-
χαχα! (για το Erevos! καλό!).
συγνώμη, ακόμη δεν βγήκε το 1ο, πέρασε σε 2ο concept car?!
Ή έχει βρει κάνα πιτσιρικά που του δουλεύει σφαίρα το Photoshop και δεν τον προλαβαίνει, ή πραγματικά έχει αμέτρητα εκατομμύρια budget ο άνθρωπος.
-
Την άλλη βδομάδα θα ανακοινώσει διαστημόπλοιο...
-
Την άλλη βδομάδα θα ανακοινώσει διαστημόπλοιο...
Αχαχα!!
Το USS Enterprise!!
-
Θα βγάλει δύο διαστημόπλοια...
Την Σκύλλα και την Χάρυβδη...
-
Εντάξει το έχετε τερματίσει. Έχω κλάψει με τα τελευταία σχόλια!!
-
Τι λέτε βρε. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Εντάξει ο Realzeus είναι γνωστός κόκκινος άλλα τέτοιο εθνομηδενισμό από τους υπόλοιπους δεν το περίμενα! Εδώ διακυβεύεται το εθνικό μας κύρος και εσείς ασχολείστε με ήσσονος σημασίας θέματα όπως εάν το πρότζεκτ είναι πραγματοποιήσιμο κλπ.
-
@21quadra: ποιές εξομοιώσεις, εδώ δεν ανοίγει η πόρτα στο σχέδιο που δείχνουν
Θα το ξαναπώ, κλαυσίγελο προκαλούν όλα αυτά σε εμάς που δουλεύουμε σε πραγματικούς κατασκευαστές. Γέλιο γιατί όπως και να έχει είναι διασκεδαστικό, κλάμα γιατί είναι στενάχωρο να προβάλλονται τέτοιες απατεωνιές. Έλενα Αντωνιάδου φάση.
Μεγάλη δουλειά, ούτε στον Στρατηγό LEE των Ντιουκς άνοιγαν οι πόρτες αλλά πάντα κέρδιζαν στους αγώνες. Αυτό δεν είναι σημαδιακό;
-
Έχουμε κανα νέο από το μέτωπο; Τι γίνεται με το περιώνυμο project; Προχωράει; Περιμένουμε το εμβόλιο για να παρουσιαστεί θριαμβευτικά σε κάποια διεθνή έκθεση αυτοκινήτου; Το πήγε πίσω το χτικιό από την Κίνα; Έχουμε κανα πρόβλημα με το κράνος α λα F-35 του πιλότου; Προσωρινή παύση γιατί το Evo το καγκούρικο πήγε 3.000 ίππους;
Κάπου έπεσε τυχαία το μάτι μου σε ένα πρόσφατο βίντεο του Σαρημπακάτι με τον Πανόπουλο... Εντάξει, δεν ξέρω, μακάρι να βγω ψεύτης και ο τύπος να είναι μια διάνοια κι εγώ ένας γελοίος που τον χλεύαζα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι με τίποτα!!! Και μου τη δίνει κι αυτό το μόνιμο ύφος σε στυλ 'παραμένω ταπεινός και προσγειωμένος, παρά την επιτυχία μου και τα επιτεύγματά μου...'
-
Κάνεις λάθος Δία. Ο Πανόπουλος έχει ήδη πάει στον Άρη για να χτίσει την πλατφόρμα όπου θα προσγειωθεί το διαστημόπλοιο του Musk. Επίσης πουλάει τεχνολογία σε εξωγήινους, για να μπορέσουν στο μέλλον να έρθουν ως τη γειτονιά μας.
Γέλασα πάρα πολύ με τα σχόλια της τελευταίας σελίδας. Θέλω κι εγώ, ως μη ειδικός, να εκφράσω την απορία μου: αφού τα πάντα στη σχεδίαση και κατασκευή ενός αυτοκινήτου έχουν αλλάξει πλέον προς το ευκολότερο, αυτό σημαίνει ότι κάθε ψιλοέμπειρος μηχανικός μπορεί με προσωπικό 10 ατόμων να φτιάξει ένα υπεραυτοκίνητο 10-20 μονάδων, αξίας 5-10 εκατομμυρίων και να ζήσουν μετά και οι 10 βασιλικά; Γιατί δεν το κάνουν οι έμπειροι εδώ μέσα, αλλά χάνουν το χρόνο τους σχολιάζοντας;
Μου θυμίζει την υπόθεση της πίστας F1 στη Δραπετσώνα. Αφού γίνεται στο Μονακό, γιατί όχι και στη Δραπετσώνα, έλεγαν οι υποστηρικτές. Παρόλο που ήταν φως φανάρι ότι το εγχείρημα ήταν γελοίο, κάποιος 'φορέας', λαμόγιο στην καθομιλουμένη, τσέπωσε κοντά στα 30 μύρια (εάν δεν κάνω λάθος) για μελέτες, σχεδιασμό κτλ. Μήπως κι εδώ αυτό είναι το ζουμί; Μήπως γίνονται όλα για καμιά 'δουλίτσα';
-
Τώρα φτιάχνει διαστημόπλοιο για να πάει στον Άρη ο Πανόπουλος, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με αυτοκινητάκια.
-
-
Την ίδια ημέρα η εταιρία θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, ένα supercar υδρογόνου και άλλα projects της.
Φαντάζομαι για το 2022 ετοιμάζουν αγωνιστικό LMP1, για το 2023 μαχητικό αεροπλάνο, για το 2024 διαστημόπλοιο και για πιο μελλοντικά διαστημικό σταθμό.
-
Είπε θα το στείλει στο Top Gear για γύρο πίστας. Μάλλον το DVD εννοούσε, στο Grand Turismo... Χαχα!!!
-
Κάποιος θα γίνει θεός ή ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη την 1τη του μήνα!!!
-
Αυτό που λέει ο Μανωλιος. 21+σήμερα λοιπόν...
-
Δεν θα γίνει τίποτα την 1η του μήνα. Θα παρουσιάσει ένα στατικό μοντέλο και μετά θα το αφήσει να ξεχαστεί το θέμα.
-
Πάντως κάτι διάβασα, αν διαβασα καλά, κάτι για red bull χορηγό κλπ κλπ....
-
Η Red Bull είναι χορηγός και σε αγώνες παρκουρ...
-
Η SP Automotive θα ξεκινήσει να δέχεται από την 1η Νοεμβρίου παραγγελίες για το Chaos, με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεκινά από τα 5,5 εκατ. ευρώ και να φτάνει έως τα 12,4 εκατ. ευρώ.
Και γω ένα στατικό μοντέλο πιστεύω θα παρουσιάσει όπως λέει ο Δίας. Ολο το ζουμί είναι στην πάνω πρόταση όμως. Θα βρεθούν κάποιοι τρελοί να τα σκάσουν σε παραγγελίες? ή όχι
Αν όχι, θα βγει και θα πει ο Πανόπουλος ότι δεν πραγματοποιώ το project γιατι δεν βρήκα κεφάλαια όχι γιατι δεν είχα φτιάξει το αυτοκίνητο και πάπαλα.
Αν βρεθούν όμως, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια τι θα πάρουν στο τέλος? (βωμολοχίες δεν επιτρέπονται lol)
-
Υποτίθεται ότι θα παρουσιαζόταν στην προηγούμενη έκθεση Γενεύης η οποία ακυρώθηκε. Άρα θεωρητικά ήταν έτοιμο, γιατί περίμεναν ένα χρόνο;
Επίσης 5.5εκ ευρώ; Όποιος και να τα έχει δεν παίζει να τα δώσει για ένα αυτοκίνητο που απλά έχει (?) 3000 ίππους.
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός