-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό του το έχω πει από την αρχή, ότι δεν είναι feel pack, είναι shine με 3 ελλείψεις, αλλά τα έχει πάρει, δεν τον αδικώ για αυτό, γιατί περίμενε πολύ καιρό, αλλά και η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας είναι απαράδεκτη.
Λογικά, του έπαιξαν παιχνίδι. Του φόρτωσαν αυτοκίνητο που αρνήθηκε για κάποιο λόγο άλλος, και του το παρουσίασαν σαν την παραγγελία του. Απλώς βρε Κριού δεν υπογράφεις εύκολα...
-
Πριν από λίγες μέρες έγραψα μια ανακρίβεια σχετικά με το start and stop. Οτι παρουσιαζε αστάθεια και είχε ενδειξη απενεργοποίησης.
Διορθώνω: Όπως παρατήρησα, αλλά αναφέρεται και στο manual, σε χαμηλές θερμοκρασίες απενεργοποιείται. Συγκεκριμένα, απενεργοποιείται από τον 1οC και κάτω. Επειδή η θερμοκρασία έπαιζε ανάμεσα σε 1 και 2 βαθμούς, η ένδειξη απενεργοποίησης άναβε και έσβηνε οπότε ... μπερδεύτηκα. -
Κατι περιπου σαν κι αυτο ειχα παθει κι εγω με το Peugeot . Πηγα να ανοιξω το a/c με μειον εξωτερικη και δεν αναβε . Μετα ρωτησα στο συνεργειο και μου ειπαν κατω απο 0 εξωτερικη δεν ανοιγει
-
Καλημέρα στην ομάδα!
Έχει τοποθετήσει κανείς gps tracker? αν το έχει ψάξει κάποιος, θα με ενδιέφερε να μάθω εντυπώσεις.Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα.Ειμαι σε διαδικασία αλλαγής οχήματος και κοιτάζω το c4 cross 1.2 pureteck 100ps feel pack.. Κοίταζα και το 130 με αυτόματο κιβώτιο αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο και θα καθυστερήσει πάρα πολύ μπορεί και τέλος του χρόνου και δεν μπορώ να κλειδώσω τιμή.. Να προχωρήσω στην αγορά;
-
Στον διαμορφωτή της Citroen το Feel Pack ξεκινάει από 130 χειροκίνητο.
Το 100άρι το δίνει στη Feel.Αν δεν σε πειράζει η διαφορά τιμής και η αναμονή, το 130 αυτόματο είναι σαφώς βολικότερο.
-
@manos89ch said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλημέρα.Ειμαι σε διαδικασία αλλαγής οχήματος και κοιτάζω το c4 cross 1.2 pureteck 100ps feel pack.. Κοίταζα και το 130 με αυτόματο κιβώτιο αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο και θα καθυστερήσει πάρα πολύ μπορεί και τέλος του χρόνου και δεν μπορώ να κλειδώσω τιμή.. Να προχωρήσω στην αγορά;
Ωραίο είναι, λίγο αδύναμος ο κινητήρας, αλλά δεν είναι και κανένα θηρίο, θα σε πάει.
Η διαφορά τιμής με το αυτόματο 130 δεν είναι Κολοσσιαία; Μήπως αν έχεις παραπάνω χρήματα να κοίταζες και κάτι άλλο; -
@antonakis said in CITROEN C4 III mod 2021:
Στον διαμορφωτή της Citroen το Feel Pack ξεκινάει από 130 χειροκίνητο.
Το 100άρι το δίνει στη Feel.Αν δεν σε πειράζει η διαφορά τιμής και η αναμονή, το 130 αυτόματο είναι σαφώς βολικότερο.
Το θέμα είναι ότι θέλω να δώσω το δικό μου όχημα στη citroen και να πάρω καινούργιο.. Αν το αφήσω για αργότερα θα πρέπει να βρω εγώ να το δώσω ενώ έτσι ξεμπερδευω και δεν ξαναασχολουμε λόγο της αποσυρσης..Έχω μπερδευτεί γιατί βλέπω και λένε σχεδόν όλοι σε διάφορες δημοσιεύσεις ότι καλύτερα είναι το 130αρι αυτόματο και λογο έξτρα πραγμάτων που έχει και ότι "θα πάρεις τέτοιο αμάξι με χειροκίνητο κιβώτιο?)θα πάω αύριο να δω το 100αρι και βασικά να το οδηγήσω και βλέπω..
-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ωραίο είναι, λίγο αδύναμος ο κινητήρας, αλλά δεν είναι και κανένα θηρίο, θα σε πάει.
Η διαφορά τιμής με το αυτόματο 130 δεν είναι Κολοσσιαία; Μήπως αν έχεις παραπάνω χρήματα να κοίταζες και κάτι άλλο;Κοίταζα και άλλα σε άλλες εταιρίες απλά επειδή μπορώ να δώσω το αμάξι κατευθείαν σε αυτούς κόλλησα εκεί.. Μου αρέσουν και δύο τρεια άλλα η αλήθεια ειναι
-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
Η διαφορά τιμής με το αυτόματο 130 δεν είναι Κολοσσιαία; Μήπως αν έχεις παραπάνω χρήματα να κοίταζες και κάτι άλλο;Κοίταζα και άλλα σε άλλες εταιρίες απλά επειδή μπορώ να δώσω το αμάξι κατευθείαν σε αυτούς κόλλησα εκεί.. Μου αρέσουν και δύο τρεια άλλα η αλήθεια ειναι
Αθήνα είσαι; Είχα/έχω πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία με τις αντιπροσωπείες Citroen γενικώς, τις θεωρώ τις φιλικότερες γενικά με την Ωμέγα Αγία Παρασκευής ειδικότερα.
Εγώ είμαι υπέρ του manual, αν το πιστεύεις, το έχω οδηγήσει το αυτόματο C4, ok...δεν τρελαίνομαι, αλλά είμαι και περίεργος όπως σου είπα..τα 100 άλογα να το κάνεις ένα test drive καλύτερα, και σκέψου τη χρήση που το προορίζεις (π.χ 4 άτομα με τα μπαγκαζια τους για 1 εβδομάδα διακοπές, θα τραβήξει;).
Στην τελική το παίρνεις, και μόλις λήξει η εγγύηση παίρνεις ένα κουτάκι και του δίνει 20 αλογάκια εύκολα..ή και κατά τη διάρκεια της εγγύησης, απλά πρέπει να βάζεις/βγάζεις πριν τα service!
-
Όχι φιλε είμαι Κρήτη.. Ελπίζω να έχει για να το οδηγήσω γιατί όταν ξαναπήγα δεν είχε για Τest drive.. Ναι και αυτό με το κιτ το σκέφτηκα.. Βλέπω ότι παραγγέλνουν ακριβότερα πακέτα και τους έρχονται μετά από μήνες με ελλείψεις στα αμάξια.. Τέτοιες εποχές με τόσες δυσκολίες να κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλικια..
-
Όχι φιλε είμαι Κρήτη.. Ελπίζω να έχει για να το οδηγήσω γιατί όταν ξαναπήγα δεν είχε για Τest drive.. Ναι και αυτό με το κιτ το σκέφτηκα.. Βλέπω ότι παραγγέλνουν ακριβότερα πακέτα και τους έρχονται μετά από μήνες με ελλείψεις στα αμάξια.. Τέτοιες εποχές με τόσες δυσκολίες να κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλικια..
Μάνο, εγώ έχω το diesel με τα 110 άλογα (manual). Παρόλο που γενικώς οδηγώ ήπια, βρίσκω οτι στις ρεπρίζ είναι κάπως αργό. Ειδικά εάν δεν κατεβάσω σχέση. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίστοιχη συμπεριφορά του βενζινοκίνητου, γι' αυτό καλύτερα να το δοκιμάσεις να δεις αν σε καλύπτει.
Όπως θα είδες, εσωτερικά είναι ποιοτικό, με καλή ηχομόνωση. Θα σου επισημάνω να προσέξεις το θέμα της ορατότητας. Για εμένα, δεν είναι μόνο μέτρια προς τα πίσω αλλά και προς το πλάι, καθώς ο συνδυασμός μεσαίας κολώνας και καθίσματος, περιορίζουν αρκετά την ορατότητα. Βεβαίως, ήμουν και μαθημένος αλλοιώς με το Picasso που ήταν σαν... αίθριο! Δες και το πορτμπαγκαζ αν σε καλύπτει.@dublin , αυτό το κιτ μπαίνει και στα ντιζελ (το έχεις χρησιμοποιήσει;); Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες; Ίσως για αργότερα...
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Παρόλο που γενικώς οδηγώ ήπια, βρίσκω οτι στις ρεπρίζ είναι κάπως αργό. Ειδικά εάν δεν κατεβάσω σχέση
Αποκλείεται αφού έχει ροπή......έτσι μας λένε.
Τι κατανάλωση έχεις;
Γενικά, σαν αυτοκίνητο φαινετια να είναι από τα καλύτερα για την ελληνική πραγματικότητα. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε εδώ μέσα για οθόνες κτλ
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Παρόλο που γενικώς οδηγώ ήπια, βρίσκω οτι στις ρεπρίζ είναι κάπως αργό. Ειδικά εάν δεν κατεβάσω σχέση
Τι κατανάλωση έχεις;
Γενικά, σαν αυτοκίνητο φαινετια να είναι από τα καλύτερα για την ελληνική πραγματικότητα. Μη δίνεις σημασία στο τι λένε εδώ μέσα για οθόνες κτλ
Όοοοση ροπή και να χει ένα τούρμπο-ντίζελ, και 25 κιλά στις 1500 στροφές να χει, ακόμη και 30 κιλά όπως το HDi, δεν μπορεί να είναι σβέλτο και γρήγορο όπως π.χ. ένα ατμοσφαιρικό χιλιοδιακοσάρι μάιλντ χάημπριντ με 5 κιλά υποβοήθηση στο ξεκίνημα που το βλέπεις να κάνει ανάβαση και να μην πιάνεται, ούτε καν σαν ένα χιλιάρι ή χιλιοδιακοσάρι τρικίλυνδρο τούρμπο βενζίνης με 17 ως 20 κιλά ροπή στις 1800 στροφές που είναι η εναλλακτική σε αυτή την κατηγορία, πόσο δε μάλλον σε σύγκριση με τα ecvt, όσο να ναι πάντα θα υστερεί το τουρμπο-ντίζελ...
-
Ξέχασες να αναφέρεις τον καπιταλισμό
-
Ξέχασες να αναφέρεις τον καπιταλισμό
Μη ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη
-
Το σκέφτομαι αν αξίζει να μπω σε μια τέτοια συζήτηση αλλά έτσι για να πάρουμε μια αίσθηση μεγεθών.
1,6e hdi citroen c4 με 27,5 κιλά ροπής στις 1750 Σαλ.
50-110 km/h (με αλλαγές) 9,1”
Swift 1,2 mhev με τα 90hp και με δεν ξέρω καν πόση ροπή... Σχεδόν ανύπαρκτη.
50-110 km/h (με αλλαγές) 9,5”Από μετρήσεις του drive με τα όργανα τους.
Αχ αυτή η ροπή!!
-
Συκρίνεις τον Τιτανικό με το τζετ-σκι...
-
Ναι αλλά έχει ροπή οσο δύο swift και ένα σκούτερ μαζι
-
Συνήθως μιλάνε για τα 130 άλογα που είναι και αυτόματα οπότε έχουν πάντα τη σωστή σχέση στο κιβώτιο. Επίσης, στις χαμηλές στροφές είναι δυνατό. Ψηλά πάσχει.
Τι κατανάλωση έχεις;
5λ/100κμ στα πρώτα του 2.000κμ. Χρήση μεικτή, σε αναλογίες περίπου 20%-30%-50% [πόλη-επαρχιακός (ημιαστική) -εθνική]. Συνήθως με 3-4 άτομα, οδήγηση ήπια. Περιλαμβάνονται βεβαίως και οι δοκιμές με πιο ακραία οδήγηση.
Έχω πολλούς λόγους να το χαίρομαι. Απλώς, όπως ξαναέγραψα, με χαλάει λίγο η ιστορία με το Adblue και περισσότερο με την καδένα, μιας και σκοπεύω να το κρατήσω πολλά χρόνια και η Citroen δεν έχει σταθεί στο υψος των περιστάσεων!
CITROEN C4 III mod 2021