-
Άλλο πράγμα το στοκ άλλο πράγμα η τιμολόγηση. Όταν βρίσκεται η ευκαιρία για υψηλότερη τιμολόγηση πολλοί βουτάνε στην αμαρτία.
Σαφέστατα θα ήθελαν να είχαν όλοι στοκ και να πουλάνε σήμερα και όχι αύριο, συμφωνώ σε αυτό.
Μη κολλάμε στον εισαγωγέα, δεν έχουμε τίποτα μαζί του. Ανταγωνισμό θέλουμε ως απλοί αγοραστές
-
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι μη κερδοσκοπικα ιδρυματα. Αυτο που λεμε ειναι οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οι τελευταιοι που ευθυνονται για τις αυξησεις και αυτοι με τη μικροτερη συμμετοχη.
-
Οκ δεν έχει νόημα να κοντραριζομαστε... Υγεία να έχουμε και όλα θα περάσουν.
Πληροφοριακά το μικρότερο περιθώριο κέρδους στην αγορά το έχει η dacia. Είναι κοντά στα 500 ευρώ ανά αυτοκίνητο.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εχετε καταλαβει οτι οι εμποροι τον τελευταιο κανα χρονο ζουνε με προκαταβολες και οτι βγαζουν απο το συνεργειο? Οποιος πιστευει οτι ο Συγγελιδης και ο καθε Συγγελιδης προτιμα τη σημερινη κατασταση απ το να εχει φθηνα αυτοκινητα και αφθονο στοκ, τοτε ειναι απλα περιορισμένης αντιληψης.
Ελπίζω η αντίληψη σου να φτάνει μέχρι να καταλάβεις ότι αυξάνοντας 3000 την τελική τιμή αυξάνεις αντίστοιχα πχ 300 ευρώ και την προκαταβολή αν αφορά το 10% της αξίας. Όσο αυξάνεις τις τιμές τόσο αυξάνουν και οι προκαταβολές! Τον εισαγωγέα που δεν είναι αντιπροσωπεία τον ενδιαφέρει απλά να συντηρεί τα κέρδη του ή να τα αυξάνει το αν θα κερδίσει 1000 αμάξια Χ 1000 κέρδος ή 500 Χ 2000 και στα δύο 1 μυριο είναι το κέρδος. Και από άποψη διαχείρισης τον συμφέρει να κάνει 500 πωλήσεις παρά 1000 απασχολεί λιγότερο προσωπικό κλπ έξοδα.
Ο αντιπρόσωπος που έχει κάθετη μονάδα το συμφέρει να δώσει περισσότερα αμάξια έστω και με μειωμένη τιμή. -
Τα παλιά χρόνια, τα εμποράκια μας έλεγαν εμάς που πηγαίναμε σιτροέν για ανταλλαγή, ότι η αντιπροσωπεία με τις προσφορές που κάνει σκοτώνει τις τιμές των μτχ.
Οπότε τώρα που το Αιρκρος εμένα και του Πήλιου, πήγε 30000, βασικά δεν το φέρνει καν στην πλούσια shine plus με αυτόματο ντίζελ και ότι στο καρ πουλάνε 52 αιρκρος, αλλά κανένα αυτόματο ντίζελ, μήπως πρέπει να σκεφτούμε να τα βγάλουμε στον πλειστηριασμό, με πρώτη τιμή χτυπήματος τα 25000 ?
-
Εγώ παραλαμβάνω την ερχόμενη εβδομάδα C4 ηλεκτρικό, που το είχα παραγγείλει αρχές Νοεμβρίου. Πλάκα πλάκα, αν το δώσω τώρα στην επίσημη τιμή της αντιπροσωπείας, ο αγοραστής παίρνει αμάξι με 0 χλμ., χωρίς να περιμένει τους προβλεπόμενους 8-10 μήνες, κι εγώ κερδίζω 4 χιλιάρικα. Win win situation.
-
Ρε συ αν το κάνεις βιδες και πουλήσεις τη μπαταρία λες να πιάσει περισσότερα;
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ρε συ αν το κάνεις βιδες και πουλήσεις τη μπαταρία λες να πιάσει περισσότερα;
Πραγματικά, αν πουλήσω την μπαταρία και τους ημιαγωγούς στην ίδια τη Citroen, περισσότερα θα πιάσω
-
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Όσο για το αν εγώ βλέπω διαρκώς συνωμοσίες ισχύει όσο ότι κάποιοι άλλοι διαρκώς ξεπλένουν και αγιοποιουν τους εισαγωγείς!
Κανείς δεν το κάνει αυτό. Επιχειρήσεις είναι με σκοπό το κέρδος...αλλά να είμαστε αντικειμενικοί.
-
Κοιτώντας τις τιμές, αλλά και διάφορα άλλα γεγονότα, όπως ότι έχουν βγάλει τον τιμοκατάλογο και βλέπεις τις τιμές από τον διαμορφωτή, ότι δεν έχουν δώσει τιμές για το νέο 5-Χ και κυρίως ότι λείπει το 3, όλα αυτά οδηγούν σε ένα συμπέρασμα.
Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να ομαλοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2023.
Μέχρι τότε οι παραγγελίες που δέχεται το εργοστάσιο, είναι ανάλογες των δυνατοτήτων του, αλλά και του μεγέθους της αγοράς που τις ζητάει.
Το λήζινγκ και οι ενοικιάσεις είναι σταθεροί και μεγάλοι πελάτες, οπότε προηγούνται από την λιανική.
Αρα αν θέλετε λιανική , τα διαθέσιμα αμάξια είναι ελάχιστα και θα πληρωθούν ακριβά.
Τέλος η παραγωγή του 3 μάλλον θα ολοκληρωθεί κάπου στο τέλος του χρόνου, άντε μέχρι τον Μάρτιο τον επόμενο, άρα οι ήδη υπάρχουσες παραγγελίες, ίσως έχουν ήδη καλύψει την παραγωγή.
Εχουμε ήδη δύο εκδόσεις ενός νέου σουβο 3 για Ινδία και Λατινική Αμερική, η Ευρωπαϊκή θα είναι διαφορετική, αλλά μάλλον τρέχουν να βγάλουν υβριδικά και βέβαια το νέο πούντο και καθαρά ηλεκτρικά.
Διαβάζω για νέες μπαταρίες από την Κίνα, αλλά και μικρότερο κινητήρα από τα 136 άλογα, γύρω στα 90 και χαμηλότερη αυτονομία, αλλά και τιμή γύρω στις 25000 χωρίς την επιδότηση.
-
Κανένας , έχει κάτι νεότερο σχετικά με τις παραδόσεις?
Εμένα με πήρε τηλ ο αντιπρόσωπος και ήταν του τύπου σαν εκείνους που έπαιρναν τα πρώτα χρόνια στον Χαρδαβέλλα και την Νικολούλη : "Καλησπέρα Κα. Αγγελική , τηλεφωνώ από Πετράλωνα, πήρα να σας πω για τον αγνοούμενο : εμείς εδώ στην περιοχή , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!!"
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Κανένας , έχει κάτι νεότερο σχετικά με τις παραδόσεις?
Εμένα με πήρε τηλ ο αντιπρόσωπος και ήταν του τύπου σαν εκείνους που έπαιρναν τα πρώτα χρόνια στον Χαρδαβέλλα και την Νικολούλη : "Καλησπέρα Κα. Αγγελική , τηλεφωνώ από Πετράλωνα, πήρα να σας πω για τον αγνοούμενο : εμείς εδώ στην περιοχή , ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!! Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!!!"
Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι από την κατάσταση που ζούμε ως τώρα.
Το μόνο καλό είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, βλέπω όλο και περισσότερα C4 να κυκλοφορούν, που σημαίνει ότι οι παραλαβές αυξάνονται. Βέβαια, αν οι παραγγελίες είναι Άνοιξη, Καλοκαίρι ή Φθινόπωρο '21, κανείς δεν ξέρει.... -
Ανάρτησαν πάλι τον τιμοκατάλογο. Έχουν διαθέσιμες περισσότερες εκδόσεις σε σχέση με τον διαμορφωτή.
Παρατήρηση: Στη στήλη "Προδιαγραφές ρύπων" τους κινητήρες πετρελαίου, τους αναφέρουν ως Euro 6.3. Στον "οδηγό μοντέλου", στη σελίδα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά -Diesel, αναφέρουν Euro 6d. Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η διαφορά, αλλά λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε.
Τουλάχιστον οι τιμές τιμοκαταλόγου ταυτίζονται με αυτές του διαμορφωτή. Γιατί στους προηγούμενους είχε τουλάχιστον 500ε διαφορά. -
Έχουν ξεφύγει οι τιμές. Κοιτάω τις τιμές του C3 και το 110άρι ξεκινά από 19 χιλιάρικα.
-
@storm said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχουν ξεφύγει οι τιμές. Κοιτάω τις τιμές του C3 και το 110άρι ξεκινά από 19 χιλιάρικα.
Σκέψου ότι το μακρινό 2013 έδιναν το c3 ντίζελ με τα 90 11.900!!! Και το c4 με 13-14Κ! Αλλά οι τιμές της Σιτροέν δεν έχουν ξεφύγει σε σχέση με το 2013 έχουν ξεφύγει απίστευτα και σε σχέση με πριν έναν χρόνο!
-
Έχω το κακό συνήθειο να κρατώ σε excel τις προσφορές που έχω πάρει από εμπορίες. Το 2018 όταν έψαχνα για σούπερ μίνι έχω όλες τις προσφορές.
Τότε:
CITROEN C3 1.2 82 Feel Airbump 14485e
CITROEN C3 1.2 110 Feel Airbump 15700e
CITROEN C3 1.2 110 Shine 16250eΗ διαφορά από το 2018 είναι εμφανέστατη.
-
Έχω το κακό συνήθειο να κρατώ σε excel τις προσφορές που έχω πάρει από εμπορίες. Το 2018 όταν έψαχνα για σούπερ μίνι έχω όλες τις προσφορές.
Τότε:
CITROEN C3 1.2 82 Feel Airbump 14485e
CITROEN C3 1.2 110 Feel Airbump 15700e
CITROEN C3 1.2 110 Shine 16250eΗ διαφορά από το 2018 είναι εμφανέστατη.
το σάιν με διχρωμια το ειχε παρει η αδελφη μου, με μισει πλεον που τη πιεσα, 16000 με τα δωρα, τις μεταβιβαεις κτλ
-
Γιατί ρε φίλε σε "μισεί"; Σας έχει βγάλει προβλήματα;
-
Γιατί ρε φίλε σε "μισεί"; Σας έχει βγάλει προβλήματα;
Ναι!
Αν και οπως δηλωνει ο κριου ειναι απο την αχρησια....
3000km σε σχεδον 3ετια -
Καλύτερα να το μετράτε με τα βήματα, στα χιλιόμετρα δεν είναι το φόρτε σας
CITROEN C4 III mod 2021