-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έφτιαξαν το adblue στο κωλοκαυσιμο;;;; Για χρήση σε αυτοκινητόδρομο ρωτώ.
Πέρα από βενζίνη δεν έχει υγραέριο, σωστά;;
Ποιος ασχολείται με ντήζελ ρε συ? Ειδικά PSA? Μακριά και αγαπημένοι!
Είπαμε εξαιρετικό αυτόκινητο, απλά εκτός εποχής από θέμα κινητήριων συνόλων....θα διορθωθεί στο FL, μέχρι τότε υπάρχει το ηλεκτρικό.
-
Α! Τι θα έχει το fl?
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Α! Τι θα έχει το fl?
Που να ξέρω!?!?! Υποθέτω κάποιο υβριδικό σύνολο όπως τα Jeep ή το 3008 ή κάτι τέτοιο.
-
Φανη που κολλάς με τους κινητήρες του C4 ? Μετά από 8χιλ χιλιόμετρα με τον 130 βενζίνη είμαι στα 6,9 μέση και λογικά θα πέσει κ άλλο με τον καιρό. Παραπάνω από επαρκες σε γκάζι και ρεπριζ. Ειναι άλλωστε πολύ ελαφρύ σκαρί. Εντάξει προφανώς δεν χτυπάει κάτι 5 μέση που έχω ακούσει για CHR αλλά νομίζω ότι είναι μια χαρά οικονομικός σε σχέση με ανταγωνισμό. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι απόλαυση στο να το οδηγας σαν γέρος. Είναι τόσο ομαλό στα πάντα του που σου φεύγει το αγχος όταν το οδηγάς…. και δεν ακούγεται το παραμικρό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Φανη που κολλάς με τους κινητήρες του C4 ?
Στο οτι είναι τεχνολογία του περασμένου αιώνα (δεν θα πω για τα προβήματα - τα αφήνω στην άκρη) και προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με παρωχημένη τενχολογία και το οποίο θα πουλιέται δύσκολα σε μερικά χρόνια - καθαρά προσωπική άποψη.
Η κατανάλωση είναι το λιγότερο, αν και για εμένα θα ήταν 9αρια για πλάκα λόγω διαδρομών αλλά το αφήνω στην άκρη αυτό.
-
Μπορεί ο κινητήρας να είναι παρωχημένης τεχνολογίας αλλά η τιμή πλέον είναι σωστή.
Τι να το κάνω το mhev της στελαντις αν έχει τιμή κοντά σε πεμβε ή σε usable αξιοπρεπές ηλεκτρικό;
Μην ξεχνάμε ότι το 2008/308/Astra diesel με χειροτερο επίπεδο εξοπλισμού από shine έκανε 37Κ έναντι 32Κ πλέον το c4.
Αν δώσουν το mhev σε τιμή καλή το συζητάμε, αλλά δεν μου φαίνεται να έχουν τέτοιες διαθέσεις…
-
Τώρα που ζέστανε 5,4 πλέον το αιρκρος μέσα στην πόλη και κάτω από 5 εκτός και με 1,45 δεν σε νοιάζουν τα τρόλει...
-
Εκπτωση 3000 ευρώ λένε οι 4Τ.
Δεν ξέρω αν έχουν διαθεσιμότητα παράδοσης, αλλά βοηθάει.
Από την άλλη χτεσινές ειδήσεις, ότι το νέο ηλεκτρικό e-C3 θα έχει τιμή πριν την επιδότηση κάτω από 25000 ευρώ.
Θα έχει μικρότερη μπαταρία από τα 208 και Κόρσα και αυτονομία 300 χλμ, έναντι 400 των άλλων.
Προφανώς κάπου εκεί θα βρίσκεται και το φίατ 600 και πλέον με δυνατότητα αγοράς ηλεκτρικού κάπου στις 15-16000, θα έχουμε διαφορετικές λογικές.
-
Σκεφτόμουν τώρα που πλησιάζει το πρώτο service να τους πω αν γίνεται να μου αλφαδιασουν την τσιμουχα στην πόρτα του συνοδηγού. Πάω σήμερα να το αφήσω στο πλυντήριο και βλέπω μια τελευταία A class να έχει ακόμα πιο μεγαλο στραβωμα και λέω ααααα καλά. Δεν καταλαβαίνω τι σκατα μετράνε στα εργοστάσια πριν βγουν για παράδοση και γιατί είναι αποδεκτά ; Εν τω μεταξύ τα πλαστικά μέσα της Merc στις πόρτες χαμηλά ήταν σα γαλλικό μεταχειρισμένο 3ετιας. Ξεφτισμένα, μπιμπικιασμενα και ασπρισμένα Πάει χάλασαν κ αυτοί.
-
και βλέπω μια τελευταία A class να έχει ακόμα πιο μεγαλο στραβωμα και λέω ααααα καλά. Δεν καταλαβαίνω τι σκατα μετράνε στα εργοστάσια πριν βγουν για παράδοση και γιατί είναι αποδεκτά ; Εν τω μεταξύ τα πλαστικά μέσα της Merc στις πόρτες χαμηλά ήταν σα γαλλικό μεταχειρισμένο 3ετιας. Ξεφτισμένα, μπιμπικιασμενα και ασπρισμένα Πάει χάλασαν κ αυτοί.
Δεν είναι Μερτσέντες η Α κλας, καμία σχέση ποιοτικά με τα στάνταρ της εταιρίας.
-
Σκεφτόμουν τώρα που πλησιάζει το πρώτο service να τους πω αν γίνεται να μου αλφαδιασουν την τσιμουχα στην πόρτα του συνοδηγού. Πάω σήμερα να το αφήσω στο πλυντήριο και βλέπω μια τελευταία A class να έχει ακόμα πιο μεγαλο στραβωμα και λέω ααααα καλά. Δεν καταλαβαίνω τι σκατα μετράνε στα εργοστάσια πριν βγουν για παράδοση και γιατί είναι αποδεκτά ; Εν τω μεταξύ τα πλαστικά μέσα της Merc στις πόρτες χαμηλά ήταν σα γαλλικό μεταχειρισμένο 3ετιας. Ξεφτισμένα, μπιμπικιασμενα και ασπρισμένα Πάει χάλασαν κ αυτοί.
Μακάρι τα προβλήματα στα αυτοκίνητα μας να είναι το αλφάδιασμα της τσιμούχας στις πόρτες.
-
-
Σχετικό άσχετο, αλλά όσο βλέπω το c4 στο δρόμο, ενώ στην αρχή μου ξενίζε το σουλουπι του, τόσο αρχίζει να μου αρέσει!
Το λες και πρωτοποριακό!
Ερώτηση: η έκπτωση 3Κ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές του διαμορφωτή της σιτροεν ή όχι; -
Οχι δεν περιλαμβάνεται...
Ξεκινάει από 20300 νομίζω με την έκπτωση
-
Για σας παιδιά. Διαβάζω αυτό που λέτε για PSA travelier 2022 1.5 diesel εσπασε η καδενα και η απάντηση είναι δεν έχεις εγγύηση πάνω από 2 χρόνια. Δεν υπάρχει ανακληση. Να σε ενοιμερωσω για λογαριασμό.
-
@giorgos-4 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Για σας παιδιά. Διαβάζω αυτό που λέτε για PSA travelier 2022 1.5 diesel εσπασε η καδενα και η απάντηση είναι δεν έχεις εγγύηση πάνω από 2 χρόνια. Δεν υπάρχει ανακληση. Να σε ενοιμερωσω για λογαριασμό.
2000
-
@giorgos-4 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εμείς τι να σου πούμε... τους όρους της εγγύησης για το συγκεκριμένο μοντέλο τους ξέρει η Σιτροέν.
Υποψιάζομαι ότι αν πας δικαστικά, με όλο τον κόπο και χρόνο και χρήμα (Ίσως έχεις νομική κάλυψη σε ισχύ, κι αυτό δεν ξέρω αν γίνεται) ίσως κάτι καταφέρεις, στέλνοντας ένα εξώδικο αρχικά στην εταιρεία.
Είναι γνωστό και υπαρκτό το πρόβλημα.
Για το δικαστήριο θα παίξει ρόλο να το έχεις γραπτά από κάποιον εμπειρογνωμονα. -
Είναι peugeot απλά επειδή άκουσα εδώ ότι καθώς υπάρχει τεχνική οδηγία απο την peugeot οι αντιπροσωπείαις σε καληβουν δεν ισχύει. Άκουσα πολλές περιπτώσεις πέρα από το δικό μού πού σπάσανε τα μοτέρ
-
Επειδή ακούω διάφορα για σκουριές στο αμάξι, χρώμα κτλ όπως επίσης και σφάλματα στα ηλεκτρικά. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι? Παραλαμβάνω τον επόμενο μήνα και ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα.
-
Σκουριές και χρώμα δεν έχουν πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα τα σιτροέν.
Ηλεκτρικά τα έλεγαν οι παλιοί μαστόροι που έκαναν σέρβις με κασμά και σφυρί και όταν έβλεπαν γαλλικό με υδροπνευματικές αναρτήσεις έκαναν σαν να έβλεπε ένας στην αρχαία Βαβυλώνα το Εντερπράιζ με τον Σποκ...
CITROEN C4 III mod 2021