-
9μηνο η βενζίνή και 5 με 7 το πετρέλαιο? Περίεργο...αυτά βγαίνουν απ' την ίδια γραμμή παραγωγής.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
9μηνο η βενζίνή και 5 με 7 το πετρέλαιο? Περίεργο...αυτά βγαίνουν απ' την ίδια γραμμή παραγω γής.
Λογικα εχει μεγαλυτερη ζητηση το βενζινης , γι αυτο
-
Σωστό!
-
@mastros said in CITROEN C4 III mod 2021:
Είμαι κάτοχος τ c4 c cross και όταν ξεκινάω τ αυτοκίνητο ανάβει αυτόματα κ ο κλιματισμός.πως απενεργοποίειται αυτό; Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν το καταφέρνω όσες δοκιμές κ αν έκανα,κάθε φορά που βάζω μπρος τ αμάξι ανοίγει αυτόματα κ ο κλιματισμός
Κι εγώ δεν ήξερα στην αρχή για ποιο λόγο το κάνει. Τελικά το κόλπο είναι να έχεις τελείως κλειστό τον αέρα δηλαδή το μεσαίο κουμπί Auto στρίψτο τέρμα αριστερά.
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μια κόκκινη κουκλάρα στην κάτω Τούμπα πριν κάνα 6μηνο. Ο ιδιοκτήτης την τσουλούσε αργά και βασανιστικά. Σαν εκείνες τις γκόμενες που πάνε επίτηδες αργά γιατί ξέρουν ότι τις κοιτάμε και θέλουν να επιτείνουν το βασανιστήριο! Ειδικά στο κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα ένα όχημα που σπάει τα άλατα στον αυχένα εμφανισιακά...
Ωραίο και το κόκκινο αλλά το δικό μου το απολαμβάνω, Μαύρο full εκδοση με ηλιοροφή και το μοναδικό που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εδώ και 7 μήνες
Σχεδόν έχω δει όλα τα χρώματα να κυκλοφορούν, Κόκκινο και μαύρο είναι τα πιο όμορφα και λευκό το χειρότερο. -
Θεσσαλονίκη τα περισσότερα που βλέπω είναι ασημί το οποίο είναι για εμένα μακράν το χειρότερο γιατί κάνει ένα τόσο όμορφο αμάξωμα να μοιάζει αδιάφορο! Πέτυχα εχθές ένα δίπλα μου στην κίνηση έξω από την ΔΕΘ ασημί με τάσια άθλιο. Το λευκό είναι απλά ουδέτερο αλλά ίσως σε αυτό να με επιρρεάζει το γεγονός ότι γενικά στα περισσότερα αυτοκίνητα μου αρέσει ακόμα και το απλό λευκό πόσο μάλλον οι υπέροχες πέρλες τύπου Toyota. Το δικό σου το μαύρο απλά έχει το κλασσικό θέμα με όλα τα μαύρα πως θέλει φροντίδα, αγάπη, προδερμ και κλειστό πάρκιν...
-
Δεν είναι άσχημο το ασημί, απλώς τα τελευταία 10-15 χρόνια τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν ήταν ασημί, το οποίο ήταν τρελή μόδα, με αποτέλεσμα τώρα πλέον να έχει επέλθει κορεσμός και να φαίνεται βαρετό. Το χρώμα που είναι τώρα της μόδας, τουλάχιστον για τα SUV, είναι το λευκό.
Στο C4 η διαφορά ανάμεσα στο μαύρο και στο λευκό είναι ότι στο μαύρο χάνεται η διχρωμία με τα μαύρα πλαστικά και δεν φαίνονται τόσο έντονα οι ακμές του αμαξώματος. Επομένως το μαύρο φαίνεται πιο ογκώδες, το λευκό (όπως και τα άλλα ανοιχτά χρώματα) πιο λεπτό και "μυώδες".
Επίσης μια σημαντική διαφορά είναι ότι με το λευκό και το ασημί φαίνεται πιο ογκώδες το πορτοφόλι σου, γιατί τα άλλα κοστίζουν κανένα πεντακοσάρικο παραπάνω.
Εγώ έχω παραγγείλει το σκούρο γκρι (gris platinium), το οποίο έχω δει μόνο στον διαμορφωτή. Όταν το παραλάβω, θα γράψω εντυπώσεις
-
Το λευκό είναι της μόδας πολλά χρόνια τώρα γιατί ταιριάζει στα περισσότερα αμάξια και κυρίως είναι συνήθως τσάμπα.
Μέχρι που πονηρεψανε οι περισσότερες εταιρείες και πλεον το χρεώνουν δίνοντας δωρεάν τα μπλε ή κόκκινα μη μεταλλικά.
Το c4 θα το αγόραζα μαύρο. Δε μου αρέσει καθόλου το πορτοκαλί. Το κόκκινο πιστεύω ταιριάζει περισσότερο σε πιο μικρά αμαξια. -
Κόκκινο δαγκωτό από εμένα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Είναι ένα υπέροχο ανοιχτό κερασί που δεν έχω δει σε άλλο όχημα.Μετά το κόκκινο, μου αρέσει το λευκό το οποιο είναι χρωμα πασπαρτού κλασσικά.
-
Το κόκκινο είναι ωραίο.
Λευκό , μαύρο και ένα καφε-ασημί δεν λένε.
Τα ανοιχτογάλαζα επίσης του πάνε και γενικά ό,τι αναδεικνύει τις καμπύλες του. -
Γαλάζιο ωραίο αλλά όχι για το C4, για κανένα μικρό πόλης ίσως.
Ασημί αδιάφορο, γκρι μέσα στα γούστα μου. -
Έτσι όπως είναι η κατάσταση με τις παραδόσεις, ας έρθει κι ας είναι και μελιτζανι...
-
Αν αγόραζα C4 πριν το χρώμα θα με απασχολούσε πρωτίστως να ρωτήσω τι άλλη διάσταση ζαντολάστιχα μπορεί να φορέσει το όχημα να πάω να αλλάξω τα μαμά την ημέρα της παράδοσης! Τα φυσοκάλαμα που φοράει πέρα του πιθανού υψηλού κόστους αντικατάστασης αλλά και των αμφιβολιών που (ίσως εσφαλμένα) μου γεννάνε εξ όψεως ότι θα στερούνται πρόσφυσης έναντι της φυγόκεντρου είναι και άθλια στο μάτι! Τέτοιο κουκλάκι και το κάνανε σαν τα ντούκια που πατιούνται μόνο upper body...
-
Ίσως προσπαθήσανε να του δώσουν ύψος μέσω της 18άρας για να μη πειράξουν ανάρτηση και αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της.
Δε ξέρω δε μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση για αυτή την επιλογή.
Αισθητικά δε με χαλάει κάτι πάντως. -
Γενικά είναι σφάλμα να πειράξει κάποιος τη γεωμετρία της πλατφόρμας αλλάζοντας τροχούς
Ούτε εμένα με χαλάει κάτι αισθητικά
Επίσης το αυτοκίνητο στρίβει ασφαλέστατα από όσο διαβάζω στις δοκιμές, δεν έχει κανένα θέμα πρόσφυσης
-
Εγω πιθανοτατα στην πρωτη αλλαγη θα βαλω 215/55/18. Οριακα μεν αλλα τα παιρνει η 6.5αρα ζαντα και ειναι οτι πλησιεστερο σε διαστασεις απο θεμα σφαλματος κοντερ κτλ.
Οχι οτι τα χρειαζεται απο θεμα προσφυσης κτλ, καθαρα και μονο για λογους stance (τρομαρα του).
-
σημερον επαραλαβαμε 2 σε τεσσερο
μαζουτ, 130 αυτοματα, μπουζινες εκδοση
με περιεργο εξοπλισμο, ακομη δεν εχω τσεκαρει να παντα
αλλα ας πουμε δεν εχει πισω υποβραχιωνια, δεν εχει ανταπτιβ κρουζ, δεν εχει μπροστα αισθητηρες αλλα εχει αντι για σιδερενιες, 18αρες αλουμινιου.
το οποιος σημαινει, ηδη το τσεκαρα, χαρς ράιντ. ωρε, γιατι ρε γαλλοι?
τα καθισματα, οκ ,μου θυμισανε το Λαου με τους τσοντες, παχια, να βουλιαζεις μεσα και να αναρωτιεσαι αν θα ακουμπησει το κωλος το πατωμα. η ιστορια με τα κουμπια αντι για λεβιε, χαχαχ. μια παπαρια υλοποιηση, ετσι για τη διαφορετικοτητα. χωροι θα ελεγα οκ, μην σου πω οτι το ακριβως διπλανο βιτ που καθεσαι πισω ορθια σε χωραει καλυτερα. μαλλος εχει χωρο αλλα ειναι τοσο περιεργα τα καθισματα που τα γονατα των πισω ειναι στο σβερκο των μπροστα.
απο ινφοτέιμεντ, ιδιο και πραγματικα τρομερα δυσχρηστο και χωρις δυνατοτητες με το 3008. λες στην αρχη οθοναρα εχει και μετα καταλαβαινεις οτι δεν κανει οσα υποσχεται. και ενω στο 3008 εχεις κουμπια για να πας σε καποια λειτουργια, σε αυτ θελει χομ και μενου. ρε γαλλοι, ακομη μαλακες μεινατε.
χωροι για πραγματα, εντυπωσιακοι μπροστα, μου αρεσε το ραφι, μηδεν πισω. νερο δεν πινουν στη γαλλια? το μπουκαλακι που το βαζουν? πανω του καθονται?
το χεντ απ ντισπλέι ειναι για το δειξεις στη μαμα να της πεις οτι ειναι σαν αεροπλανο να σου ασημωσει κανενα 20αρικο. μετα το κλεινεις γιατι ειναι εκνευριστικο. το καντραν. χαχαχ. ποιο καντραν. γραφικα απο μουν κρεστα του 81 και πικρα. κοιτα ρε που θα συμπαθησω το σι ειτζ αρ.
μεγεθος αμαξιου θηριο. γιατι αραγε?
το πηγα μια συντομη βολτουλα, καλη ηχομονωση, κοπαναει με τις 18αρες αν και οχι τραγικα. οκ, το κριτηριο αν παει ειναι το βιτ 1.6 με 120, 130 εχει το γαλλικο. οχι, σε σχεση με το βιτ δεν παει, αλλα σε σχεση με ας πουμε ενα ντισιάι κλιο παει καλυτερα. φρενα πολυ αποτομα και βαρκα γυαλο σε στριψιμο και φρενα, σαν τη μαριλενα που πηγαινε στη κυθνο το 72.
στο τσεκαριΖμα τι πηραμε, συμμετειχε και ο συναδελφος με ενα βιτ 1.6 μαζουτ χερι που περιμενει εδω και μηνες ενα 3008 αυτοματο μαζουτ. ηρθε και απο χιονισμενο μερος στο σπιτι, τρομαξε....
και οχι δεν ακυρωνω την παραγγελια του 3008 οσο και να παρακαλει. οι απιστιες πληρωνονται εδω.οταν το οδηγησω εκτεταμενα θα τα ξαναματαπουμε.
γενικα μια χαρα αμαξι, αναλογα τι περιμενεις. -
2 φαουλ για αρχη:
-
αστειο το οτι κοπανει με τις 18αρες το συγκεκριμενο αμαξι. Τσεκαρε πιεσεις στα λαστιχα ή κανε καλιμπρεϊσον στο αισθητηριο οργανο. Επισης με 17αρα μονο το σκετο feel βγαινει δηλ η εκδοση που ειναι πιο φτωχη κι απο εσωτερικο βιταρα. Απο feel pack και πανω δινει μονο 18αρες ειτε ατσαλι ειτε αλουμινιο.
-
απειρως καλυτερο σε επιδοσεις απο ντιζελ βιταρα (4κινητο) απλα η ηχομονωση και η πολυ ανωτερη κυλιση κρυβουν τα χλμ. Θα με επιβεβαιωσουν ολες οι ονλαιν μετρησεις σ αυτο, δεν ειναι προσωπικη αισθηση. Μοτερουκλα ο Φιατ του Βιταρα αλλα παραδοσιακα ψηλα σκαει και δεν το βοηθαγε και το 2πλοσυμπλεκτο.
Στα υπολοιπα μεσες ακρες συμφωνω.
ΥΓ: πισω ποτηροθηκες μονο εαν παιζει υποβραχιωνιο.
-
-
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, υποβραχιόνιο για τους πίσω έχει μόνο η shine pack. Λογικά είναι η έκδοση shine (αφού συνδυάζει 18αρα ζάντα και hud)
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, υποβραχιόνιο για τους πίσω έχει μόνο η shine pack. Λογικά είναι η έκδοση shine (αφού συνδυάζει 18αρα ζάντα και hud)
να ξαναπω. δεν παραγγελθηκε ετσι.
υπηρχε μια εκδοση που ηταν στα ορια αλλαγης φορολογικου κατωφλιου και προσφερονταν απο τα ληζινγκ. με σιδερενιες 17αρες ζαντες. και αυτο που ειχα δει το καλοκαιρι που παραγγελθηκαν ειχε πισω υποβραχιονιο, ειχε αισθητηρες μπροστα, ειχε ανταπτιβ κρουζ και σιδερενιες 17αρες ( η 18αρες δεν θυμαμαι) με τασια.
ηταν το παραδοξο μαλιστα τοτε να ειναι καλυτερα εξοπλισμενο το χειροκινητο μαζουτ.
CITROEN C4 III mod 2021