-
πωπω τι εύκολη πρόσβαση έχει στα μπροστινά φανάρια!!!
Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που να έχει τέτοια ευκολία !!!Η χαρά του...aliexpressακια όπως εγώ!
Θα είχα χαλάσει κανα χιλιάρικο , θα είχα δοκιμασει τα πάντα , απο αυτές που αλλάζουν χρώμα μέχρι laser χαχαχα
-
Θέλει εργαλεία για την αλλαγή? Είδα οτι ειναι Θεσσαλονίκη. Τις λάμπες αυτές μπορούμε να τις βρούμε μόνο εκεί ? Σε άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρούμε αυτές ή αντίστοιχες? Ενδιαφέρομαι μονο για αγορά, και εγκατάσταση να την κανω εγώ (όταν παραλάβω)
-
Μπράβο παιδιά, βάλτε LED όπου μπορείτε, ώστe να γ@μ@τε τα μάτια των άλλων ακόμα και την ημέρα
Eιδικά σε cross και suv που είναι ψηλότερα, είναι μούρλια! -
Δεν θέλει εργαλεία απλώς βγάζεις ένα βύσμα και περιστρέφεις το ντουί ,όλα γίνονται πανευκολα έχω κάνει δοκιμή. Η λάμπα είναι hir2 και την συγκεκριμένη της phonocar την έχω βρει στα 110€ αγορά . Υπάρχουν όμως και άλλες 360 μοιρών πολύ φθηνότερες στα 30€ !
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ο Νορβηγός δίνει την απάντηση του στο ερώτημα για την ηχομόνωση του YC , με 17άρες και χειμωνιάτικα ελαστικά βγαίνει τελευταίο σε σχέση με τα υπόλοιπα που εχει δοκιμάσει ...
τα υπόλοιπα βέβαια είναι ανώτερων κατηγοριών και τιμής !
Η εμπειρία με το δικό μου δείχνει πως με 16άρες και τα 205 θερινά είναι πολύ καλό στον θόρυβο κύλισης και πως και αεροδυναμικά χωρίς τις μπάρες οροφής δεν ενοχλεί ιδιαίτερα μεχρι τα 130.
Περί ηχομόνωσης 'οντως μιλάμε για τρίχες - 10% διαφορά μαξ μέχρι τα 110 - ο καθένας ανάλογα με την χρήση που κάνει καταλαβαίνει και κρίνει αν για άλλη μια φορά η toyota εχει φτιάξει ενα προιον που απευθύνεται εκει που απευθύνεται !
-
Ενα δάκρυ κύλησε...το αυτοκίνητο είναι στην Ελλάδα για εκτελωνισμο.
-
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Δεν ξέρω ποιος είναι πιο καραγκιόζης
Αυτός που πουλάει Active 35.000 ή αυτός που θα αγοράσει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329743142-toyota-yaris-crossΈχουμε βέβαια και έξυπνους ιδιώτες που πουλάνε με 10.000 καπέλο σε μεταχειρισμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329901080-toyota-yaris-crossΟι αγγελιες αυτες παιζουν τον ρολο του "λαγου".Θα βαλει αλλη αγγελιαΠ.Χ 25000 και καοιος ανυπομονος θα τσιμπισει.Το κανουν και με αλλα αυτοκινητα.
-
Με το καλο.Καλοταξιδο.
-
Με το καλο, ωραια νεα!
Εχει παραλαβει κανεις με παραγγελια 01/2022;
-
Αφου ο Προεδρος με προετρεψε να ειμαι πιο συντομος και περιληπτικος θα θεσω την εμπειρια μου σε επεισοδια
The TOYOTA YARiS CROSS Experience Episode 1
Γινεται λογος ξανα για την ηχομονωση...
Νομιζω το θεμα εχει αναλυθει απο τους φιλους ηδιμονες της αυτοκινησης διεξοδικα στο FORUM.Το αυτοκινητο και εξ οψεως και λογο κατηγοριας δειχνει και δεν εχει την ιδανικη, δε θα κανω συγκρισεις μιας και δε ξερω και εχω να παραθεσω κατι περισσοτερο απο εσας.
Αν θελεις κατι με καλυτερη ηχομομωση (και ειναι η βασικη σου επιθυμια) επιλεγεις κατι και με καλυτερη αεροδυναμικη και αν σου αρεσει η ΤΟΥΟΤΑ διαλεγεις (σε κοντινη και καλυτερη κατηγορια) CH-R η COROLLA, αν οχι, κατι αναλογο αλλης εταιρειας.
Αυτο, αν βλεπεις πολλα για να καταληξεις σε καποιο η εχεις πολυ καινουργιο, πιο αεροδυναμικο.
Τωρα να ειχες καποιο 15-20ετιας το YARiS CROSS θα σου φανει αθορυβο αν η μεγιστη σου ταχυτητα ειναι τα ακριβη ορια των πινακιδων...
Μετα τα 120 βεβαια και αναλογα των καιρικων συνθηκων, αερα και απο που φυσαει αρχιζει ο εντονος ηχος, που προσοχη σε συγκριση με θερμικο κινητηρα με 4/5η στα ιδια χιλιομετρα δεν ειναι ειναι χειροτερα. Ειχα δοκιμασει με ηχομετρο το παλιο μου, που ηταν αρκετα αεροδυναμικο οταν περιμενα το YARiS CROSS.
Τη μερα που το πηρα εκανα καμια 500 χμ σε ολα τα δικτυα...
Νομιζα οτι ειχα το πιο αθορυβο αυτοκινητο.
Οταν με ρωτησανε καποιοι υποψηφιοι αγοραστες την ανοιξη επειδη ειχαν διαβασει σχολια, τους ειπα οτι δε καταλαβα κατι... Μετα ομως που το συνηθισα ενω απογαλακτιστηκα απο το παλιο, ναι αισθανομαι ελλειπης την ηχομονωση, ομως ως προς την αεροδυναμικη. Και οταν αναγνωρισα καποιον απο αυτους που με ρωτησε του ανεφερα οτι ναι, ισχυει...
Εγω δεν πηγαινω πανω απο τα ορια των πινακιδων και γενικα πολλες φορες εχω ταχυτητα 100+ (αν δεν κανω διαδρομη πανω των 100 χλμ και πρεπει να φτασω καποια στιγμη) και μου ειναι αμελητεος...
Πιο πολυ με ενοχλουν ο θορυβος απο την επαφη (εσωτερικα) των μεταλλικων τμηματων με τα πλαστικα απο τις ζωνες στο παιδικο καθισματακι, οταν δεν ειναι το παιδι, παρα κατι αλλο.
Και κλεινοντας, νομιζω οτι οι μελλοντες η γονεις με μωρα η μικρα παιδια θα εκτιμησουν αυτο το θορυβο που δημιουργειται στα πισω παραθυρα, αφου δεν ειναι πολυ 'μακρυα' απο ηχους λευκης συσκευης, αν θελουν το παιδι να κοιμηθει.
Το δικο μολις βρεθουμε σε Εθνικο δικτυο χαλαρωνει κατευθειαν...
Και εγω μπορω και εχω και τη μουσικη πιο δυνατα χωρις να ενοχλω κανενα πισω...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Αφου ο Προεδρος με προετρεψε να ειμαι πιο συντομος και περιληπτικος θα θεσω την εμπειρια μου σε επεισοδια
Νομιζω το θεμα εχει αναλυθει απο τους φιλους ηδιμονες της αυτοκινησης διεξοδικα στο FORUM.Το αυτοκινητο και εξ οψεως και λογο κατηγοριας δειχνει και δεν εχει την ιδανικη, δε θα κανω συγκρισεις μιας και δε ξερω και εχω να παραθεσω κατι περισσοτερο απο εσας.
Αν θελεις κατι με καλυτερη ηχομομωση (και ειναι η βασικη σου επιθυμια) επιλεγεις κατι και με καλυτερη αεροδυναμικη και αν σου αρεσει η ΤΟΥΟΤΑ διαλεγεις (σε κοντινη και καλυτερη κατηγορια) CH-R η COROLLA, αν οχι, κατι αναλογο αλλης εταιρειας.
Αυτο, αν βλεπεις πολλα για να καταληξεις σε καποιο η εχεις πολυ καινουργιο, πιο αεροδυναμικο.
Τωρα να ειχες καποιο 15-20ετιας το YARiS CROSS θα σου φανει αθορυβο αν η μεγιστη σου ταχυτητα ειναι τα ακριβη ορια των πινακιδων...
Μετα τα 120 βεβαια και αναλογα των καιρικων συνθηκων, αερα και απο που φυσαει αρχιζει ο εντονος ηχος, που προσοχη σε συγκριση με θερμικο κινητηρα με 4/5η στα ιδια χιλιομετρα δεν ειναι ειναι χειροτερα. Ειχα δοκιμασει με ηχομετρο το παλιο μου, που ηταν αρκετα αεροδυναμικο οταν περιμενα το YARiS CROSS.
Οταν με ρωτησανε καποιοι υποψηφιοι αγοραστες την ανοιξη επειδη ειχαν διαβασει σχολια, τους ειπα οτι δε καταλαβα κατι... Μετα ομως που το συνηθισα ενω απογαλακτιστηκα απο το παλιο, ναι αισθανομαι ελλειπης την ηχομονωση, ομως ως προς την αεροδυναμικη. Και οταν αναγνωρισα καποιον απο αυτους που με ρωτησε του ανεφερα οτι ναι, ισχυει...
Εγω δεν πηγαινω πανω απο τα ορια των πινακιδων και γενικα πολλες φορες εχω ταχυτητα 100+ (αν δεν κανω διαδρομη πανω των 100 χλμ και πρεπει να φτασω καποια στιγμη) και μου ειναι αμελητεος...
Πιο πολυ με ενοχλουν ο θορυβος απο την επαφη (εσωτερικα) των μεταλλικων τμηματων με τα πλαστικα απο τις ζωνες στο παιδικο καθισματακι, οταν δεν ειναι το παιδι, παρα κατι αλλο.
Και κλεινοντας, νομιζω οτι οι μελλοντες η γονεις με μωρα η μικρα παιδια θα εκτιμησουν αυτο το θορυβο που δημιουργειται στα πισω παραθυρα, αφου δεν ειναι πολυ 'μακρυα' απο ηχους λευκης συσκευης, αν θελουν το παιδι να κοιμηθει.
Να προσθέσω, ότι σε όλα τα κινητά και στα pc, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης κειμένων. Βάζει τόνους και κάνει ορθογραφικές διορθώσεις αυτόματα .
Κατά τα άλλα, με γειά σου, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Οι εργοστασιακες 17αρες ζαντες της style τι πλατος , offset κ λοιπα χαρακτηριστικα εχουν? για να βρω ζαντες με τα ιδια χαρακτηριστικά ..
-
Center Bore / Hub Bore: 60.1 mm
Bolt Pattern (PCD): 5x114.3 ( 5x4.5)
Wheel Fasteners: Lug nuts
Thread Size: M12 x 1.5
Wheel Tightening Torque: 103 Nm
Rim: 7Jx17 ET50
Offset range: 48 - 52 -
Eρωτηση σε κατοχους Active.
Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;
Διορθωστε και συμπληρωστε:
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 1
Πινακιδα πισω 1Eπισης, ξερω οτι η Active δεν εχει καλωδιωση και φισακια για τον ατμοσφαιρικο LED φωτισμο σε κονσολα, ποδια και πορτες αρα παμε σε ηλεκτρολογο για να περασει καλωδια οσοι τον θελουμε, σε αυτη την περιπτωση:
α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια; -
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 0 δεν εχει τίποτα καθόλου!
Πινακιδα πισω 2 -
Το κόλπο για να βγει το τζαμάκι από πινακίδα είναι πίεση προς τα μέσα αφού πιέσεις το κατσαβίδι. Είναι πολύ εύκολο αν το ξέρεις...
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 1
Πινακιδα πισω 1α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
-
Προσεξατε τις αλλαγες στο MyT?
Aπο το Σαββατο δεν αναφερει ΕV κινηση διαδρομων μεταξυ αλλων... -
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Να προσθέσω, ότι σε όλα τα κινητά και στα pc, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης κειμένων. Βάζει τόνους και κάνει ορθογραφικές διορθώσεις αυτόματα .
Κατά τα άλλα, με γειά σου, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Γεια σας, ευχαριστω για το σχολιο. Και καποιος αλλος χρηστης μου εκανε ενα αναλογο. Λυπαμαι πολυ, αλλα δε τα χρησιμοποιω, δε τα γνωριζω και δεν γνωρισω πως βαζουμε και τονους. Αν υπαρχει καποιος αγραφος κανονας ορθογραφικης ευπρεπειας, θα προσπαθησω να δω πως γινεται αυτο που λετε η να ειμαι πιο συγκεντρωτικος (και ειπε ο Προεδρος, οχι σεντονια). Οπως ειπα και οταν συνδεθηκα εδω δεν ειχα ξαναμπει σε κανενα forum. Δε συμμετεχω σε κανενα group η σελιδα στα social media επισης, δε γραφω εδω, αυτα τα feedback (μεγαλα κειμενα) αλλα στην εργασια μου και μπορει να παρουν ωρες, να γραφουν διακεκομμενα και κανω copy/paste. Δε γραφω στη μητρικη μας γλωσσα γενικα και λογο της μεγαλης χρονικης αποστασης απο την βασικη σχολικη μας εκπαιδευση εχει ατονησει η μνημη μου σε αυτη. Ευχαριστω για την κατανοηση.
Και σας ευχαριστω πολυ και τις ευχες!
-
Προσεξατε τις αλλαγες στο MyT?
Aπο το Σαββατο δεν αναφερει ΕV κινηση διαδρομων μεταξυ αλλων...Εμένα κανονικά τα βγάζει , γύρισα την Κυριακή (χθες) απο Λάρισα και βλέπω 20% απόσταση EV , πάλι έτρεχα
5,3 είχα μέση, μόνο ενα Α5 3.0 TDI με πέρασε ισοπεδωτικά πρέπει να είχαμε διαφορά 50+ χλμ και πήγαινα με 150 , κατάλαβα πως ένοιωθαν τα Chr που προσπέρναγα
Toyota Yaris Cross