-
Δες την τιμή των μη υβριδικών, που εκτός του μοτέρ είναι ίδια. Οι τιμές σχεδόν συγκρίνονται με τη Dacia. Ότι πληρώνεις παίρνεις, καμιά εταιρεία δε χαρίζει λεφτά.
-
Έχεις μπει σε audi a1?
-
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Δες την τιμή των μη υβριδικών, που εκτός του μοτέρ είναι ίδια. Οι τιμές σχεδόν συγκρίνονται με τη Dacia. Ότι πληρώνεις παίρνεις, καμιά εταιρεία δε χαρίζει λεφτά.
Τιγκουαν από 28.000
Rav4 από 28.000
πριν λίγο καιρό που τα έβλεπα
Αντίστοιχα τα troc και chr.Αν μπεις σε αυτά τα μοντέλα δεν νομίζω να δεις καλύτερη ποιότητα στα vw.
-
-
Χειρότερη ποιότητα από yaris. Ψεύτικο όλο το μπροστινό ταμπλό. Πάνε δες το και πίεσε με τα δάχτυλα την πλαστική φασα. Θα γελάς για ώρες
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Χειρότερη ποιότητα από yaris. Ψεύτικο όλο το μπροστινό ταμπλό. Πάνε δες το και πίεσε με τα δάχτυλα την πλαστική φασα. Θα γελάς για ώρες
Ότι πεις γύρε, χατίρια δε χαλάμε. Ειδικά σε νήμα για Toyota...
-
Αστείο μόνο να μιλάει κάποιος για ποιότητα vag σε σύγκριση με Τογιότα...που πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι. Χαμηλά ειναι τα τογιότα, αλλά πιο χαμηλά από τα vag ελάχιστα είναι. Αυτά και over....το γκολφο που βέβαια ποιοτικό ήταν, αλλα ήταν και 1991 τότες....
-
Πάνε δες το και πες μας. Πίεσε το ταμπλό και δες τι τριξιματα θα ακούς. Από χαρτόνι είναι.
Πίεσε την πλαφονιερα στον ουρανό του αυτοκινήτου. -
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις οδηγήσει τα τελευταία Toyota
Ώπα περίμενε.
Χειρότερα ποιοτικα είναι εσωτερικά τα νέα Τογιότα.
Ρωτα και εμένα που έχω.
Το γιαρις diesel του 14 ήταν πιο ποιοτικό από ενδιαμεσο facelift hybrid του 16 που έχουμε ακόμα και το νέο ακόμα χειρότερο σε βαθμό που το υφιστάμενο μας, φαντάζει vag σε απτή ποιότητα και το ακόμα παλιότερο bmw.
Οδήγησα το μικρό γιαρις και ενώ μου άρεσε ο κινητήρας και τα σύστηματα, το αμάξι έτριζε παντού. -
Εγώ οδήγησα το style yaris και δεν έτριζε τίποτα. Μάλιστα όντως μου έκανε εντύπωση ανάρτηση του. Δεν ήταν πολύ καλύτερη από το δικό μου αλλά είναι πολύ καλή η κίνηση.
-
Εγώ οδήγησα το style yaris και δεν έτριζε τίποτα. Μάλιστα όντως μου έκανε εντύπωση ανάρτηση του. Δεν ήταν πολύ καλύτερη από το δικό μου αλλά είναι πολύ καλή η κίνηση.
Το chic οδήγησα εγώ μονος και του άλλαξα τα φώτα. Όπου είχε καλη άσφαλτο ήταν άριστο.
Όπου κατσάρωνε λίγο δραμα.
Μου θυμισε κασκαι.
Τα είχα γράψει στο νημα του.
Γενικά στα Τογιότα η ποιότητα πέφτει κάθε χρόνο.
Προσφέρουν αερόσακους και πλέον καλό πλαίσιο και έριξαν τα πλαστικά. -
Λάθος το chic οδήγησα και εγώ. Το μπερδεύω. Αυτό με διχρωμία δηλαδή και 17αρες
-
Και μόνο από τις 17αρες το έχει χάσει η Τογιότα.
Αλλά είπαμε ας όψεται ο καγγουρας που βγάζει τα πακέτα.
Ταλαιπωρία.
Το αμαξάκι αυτό είναι για 15αρα μαξ.
Μεγάλο μάγουλο, να αντέχει στα πεζοδρόμια και στις λακούβες.
Οτιδήποτε παραπάνω είναι έλεεινο. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Προσφέρουν αερόσακους και πλέον καλό πλαίσιο και έριξαν τα πλαστικά.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως βγαίνει και σε οικονομική μεγάλη συσκευασία, για να ψεκάζετε όλο το αυτοκίνητο μέσα-έξω?
-
Βασικός εξοπλισμός στα Suzuki.
-
Στα παλιά τα γκόλφ το ταμπλώ σε πολλά σημεία ήταν βιδωμένο. Όταν μετά από χρόνια άρχιζε να τρίζει ανυπόφορα, κάποιοι μερκαλήδες έκαναν "εγχείρηση", έφταναν τις βίδες που είχαν χαλαρώσει, τις έσφιγγαν και δεν ακουγόταν τίποτα.
Τώρα σ΄αυτά τα ρημάδια τα καινούργια που να βάλεις χέρι, φοβάσαι και να τ' αγγίξεις... -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Κάτι τέτοια μου έλεγαν και για το κασκαι και «βάλε μουσική» και τρίχες. Και μετά τα γέμιζαν αφρολέξ, άλλαζαν τα κλιπς με κλιπς από BMW και διάφορα γραφικά.
Το Yaris diesel του 14 κιχ το ραβ 4 του 2007 τίποτα. Μέχρι και το κορολα του 2003 είχε αρκετά μαλακα πλαστικά και δεν έτριζε κάτι. -
Σοβαρέψου,το προσκυνημένο είναι παντού προσκυνημένο!
-
Και μόνο από τις 17αρες το έχει χάσει η Τογιότα.
Αλλά είπαμε ας όψεται ο καγγουρας που βγάζει τα πακέτα.
Ταλαιπωρία.
Το αμαξάκι αυτό είναι για 15αρα μαξ.
Μεγάλο μάγουλο, να αντέχει στα πεζοδρόμια και στις λακούβες.
Οτιδήποτε παραπάνω είναι έλεεινο.Το οδηγησα με 18αρες και με 16αρες.πολυ καλυτερη κυλιση και ανεση με τις 16αρες.Αυτο με τις μεγαλες ζαντες εχει παραγινει.Διαβαζα στο BMW X1 forum καποιος ζητησε για την νεα Χ1 με τον τριυλινδρο 1500σαρη 20αρες ζαντες πληρωνοντας 3000 Ε παραπανω.Ισως παρασυρομαστε απο τα εκθεματα των show rooms.Πιο ομορφα αλλα πρακτικα μονο μειονεκτηματα.
Toyota Yaris Cross