Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Χ
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 8
    • Best 3
    • Groups 0

Χρηστος Μ.

@Χρηστος Μ.

6
    Profile views
    8
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

Χρηστος Μ. Unfollow Follow

Best posts made by Χρηστος Μ.

• RE: FORD KUGA 2020

@aggelos20 said in FORD KUGA 2020:

@χρηστος-μ said in FORD KUGA 2020:

αυτοκίνητο

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
      Με πήραν προχτές και μου είπαν έτσι γενικά ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει κατασκευαστεί !!!
      Άντε να δούμε ...
      Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει πολύ με τον ημιάκαμπτο !!!
      Είναι σίγουρο αυτό πως το ξέρουμε?
      Επίσης το 2λιτρο mhv έχεις παραγγείλει?
      Ευχαριστώ και πάλι

Καλησπέρα και πάλι. Το 2.0 mhev έχω πλέον με προσθήκη του technology pack stline x σε magnetic. Ημερομηνία κατασκευής 31/08/2021 ήρθε Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου. Σε χαμηλές στροφές καταλαβαίνεις από τονθορυβο ότι είναι diesel, όχι κάτι φοβερό, στο ταξίδι ο θόρυβος από τον κινητήρα ανύπαρκτος και με τεράστια αποθέματα ροπής από πολύ χαμηλά. Για το θέμα της ανάρτησης το ξέρω από τον επίσημο έμπορο της ford που το πήρα. Επίσης δεν έχει πλέον πενταλ αλουμινίου διακοσμητικά μαρσπιέ και τα ηχεία στις πόρτες δεν έχουν το λογότυπο B&O . Απορώ γιατί δεν σε ενημερώνουν επίσημα. Πάντως ford είναι κορυφαίο στον δρόμο όπως και στο focus η διαφορά της ανάρτησης όσο αφορά την συμπεριφορά στον δρόμο είναι ελάχιστη. Οικονομία από παντού κάνουν. Άλλωστε το 85 % των υποψηφίων αγοραστών αποφασίζουν με αυτό που βλέπουν στην έκθεση. Εμφάνιση, οθόνες, μαλακά πλαστικά και πως κλείνει η πόρτα. Από δυναμικά χαρακτηριστικά και τι έχει από κάτω μεσάνυχτα. Συγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου αλλά μην ξενερώνεις. Και εγώ περίμενα 8,5 μήνες αλλά από τον Μάιο θα έχεις ένα χαμόγελο μόνιμα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ημερομηνία κατασκευής γιατί προσωρινά έχει σταματήσει ίσως η παραγωγή του mhev γιατί και η επίσημη διαμόρφωση της ford δεν το έχει εδώ και ένα μήνα.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      Χ
      Χρηστος Μ.

@fanis75 said in FORD KUGA 2020:

@psk said in FORD KUGA 2020:

Γιατί πιστεύετε ότι δεν κυκλοφορούν πολλά νέα KUGA;

Για πολλούς λόγους (ξεχωριστά ή μαζί):

1. Έλλειψη γνώσεων και γούστου των Ελλήνων
      2. Συντηρητική εμφάνιση
      3. Μηδενική προώθηση από την εισαγωγική.
      4. Ξεκινάει από ψηλά η τιμολόγηση
      5. Αρκετά μεγάλο - στο όριο με την κατηγορία D, το Puma είναι πιο ταιριαστό στους Ελληνικούς δρόμους ειδικά πόλη.
      6. Ελλειψη έκδοσης με αυτόματο κιβώτιο στην βενζίνη
      7. Εμφάνιση που δεν αρέσει σε όλους (αν και είναι φανταστικό!!)
      8. Δυναμικά χαρακτηριστικά αδιάφορα στην πλειοψηφία των αγοραστών, το 99% κοιτάει οθονίτσες και πλαστικούλια.

Πόσο σωστή είναι η ανάλυση σου. Μέσα σε 8 παραγράφους έχεις προσδιορίσει όλους τους λόγους. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη, αλλά πρόλαβες και με έβγαλες από τον κόπο να γράψω τα ίδια. Σαν κάτοχος ενός KUGA ST LINE X δεν βάζω δίπλα κανένα σε όλους τους τομείς, εκτός αισθητικής που είναι υποκειμενικό. Εγώ πάντως το βλέπω κουκλί.

Χ
      Χρηστος Μ.

Η παραγγελία μου ήταν st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 με επιτόκιο 1,60 %
      Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού θέλεις τωρα 38κ !!!
      Τι να πάρεις!!!

Καλημέρα. Πριν από λίγο που κοίταξα την διαμόρφωση της Ford το 1.5 diesel st linex αυτόματο με το Technology pack και μεταλλικό έχει 40.500!!!!!!!!. Άρα μια χαρά θα τους έρθει αν το ακυρώσεις τσεπώνουν 5000 τουλάχιστον περισσότερα. Είσαι και τυχερός που θα το παραλάβεις γιατί πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του. Από προσωπική εμπειρία και μετά από 8000 χιλιόμετρα με μέση κατανάλωση 6.0 lt/100 χαίρομαι καθημερινά να το οδηγώ. Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με μόνη διαφορά ότι πρόλαβα τους πολλαπλούς συνδέσμους.

Χ
      Χρηστος Μ.

Latest posts made by Χρηστος Μ.

Η παραγγελία μου ήταν st line x πετρέλαιο 2.0 mhv με Technology Pack στα 34500 με επιτόκιο 1,60 %
      Τι να πάρεις!!!

Καλημέρα. Πριν από λίγο που κοίταξα την διαμόρφωση της Ford το 1.5 diesel st linex αυτόματο με το Technology pack και μεταλλικό έχει 40.500!!!!!!!!. Άρα μια χαρά θα τους έρθει αν το ακυρώσεις τσεπώνουν 5000 τουλάχιστον περισσότερα. Είσαι και τυχερός που θα το παραλάβεις γιατί πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του. Από προσωπική εμπειρία και μετά από 8000 χιλιόμετρα με μέση κατανάλωση 6.0 lt/100 χαίρομαι καθημερινά να το οδηγώ. Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με μόνη διαφορά ότι πρόλαβα τους πολλαπλούς συνδέσμους.

Χρήστο πότε είχες βάλει την παραγγελία να επιτρέπεται και πότε παρέλαβες??

Άγγελε καλησπέρα. Η παραγγελία έγινε 2 Φεβρουαρίου 2021 και παρέλαβα 20 Οκτωβρίου 2021. Άξιζε τελικά την αναμονή αν και στην παραγγελία με διαβεβαίωνε ο πωλητής ότι θα ήταν στα χέρια μου σε 3 με 3,5 μήνες. Έπεσα πάνω στην αρχή του μεγάλου προβλήματος με τους ημιαγωγούς.

Χ
      Χρηστος Μ.

Τι να πάρεις!!!

Χ
      Χρηστος Μ.

@fanis75 said in FORD KUGA 2020:

@psk said in FORD KUGA 2020:

Γιατί πιστεύετε ότι δεν κυκλοφορούν πολλά νέα KUGA;

Για πολλούς λόγους (ξεχωριστά ή μαζί):

1. Έλλειψη γνώσεων και γούστου των Ελλήνων
      2. Συντηρητική εμφάνιση
      3. Μηδενική προώθηση από την εισαγωγική.
      4. Ξεκινάει από ψηλά η τιμολόγηση
      5. Αρκετά μεγάλο - στο όριο με την κατηγορία D, το Puma είναι πιο ταιριαστό στους Ελληνικούς δρόμους ειδικά πόλη.
      6. Ελλειψη έκδοσης με αυτόματο κιβώτιο στην βενζίνη
      7. Εμφάνιση που δεν αρέσει σε όλους (αν και είναι φανταστικό!!)
      8. Δυναμικά χαρακτηριστικά αδιάφορα στην πλειοψηφία των αγοραστών, το 99% κοιτάει οθονίτσες και πλαστικούλια.

Πόσο σωστή είναι η ανάλυση σου. Μέσα σε 8 παραγράφους έχεις προσδιορίσει όλους τους λόγους. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη, αλλά πρόλαβες και με έβγαλες από τον κόπο να γράψω τα ίδια. Σαν κάτοχος ενός KUGA ST LINE X δεν βάζω δίπλα κανένα σε όλους τους τομείς, εκτός αισθητικής που είναι υποκειμενικό. Εγώ πάντως το βλέπω κουκλί.

Χ
      Χρηστος Μ.

Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες...
      Για τα καλύμματα των ηχείων το είχα διαβάσει .... αδιάφορο !!!
      Τώρα με την ασύρματη βάση φόρτισης με βλέπω να τους πρήζω να την κάνουν δώρο ....
      Έχει παραλάβει κανείς μέσα στο 22 να δούμε με τι ανάρτηση ήρθε?

Καλημέρα. Τα καλύμματα των ηχείων δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι ότι δεν θα έχουν από κάτω ηχεία B&O. Πάντως το αυτοκίνητο έστω και έτσι έχει 10 ηχεία και το κεντρικό στο ταμπλό έχει λογότυπο. Για την βάση ασύρματης φόρτισης είναι σίγουρο ότι μπαίνει εδώ?

Χ
      Χρηστος Μ.

@regresso said in FORD KUGA 2020:

αυτοκίνητο

Με πήραν προχτές και μου είπαν έτσι γενικά ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει κατασκευαστεί !!!
      Άντε να δούμε ...
      Ευχαριστώ και πάλι

Πήγα για service το δικό μου Kuga και μου το επιβεβαίωσαν από την αντιπροσωπεία ότι από 12/2021 και έπειτα θα έρχονται με ημιάκαμπτο. Επίσης έχουν αφαιρέσει και την βάση ασύρματης φόρτισης την οποία την δίνουν σαν extra μόνο. (αδιάφορο)
      Ενημερωτικά να αναφέρω ότι στις 15.000km άλλαξα λάδια, φίλτρα και μου έκανα έναν ενδιάμεσο έλεγχο που δεν ξέρω τι περιλαμβάνει με συνολικό κόστος υλικών και εργασίας στα 105,00 ευρώ.
      Επίσης η έκδοση 1.5 Ecoboost ST LINE X έχει πάρει αύξηση περίπου 2k όπως άλλωστε και όλα τα αυτοκίνητα.

ΥΓ1. Τα αντιανεμικά πλαϊνών παραθύρων συμβάλλουν στην ηχομόνωση του αυτοκίνητου ή την επιβαρύνουν;

ΥΓ2. Διάβασα στο fb για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE που είχαν αφαιρέσει σε κάποια μοντέλα του 2021 ταιριάζουν με τα παρακάτω του focus. https://fordaccessories.gr/styling/εσωτερικη-σχεδιαση/μαρσπιέ/2520627?model=focus&year=2018

Θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω μόλις τα παραλάβω εάν είναι συμβατά.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Απουσιάζει η βάση ασύρματης φόρτισης και την χρεώνουν πια 150€. Για τα αντιανεμικά δεν έχω άποψη. Περιμένω την δοκιμή για τα διακοσμητικά του μαρσπιέ.

Εάν ενδιαφέρεσαι έχω βάλει και τα αλουμινένια πεντάλ , είναι ο κωδικός 1757470 και περιλαμβάνει φρένο-γκάζι-συμπλέκτη. Ωστόσο δεν είμαι αρκετά σίγουρος εάν είναι 100% συμβατά με το Kuga διότι όταν μου τα τοποθέτησαν ,το πεντάλ του συμπλέκτη μετά από λίγο καιρό ξεκόλλησε και έπρεπε να πάω εκ νέου στην αντιπροσωπεία όπου διαπίστωσα ότι μαζί με τα δοντάκια που έχει για να πιάνει πάνω στον συμπλέκτη τοποθέτησαν κάτι μαύρο σαν διπλής όψης ταινία. Πάντως είναι πολύ όμορφα σε σχέση με τα εργοστασιακά. και μετά από ένα εξάμηνο δεν έχουν πάθει κάτι άλλο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικες πληροφορίες και την βοήθεια σου.Εύχομαι σε όλους πολλά πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια και χαρά.

Χ
      Χρηστος Μ.

αυτοκίνητο

Άντε να δούμε ...
      Ευχαριστώ και πάλι

Πήγα για service το δικό μου Kuga και μου το επιβεβαίωσαν από την αντιπροσωπεία ότι από 12/2021 και έπειτα θα έρχονται με ημιάκαμπτο. Επίσης έχουν αφαιρέσει και την βάση ασύρματης φόρτισης την οποία την δίνουν σαν extra μόνο. (αδιάφορο)
      Ενημερωτικά να αναφέρω ότι στις 15.000km άλλαξα λάδια, φίλτρα και μου έκανα έναν ενδιάμεσο έλεγχο που δεν ξέρω τι περιλαμβάνει με συνολικό κόστος υλικών και εργασίας στα 105,00 ευρώ.
      Επίσης η έκδοση 1.5 Ecoboost ST LINE X έχει πάρει αύξηση περίπου 2k όπως άλλωστε και όλα τα αυτοκίνητα.

ΥΓ1. Τα αντιανεμικά πλαϊνών παραθύρων συμβάλλουν στην ηχομόνωση του αυτοκίνητου ή την επιβαρύνουν;

ΥΓ2. Διάβασα στο fb για όποιον ενδιαφέρεται ότι τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE που είχαν αφαιρέσει σε κάποια μοντέλα του 2021 ταιριάζουν με τα παρακάτω του focus. https://fordaccessories.gr/styling/εσωτερικη-σχεδιαση/μαρσπιέ/2520627?model=focus&year=2018

Θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω μόλις τα παραλάβω εάν είναι συμβατά.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Απουσιάζει η βάση ασύρματης φόρτισης και την χρεώνουν πια 150€. Για τα αντιανεμικά δεν έχω άποψη. Περιμένω την δοκιμή για τα διακοσμητικά του μαρσπιέ.

Χ
      Χρηστος Μ.

αυτοκίνητο

Άντε να δούμε ...
      Ευχαριστώ και πάλι

Καλησπέρα και πάλι. Το 2.0 mhev έχω πλέον με προσθήκη του technology pack stline x σε magnetic. Ημερομηνία κατασκευής 31/08/2021 ήρθε Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου. Σε χαμηλές στροφές καταλαβαίνεις από τονθορυβο ότι είναι diesel, όχι κάτι φοβερό, στο ταξίδι ο θόρυβος από τον κινητήρα ανύπαρκτος και με τεράστια αποθέματα ροπής από πολύ χαμηλά. Για το θέμα της ανάρτησης το ξέρω από τον επίσημο έμπορο της ford που το πήρα. Επίσης δεν έχει πλέον πενταλ αλουμινίου διακοσμητικά μαρσπιέ και τα ηχεία στις πόρτες δεν έχουν το λογότυπο B&O . Απορώ γιατί δεν σε ενημερώνουν επίσημα. Πάντως ford είναι κορυφαίο στον δρόμο όπως και στο focus η διαφορά της ανάρτησης όσο αφορά την συμπεριφορά στον δρόμο είναι ελάχιστη. Οικονομία από παντού κάνουν. Άλλωστε το 85 % των υποψηφίων αγοραστών αποφασίζουν με αυτό που βλέπουν στην έκθεση. Εμφάνιση, οθόνες, μαλακά πλαστικά και πως κλείνει η πόρτα. Από δυναμικά χαρακτηριστικά και τι έχει από κάτω μεσάνυχτα. Συγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου αλλά μην ξενερώνεις. Και εγώ περίμενα 8,5 μήνες αλλά από τον Μάιο θα έχεις ένα χαμόγελο μόνιμα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ημερομηνία κατασκευής γιατί προσωρινά έχει σταματήσει ίσως η παραγωγή του mhev γιατί και η επίσημη διαμόρφωση της ford δεν το έχει εδώ και ένα μήνα.

Χ
      Χρηστος Μ.

Καλημέρα σε όλους.
      Όπως έχω γράψει και παλιότερα έχω παραγγείλει το st line x με τον 2λιτρο κινητήρα mhv από τον Μάιο.
      Δυστυχώς ακόμα περιμένω χωρίς να ξέρω καν ημερομηνία παραγωγής.
      Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω αν το αυτοκίνητο θα έρθει με ημιάκαμπτο άξονα ή πολλαπλούς συνδέσμους!!!!!
      Έχει κάποιος κάποια πληροφορία?

Καλησπέρα σε όλους. Εγώ παρήγγειλα το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο 2 Φεβρουαρίου του 2021 και το παρέλαβα 20 Οκτωβρίου. Κάνε υπομονή το αυτοκίνητο είναι φανταστικό πάνω από κάθε προσδοκία. Μετά από 6500 km η μέση πραγματική κατανάλωση είναι 6lt/100km ,με κανονική οδήγηση και στον δρόμο είναι τραίνο. Όσο για την ανάρτηση μετά τον Δεκέμβριο του 2021 είναι δυστυχώς με ημιάκαμπτο.

Χ
      Χρηστος Μ.
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ