-
Τυχερός οποιος αγοράσει το cross που έκανε το τεστ ο μονμαν. Θα έχει τον τριγμο πίσω και μια πατημασιά πάνω στο ταμπλό....
Τι να κάνουμε την σημερινή εποχή το ντιζάιν του εσωτερικού έχει προοδεύσει, θα του λένε.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Τυχερός οποιος αγοράσει το cross που έκανε το τεστ ο μονμαν. Θα έχει τον τριγμο πίσω και μια πατημασιά πάνω στο ταμπλό....
Τι να κάνουμε την σημερινή εποχή το ντιζάιν του εσωτερικού έχει προοδεύσει, θα του λένε.
Με τις κάλτσες ήμουν και είναι βασικό τεστ που κάνω σε όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάζω όπως και να τα πάω στην πυλωτή μου να δω εαν χωράνε στο παρκινγ και κυρίως να στρίψουν στο κ@λοστενό που μένω ...
-
Χαχα γινεται όλο και καλύτερο...
Τα δοκιμάζεις πως θα είναι με ζεστή, με το Μινέρβα φανελάκι;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Χαχα γινεται όλο και καλύτερο..
εεε ναι ρε lap δεν θα πατήσω με το παπούτσι να γρατσουνίσω την κονσόλα , τα βγάζω και κάνω το τεστ με τις κάλτσες ...εγω σέβομαι
-
Βασικο τεστ να πηδας απο το ενα καθισμα στο αλλο ?
Υπερβολικο το βρισκω -
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Υπερβολικο το βρισκωΌταν θα παρκάρεις και από την πλευρά του οδηγού είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγεις, θα το καταλάβεις!!!
Άπειρες φορές το έχω κάνει!!! Βέβαια δεν κάνει τεστ σε αμάξι για αυτό!!! -
Υπερβολικο το βρισκωΚαι αν δεν σου κάθεται η γκόμενα;
-
@teo-mak said in Toyota Yaris Cross:
Υπερβολικο το βρισκωΚαι αν δεν σου κάθεται η γκόμενα;
Το πηγές σε άλλο επίπεδο!!!
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Αφήνω τον τριγμό που αν παρουσιάστεί θα λύθεί εύκολα
Πανεύκολα!!!!
-
Υπερβολικο το βρισκωΜέχρι να αρχίσουν να φτιάχνουν πάλι έτσι τα εμπρός καθίσματα...
...το να τσεκάρω αν μπορώ να βγω από την άλλη πόρτα είναι βασικό οχι μόνο αν κάποιος με κλεισει , είναι και θέμα ασφαλείας , αν κάνεις το τεστ με το Volvo του ιδρύματος Π. Μυλωνάς -που το έχουν φέρει στην ΔΕΘ- θα καταλάβεις.
-
@nickthetrib said in Toyota Yaris Cross:
Υπερβολικο το βρισκωΌταν θα παρκάρεις και από την πλευρά του οδηγού είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγεις, θα το καταλάβεις!!!
Άπειρες φορές το έχω κάνει!!! Βέβαια δεν κάνει τεστ σε αμάξι για αυτό!!!Καταλαβα ηδη τον λογο, αλλά ποτε δεν παρακαρω σε μερος που δεν μπορω να βγω . Μου εχει τυχει να μην μπορω να μπω ομως γιατι παρακαρε καποιος κολλητα στην πορτα του οδηγου . Αν ειναι ευθεια και μπορω , ανοιγω πορτα συνοδηγου, λυνω χειροφρενο και σπρωχνω το αμαξι ωστε να μπορει να ανοιγει και η πορτα του οδηγου. Μια φορα μονο ετυχε να μπω απο το συνοδηγο και να πηδηξω στην θεση του οδηγου.
-
Άπειρες φορές το έχω κάνει!!! Βέβαια δεν κάνει τεστ σε αμάξι για αυτό!!!Καταλαβα ηδη τον λογο, αλλά ποτε δεν παρακαρω σε μερος που δεν μπορω να βγω . Μου εχει τυχει να μην μπορω να μπω ομως γιατι παρακαρε καποιος κολλητα στην πορτα του οδηγου . Αν ειναι ευθεια και μπορω , ανοιγω πορτα συνοδηγου, λινω χειροφρενο και σπρωχνω το αμαξι ωστε να μπορει να ανοιγει και η πορτα του οδηγου. Μια φορα μονο ετυχε να μπω απο το συνοδηγο και να πηδηξω στην θεση του οδηγου.
Κωλοφαρδε!!!!
-
Άπειρες φορές το έχω κάνει!!! Βέβαια δεν κάνει τεστ σε αμάξι για αυτό!!!Καταλαβα ηδη τον λογο, αλλά ποτε δεν παρακαρω σε μερος που δεν μπορω να βγω . Μου εχει τυχει να μην μπορω να μπω ομως γιατι παρακαρε καποιος κολλητα στην πορτα του οδηγου . Αν ειναι ευθεια και μπορω , ανοιγω πορτα συνοδηγου, λινω χειροφρενο και σπρωχνω το αμαξι ωστε να μπορει να ανοιγει και η πορτα του οδηγου. Μια φορα μονο ετυχε να μπω απο το συνοδηγο και να πηδηξω στην θεση του οδηγου.
Κωλοφαρδε!!!!
Δεν ειναι θεμα κωλοφαρδιας . Ξερω που παρκαρω , και δεν ζω στην Αθηνα. Απλα πραγματα
-
Κωλοφαρδε!!!!
Δεν ειναι θεμα κωλοφαρδιας . Ξερω που παρκαρω , και δεν ζω στην Αθηνα. Απλα πραγματα
Εισαι τυχερός... μια φορά τον μήνα θα μου τύχει όπως όταν έχω κολωνάκι για να μην κτυπήσω την πόρτα του οδηγού
-
με το 3008 παρκαρεις μονο δεξια.
αλλιως αστο, και αυριο μερα ειναι
γιατι οι πορτες κατεβαινουν πολυ χαμηλα και καλυπτουν τα μαρσπιε οποτε αν ο δρομος εχει να ασφαλτοστρωθει απο το 1964 επειδη οι κατοικοι δεν ειχαν βυσμα την εκατσες.
περιπτωση να βγεις απο δεξια δεν υπαρχει, η κονσολα και η θεση ειναι τοσο στενες σαν 18χρονη παρθεναγωγειου -
Εγω παλι προκειμενου να μπορω να ανοιγω ελευθερα την πορτα οδηγου, εχει τυχει 3-4 φορες να κανω αναστροφη και να παρκαρω με την πορτα προς τη μερια του δρομου. Να πηδαω τα καθισματα δεν με βολευει και μονο σε εκτακτη αναγκη θα το κανω
-
...το να τσεκάρω αν μπορώ να βγω από την άλλη πόρτα είναι βασικό οχι μόνο αν κάποιος με κλεισει , είναι και θέμα ασφαλείας , αν κάνεις το τεστ με το Volvo του ιδρύματος Π. Μυλωνάς -που το έχουν φέρει στην ΔΕΘ- θα καταλάβεις.
Δεν το ξερω αυτο το τεστ. Αν ηταν ομως τοσο σημαντικο , δεν θα το εφαρμοζαν διεθνως ?
-
Δεν το ξερω αυτο το τεστ. Αν ηταν ομως τοσο συμαντικο , δεν θα το εφαρμοζαν διεθνως ?
είναι η -σε αργή κίνηση- προσομοίωση ανατροπής όπου νοιώθεις πως είναι να είσαι ανάποδα κρεμασμένος και να σε κρατάει μόνο η ζώνη . Στην αργή περιστροφής νοιώθεις όμως πως όλα σε ενοχλούν από την χειρολαβή πάνω από το παράθυρο μέχρι και την κονσόλα που ακουμπάει το γόνατο .. άντε να βγεις από ένα τέτοιο περιστατικό χωρίς βοήθεια σφηνωμένος στα καθίσματα και την κονσόλα όπως πχ σε ενα 3008 όπως έγραψε πριν ο gatoz .
-
Ναι ειναι δυσκολο να βγεις, συμφωνω. Αλλά μονο η προσβαση απο το ενα καθισμα στο αλλο παιζει ρολο σε αυτο τε περιστατικο? . Παιζει και το εσωτερικο υψος , και η διαμορφωση των καθισματων και καποια άλλα
Τα σπορ αμαξια ειναι χαμενα απο χερι. Οχι στο καθισμα του συνοδηγου δεν μπορεις να πας , αλλά ουτε στο δικο σου δεν μπορεις να κουνηθεις
Παντως εγω Φερραρι θα την επαιρνα κι ας μην μπορω να ξυσω τον σβερκο μου εκει μεσα -
Η τούμπα θέλει εμπειρία και ψυχραιμία! Οι περισσότεροι δε μπορούν να λύσουν τη ζώνη..
Toyota Yaris Cross