-
Η απόφαση να κλειδώσει ήταν του περιοδικού όπως είδες, όχι δική μου. Αλλά συνεχίζεις να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αυτό που γράφω. Εαν έχουμε Stellantis ξεχωριστό θέμα, τότε πρέπει να ανοίξουμε και VAG, Toyota, Nissan, BMW, MB κλπ. Και μετά που θα ποστάρουμε τι?
Το ξέρω ότι δεν ήταν δική σου, δεν λέω αυτό, και επίσης φυσικά και καταλαβαίνω τι λες, αλλά φαίνεται ότι ΟΥΤΕ εσύ απαντάς σε αυτό που λέω εγώ, τα 4-5 θέματα που ποσταρα που θα μπουν; Και στα 8-12 νήματα της μάρκας που αναφέρονται;;;
Θες να τα ξαναποσταρω να μου πείτε;
Και φυσικά αν υπάρχει είδηση '3 νέα B suv θα παρουσιάσει ο όμιλος VAG μέσα στην επόμενη 2ετια στην καινούργια ηλεκτρική πλατφόρμα', να μπει στο γενικό του ομίλου, γιατί όχι, δεν κατάλαβα το πρόβλημα (ειλικρινά), δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να υπάρχει VAG νήμα και να μιλάει για τις κοινές ειδήσεις;;;??!! Δηλαδή αν θέλουμε να ποσταρουμε '1ος ο όμιλος VAG σε πωλήσεις επιβατικών και το 1ο τρίμηνο του 2021' πρέπει να το ποσταρουμε στη Seat ή τη Skoda;
Επίσης σου απάντησα και σε αυτό, όταν ήταν PSA/FCA ποσταραμε στις Peugeot/Fiat, τώρα ποιος είναι ο αρχηγός;;
Το σταματώ εδώ, απλά δεν ήθελα να περάσει χωρίς τουλάχιστον μία επίκληση στη λογική. Άλλωστε ζούμε σε έναν παράλογο κόσμο και μία ακόμη πιο παράλογη χώρα, δεν με εκπλήσσει τίποτα, πόσο μάλλον ότι κάποιος χαλαστηκε επειδή υπάρχει όμιλος Stellantis! Φανταστικός λόγος να του χαλάσει η μέρα!
-
Επίσης το φόρουμ δεν είναι για 10 γνωστούς - άγνωστους, πρέπει να στέκεται αυθυπαρκτο και αέναο!
Τώρα εσύ το πιστεύεις αυτό που γράφεις; Ρητορικό το ερώτημα. Πέραν τούτου ξέρεις ότι σε συμπαθώ γι'αυτό θα σου πω άλλη μια φορά ότι χαλάς τσάμπα σάλιο. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσαι ακριβώς σαν τους άλλους. Ήτοι σαν 'δικηγόρος' του ομίλου. Είναι προφανές το ποσό πολύ έχει ενοχλήσει κόσμο και κοσμακι η σφήνα σε όλους και όλα που έχει κατορθώσει (γιατί περί αυτού πρόκειται) το PSA τα τελευταία χρόνια. Αστους να βράζουν στο ζουμί τους.
-
Να τι χαίρεσαι! Το 130 προφανώς έχεις σωστά; Είναι δυνατός κινητήρας κινει και βαρύτερα σκάφη δεν θα έχεις θέμα.
Κακό δείγμα η αστοχία του φλας. Καλό δείγμα η άμεση ανταπόκριση ( αυτονόητο βέβαια από την άλλη).
Από ποιο λιζινγκ το πήρες αν επιτρέπεται;
Ναι, το 130αρι είναι, και είναι ευχάριστη έκπληξη.
Σχετικά με την αστοχία του φλας, θεωρώ ότι είναι από τα μειονέκτηματα που χαρακτηρίζουν τα 'φρέσκα' μοντέλα, οποιασδήποτε μάρκας. Από την άλλη, δεν είναι αυτονόητη (ενώ σίγουρα θα έπρεπε να είναι) η άμεση ανταπόκριση αντιπροσωπείας και εισαγωγικής. Είναι ξεκάθαρο 'συν' εδώ, και το ίδιο μπορώ να πω και κατά τη διάρκεια της παράδοσης, που οι άνθρωποι ήταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ!
Η συνεργασία είναι με την ALD
-
μια χαρα κλειδωσε το στελλαντο. εξηγουμαι. γατοζ ομοφοβικος τα μαλλα. ισως αν δοκιμασει του αρεσει για αυτο δεν δοκιμαζει. αλλα αγορασε ροδα που στο μυαλο του συνδυαζεται με ευελικτους καρπους (sick ναι με k), κατι το μικρο το τιμονακι, κατι η ευαισθητη μηχανολογια του, κατι η κουνιστη εμφανισις. και μετα ονομαζουν την εταιρεια στελλα κατι. που του θυμιζει ενα πολυ παλιο γκομενακι στα έιτις που τη λεγανε στελλα. και εκανε αλμα σε μηκος για να μπει στη γυμναστικη ακαδημια με διακρισεις. αλλα ειχε σιαξει ετσι πολυ σφιχτους γλουτους που δυσκολευανε τα πραματα γιατι μου θυμιζε ναυτη απο ρο-ρο. και ολα δενουν γιατι εξαιτιας της ειχα γραψει πειρατικη μάξελ κασετα μεταλ με παπακωνστνατινου. το φοβαμαι νομιω ηταν. που ειχε μεσα το και εγω σου λεω στελλα. αλλα επομενο τραγουδι ηταν το σεμπαστιαν. που ως γνωστον ειναι ο Αη Σεμπαστιαν το πρωτο θρησκευτικο γκέι συμβολο. ολα δενουν τελικα. α, η στελλα μετα απο 2-3 μηνες και ενα τραυματισμο σε ενα 'μηηηηη' απο το γυμνασμενο σημειο που με αφησε αμαχο για βδομαδες με χυλοπιτιασε.
-
Dublin αμοιβαία τα αισθήματα καρντια μου. Εσένα περίμενα να δω αν μπορω να καταλάβω κάποια πράγματα. Όπως σου ξαναειπα απορώ πως επιβιωνω και κερδίζω χρήματα με τόσο χαμηλή ικανότητα αξιολόγησης και κατανόησης που έχω.
Αντε να δω πότε και οι υπόλοιποι θα σε καταλάβουν πόσο πολύ αγαπάς τον όμιλο. Αστο να πάει στα διαλα...εγω σε συμπαθώ πάρα πολύ.... Και το αναφερω και στα chat όταν σε σχολιάζουν..... Τουλάχιστον οντως ενημερωνόμαστε σε ολα τα νέα του ομίλου από εσένα όπως έχουμε προτάσεις σε καθε ερώτηση.
Οντως υπαρχει κενό σε αυτό που λες αλλά θα μπορούσε να μπει σε thread με διαφορά νέα της αυτοκίνησης. Το να μπει σε διαφορετικό νημα με συγκεκριμένο όνομα ομίλου ..... Οντως μπερδευει διοτι που θα ψάχνουμε, και τι στο τέλος. Πρακτικό είναι οι λόγοι.
Επισης κάποιοι από εμάς έχουμε δώσει διπλάσια και τριπλάσια χρήματα από εσένα στον όμιλο ως πελάτες τους. Οπότε ξέρουμε να κρίνουμε καλύτερα από τους υπόλοιπους.
@gatoz Πως βρήκες ευκαιρίες από το κλείδωμα του thread να μας πεις για τα σφιχτά ροδάκινα.... Μόνο εσύ μπορείς.!!!! Χαχαχα
-
@Gatoz! Παρόμοια ιστορία, αλλα νομίζω κασσέτα tdk! Ζουγας στίχοι νομίζω. Πρώτη χυλοπητα κ παντοτινή, μετά βέβαια βρήκα καλύτερη, και η άλλη εξελίχθηκε σε μεγάλο βούρλο, αλλά το τραγούδι πάντα πληγώνει!
@Sabbas μαζί σου δεν φοβάμαι τίποτα! Είπαμε, δεν το συνεχίζω, αλλά δεν θα μείνω και βουβός.. εν το μεταξύ διάβασα και αρχές του έτους ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι η Stellantis θα πάει άπατη (!) και ότι θα πάει στην 6η θέση στην Ευρώπη (πίσω από όλους τους άλλους ομίλους και τους Κορεάτες), αλλά τελικά μάλλον δεν έπεσαν μέσα στην πρόβλεψη..
@Lap εμένα κάθεστε και συζητάτε; Δεν είναι κάπως λυπηρό;!
Η μόνη μάρκα που με έχει 'σημαδέψει' είναι η Lancia, επειδή ήταν η μάρκα του πατέρα μου και για συναισθηματικούς λόγους κυρίως.
Και Ford έχω, και Toyota είχαμε, και μετοχές δεν έχω πουθενά. Σιγά το ωά..
C4 τα σπάει πάντως, ξαναεβαλε τη Citroen στις μεγάλες πωλήσεις επιτέλους στη C κατηγορία. Είναι ένα αυτοκίνητο που βγάζει νόημα για μεγάλη ποικιλία καταναλωτών. Αγαθά είναι και τα αυτοκίνητα, πωλούνται και αγοράζονται, δεν είναι ντροπή να κάνουν πωλήσεις, είναι η απόλυτη μορφή δημοφιλίας.
-
Απλά και μόνο για την συζήτηση , που και για μένα μπορούμε να γράφουμε σε κάθε μάρκα χωριστά , δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Στελλάντις με κανένα άλλο όμιλο , απλά και μόνο γιατί από τις 14 μάρκες που έχει , οι 10 είναι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ μάρκες ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ , κάτι που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο όμιλο ...
Γιατί Σκόντα και Σέατ , όπως και να το κάνουμε είναι σε χαμηλότερο επίπεδο διασημότητας και αντίληψης κόσμου , τουλάχιστον από Πεζώ , Σιτροέν , Οπελ , Φίατ , Αλφα , Λάντσια , Τζίπ , Κράισλερ .
Καλορίζικο το C4 στον φίλο .
Και όπως είπαμε πολλές φορές , τις αστοχίες των αυτοκινήτων τις λέμε , γιατί τα λεφτουδάκια μας τα βγάζουμε με κόπο...
-
Μπορείτε να γράφετε στο topic της Πεζώ τα νέα της Στέλλας. Θα χαθεί η πληροφορία με τόσα τόπικ ανοιχτά. Τώρα το ότι η Στέλλα έχει πιο τρανή ιστορία από τον Βαγγέλη δεν θα συμφωνήσω...
Ο Βάγγος κουβαλάει Πόρχε του χόρχε, Μπέντλευ, Μπουγάτσα, Λάμπο και οι υπόλοιποι από τα Jumbo...
-
Συντάσσομαι με Μάστορα συνιστώ ψυχραιμία και λέω να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Για πολλούς και διάφορους λόγους οι όμιλοι VAG/Toyota απαιτούν αρκετά καρβέλια ψωμί ακόμα για τους πιάσει ο αγαπημένος Γάλλος. Do not overreach. Η Ρώμη δεν έπεσε σε μια ημέρα...
-
Μπουγάτσα ποιο είναι;
-
Μπουγάτσα ποιο είναι;
Η bugatti
-
Ααα! Βγηκαν καλα αυτά; Δεν βλέπω πολλά.
-
Δεν πάνε και άσχημα πάντως..
https://www.newsauto.gr/news/anodo-rekor-142-simiosan-i-polisis-neon-ich-ton-martio/
'H Toyota κατάφερε τον τρίτο μήνα του 2021 να σημειώσει τις υψηλότερες πωλήσεις και να βρεθεί στην πρώτη θέση του πίνακα των πωλήσεων με 1.152 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 62% σε σχέση με τις πωλήσεις του αντίστοιχου μήνα του 2020.
Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Peugeot με 1.070 αυτοκίνητα σημειώνοντας άνοδο 375% και στην τρίτη θέση Hyundai με 795 μονάδες και άνοδο 133%.
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η VW με 626 αυτοκίνητα σημειώνοντας άνοδο 80% και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Opel με 501 οχήματα αλλά με ακόμη υψηλότερο ποσοστό ανόδου 186%.
Στη συνέχεια ακολουθούν η Nissan με 459 αυτοκίνητα (119%), η Citroen με 453 (124%), η Suzuki με 439 (275%), η Mercedes-Benz με 297 (172%) και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει η Ford με 373 αυτοκίνητα με άνοδο 218% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.'
-
Ααα! Βγηκαν καλα αυτά; Δεν βλέπω πολλά.
Μπααα κάπου είχα ακούσει πως είχαν πρόβλημα με το ντεπόζιτο με το που έβαζες βενζινη μετά από λίγο αδειαζε και δεν μπορούν να βρουν που είναι το προβλημα
-
Εγώ επειδή έχω και μία ηλικία και θυμάμαι και τα αμάξια του 60 και του 70 . σίγουρα ως όνομα και ιστορία θέλουν πολλά ψωμιά να φτάσουν τον νέο όμιλο .
Αρκεί να δούμε ονόματα και έτος ίδρυσης...
https://en.wikipedia.org/wiki/Stellantis
Jeep 1941
Chrysler 1925
Dodge 1914
Ram 2010
Fiat 1899
Lancia1906
Alfa Romeo1910
Maserati1914
Citroën1919
Peugeot 1810
Opel1862
Vauxhall1857
DS Automobiles 2014
Mopar 1937
Fiat Professional 2007
Το ότι μπορεί πολιτικά εκείνα τα χρόνια οι Γάλλοι και οι Ιταλοί να είχαν θέματα που οδήγησαν σε προβλήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία τους , όπως και οι Εγγλέζοι , ενώ οι ηττημένοι του Β΄ ΠΠ είχαν άπειρο χρήμα από αμερικανικά κεφάλαια σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία τους ως λαοί , δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεχνάμε την ιστορία της αυτοκίνησης.
-
Πάντως το '375% άνοδο για την peugeot' είναι ένα νούμερο εντυπωσιακό που στην ουσία πέρα απ τις πωλήσεις την δίνει την πρωτιά για το ποσοστό ανόδου.
-
Το παραπάνω άρθρο μόνο εμπάθεια δείχνει νομίζω καθώς δεν περίμενε καν να έχει τα πλήρη στοιχεία ο αρθρογράφος για να γράψει αντικειμενικά την άποψή του.
Τα πλήρη αποτελέσματα φυσικά θα τα δούμε σε - μικρό - βάθος χρόνου και όταν βγούν τα πρώτα κοινά project στον δρόμο.
-
Εγραψα στο σχετικό θέμα για την νέα C5 που μάλλον θα λέγεται C5X.
Οπότε μάλλον ο Σ κάτι θα ήξερε που στην Ελλάδα ονόμασε την C4 ως C4 Cross.
-
Επειδη διαβαζω διαφορα... Η psa προχωρησε στις εξαγορες των ιταλικων brands και αυτο μαρτυρα την αγωνια των γαλλων να βρουν τη θεση τους σε μια νεα πραγματικοτητα. Προσωπικα ευχομαι να τους βγει καθως μονοι αυτοι απεμειναν να αντιμετωπισουν καταρχας τους Ουνους αλλα και τους Ασιατες. Η προσπαθεια να παρουν τα σκηπτρα παγκοσμιως ειναι αυτη τη στιγμη ανεφικτη. Εξηγουμαι. Στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου και στις Ασιατικες αγορες, κανουν παιχνιδι οι Ασιατες και οι Γερμανοι μαζι με την GM. Για τις αγορες τις λατινικης Αμερικης της Αφρικης και μεσης Ανατολης οτι κανουν με οτι αυτο συνεπαγεται. Στην Ευρωπη μονο θα παλεψουν και αν σταθουν τυχεροι θα βρισκονται ενεργοι δεκα χρονια μετα. Δεν εχω προθεση να πικαρω κανενα. Μεγαλωμενος μεσα σε γαλλικα προιοντα ημουν. Τελος η ραγδαια προοδος των αλλων ανταγωνιστων σε ηλεκτρικα οχηματα δεν αφηνει πολλα περιθωρια. Η Στελλιτσα δε συσταθηκε για να παρει τα σκηπτρα των αγορων αλλα για να επιβιωσει. Να μην παθει δηλαδη οτι επαθαν οι Αγγλοι και οι Ιταλοι. Τελος για να ευθυμισω τον φιλο μου τον Δια ( αυτος σιγουρα θα το καταλαβει) οι Γαλλοι παντα κανουν το ιδιο λαθος. Φτιαχνουν γραμμες Μαζινο και απο ευελιξια να χαμε να λεγαμε.
-
Μιά φορά την έφτιαξαν την Μαζινό . Αλλωστε και οι Γερμανοί έφτιαξαν την αντίστοιχη Ζιγκφριντ ...
Δεν λέμε ότι θα γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία , άλλωστε για την 4η θέση μιλάνε οι ειδικοί, Α στον κόσμο.
Αυτό όμως που λέμε , είναι για την Ιστορία αυτών των ονομάτων , την οποία κάποιοι την περνάνε στο έτσι , θεωρώντας ότι η ντεκαβε και η οτοουνιόν , είχαν μεγαλύτερη ιστορία από την άλφα και την λάντσια και ότι η σέατ είχε μεγαλύτερη ιστορία από την φίατ .
Πάντα βέβαια με την ευρωπαϊκή λογική γιατί στην Ευρώπη ζούμε.
CITROEN C4 III mod 2021