-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, @cruiser όντως η ανάρτηση είναι αφρός, αλλά για να το λές και εσύ που ξέρεις απο υδροπνευματική κάτι παραπάνω θα ξέρεις
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς!
-
#well_done #kala_taxidia
-
@harisma23+@gatoz σας ευχαριστώ πολύ παίδες να είστε καλά
-
Άνοιξε ο διαμορφωτής στην σελίδα. 28350 το 1.5 eat8 shine pack σε γκρι ή λευκό.
Ακριβό βγαίνει αλλά παίρνεις αυτόματο μάλλον αξιόπιστο 30 κιλά ροπής ντίζελ που πιάνει τα 206 και 9.5 0-100 με εξοπλισμό αστακού καλή ηχομόνωση ποιότητα κύλισης καλούς χώρους χωρίς τρομερό άγχος παρκαρίσματος και χώρο αποσκευών που εγώ τον μέτρησα λίγο μεγαλύτερο από ότι τον δηλώνουν και φυσικά λόγω ντίζελ και ελαφρiου σκαριου ελεγχόμενη κατανάλωση ως 6.5 λτ δεν πληρώνεις φέτος τέλη (βέβαια τρως χαράτσι 300 όταν θα αλλάξεις τα περίεργα λάστιχα)
Έχει δλδ το πακέτο και αν παίξουν προσφορές ώστε να πέσει κάνα 1000 κάνει λίγο πιο εύκολο το να καταπιεί κάποιος το χάπι της ατάκας 'καλά τόσα λεφτά για Σιτροέν;' . Ανασταλτικός παράγοντας βέβαια το τοκογλυφικο επιτόκιο 9.1%...
-
Τώρα πρόσεξα ότι στο ντίζελ χειροκίνητο έχει μόνο στα 110 και όχι στα 130. Δλδ αν δεν πας στο αυτόματο και θες ντίζελ υποχρεωτικά πέφτεις και σε κινητήρα.
-
Eγώ πάλι έχω μία απορία, αν μπορεί κάποιος εδώ να με διαφωτίσει. Ενώ σε όλες τις εκδόσεις έχει το απλό cruise control στην shine pack αναγράφει τόσο στον κατάλογο όσο και στο site οτι εχει Adaptive CC με λειτουργία stop and go (μόνο για τις αυτόματες εκδόσεις).Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έχει Adaptive CC αλλα χωρίς Stop and go ? Σωστα καταλαβαίνω ή όχι?
-
Έτσι όπως είναι γραμμένο, εγώ καταλαβαίνω ότι το ACC είναι διαθέσιμο μόνο με αυτόματο κιβώτιο. Οπότε μάλλον η εισαγωγική πρέπει να απαντήσει!
-
Έτσι όπως είναι γραμμένο, εγώ καταλαβαίνω ότι το ACC είναι διαθέσιμο μόνο με αυτόματο κιβώτιο. Οπότε μάλλον η εισαγωγική πρέπει να απαντήσει!
σε ευχαριστώ θα ρωτήσω και απο κοντά τον αντιπρόσωπο οταν ξαναπάω, να δώ τι θα μου πει, αν ξερει φυσικά!
-
Κοιταξε αν δεν εχεις αυτοματο δεν μπορει να σε ακινητοποιήσει μονο του αφου εχει ταχυτητα μεσα. Αρα σε κοβει το acc αλλα δεν σε ακινητοποιει αν χρειαστει. Κατα συνεπεια ουτε να σε ξεκινήσει δεν μπορει χωρις δική σου παρεμβαση ( να βαλεις δλδ ταχυτητα. acc stop and go Μονο στο αυτοματο που σε ακινητοποιει μόνο του μπορει να σε ξαναεπαναφερει στην ορισμενη αποσταση και ταχυτητα μολις το επιτρεψουν οι συνθηκες.
-
Αυτό που λέει είναι τον εξής.
Αν έχεις το χειροκίνητο το acc θα λειτουργεί καθώς φρενάρει ο μπροστινός μέχρι τα π.χ. 40χλμ/ωρα. Μετά θα βγάλει μήνυμα να παρεις τα ηνία εσυ.
Αν έχεις το αυτοματο θα έρθει σε πληρη στάση μόνο του ακολουθώντας τον μπροστινό και θα ξανά ξεκινήσει πατώντας μόνο το πενταλ του Γκαζιού μια φορά. Τότε και παλι θα ακολουθεί με acc τον μπροστινό.
Δηλαδή πολυ κοντά στην αυτόνομη οδήγηση.
-
Πολυ σωστές όλες οι απόψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ!Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα σας, κατέβασα το εγχειρίδιο χρήσης και τα γράφει όλα αναλυτικά!
-
Δεν τον βλέπω ανοικτό ψηλέ. Που τον κρύβεις;;
-
Έχει δλδ το πακέτο και αν παίξουν προσφορές ώστε να πέσει κάνα 1000 κάνει λίγο πιο εύκολο το να καταπιεί κάποιος το χάπι της ατάκας 'καλά τόσα λεφτά για Σιτροέν;' . Ανασταλτικός παράγοντας βέβαια το τοκογλυφικο επιτόκιο 9.1%...
Κατά την άποψη μου, το αυτοκίνητο είναι ωραίο, αλλά πολύ ακριβό σε αυτή την έκδοση. 28,5 χιλιάρικα ή 29 με ένα μεταλλικό; Αν προσθέσουμε και το εξωφρενικό επιτόκιο, θεωρώ ότι κανείς δεν πρόκειται να το αγοράσει με δάνειο. Και οι λίγοι που θα το αγοράσουν μετρητοίς κοντά στα 29 χιλιάρικα, θα πρέπει να το έχουν καψουρευτεί τρελά! Νομίζω ότι θα πουλήσει μόνο στις εκδόσεις που βγαίνουν ως τα 22-23 χιλιάρικα.
-
Θα λέμε έπαθε Κασκάι; Μόνο λευκό Diesel low spec; Αχαχαχα
-
Tελικά στο διαμορφωτή στη shine μπορείς να προσθέσεις σ' ένα πακέτο blind spot , μπροστινούς+πλάγια αισθητήρες,αλλά δεν υπάρχει το πίσω υποβραχιόνιο.
Υπάρχει κι ο ισπανικός κατάλογος με επιπλέον αξεσουάρ:
Η αλήθεια έιναι πως τα 28.000-29.000 του 1.2 155hp EAT8 δεν προσφέρουν τίποτα σημαντικό (περιέργως) σε επιδόσεις σε σχέση με τους 130hp (0,5 sec λιγότερο στα 0-100,λιγότερο από 1 sec για τα πρώτα 1.000m, ίδια τελική και μόλις 10Νm ροπή επιπλέον).Οπότε μια χαρά κινείσαι μεταξύ 22.200-26.600 που έχουν οι 2 top εξοπλισμοί του αυτόματου και manual των 130hp.Συν ότι πλήρώνεις ~100 ευρώ ΤΚ κάθε χρόνο με τους 155,ενώ στους 130 manual 0 ΤΚ.
edit: λάθος μου,μιλάτε για το 1.5 diesel EAT8
-
Tkin73 wrote:
Δεν τον βλέπω ανοικτό ψηλέ. Που τον κρύβεις;;
https://configurator.citroen.gr/citroen/c4/finitions.html
Μόνο από εδω τον βρίσκεις . Μου τον έστειλαν με email ίσως δεν τον έχουν ανεβάσει ακόμα από την κανονική διεύθυνση.
-
Tkin73 wrote:
Κατά την άποψη μου, το αυτοκίνητο είναι ωραίο, αλλά πολύ ακριβό σε αυτή την έκδοση. 28,5 χιλιάρικα ή 29 με ένα μεταλλικό; Αν προσθέσουμε και το εξωφρενικό επιτόκιο, θεωρώ ότι κανείς δεν πρόκειται να το αγοράσει με δάνειο. Και οι λίγοι που θα το αγοράσουν μετρητοίς κοντά στα 29 χιλιάρικα, θα πρέπει να το έχουν καψουρευτεί τρελά! Νομίζω ότι θα πουλήσει μόνο στις εκδόσεις που βγαίνουν ως τα 22-23 χιλιάρικα.
Κοίτα η κοινή λογική λέει αυτό που λες εσύ. Θα πάνε στα 22-23 και ότι πάρουν από εξοπλισμό.
Από την άλλοι υπάρχει και η λογική ότι αυτοί που τους αρέσει ο 1.2 130 ή ο 1.5 130 τους αρέσει το εατ8 και θέλουν τα πάντα όλα από εξοπλισμό μέχρι τώρα έπρεπε να φτάσουν τα 38 ή τα 35 αν ήθελαν 3008 ή c5 aircross. Τώρα μπορούν με 28-29 να έχουν ένα τέτοιο αμάξι με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά , πιο γρήγορο από αυτά , πιο οικονομικό , με μόνη παραχώρηση τον χώρο αποσκευών , το φάρδος πίσω και την ποιότητα της καμπίνας σε σχέση με το 3008!
Εγώ ας πούμε την συμμερίζομαι λίγο αυτήν την λογική.
Φυσικά επειδή δεν έχω τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά να διαθέσω και πρέπει να καταφύγω σε δανεισμό με 9.1% δεν θα με κάνουν ποτέ πελάτη , εκτός αν γινόταν μια γενναία έκπτωση και κέρδιζα τους μισούς από τους τόκους που βγάζουν τα σενάρια μου.
Φυσικά 28-29Κ για αυτή την έκδοση πατσιζει σχεδόν την τιμη που μου έδινε η πεζω το 2008 πριν μερικούς μήνες το 1.5 allure eat8 που μπορεί η έκδοση αυτή είναι λίγο πιο κάτω εξοπλιστικά αλλά το πεζω είναι πιο ψηλά από την εισαγωγική σε τιμολόγηση είναι ποιοτικότερο εσωτερικά του c4 και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Δλδ το 28.5Κ με χρώμα του 2008 αντιστοιχεί σε 25-26Κ στο c4 ως προώθηση λαμβάνοντας υπόψη και τον παραπάνω εξοπλισμό της Σαιν πακ.
-
Είπαμε ντιζελ euro 5 μεχρι να μου το τυλίξει με κοκκινες κορδελες η τροχαία!!!
-
Είπαμε ντιζελ euro 5 μεχρι να μου το τυλίξει με κοκκινες κορδελες η τροχαία!!!
Εσύ ρε σίγουρα είσαι ψηλός και δεν είσαι εκείνος ο σαλονικιος που είχε την εκπομπή στην ΕΡΤ3 ως δύσκολος πελάτης;
Ακόμα δεν έβαλες ναβι & κάμερα, να το πάρεις απόφαση πως αυτό το αμάξι θα κρατήσεις για αλλά 5-7 χρόνια;
Έχω την εντύπωση πως ξοδεύεις περισσότερα καύσιμα αλλονών στα τεστ ντράιβ, παρά ντίζελ στο δικό σου...
CITROEN C4 III mod 2021