-
Εντάξει οι μηχανικοί ανοίγουν σαμπάνιες για κάθε κιλό που γλιτώνουν αλλά 20 κιλά δεν το λες και καμιά σπουδαία διαφορά για την κατανάλωση.
-
αλλά 20 κιλά δεν το λες και καμιά σπουδαία διαφορά για την κατανάλωση.
Όχι δεν είναι σπουδαία διαφορά (εκτός εαν στην πράξη είναι μεγαλύτερη). Η μειωμένη κατανάλωση είναι κυρίως από το νέο κινητήρα (πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο) και δευτερευόντως από την καλύτερη αεροδυναμική.
-
Στο τελευταίο ρεζερβουάρ μου στο Focus (~1450 κιλά) είχα 7.7 σε μικτή χρήση. Άντε το KUGA να έχει 8.5 το πολύ 9. Παραπάνω δύσκολα...
Αντικειμενικά δεν είναι αμάξι για το παραμικρό 'πέταγμα' στο κέντρο ή μικροδουλειές να είσαι μόνιμα στην κίνηση. Για να έχεις κάτι σαν το Kuga θες και ένα δεύτερο μικρό για την πόλη.
-
Παιδια, αν πατε ρωτηστε και τι εκπτωση παιζει γενικα (αν παιζει). Απο οτι εχω καταλαβει ειναι σφιχτοι και αυτοι.
-
Τόσο σφιχτοί που αν ρωτήσεις για τυχόν έκπτωση παίζει να ζητήσουν και παραπάνω.....
-
Πάντως εγώ που το είδα από κοντά το πορτ μπαγκαζ το είδα απλά ικανοποιητικό (στην default θέση), το περίμενα σπηλαιωδες με βάση την εικόνα του αυτοκινήτου
465lt το δίνουν αν δεν κάνω λάθος αλλά βέβαια παίζει και αυτό το πολύ χρηστικό σύστημα που μετακινούνται οι πίσω θέσεις κατά το δοκούν
-
Έχω πάρει προσφορά για το νέο Kuga με σχεδόν 700€ έκπτωση και με το παράδοξο στην St Line-X με μεταλλικο χρωμα ο 2.0 diesel mild hybrid να βγαίνει 1000€ φθηνότερο από την ίδια έκδοση 1.5 diesel (33600 vs 34600) λόγω μειωμένου τέλους ταξινόμησης ως mild hybrid...Επίσης με την ίδια έκπτωση το 2.0 diesel mild hybrid Vignale 36900€.
Οι τιμές αυτές με ανταλλαγή e-mail με τον πωλητή που είχα αγοράσει πριν 4 χρόνια το προηγούμενο Kuga.Μπορει από κοντά να πέσει λίγο ακόμα πιστεύω. Περιμενω για test drive το δίλιτρο γιατί είναι δύσκολο να βρεθεί....
-
Ειδα το kuga hubrid στο mall και απογοητευτηκα απο την ποιότητα και το φινιρισμα. Το focus active παραδιπλα σαφως ανώτερο ποιοτικά
-
Το kuga με απογοήτευσε.
Τεράστιο χωρίς να προσφέρει ανάλογους χώρους και ποιοτικά φαίνεται κατώτερο του μοντέλου που αντικαθιστά.
Επίσης στο 'τεστ' κλεισίματος πόρτας μου θύμισε αυτοκίνητο παλαιότερων δεκαετιών.
-
Τι περιλαμβάνει δλδ αυτό το τεστ κλεισίματος;
Αν εννοείς αυτό το περιβόητο γδούπο που κάνουν όλα τα πριμιουμ δε ξέρω...
Πράγματι όλοι νιώθουμε ότι μπαίνουμε σε κάτι που τα έχει τα λεφτά του αν κλείνουμε μια βαριά πόρτα. Θεωρούμε ότι δεν έχουν τσιγκουνευτει σε υλικά σε ηχομόνωση σε παθητική ασφάλεια.
Όμως είναι έτσι το 2020?
Το ζητούμενο δεν είναι ελαφριά αμάξια με αμαξώματα αυξημένης ακαμψίας και τα οποία ταυτόχρονα να παίρνουν άριστα στα κρας τεστ;
Αν το αμάξι σου είναι ελαφρύ κερδιζοντας σε ρύπους και κατανάλωση όντως παθητικά ασφαλές και ταυτόχρονα έχεις την απαραίτητη ακαμψία πλαισίου δεν έχεις το τελειο πακέτο;
Τι να το κάνεις το γδούπο της πόρτας που προσθέτει περιττά κιλά;
-
Μαζί σου, αλλά το συγκεκριμένο όχημα κοστίζει κάποια αρκετά χιλιάρικα και το να τσιγκουνευτουν (ενδεχομένως ένα κομμάτι πισσοχαρτο) κάτι το οποίο κοστίζει ελάχιστα και προσθέτει ελάχιστα στο βάρος του οχήματος μου κάνει κάπως.
-
Ρε σε σε καθε μοντελο νεο ο καθε κατασκευαστης ανακοινωνει ποσα κιλα είναι ελαφρυτερο απο το προηγουμενο και πιστεψε με πολυ τα μετρουν αυτα τα κιλα για την επιλογη τους αλλα και γιατί η μειωση κιλων δειχνει εξέλιξη τεχνολογιων και θα παει ο αλλος να προσθέσει παραπανω κιλα χωρις λόγο? προκειται για μεγαλο αμαξι αν πας χαλαρα το αμαξι θα πιασει τα 1700 κιλα κενο...
-
Πρωτα απο ολα δεν εχουν πλεον πισσόχαρτα τα αυτοκινητα.
Ισα ισα εχουν πολυ εξελιγμενα ηχομονωτικα.
Δευτερον, σπαταλουνται εκατομμυρια ευρω σε ερευνα καλυτερων και ανθεκτικότερων χαλύβων που ομως ειναι και ελαφτρυτεροι.
-
Το τεστ της πόρτας δεν έχει σχέση με το βάρος.
Δείτε ολα τα τεστ του Τόμας στο Autogefuhl και θα καταλάβετε.
-
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ένα γκλανκ στην πόρτα το καταπίνετε;
Μιλάμε για
-
Μάλλον κάποιο θέμα είχε το συγκεκριμένο που είδες. Όσα Ford έχω δει μετά το 2018, ασχέτως μοντέλου δε κάνουν 'γκλανκ' στο κλείσιμο!
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Citroen-C5-Aircross-VS-Ford-Kuga_204744_45839.asp
Η μάχη των μεγάλων - μεσαίων!
Νομίζω είναι 50-50%, εγώ θα πήγαινα σίγουρα C5 Aircross diesel, αλλά για πολλούς είναι μια μάχη που κρίνεται στις λεπτομέρειες.
-
Όχι και τόσο ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Τελικά, ο όγκος και το μεγάλο βάρος (είναι το υβριδικό plug-in) παίζουν το ρόλο τους.
-
Όχι και τόσο ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Τελικά, ο όγκος και το μεγάλο βάρος (είναι το υβριδικό plug-in) παίζουν το ρόλο τους.
Απίστευτα χαμηλό νούμερο, και σε αυτό το τεστ τα νούμερα είναι υψηλότερα από αυτά που παραθέτω εγώ που είναι από Autotriti.
Ακόμη και το Juke του 2014 που το φώναζαν Nissan Joke, έκανε πολύ μεγαλύτερο νούμερο.
Νομίζω εγείρονται σοβαρά θέματα ασφαλείας.
-
Ανοίγω νέο θέμα, να συζητάμε ό,τι είναι σχετικό με την 3η γενικά του δημοφιλούς SUV της Ford.
FORD KUGA 2020