-
Εκτός κι αν απλά πας να πάρεις ένα μεταχειρισμένο για να σου φύγει ο καημός και να κάνει καλύτερα τη δουλειά που θες και ξαναψάξεις μετά σε κάνα χρόνο για καινούριο με ομαλοποιημένη(?) την κατάσταση.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εκτός κι αν απλά πας να πάρεις ένα μεταχειρισμένο για να σου φύγει ο καημός και να κάνει καλύτερα τη δουλειά που θες και ξαναψάξεις μετά σε κάνα χρόνο για καινούριο με ομαλοποιημένη(?) την κατάσταση.
Εντελώς διαφορετικό σενάριο.... Χωρίς να είναι σίγουρο οτι θα αλλάξει η κατάσταση σε ένα χρόνο..
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εντελώς διαφορετικό σενάριο.... Χωρίς να είναι σίγουρο οτι θα αλλάξει η κατάσταση σε ένα χρόνο..
Εξού και το ερωτηματικό που έβαλα.
-
απο την αλλη πρεπει να παιζει και τρεναρισμα σε μικρες αγορες σαν την δικη μας αν στο εξωτερικο παραδιδουν σε 4 και εδω σε 14 μήνες....βεβαια απο το 4 στο 14 ειναι μεγαλη η διαφορα... δλδ ενας εξω που 10 μηνες μετα τον ελληνα παραλαμβανει μαζι του σημαινει απλα οτι οι ελληνικες παραγγελιες απλα μενουν στον παγο και πχ στα 100 ξενα βαζουν και 1 ελληνικο....εκτος αν παιζει κατι αλλο με τον εισαγωγεα και βάζει μαζικα παραγγελίες για δικους του λόγους που τον βολευει ...δεν ξερω με τις προκαταβολες τι γίνεται? κρατα ενα μερος ο εισαγωγεας/αντιπροσωπος και ενα αλλο το εργοστάσιο? ή όλο το ποσο ο ελληνας και πληρώνει το εργοστασιο οταν παραλαβει αμαξι? γιατι υπαρχει η πονηρη σκεψη μαζευω προκαταβολες γυριζω το χρημα κλεινω τρυπες και οταν ειμαι "ετοιμος και βολεμενος" βαζω παραγγελιες....
-
Ας μην ξαναπιάσουμε την κουβέντα με τις προκαταβολές. Είναι ΔΑΝΕΙΚΑ οι προκαταβολές. Ας το καταλάβουμε όλοι και πάμε παρακάτω.
Σε πιο ουσιώδη...υπάρχει Βέλγος που ισχυρίζεται ότι παράγγειλε αρχές Φλεβάρη diesel με έξτρα (πάνω κάτω σαν το δικό μου) και παρέλαβε τέλη Μαϊου. Απ' την άλλη υπάρχει Γάλλος που περιμένε ή περιμένει 8 μήνες. Οι leasing στην Ελλάδα είναι επίσης στεγνές από C4. Κάνανε κάποιες μαζικές παραγγελίες που φύγανε ακαριαία και είναι κι αυτοί στην αναμονή. Γενικά δεν υπάρχει καμιά έγκυρη πληροφόρηση απ' όπου και να το πιάσει κανείς.
-
Η λογική λέει πως η συχνότητα παραδόσεων ορίζεται από την "δύναμη" που έχει ο εκάστοτε εισαγωγέας, σε συνδυασμό με το κέρδος του εργοστασίου ανά αγορά.
Από εκεί και πέρα, καλή υπομονή σε όλους μας! -
Είναι πολύ πιθανό, δεν το γνωρίζω σίγουρα, να παίζουν ρόλο και τα κόστη μεταφοράς, που έχουν πολλαπλασιαστει, αλλά και οι δυνατότητες Logistics που έχουν μεταβληθεί στην κρίση. Άλλο να φύγει "καραβιά" για παράδοση κι άλλο να μεσολαβούν μερικα χιλιόμετρα οδικώς, που μπορεί να φεύγει μια νταλίκα κάθε λίγες ώρες, για τις γύρω του εργοστασίου χώρες.
-
@georgemit said in CITROEN C4 III mod 2021:
Άντε με το καλό! Σε πόσες μέρες θα το έχεις μετά την παραγωγή;
Στο i30 που παράγγειλα ο πωλητής μου είπε πως μόλις δούμε στο σύστημα αριθμό πλαισίου, σημαίνει ότι μπήκε παραγωγή και σε 15 μέρες θα το έχω.Αυτοί λένε 25-30 ημέρες.
-
Από που έρχεται το i30 όμως? Εμάς έρχεται από Μαδρίτη. Έχει ένα ταξίδι για να φτάσει σε λιμάνι, άλλο ένα με το καράβι κι ένα τελευταίο ξεφόρτωμα Πειραια για να φύγει από κει για τον εκάστοτε αντιπρόσωπο.
Με τα σημερινά δεδομένα οτιδήποτε κάτω από 30 μέρες από την ολοκληρωση της παραγωγής του C4 μέχρι τα κλειδιά στο χέρι, θα είναι θαύμα.
-
Έρχεται γράφουν σε site αυτοκινητου και νέα αύξηση στα καινούργια μέχρι το τέλος του έτους γύρω στο 10%...βλεπω σιγά σιγα να ξαναγινεται, από ότι μου έχουν πει,όπως μεταπολεμικά στη χώρα που όταν έπαιρνε κάποιος αυτοκίνητο μαζεύονταν οι πάντες να το θαυμάσουν....
βρεεεε που παμεεεεε? -
Αναφέρθηκε στο θέμα του 2008 ότι οι εκδόσεις με τον bluehdi 110hp καταργούνται και ενημερώθηκαν αγοραστές με ανοιχτές παραγγελίες να τις αλλάξουν.
Με αυτήν την αφορμή τηλεφώνησα στον αντιπρόσωπο όπου έχω κάνει την παραγγελία από τον περασμένο Μάρτιο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για. C4. Οι εκκρεμείς παραγγελίες θα εκτελεστούν.
Μου είπαν μάλιστα ότι η αρχική τους δέσμευση για παράδοση σε 8 με 10 μήνες (δηλ. κατά τον Ιανουάριο) ισχύει γιατί περιμένουν μια σχετική ομαλοποίηση με τις παραδόσεις.
Ποιος ξέρει. Ίσως να κοιτάξουν να ξεμπερδευουν και νωρίτερα με τις εκδόσεις που κατάργησαν.
Ειδωμεν... -
επειδη ο γατος τα βαζει ολα
υπαρχει και αυτη η καταναλωσις
με αποκλειστικα περιαστικη χρηση βεβαια και πολυ ελαχιστη κινησηεπισης eat8 130d 8 μηνων
-
Χάνει σε μαύρο, κερδίζει στο αντίστοιχο μοβοσασημι που βγαίνει και το 3008.
Έχοντας δει και τα 2 από πολύ κοντινή απόσταση.
Ποιο είναι αυτό με την χαμηλή κατανάλωση, γάτε;;; -
Χμμ κάθε μέρα μου αρέσει περισσότερο αυτό το αυτοκίνητο
-
@nickthetrib said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ποιο είναι αυτό με την χαμηλή κατανάλωση, γάτε;;;Το επιδοτούμενο (lap voucher) c4 cross.
-
Ποιο είναι αυτό με την χαμηλή κατανάλωση, γάτε;;;αντρεας. οχι ο αλφα τριο, ο αλλος. με τα αναλυτικα, τα χημικα και τα εργοστασια.
τα εφταμισο ο βαγγ -
η οθόνη αυτή σε ποιο αμάξι είναι;
Είναι το καντράν μπροστά από οδηγό;Αν ναι δεν μου αρέσει καθόλου....
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ποιο είναι αυτό με την χαμηλή κατανάλωση, γάτε;;;αντρεας. οχι ο αλφα τριο, ο αλλος. με τα αναλυτικα, τα χημικα και τα εργοστασια.
τα εφταμισο ο βαγγΑυτό είναι καλό παιδί, να προωθηθεί!
..και είναι δυνατόν σχεδόν να διπλασιαστεί στο άλλο αμάξ βρε Γάτε; diesel είναι..ο άλλος του πίνει το αίμα..
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
η οθόνη αυτή σε ποιο αμάξι είναι;
Είναι το καντράν μπροστά από οδηγό;Αν ναι δεν μου αρέσει καθόλου....
C4.. τραγικό..που να το δεις και από κοντά..
-
Πάντως και σε αυτό που έχει ανεβάσει ο γάτος
30 km/h έχει ....
CITROEN C4 III mod 2021