντρέας πέθανε κύριοι...
Στην τελική έτσι όπως έχουν ξεφτιλισει πλέον τις ονομαστικές ισχύς στους πνιγμένους λόγω ρύπων κινητήρες τα σημερινά 150 άλογα δεν αντιστοιχούν σε αυτά που κάποτε λέγαμε 150 άλογα και χορταινε το αυτί γιατί ο μπαμπάς είχε BX Atout 1,2 με 70 γαλλικά μουλάρια.
Κάνεις άνετα προσπέραση φορτωμένος με 4 ενήλικες και Clima χωρίς να κατεβάσεις 2 ταχύτητες; Είσαι μια χαρά. Αλλιώς δώσε 40/50κ και πάρε hot hatch. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε...
-
**Lap wrote:**Leon ή c4;;;
Εκει θα παιξει πιστευω.
Καλά με εσένα και με τον γάτο έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου!΄Τώρα που κάθομαι όλη μέρα ξάπλα σε ένα καναπέ εξαιτίας σπασμενου ποδιού, είστε η αιτία που κάθισα και διάβασα απο την αρχή μέχρι το τέλος τα τα τόπικ σχετικά με baleno και vitara. Tα γράφεται με τόσο πάθος που στο τέλος κάποιος ή θα πιστέψει ότι είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο στην κατηγορία τους, ή θα πάει να αγοράσει απο ένα για να μην χάσει τέτοια κελεπούρια*....Ως πρός το δίλημμα leon ή c4 αν θέλει k;apoiow ένα αυτοκίνητο με αρκετά δυναμικά χαρακτηριστικά παει σε leon, αν δεν του ξενίζει η εμφάνιση και θέλει άπλααααα, άνεση,διαφορετικότητα θα παει σε Citroen c4.
Και άντε ο μπαμπάς έχει Vitara και του κάνει και Hardcore χρήση , ο Lap που <em>ΔΕΝ* έχει Baleno και στάζει μελί ? Πως να το εξηγήσεις ?
EDIT: Περαστικά για το πόδι , τα έχω περάσει όλα ... χέρια - πόδια ... άσχημο πράγμα η ακινησία !
-
Leon ή c4;;;
Εκει θα παιξει πιστευω.
Καλά με εσένα και με τον γάτο έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου!΄Τώρα που κάθομαι όλη μέρα ξάπλα σε ένα καναπέ εξαιτίας σπασμενου ποδιού, είστε η αιτία που κάθισα και διάβασα απο την αρχή μέχρι το τέλος τα τα τόπικ σχετικά με baleno και vitara. Tα γράφετε με τόσο πάθος που στο τέλος κάποιος ή θα πιστέψει ότι είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο στην κατηγορία τους, ή θα πάει να αγοράσει απο ένα για να μην χάσει τέτοια κελεπούρια....Ως πρός το δίλημμα leon ή c4 αν θέλει κάποιος ένα αυτοκίνητο με αρκετά δυναμικά χαρακτηριστικά παει σε leon, αν δεν του ξενίζει η εμφάνιση και θέλει άπλααααα, άνεση,διαφορετικότητα θα παει σε Citroen c4.
-
Για άλλη μία φορά θα διαφωνήσω κάθετα φίλε μου, μάλλον διαβάζουμε την αγορά πολύ διαφορετικά, ή μάλλον εγώ τη διαβάζω (ή προσπαθώ τουλάχιστον), και εσύ απλά κανείς προσωπικές εκτιμήσεις με γνώμονα, τον εαυτό σου!
Κατ' αρχάς τα SUV έκαναν 47.1% πωλήσεις, δηλαδή σχεδόν 1 στα 2 ήταν SUV, με μεγαλύτερη αύξηση όλων των κατηγοριών τα Β suv.
Τα πρώτα suv σε πωλήσεις είναι το απαρχαιωμένo QQ, μετά C-HR, μετά 2008 και μετά T-Roc και T-Cross, δηλαδή το QQ με σχετικά μικρούς χώρους για το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ και την κατηγορία του, το C-HR μάλλον η χειρότερη εκμετάλλευση χώρων που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε SUV, και 3 B suv με χώρους που αγγίζουν και ξεπερνούν (ειδικά στις αποσκευές) τα παραπάνω.
Τα Captur/Puma, 2 από τα best sellers δηλαδή της κατηγορίας, δεν πρόλαβαν να κάνουν ολοκληρωμένη χρονιά, αφού το ένα ήρθε Φεβρουαριο, και τον Ιούνιο ουσιαστικά σταθεροποιήθηκε, και το Captur ουσιαστικά ξεκίνησε πωλήσεις από Μάϊο. Περιμένω να ανέβουν αισθητά στην 10αδα το 2021.
2 από τις κοντινότερες οικογένειες μου, που αγόρασαν/αγοράσουν τώρα, απέκλεισαν το C4 για C3 Aircross και η άλλη οικογένεια για Crossland (μάλιστα ο φίλος μου είχε και την παλιότερη C4, 1ης γενιάς), 20ποντοι διαφορά είναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά, όχι μικρή και μία διαφορά, που μαζί με την τιμη, δεν ήθελαν να αγγίξουν.
Ο άλλος φίλος μας στο φόρουμ από την Τρίπολη, επίσης κοιτάζει C3 Aircross/Crossland και απορρίπτει προς στιγμήν το C4.
Για να καταλάβεις, πως παίζουν οι διαφορές, διάβασα αυτό
the new Kuga will grow beyond our size limits for the compact crossover segment (4.35 – 4.60 meters length)
Δηλαδή η Ford ουσιαστικά δεν έχει C suv αυτή τη στιγμή (αυτό που λέω από την ανακοίνωσή του, αγγίζει D suv, και τελικά και επίσημα ανήκει σε αυτά).
Όλες οι άλλες επιλογές (π.χ νέο Tucson, Sportage και φήμες για το QQ) θα φέρουν την κατηγορία γύρω στα 4.5μ, δηλαδή θα αυξηθεί ο Μ.Ο της C, ενώ η Β (π.χ νέο Mokka) θα παραμείνει σταθερή γύρω στα 4.15-20.
Προβλέπω μεγαλύτερη ανάπτυξη των Β suv για Ελλάδα το 2021, και το C4 θα πουλήσει, αλλά δεν το βλέπω να ξεπουλαει.
Το παράδειγμα που φέρνεις, C3 Aircross diesel, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από το Xceed diesel είναι 25cm μικρότερο, και περίπου 4.000 φθηνότερο! Προσωπικά, το υπερλατρευω το Xceed, αλλά it doesn't make any sense για κάποιον που θέλει ένα μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο που χωράει όμως την οικογένειά του και τα πράγματά της, γι' αυτό πουλάει μισό αυτοκίνητο το μήνα το ένα, και 40 το άλλο.
CITROEN C4 III mod 2021