-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
@harisma23 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Haters βρήκα και δεύτερο ιδιοκτήτη με βενζίνη 130….. η μέση του είναι στο 5 με 5,5 (eco mode) και κυρία χρήση εντός πόλης και εκτός πόλης χωρίς να ξεπερνά τα 120-130. Σε ταξίδι που το πάτησε σταθερά 150 η μέση του έπαιξε στο 6.5-7. Έχει συμπληρώσει 25000km χωρίς κανένα πρόβλημα νεότητας.
Μη γίνεσαι ελληνάρας τώρα... Δεν είναι hater όποιος δεν εκθειάζει την αυτοκινητιστική σου επιλογή ή δε συμφωνεί με τα νούμερα που παραθέτεις.
Διάβασε μερικές σελίδες πριν όταν απλά ανέφερα μερικα νούμερα σε εντελώς ουδέτερο ύφος ποιοι ξεκίνησαν πρώτα τις ειρωνείες.
Haters βρήκα και δεύτερο ιδιοκτήτη με βενζίνη 130….. η μέση του είναι στο 5 με 5,5 (eco mode) και κυρία χρήση εντός πόλης και εκτός πόλης χωρίς να ξεπερνά τα 120-130. Σε ταξίδι που το πάτησε σταθερά 150 η μέση του έπαιξε στο 6.5-7. Έχει συμπληρώσει 25000km χωρίς κανένα πρόβλημα νεότητας.
Μη γίνεσαι ελληνάρας τώρα... Δεν είναι hater όποιος δεν εκθειάζει την αυτοκινητιστική σου επιλογή ή δε συμφωνεί με τα νούμερα που παραθέτεις.
Ουτε καν. Μερικές σελίδες πριν μετέφερα τον ενθουσιασμό ενός ιδιοκτήτη για την κατανάλωση του benzina χωρίς ίχνος προκλητικότητας. Μπορείς να διαβάσεις ποιος ξεκίνησε τις ειρωνείες. Να σου πω την αλήθεια τους καταλαβαίνω….. ειναι δύσκολο να χωνέψει κάποιος ότι κάτι εκτός diesel και Toyota ιερατείου έχει χαμηλή κατανάλωση. Εγώ ξέρω που πηγαίνω συνειδητά μετά από 15ετια σε diesel.
Επίσης και οι 2 ιδιοκτήτες χωρίς να τους ρωτήσω εκθειάσαν την ελαστικότητα του κινητήρα και ότι κυριολεκτικά δεν σε κρεμάει σε καμία σχέση.
φιλε μου το εχουμε κανει το αμαξι τεστ προσωπικα και την βενζινη και το ντιζελ Εχουμε αποψη. Μια εικονα με μεση καταναλωση δεν λεει κατι. Ξερεις πως οδηγει ο φιλος σου και σε τι διαδρομες? προσωπικα με τις ιδιες συνθηκες back to back που οδηγησα τους δυο κινητηρες ειχε 3 λιτρα διαφορα υπερ του ντιζελ φυσικα! οποτε με την λογικη του φιλου σου το 4.7 της βενζινης θα ηταν το πολυ 2! ειναι πιστευεις αυτες πραγματικες καταναλώσεις μεσες καταναλωσεις? φυσικα αν το μετρας στις κατηφορες της καβαλας ναι το ντιζελ 2 λτ θα δειξει! αρκει να μην ασχοληθεις τι θα γραψει στην ανηφορα!
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πήρε κι άλλη αύξηση το αμάξι ή είναι ιδέα μου? Βλέπω 1.5d eat8 shine pack αρχική 34.250€.
Έχεις δίκιο! Έβγαλαν καινούργιο τιμοκατάλογο!! Οι αυξήσεις είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ!!!
Η βασική έκδοση ακρίβυνε πάνω από 3.000ε. Σε κάποιες εκδόσεις η αύξηση ίσως και να ξεπέρασε τις 4.000ε
Και μιλάμε για ένα μοντέλο που από τον Οκτώβριο και μετά είχε ήδη ακριβύνει 2 με 2.5 χιλιάρικα.
Παράδειγμα: Shine Pack BlueHDI 110 άλογα, πέρυσι τέτοια εποχή είχε 24.850ε και σήμερα έφτασε 30.800ε!!!
Δεν είναι για γέλια. Είναι για κλάματα... -
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Διάβασε μερικές σελίδες πριν όταν απλά ανέφερα μερικα νούμερα σε εντελώς ουδέτερο ύφος ποιοι ξεκίνησαν πρώτα τις ειρωνείες.
Ουτε καν. Μερικές σελίδες πριν μετέφερα τον ενθουσιασμό ενός ιδιοκτήτη για την κατανάλωση του benzina χωρίς ίχνος προκλητικότητας. Μπορείς να διαβάσεις ποιος ξεκίνησε τις ειρωνείες. Να σου πω την αλήθεια τους καταλαβαίνω….. ειναι δύσκολο να χωνέψει κάποιος ότι κάτι εκτός diesel και Toyota ιερατείου έχει χαμηλή κατανάλωση. Εγώ ξέρω που πηγαίνω συνειδητά μετά από 15ετια σε diesel.
Επίσης και οι 2 ιδιοκτήτες χωρίς να τους ρωτήσω εκθειάσαν την ελαστικότητα του κινητήρα και ότι κυριολεκτικά δεν σε κρεμάει σε καμία σχέση.
φιλε μου το εχουμε κανει το αμαξι τεστ προσωπικα και την βενζινη και το ντιζελ Εχουμε αποψη. Μια εικονα με μεση καταναλωση δεν λεει κατι. Ξερεις πως οδηγει ο φιλος σου και σε τι διαδρομες? προσωπικα με τις ιδιες συνθηκες back to back που οδηγησα τους δυο κινητηρες ειχε 3 λιτρα διαφορα υπερ του ντιζελ φυσικα! οποτε με την λογικη του φιλου σου το 4.7 της βενζινης θα ηταν το πολυ 2! ειναι πιστευεις αυτες πραγματικες καταναλώσεις μεσες καταναλωσεις? φυσικα αν το μετρας στις κατηφορες της καβαλας ναι το ντιζελ 2 λτ θα δειξει! αρκει να μην ασχοληθεις τι θα γραψει στην ανηφορα!
Τέλος Σεπτέμβρη, η Shine έκδοση βενζίνης 130 αυξήθηκε κατά 1.400€ (23.500€ τελική χωρίς έξτρα από τον Οκτώβρη και μετά)
Σήμερα, η ίδια έκδοση έχει 28.400€ -
οποιος το πηρε περυσι το δινει φετος με 10-20000 χλμ και βγαζει και 2-3 χιλιαρικα κερδος!!! φανταζομαι στα 30+ θα εχουν γεμισει παραγγελίες εκει στην σιτροεν!!!
-
Περισσότερα θα βγάλω απ' το Citroen μου φαίνεται παρά από κάτι κρύπτο που έχω και παίζω.
Πάντως για να γίνονται τέτοιες αυξήσεις δύο είναι τα τινά...ή δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση και απλά βαράνε στην τύχη ώστε να διώξουν κόσμο (ή αντίστοιχα να τα πάρουν απ' όσους είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν) ή απλά πουλάει σα ζεστό ψωμί και ακολουθούν το γνωστό νόμο προσφοράς-ζήτησης. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει.
-
Τιμοκατάλογος δεν υπάρχει. Στον διαμορφωτή έχουν περιορισμένα μοντέλα, μάλλον αυτά θα έχουν ζητήσει. Το 3 δεν υπάρχει καθόλου...
Να θυμίσω ότι προς το τέλος του χρόνου θα αλλάξει μοντέλο. -
Αν δεν βρίσκεστε σε ανάγκη. Μην αγοράζετε.
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αν δεν βρίσκεστε σε ανάγκη. Μην αγοράζετε.
πουλάω C4 c cross με 0 χιλιόμετρα, έκδοση shine με 28.000 (400 κάτω την μαμά εταιρία).
Ετοιμοπαράδοτο (2-3 μήνες ακόμα).... Να μην βγάλω κι εγώ κάτι για την αναμονή τόσων μηνών?ΥΓ. Εννοείται ότι κάνω πλάκα...
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τιμοκατάλογος δεν υπάρχει. Στον διαμορφωτή έχουν περιορισμένα μοντέλα, μάλλον αυτά θα έχουν ζητήσει. Το 3 δεν υπάρχει καθόλου...
Να θυμίσω ότι προς το τέλος του χρόνου θα αλλάξει μοντέλο.Πριν από μία ώρα που έγραψα, τιμοκατάλογος υπήρχε (μάλιστα η στήλη με την κατανάλωση έχει αντικατασταθεί από την κατηγορία ριπων του κινητήρα). Τις τιμές δεν τις έβγαλα απ'το μυαλό μου. Τώρα τον κατέβασαν. Ίσως διάβασαν το κράξιμο και θα ρίξουν τις τιμές
Σχετικά με την αλλαγή του μοντέλου τι εννοείς; Κάποιο facelift? Γιατί θα είναι μόλις 2 χρόνων μοντέλο.
-
Περισσότερα θα βγάλω απ' το Citroen μου φαίνεται παρά από κάτι κρύπτο που έχω και παίζω.
Πάντως για να γίνονται τέτοιες αυξήσεις δύο είναι τα τινά...ή δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση και απλά βαράνε στην τύχη ώστε να διώξουν κόσμο (ή αντίστοιχα να τα πάρουν απ' όσους είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν) ή απλά πουλάει σα ζεστό ψωμί και ακολουθούν το γνωστό νόμο προσφοράς-ζήτησης. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει.
ελαχιστα εχω δει στον δρομο. Η σιτροεν ολα τα αμαξια της ετσι τα τουφεκιζει εδω και 1.5 χρονο. Το c5 aircross οταν βγηκε το ξεκινουμε απο 24Κ και τωρα απο 31Κ , τα ιδια με τα οπελ τα ιδια με τα πεζο αν εξαιρεσουμε το 308 . Ο Σ βαραει στο ψαχνο.... σκεφτομαι οτι ειχα φτασει κοντα σε ενα c5 aircross 1.5 feel eat8 με 28Κ το οποίο μου ειχαν πει οτι εχει 4000 χλμ και τελικα ειχε 20000 και ζητούσα να μου κοψουν αλλα 1000 που δεν μου τα εκοψαν και τωρα αυτο το αμαξι εχει κουτα 40 από 32.5 που ειχε!
σκεφτειτε τι πουλησε το παλιο c4 hatch πριν 8-9 χρονια σε ντιζελ το είχε βεβαια με 13Κ ξεκινουσε τοτε ( με κατι επιδοτησεις που ειχαν στα ντιζελ)! αλλες εποχες...τωρα με 13 δεν παιρνεις ουτε το c1! -
Αν μας διαβάζουν....ένα πράγμα μόνο.
Ντροπή σας.
-
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
ελαχιστα εχω δει στον δρομο. Η σιτροεν ολα τα αμαξια της ετσι τα τουφεκιζει εδω και 1.5 χρονο. Το c5 aircross οταν βγηκε το ξεκινουμε απο 24Κ και τωρα απο 31Κ , τα ιδια με τα οπελ τα ιδια με τα πεζο αν εξαιρεσουμε το 308 . Ο Σ βαραει στο ψαχνο.... σκεφτομαι οτι ειχα φτασει κοντα σε ενα c5 aircross 1.5 feel eat8 με 28Κ το οποίο μου ειχαν πει οτι εχει 4000 χλμ και τελικα ειχε 20000 και ζητούσα να μου κοψουν αλλα 1000 που δεν μου τα εκοψαν και τωρα αυτο το αμαξι εχει κουτα 40 από 32.5 που ειχε!
Καλά μικρή σημασία έχει πόσα έχεις δει στο δρόμο. Οι αυξήσεις έρχονται από το εργοστάσιο, δεν τις κάνει μόνος του ο Συγγελίδης. Ο Συγγελίδης ιδανικά θα το ήθελε όσο πιο φθηνό γίνεται γιατί έτσι αυξάνει τους εν δυνάμει αγοραστες.
-
φοβερες αυξησεις στα σιτροεν 30% πανω σε 2 χρονια το πολυ εχουν παρει...πραγματικα για να ψωνισεις ή πρεπει να καιγεσαι ή να μην παρακολουθούσες ποτε τις τιμες διαφορετικα νιωθεις τελειως θυμα αν ψωνισεις σε αυτες τις τιμες. Αυτη την στιγμη το c4 ειναι αρκετα ακριβοτερο απο το 308! 32.550 το shine 1.5 eat8!!!
ψεματα!!!34000 εχει πλεον το 1.5 eat8 allure !!! τρελαθηκαν οι ανθρωποι !!!
Ο Συγγελιδης κοβει κωλους , παιρνει καριερες!!! θελω να μαθουμε τις μη εταιρικες πωλησεις του ομιλου το επομενο εξαμηνο! αν δεν εχουν πεσει κατω απο το 50% τι να πω υπαρχει πολυ χρημα τελικα... -
Επίσης αν δείτε στον configurator, diesel δεν υπάρχει πια χειροκίνητο...
Και αυτόματο από έκδοση Shine και πάνω. Η τιμή δε πήρε 4000€ αύξηση....Πριν 2-3 εβδομάδες το ίδιο είχε γίνει και για το 2008. Αυτά φυσικά είναι ενέργειες του εισαγωγέα. Ο αντίστοιχος configurator στο γαλλικό site εμφανίζει τα diesel χειροκίνητα κιβώτια κανονικότατα...
-
@theoapo said in CITROEN C4 III mod 2021:
Επίσης αν δείτε στον configurator, diesel δεν υπάρχει πια χειροκίνητο...
Και αυτόματο από έκδοση Shine και πάνω. Η τιμή δε πήρε 4000€ αύξηση....Πριν 2-3 εβδομάδες το ίδιο είχε γίνει και για το 2008. Αυτά φυσικά είναι ενέργειες του εισαγωγέα. Ο αντίστοιχος configurator στο γαλλικό site εμφανίζει τα diesel χειροκίνητα κιβώτια κανονικότατα...
εδω ειμαστε απλες ή αυτοματο ή θανατος!!!
Είδατε πως το ολιγοπώλιο βλάπτει την αγορά! Καπέλο στο c4 σε μια μέρα λες για να δω το 308 θα συμφέρει και το ίδιο καπέλο και εκεί! Ο ίδιος υπάλληλος και back to back αυξήσεις! Θα πάω στο άστρα λέει ο άλλος ( αν είχε βγεί!) αύξηση και εκεί και όλα καλά! -
Το ολιγοπώλιο πάλι πως προκύπτει??? Από επιλογές άλλο τίποτα. Και να μην ψωνίσεις είναι επίσης μια επιλογή, η επικρατέστερη μάλιστα.
-
Το ολιγοπώλιο πάλι πως προκύπτει??? Από επιλογές άλλο τίποτα. Και να μην ψωνίσεις είναι επίσης μια επιλογή, η επικρατέστερη μάλιστα.
δλδ το οτι ο Σ εχει πεζο , σιτροεν , οπελ, μαζντα και σιγουρα καποιες που δεν θυμαμαι πως λεγεται ? ελευθερη αγορα? αντε να παρει λιγο bmw , μια τζουρα μερκ και λιγο vw και θα ολοκληρωθει το παζλ!!! το οτι ελεγχει ο ιδιος ανθρωπος το 1/3 των πωλησεων ειναι καλο? εννοειται τις βλεπουμε αυτες τις τιμες και γελαμε! είπαμε μονο αν μεινεις απο αμαξι ψωνιζεις σε αυτους τους καιρους αλλιως ειναι κλοπη...
-
Έχεις κολλήσει με το Συγγελίδη. Ποιος χέστηκε για το Συγγελίδη? Έψαξες καθόλου εάν και σε άλλες αγορές έγινε το ίδιο?? Συμφωνούμε ότι τις τιμές τις διαμορφώνει το εργοστάσιο και μετά βάζουν τα καπέλα τους οι εισαγωγείς και μετά οι αντιπρόσωποι?
Σήμερα πήγα και ρώτησα για λάστιχα...από Δευτέρα συν 7 με 10% οι τιμές. Κι εκεί ολιγοπώλειο?
-
Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ελεύθερος ανταγωνισμός.
Το πιο καλό θα ήταν να έμπαιναν και ξένοι από άλλες χώρες. Αν είναι να λέμε πως έχουμε ελεύθερη αγορά τότε αυτή πρέπει να έχει ανταγωνισμό μεταξύ των παικτων. Όχι δύο τρεις μονάχα.
Παλιότερα νομίζω άλλος είχε τη Σιτροέν άλλος την peugeot. Θυμάμαι τρελές προσφορές στα Σιτροέν
Σιτροέν c3 diesel σε τιμές a segment. Με πακέτα green bonus και άλλα τέτοια.Τωρα αν θες psa δεν υπάρχει ανταγωνισμος. Τα χιλιάρικα πάνε σύννεφο.
-
E ωραία, δεν παίρνεις psa. Σιγά το πρόβλημα. Ότι μπορεί ο καθένας. Τι νόημα έχει η μίρλα?
CITROEN C4 III mod 2021