-
@aggelos20 said in FORD KUGA 2020:
Η παραγγελία μου ήταν st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 με επιτόκιο 1,60 %
Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού θέλεις τωρα 38κ !!!
Τι να πάρεις!!!Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα χαρείς τρομερό μοτέρ, ένα από τα καλύτερα σε αυτήν την κατηγορια, αυτό να σκέφτεσαι!
-
Η παραγγελία μου ήταν st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 με επιτόκιο 1,60 %
Τι να πάρεις!!!Το να το ακυρώσεις είναι αυτοκτονικό! Την τιμή αυτή δεν θα την ξαναβρείς, ούτε το επιτόκιο! Και ότι άλλο κι αν παραγγείλεις, θα το περιμένεις κανά χρόνο πιθανώς.
-
@harisma23 said in FORD KUGA 2020:
Τι να πάρεις!!!Το να το ακυρώσεις είναι αυτοκτονικό! Την τιμή αυτή δεν θα την ξαναβρείς, ούτε το επιτόκιο! Και ότι άλλο κι αν παραγγείλεις, θα το περιμένεις κανά χρόνο πιθανώς.
Αυτό ακριβώς!!!
-
Λοιπόν καταλήξαμε μετά κόπων και βασάνων να μας ενημερώσουν επίσημα από την ford Hellas ότι το kuga st line x έρχεται χωρίς ασύρματη φόρτιση χωρίς το σύστημα ήχου bose και φυσικά το χειρότερο από όλα χωρίς ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων!!!!!!
Και τώρα μετά από 11 μήνες αναμονής μας λένε έτσι είναι πείτε μας αν θέλετε το αυτοκίνητο !!!!!
Έχω γίνει έξαλλος με την αντιμετώπιση κατά πως φαίνεται της αντιπροσωπίας η οποία γνώριζε και έκανε την πάπια .... γι' αυτό και εγώ θα τους πάω όσο μπορώ μήπως και καταφέρω να κόψω κάτι από τιμή !!!
Τι να πω !!!!!Δυστυχώς κι εγώ κάπως έτσι αντέδρασα μόλις έμαθα για τις περικοπές. Εγώ ήθελα να ακυρώσω και η απάντηση του πωλητή ήταν "Ακύρωσε, μόνο πες μας σύντομα. Δεν πρόκειται να μείνει απούλητο.". Τελικά, η σύζυγος, ως φωνή λογικής, με προέτρεψε να μην ακυρώσουμε μιας και οι τιμές έχουν ξεφύγει πολύ και επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε ίδιο επιτόκιο.
Κατά τ' άλλα, έμαθα επίσης ότι έβγαλαν μέχρι και τη θήκη για τα γυαλιά που υπήρχε κοντά στον καθρέπτη καθώς και το ένα φωτάκι από το χώρο αποσκευών.
Γενικά ξενερωμένος είμαι και ακόμα δεν έχω παραλάβει.. -
Μετά από 11 μήνες αναμονή δεν μπορώ γιατί χρειάζομαι το αυτοκίνητο είμαι με δανικό !!!
Πήγα σε όλες τις αντιπροσωπείες να δω τι έχουν ετοιμοπαράδοτο και δεν υπάρχει τίποτα !!!
Όλες οι εταιρείες θέλουν δέκα μήνες και έχουν γίνει και πανάκριβα....Οπως ειναι η αγορα ακομα και με αυτες τις αλλγες που κανανε παλι κερδισμενος θα εισαι απο το να ακυρωσεις. Παρτο και σε λιγο καιρο ουτε που θα σε απασχολει η αναρτηση.
-
Τι να πάρεις!!!Καλημέρα. Πριν από λίγο που κοίταξα την διαμόρφωση της Ford το 1.5 diesel st linex αυτόματο με το Technology pack και μεταλλικό έχει 40.500!!!!!!!!. Άρα μια χαρά θα τους έρθει αν το ακυρώσεις τσεπώνουν 5000 τουλάχιστον περισσότερα. Είσαι και τυχερός που θα το παραλάβεις γιατί πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του. Από προσωπική εμπειρία και μετά από 8000 χιλιόμετρα με μέση κατανάλωση 6.0 lt/100 χαίρομαι καθημερινά να το οδηγώ. Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με μόνη διαφορά ότι πρόλαβα τους πολλαπλούς συνδέσμους.
-
Αυτοκινητάρα έχετε εσείς με το 2.0, τι λέμε τώρα, να το χαρείτε όσο δεν πάει!!
-
Η εναλλακτική της ακύρωσης του Kuga st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 και επιτόκιο 1,60% είναι με τα ίδια λεφτά (συνυπολογιζόμενου και του κόστους χρηματοδότησης) να αγοράσεις ένα σαφώς υποδεέστερο ΣΕ ΟΛΑ B-SUV 1.5 diesel 120-130 ίππων με 30 χιλιάρικα και επιτόκιο 8-9%. Και δεν πυροβολείς καλύτερα τα πόδια σου;
-
@harisma23 said in FORD KUGA 2020:
Η εναλλακτική της ακύρωσης του Kuga st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 και επιτόκιο 1,60% είναι με τα ίδια λεφτά (συνυπολογιζόμενου και του κόστους χρηματοδότησης) να αγοράσεις ένα σαφώς υποδεέστερο ΣΕ ΟΛΑ B-SUV 1.5 diesel 120-130 ίππων με 30 χιλιάρικα και επιτόκιο 8-9%. Και δεν πυροβολείς καλύτερα τα πόδια σου;
Τι ωραία που συμφωνούμε! Δεν υπάρχει εναλλακτική σε αυτά τα λεφτά, και μόνο για τον κινητήρα τελειώνει η συζήτηση
-
καλημέρα σε όλους,
Τι πήγαν και έκαναν οι άνθρωποι ρε πούστη μου!!!Είναι ξεκάθαρο ότι το έχουν κάνει για να μειώσουν το κόστος δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μαλακία!!!Συγνώμη για τα γαλλικά!!!!
Χθές μίλαγα μία ώρα με την αντιπροσωπία .....μου έλεγαν αστειότητες!!!!!!! -
@χρηστος-μ said in FORD KUGA 2020:
Τι να πάρεις!!!Καλημέρα. Πριν από λίγο που κοίταξα την διαμόρφωση της Ford το 1.5 diesel st linex αυτόματο με το Technology pack και μεταλλικό έχει 40.500!!!!!!!!. Άρα μια χαρά θα τους έρθει αν το ακυρώσεις τσεπώνουν 5000 τουλάχιστον περισσότερα. Είσαι και τυχερός που θα το παραλάβεις γιατί πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του. Από προσωπική εμπειρία και μετά από 8000 χιλιόμετρα με μέση κατανάλωση 6.0 lt/100 χαίρομαι καθημερινά να το οδηγώ. Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με μόνη διαφορά ότι πρόλαβα τους πολλαπλούς συνδέσμους.
Χρήστο πότε είχες βάλει την παραγγελία να επιτρέπεται και πότε παρέλαβες??
-
@χρηστος-μ said in FORD KUGA 2020:
Χρήστο πότε είχες βάλει την παραγγελία να επιτρέπεται και πότε παρέλαβες??
Άγγελε καλησπέρα. Η παραγγελία έγινε 2 Φεβρουαρίου 2021 και παρέλαβα 20 Οκτωβρίου 2021. Άξιζε τελικά την αναμονή αν και στην παραγγελία με διαβεβαίωνε ο πωλητής ότι θα ήταν στα χέρια μου σε 3 με 3,5 μήνες. Έπεσα πάνω στην αρχή του μεγάλου προβλήματος με τους ημιαγωγούς.
-
Να ρωτήσω κάτι, όταν παραγγείλατε το kuga σας είπανε για 11 μήνες παράδοση η 6-8 μήνες και απλά καθυστέρησε;
-
@strom said in FORD KUGA 2020:
Να ρωτήσω κάτι, όταν παραγγείλατε το kuga σας είπανε για 11 μήνες παράδοση η 6-8 μήνες και απλά καθυστέρησε;
Καλησπέρα Χρήστο Ευχαριστώ για την απάντηση.
Εμένα μου είπαν από την αρχή ότι πάει για 4 τρίμηνο αλλά σαν πιθανότερη ημερομηνία μου έδιναν τον Οκτώβριο!!!!! -
Έχω σπαστεί τρελά με την ανάρτηση αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα και σε τιμές κα σε χρόνο παράδοσης οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση!!!
-
Έχω σπαστεί τρελά με την ανάρτηση αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα και σε τιμές κα σε χρόνο παράδοσης οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση!!!
Ρεαλιστικά δεν έχεις και πολλές επιλογές δυστυχώς. Πρακτικά, μικρή διαφορά κάνει, αλλά φυσικά είναι απολύτα δικαιολογημένος ο εκνευρισμός σου. Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό σε κάθε περίπτωση.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!
Κοιτούσα τον πρόσφατο τιμοκατάλογο του Kuga και παρατήρησα ότι ξεκινάει πια από 35 χιλ. Με κάτι έξτρα στη διαμόρφωση πάει προς 40 χιλ. και μόνο "βενζίνη ή phev". Επίσης, τέλος το "diesel αυτόματο" ως επιλογή.
Απίστευτες τιμές...Ταβάνι υπάρχει;
Μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση....
-
Η "πλάκα" είναι ότι σήμερα το είδα και εγώ αυτό ενώ σκεφτόμουν το θράσος τους να τιμολογούν τόσο υψηλά για ένα μη αυτόματο! Τουλάχιστον στα 3008/Sportage σε αυτά τα λεφτά τα παίρνεις αυτόματα. Μάλιστα διάβαζα ότι (λογικό) το f/l Kuga θα έρθει με ελαφρά αύξηση τιμής (χωρίς πολλαπλούς φυσικά). Πολύ θα πουλήσει και αυτό...
-
Δεν μπορούμε να ξέρουμε το κοστολόγιο τους για να μιλάμε για θράσος αγαπητέ μου.
-
Πάντως ως τώρα και τους τελευταίους μήνες το Κούγκα εμφανιζόταν ως δυνατή επιλογή γιατί κάπου είχε κρατήσει την τιμή του και έδειχνε ως και φθηνό σε σχέση με τα ταληρα που είχαν πάρει αλλα και κάπως έτσι είχαν ανέβει και οι πωλήσεις τους. Μάλλον βαρέθηκαν να πουλάνε και σου λέει ας το ξαναβυθισουμε μέχρι το fl και βλέπουμε....τις αυξήσεις που λέτε προφανώς τις βλέπετε από τους τιμοκαταλογους γιατί δυνατότητα διαμόρφωσης από κινητό τουλάχιστον στο κουγκα δεν υπάρχει
FORD KUGA 2020