-
Κύριοι είστε εκτός θέματος εδώ και 2 σελίδες (!!), δεν είναι εδώ το θέμα για τα 2τροχα. Μόλις έχω χρόνο θα τα μεταφέρω, αλλά παρακαλώ για 2η φορά να σταματήσει το εκτός θεματος.
-
Έχει δίκιο ο Φανης παιδιά!
Παρότι το κρατήσαμε σε κόσμια πλαίσια είμαστε κατά off topic.
On topic είχα αναφέρει ότι το ΥC τσίμπησε ακόμα μια αύξηση 600 περίπου ευρώ ανα έκδοση!
Μιλάμε πια για σχεδόν 4000 ευρώ πάνω από την τιμή λανσαρίσματος χωρίς καμία βελτίωση στην ποιότητα και χωρίς έξτρα εξοπλισμό. -
Και μερικοί θέλουν και fl με 130hp να πάρει άλλα 4 χιλιάρικα να έρθει στα ίσια.
Εν τω μεταξύ το δικό μου που το παράγγειλα ίδια εποχή πριν 2 χρόνια ήταν πεταμένα λεφτά αλλά ήταν δώρο γιατί μου το παράδωσαν στο 5μηνο και τα έβγαλα από τις βενζίνες και τα σέρβις που θα πλήρωνα στο προηγούμενο αυτοκίνητο. -
Σε χτεσινή βόλτα στο Ναό του Ποσειδώνα λόγω πανσελήνου έκαψα 4,5 λίτρα/100, όσοι τη γνωρίζουν τη παραλιακή έχει όριο 60 αλλού μπορείς να τρέξεις αλλού κόβεις.
Και το δικό μου είναι awd με αλλαγμένα λάστιχα.
Σταμάτησα και για σουβλάκια στη Π.Φώκαια
-
...το λάικ για τα σουβλακια - μην παρεξηγηθουμε κιολας....
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ ήταν απαραίτητη μια στάση για σουβλάκια υπό το φως της πανσελήνου και μπύρα από ελληνικό ζυθοποιείο (paragon brewery).
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ ήταν απαραίτητη μια στάση για σουβλάκια υπό το φως της πανσελήνου και μπύρα από ελληνικό ζυθοποιείο (paragon brewery).
οδηγούσε και έπινες και μπύρες;
-
Τα 5 * στην πέδηση τι σημαίνουν;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ότι μετά από ένα χρόνο και βάλε έμαθα να φρενάρω υβριδικά .
-
Σταμάτησα και για σουβλάκια στη Π.Φώκαια
Την επόμενη να μπεις Ανάβυσσο να φας στο Μάριο!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ότι φρενάρεις με αποδοτικό τρόπο, δηλαδή απαλά ώστε να φορτίζεις την υβριδική μπαταρία, χωρίς να τρως πολύ τακάκι.
Το σωστό φρενάρισμα εκτιμάται και στο Hybrid Assistant, η δισκοπλακα γίνεται πράσινη, ενώ όταν είναι κόκκινη υποδηλώνει μη αποδοτικό φρενάρισμα. -
Λοιπόν για να προσθέσω, τα υβριδικά (toyota) έχουν συνδεδεμένο στο φρένο ένα κύλινδρο που το ονομάζουν stroke simulator που δίνει σήμα στην ecu, αν το πατάς ελαφρά ενεργοποιεί το MG2 και κάνει επανάκτηση ενέργειας (regenerating breaking)
Αυτές τις πληροφορίες βρήκα
Youtube VideoΥΓ την επόμενη θα δοκιμάσω και το σουβλάκι του Μάριου
-
Λοιπόν για να προσθέσω, τα υβριδικά (toyota) έχουν συνδεδεμένο στο φρένο ένα κύλινδρο που το ονομάζουν stroke simulator που δίνει σήμα στην ecu, αν το πατάς ελαφρά ενεργοποιεί το MG2 και κάνει επανάκτηση ενέργειας (regenerating breaking)
Σωστά.
Γενικά, αν παρατηρήσει κάποιος real time την όλη λειτουργία του υβριδικού συστήματος μέσω του Hybrid Assistant, καταλαβαίνει πόσο μπροστά τεχνολογικά είναι οι Toyotaίοι... -
Και μπροστά και οικολογικά γιατί δεν χάνεται ενέργεια, ανακτάται με τη κύλιση και το φρενάρισμα.
Και το hybrid assistant βοηθάει πολύ και τα βγάζεις τα λεφτά του και παραπάνω από τις βενζίνες που γλυτώνεις. -
Καλα που εχει κι αυτα να ασχολειστε, γιατι δεν εχει κατι αλλο πιο ενδιαφερον κατα την οδηγηση
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Καλα που εχει κι αυτα να ασχολειστε, γιατι δεν εχει κατι αλλο πιο ενδιαφερον κατα την οδηγηση
Εντάξει προσωπικά τα έχω ζήσει και τα γκάζια και τα turbo, αλλά και το υβριδικό έχει τα πλεονεκτήματα του στη πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους.
Δηλαδή δίπλα σε ένα turbo στα φανάρια μέχρι να κάνει start και να ανεβάσει στροφές το δικό μου ξεκινάει με το μπροστινό και το πίσω μοτέρ και τον αποχαιρετώ -
Εντάξει προσωπικά τα έχω ζήσει και τα γκάζια και τα turbo, αλλά και το υβριδικό έχει τα πλεονεκτήματα του στη πόλη και σε επαρχιακούς δρόμους.
Δηλαδή δίπλα σε ένα turbo στα φανάρια μέχρι να κάνει start και να ανεβάσει στροφές το δικό μου ξεκινάει με το μπροστινό και το πίσω μοτέρ και τον αποχαιρετώΑσε τις "μούφες", δεν κάνουν τέτοια τα υβριδικά "τρόλευ"...
-
Δηλαδή δίπλα σε ένα turbo στα φανάρια μέχρι να κάνει start και να ανεβάσει στροφές το δικό μου ξεκινάει με το μπροστινό και το πίσω μοτέρ και τον αποχαιρετώΚαλα δεν μιλαω για την επιταχυνση μονο. Αν και σ αυτο πολυ αμφιβαλω. Περνατε κανα κοιμισμενο και νομιζετε οτι βαλατε κοντρα
-
Σωστά, αναμένουμε τις εντυπώσεις σου από τον τεχνολογικό και οδηγικό παράδεισο του Mazda 2 (του 2ου facelift του μοντέλου του '14, αν δεν κανω λάθος, έχω χασει τις δεκαετίες)
-
Δηλαδή δίπλα σε ένα turbo στα φανάρια μέχρι να κάνει start και να ανεβάσει στροφές το δικό μου ξεκινάει με το μπροστινό και το πίσω μοτέρ και τον αποχαιρετώΚαλα δεν μιλαω για την επιταχυνση μονο. Αν και σ αυτο πολυ αμφιβαλω. Περνατε κανα κοιμισμενο και νομιζετε οτι βαλατε κοντρα
Οδηγώ κάτι χρονάκια έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μου. Δεν υπάρχει βαρετό αυτοκίνητο αλλά υπάρχει βαρετός οδηγός.
Toyota Yaris Cross