-
@dublin κοίτα να πάρεις διπλό σήμερα μην γίνουμε απο 2 γκαράζ ανταλλακτικά και άσε τους κορεάτες τώρα...
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
@dublin κοίτα να πάρεις διπλό σήμερα μην γίνουμε απο 2 γκαράζ ανταλλακτικά και άσε τους κορεάτες τώρα...
Άσε.. έτσι όπως τα έκαναν.. πάντως έχει πολύ καλή ομάδα η Μονακό, δεν είναι αστειακι! Το πρωτάθλημα μην χάσουμε.. αυτό με καίει!
ASVEL πιστεύω θα το πάρουμε σήμερα, και θα τους πάρουμε και τον Κωστάκη (τον Άντε) το καλοκαίρι
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Λοιπόν εβρέθη το Business σε 1.5d EAT8. Όπως είχα προβλέψει αρχικά το μίσθωμα βγαίνει 259€+ΦΠΑ για 0€ προκαταβολή, 20Κ χλμ το χρόνο, 48μηνο και χωρίς εξαγορά. Απαλλαγή παραμένει 300€.
ΛΤΠΦ = 16.997€
Λιανική = 22.350€Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τον account μας, η τιμή αυτή ισχύει μόνο στα χαρτιά κι αν βάλουμε τώρα παραγγελία σίγουρα η ΛΤΠΦ θα ξεπερνάει τα 17Κ έστω και για λίγο. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν αυτή η έκδοση διατίθεται και στη λιανική για εάν με 22.350€ παίρνεις αυτή τη διαμόρφωση τότε μιλάμε για την ευκαιρία της χρονιάς. 99% όμως αυτή η έκδοση διατίθεται αποκλειστικά στους παρόχους Leasing.
Αυτή άραγε η προσφορά για business παίζει σε κάποια εταιρεία leasing?
-
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Λοιπόν εβρέθη το Business σε 1.5d EAT8. Όπως είχα προβλέψει αρχικά το μίσθωμα βγαίνει 259€+ΦΠΑ για 0€ προκαταβολή, 20Κ χλμ το χρόνο, 48μηνο και χωρίς εξαγορά. Απαλλαγή παραμένει 300€.
ΛΤΠΦ = 16.997€
Λιανική = 22.350€Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τον account μας, η τιμή αυτή ισχύει μόνο στα χαρτιά κι αν βάλουμε τώρα παραγγελία σίγουρα η ΛΤΠΦ θα ξεπερνάει τα 17Κ έστω και για λίγο. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν αυτή η έκδοση διατίθεται και στη λιανική για εάν με 22.350€ παίρνεις αυτή τη διαμόρφωση τότε μιλάμε για την ευκαιρία της χρονιάς. 99% όμως αυτή η έκδοση διατίθεται αποκλειστικά στους παρόχους Leasing.
Τι εννοεις? Από Leaseplan είναι η προσφορά που αναφέρω αλλά είναι τιμή προς εταιρία με 300 αυτοκίνητα. Δεν είναι για "λιανική".
-
ΛΤΠΦ = 16.997€
Τι εννοεις? Από Leaseplan είναι η προσφορά που αναφέρω αλλά είναι τιμή προς εταιρία με 300 αυτοκίνητα. Δεν είναι για "λιανική".
Ok ευχαριστώ. Δεν το βλέπω διαθέσιμο στο σάιτ τους. Είπα και εγώ γιατί παρα είναι εξαιρετική η τιμή που έδωσες.
-
Σχετικό-άσχετο, πέτυχα κόκκινο C4 το 3ημερο στο Πόρτο Χέλι. Το πρώτο που βλέπω από κοντά. Επιβεβαιώθηκα πλήρως για την επιλογή μας. Μακράν ότι πιο ταιριαστό στο σχήμα του αυτοκίνητου για τα γούστα μας. Το κακό είναι ότι με παραγγελία 20/12/21 ζήτημα να κάνουμε χριστούγεννα μαζί του...
-
Σχετικό-άσχετο, πέτυχα κόκκινο C4 το 3ημερο στο Πόρτο Χέλι. Το πρώτο που βλέπω από κοντά. Επιβεβαιώθηκα πλήρως για την επιλογή μας. Μακράν ότι πιο ταιριαστό στο σχήμα του αυτοκίνητου για τα γούστα μας. Το κακό είναι ότι με παραγγελία 20/12/21 ζήτημα να κάνουμε χριστούγεννα μαζί του...
Εννοείται....μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα για το C4 (και όχι μόνο...). Εξαιρετική επιλογή!!
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εννοείται....μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα για το C4 (και όχι μόνο...). Εξαιρετική επιλογή!!
Σκέφτηκα κι εγώ να αλλάξω χρώμα από λευκό σε κόκκινο αλλά με αποθάρρυνε ο πωλητής... περιμένω 5 μήνες, θα περιμένω επιπλέον 5 από τους 5 που θέλω ακόμα για να παραλάβω... Τώρα που το σκέφτομαι, και το λευκό καλό είναι!
-
Το έχει δει κανείς σε αυτό το "σαν πορτοκαλί" που το έχουν στις περισσότερες διαφημίσεις;
Πιθανώς θα πάω αύριο σε αντιπροσωπεία αλλά μου είπαν ότι έχουν μόνο το γκρι ανοιχτό. Και αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει αλλά και το πρώτο μου φαίνεται ενδιαφέρον. -
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το έχει δει κανείς σε αυτό το "σαν πορτοκαλί" που το έχουν στις περισσότερες διαφημίσεις;
Πιθανώς θα πάω αύριο σε αντιπροσωπεία αλλά μου είπαν ότι έχουν μόνο το γκρι ανοιχτό. Και αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει αλλά και το πρώτο μου φαίνεται ενδιαφέρον.Το έχω δει στο πορτοκαλί (ίδιο με του 2008), ωραίο είναι αλλά όχι σαν το κόκκινο. Μακράν καλύτερο από το γκρι φυσικά, το οποίο είναι μουντό και αιδικεί την σχεδίαση του αυτοκινήτου.
-
Σχετικά με τους χρόνους παράδοσης...
Χθες με πήρε τηλέφωνο ο αντιπρόσωπος (Θεσσαλονίκη) να με ενημερώσει ότι είμαι πρώτος στη λίστα του για παράδοση C4 και πως όλοι περιμένουν εμένα πότε θα παραλάβω για να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι που είναι στην λίστα κάτω από εμένα.
Η παραγγελία είναι για το 1,2 - 130hp βενζίνη - manual - Feel Pack λευκό και έγινε στις 13/8/21.
Ο 2ος, μετά από εμένα -μου είπε- το έχει παραγγείλει 17/8/21.
Τον προηγούμενο μήνα του έδειχνε το σύστημα ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία παραγωγής : ΜΑΙΟΣ 2022 αλλά τώρα δεν του "βγάζει" τίποτα.
Μένει να δούμε αν αυτό είναι καλό ή κακό...Αν έχει κανείς κάτι νεότερο σχετικά με χρόνους παράδοσης, ας το συζητήσουμε εδώ
-
Το να μην εμφανίζει πλέον πιθανή ημερομηνία παραγωγής μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικό. Αν είχε μπει προς παραγωγη θα είχε αλλάξει το μνμ φυσικά αυτοί πρέπει να σου απαντήσουν που μπαίνουν στην βάση δεδομένων. Τους ρώτησες τι σημαίνει αυτό;
Εγώ σε ενημερωση που είχα για διαθεσιμότητα μου είπαν από 11 μήνες και πάνω .... -
Τι απόγευμα θα πάω σε αντιπροσωπείες. Είμαι ανάμεσα στο C4 shine pack 110 bluehdi και το C-hr 1.8 club.
Αν κερδίσει το C4 θα πρέπει να το κλείσω άμεσα για να προλάβω την προσφορά. Οπότε θα ενημερώσω για τους χρόνους που θα μου δώσουν. -
Πιθανώς θα πάω αύριο σε αντιπροσωπεία αλλά μου είπαν ότι έχουν μόνο το γκρι ανοιχτό. Και αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει αλλά και το πρώτο μου φαίνεται ενδιαφέρον.Το έχω δει στο πορτοκαλί (ίδιο με του 2008), ωραίο είναι αλλά όχι σαν το κόκκινο. Μακράν καλύτερο από το γκρι φυσικά, το οποίο είναι μουντό και αιδικεί την σχεδίαση του αυτοκινήτου.
Thnx
-
Τι απόγευμα θα πάω σε αντιπροσωπείες. Είμαι ανάμεσα στο C4 shine pack 110 bluehdi και το C-hr 1.8 club.
Αν κερδίσει το C4 θα πρέπει να το κλείσω άμεσα για να προλάβω την προσφορά. Οπότε θα ενημερώσω για τους χρόνους που θα μου δώσουν.Για ποια προσφορά μιλάς τα 500 ή 800 ευρώ; Την αύξηση 3000 που έχουν βάλει τους τελευταίους μήνες την ξέχασες; Μεταξύ των δύο το Σιτροέν είναι λίγο πιο σβέλτο. Αν κινείσαι πόλη με μποτιλιάρισμα θα γλιτώσεις λεφτά με το Τογιότα
-
@mfaroul said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλησπέρα σε όλους
Παραλαβή χθες του C4 με leasing . Μοντέλο business 130 hp Πετρέλαιο αυτόματο. Η έκδοση είναι κάτι ανάμεσα στο feel και shine. Περιλαμβάνει χάρτες, διζωνικο κλιματισμό, ζάντες. Το android auto συνδέεται στην αριστερή θύρα. Τα λάστιχα είναι με πίεση στο 30. Πρέπει να ξεφουσκωσετε. Τα έχω βάλει στο 26.
Στα της οδήγησης.
Normal mode Vs sport mode
Παράδειγμα οδηγούσα με 100 χιλιόμετρα περίπου και είχε 8η στο normal ενώ στο sport 5η οπότε η επιτάχυνση αναμεσα στο δύο mode σαφώς διαφορετική
Το αυτοκίνητο ενώ δένεται στιβαρό στις στροφές με μεγάλη ταχύτητα δείχνει να μην πατάει σταθερή.Άνεση
Τρομακτικά άνετο και βολικο είτε στην πόλη είτε σε ταξίδιΧρώμα
Grey Platinum Vs Black
Και τα δύο φοβερά χρώματα. Το μαύρο πιο άγριο ενώ το grey πιο προσιτό.
Σε όποιον το περιμένει, καλώς να έρθει και να το απολαύσει.Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη έκδοση (λόγω εταιρικού αυτοκινήτου), θα ήθελα να ρωτήσω:
Ποιες ζάντες έχει; Μπορείς να ανεβάσεις μια ενδεικτική φωτό του αυτοκινήτου;
Αναφέρεις μόνο Normal και Sport. Δεν υπάρχει Eco mode;
Ξέρεις αν έχει και Apple Carplay εκτός από Android Auto;
HUD φαντάζομαι πως δεν έχει, σωστά;Ευχαριστώ!
-
Αν κερδίσει το C4 θα πρέπει να το κλείσω άμεσα για να προλάβω την προσφορά. Οπότε θα ενημερώσω για τους χρόνους που θα μου δώσουν.Τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, οπότε η απόφαση είναι πολύ εύκολη ανάλογα με το τι θες και την χρήση που κάνεις.
-
Αν κερδίσει το C4 θα πρέπει να το κλείσω άμεσα για να προλάβω την προσφορά. Οπότε θα ενημερώσω για τους χρόνους που θα μου δώσουν.Τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, οπότε η απόφαση είναι πολύ εύκολη ανάλογα με το τι θες και την χρήση που κάνεις.
5-6 φορές τον χρόνο στο χωριό (350 κμ μακρυά, κυρίως εθνικη) 2-3 φορές την εβδομάδα δουλειά (30 κμ μακρυά επίσης κυρίως εθνική) και λίγα κμ μέσα στην πόλη (επαρχία) σύνολο 10000 με 15000 χμ το χρόνο.
ΟΜΩΣ έχω ήδη corsa '10 πετρέλαιο και ... δεν αποφασίζω μόνος...Το αυτόματο φρενάρισμα (πεζοί, ποδηλάτες κλπ) είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του c-hr;
-
Αν κερδίσει το C4 θα πρέπει να το κλείσω άμεσα για να προλάβω την προσφορά. Οπότε θα ενημερώσω για τους χρόνους που θα μου δώσουν.Για ποια προσφορά μιλάς τα 500 ή 800 ευρώ; Την αύξηση 3000 που έχουν βάλει τους τελευταίους μήνες την ξέχασες; Μεταξύ των δύο το Σιτροέν είναι λίγο πιο σβέλτο. Αν κινείσαι πόλη με μποτιλιάρισμα θα γλιτώσεις λεφτά με το Τογιότα
Όντως, η αύξηση είναι πολύ μεγάλη. Αλλά εδώ που φτάσαμε ας δούμε τι μπορεί να κοπεί από την τιμή.
Οι αυξήσεις της Toyota νομίζω ότι δεν ήταν αυτών των επιπέδων.
-
5-6 φορές τον χρόνο στο χωριό (350 κμ μακρυά, κυρίως εθνικη) 2-3 φορές την εβδομάδα δουλειά (30 κμ μακρυά επίσης κυρίως εθνική) και λίγα κμ μέσα στην πόλη (επαρχία) σύνολο 10000 με 15000 χμ το χρόνο.
ΟΜΩΣ έχω ήδη corsa '10 πετρέλαιο και ... δεν αποφασίζω μόνος...Το αυτόματο φρενάρισμα (πεζοί, ποδηλάτες κλπ) είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του c-hr;
Από το προφίλ χλμ δεν μου προκύπτει ανάγκη για υβριδικό. Καλό το chr και φορτωμένο εξοπλισμό και αξιόπιστο αλλά κακά τα ψέματα ψιλοταφος στα 1800/122....
CITROEN C4 III mod 2021