-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Αλλα εχω περδευτει λιγο με τα χρωματα... Αν υπηρχε το κοκκινο του YARIS στο YARIS CROSS θα ηταν τελειο... Η υπαρχει και δε το εχω δει... Γιατι εχω δει STYLE με το περιεργο ανοικτο γαλαζιο που υπαρχει Ιαπωνια, Αυστραλια ενω νομιζα οτι υπαρχει μονο το πολυ ομορφο και λαμπερο μπλε που βγαζει και η TOYOTA στη σελιδα της...
Πάμε:
Το γαλάζιο (8W2) υπήρχε κανονικά στην Ελλάδα αλλά εδώ και 2 μήνες περίπου σταμάτησε να είναι διαθέσιμο. Έχουν παραγγελθεί όμως μερικά σε τέτοιο χρώμα.
Το κόκκινο του Cross είναι το περλέ που έχει και η Κορόλα. Το απλό Γιάρις έχει ένα μπορντώ και ένα κόκκινο/πορτοκαλί που το ονομάζει κοραλί. Για εμένα κανένα δεν είναι τόσο ωραίο όσο το περλέ που έχει η Κορόλα και το Κρός.
Toτε μαλλον μου αρεσει το κοραλι... Εκεινο που κανατε test drive ειναι το περλε λοιπον?
-
@spi_duster said in Toyota Yaris Cross:
Βλεπω γιαρις κρος διπλα διπλα με πουμα σε φαναρι. Ιαπωνα μονοκουκι. Αυτο μονο. Πολυ ομορφο ισορροπημενο σχημα διχως μπομπε υπερβολες. Το λατρεψα.
Ετσι... Και το 'βλεπεις' και upskirt και ειναι s e x y!
-
Καποια στιγμη, εκει στη σελιδα 153 νομιζω πως από off-road (διαδρομες Ευρητανιας και ATTART), το νημα εγινε off-topic.
Περνω το ‘θαρρος’ να το αναφερω, αφου παλιωσα και εγω λιγο και εχει ερθει και σειρα απαλλαγης μου. Και γιατι οχι να γινω και εγω λιγο, μα λιγο off-topic... Με τα λιγα που εχω μαθει, διαβασει και ζησει...
Οσον αφορα λοιπον τα σχολια που διαβασα θα ηθελα να σας αναφερω και οτι θα συμφωνουσα με @fanis75.
Ειμαστε εδω (δεν αναφερομαι στο forum) για να απολαμβανουμε και να δημιουργουμε, να κανουμε πραξη τη (πρωτη μας) σκεψη, οχι να για να καταφερουμε τη μεγιστη αποταμιευση (σιγουρα παν μετρον αριστον, οπως λεγανε και οι προγονοι μας που ηταν και φωτισμενοι και πιο καθαρα μυαλα). Δυστηχως ολοι μας κατα καποιον τροπο 'αποταμιευουμε' (δεν εννοω απαραιτητα τα χρηματα μονο) και αυτο ειναι αποτελεσμα φοβου, φοβου για το μελλον, το οποιο ουτως η αλλως ειναι αγνωστο, αρα θεωρια... Οχι πραξη...
Για παραδειγμα... Για δειτε τον Προεδρο που ζει το παρον * ... Και το CROSS STYLE AWD πηρε και είναι και eco-friendly και save energy & money @ σελιδα 155
Και αυτό είναι το μυστικο… Πρεπει να ειμαστε με τη ροη των πραγματων, να ζουμε και να απολαμβανουμε το τωρα και να περνουμε όλα τα καλα στοιχεια από το περιβαλλον (μας) η πχ aυτους τους 3 διαφορετικους χρηστες του forum, χωρις να φτανουμε στα ακρα κυριοι… Μονο ετσι θα εχουμε ένα καλυτερο αυριο…
Τελικα δεν ειναι τυχαιο @a65 που ψηφιζω για προεδρο!
Στρατος (θητεια) το forum, μαθαινω πολλα, δε θελω να σταματησω να διαβαζω, οπως στο στρατο, δεν ηθελα να φυγω απο τον Εβρο...
Και καταφερα να το διαβασω παλι ολο και να φτασω στη τελευταια σελιδα…
Εν κατακλειδι να σας ενημερωσω οτι 'δουλευω' πανω Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3) αλλα ειμαι τοσο busy που hybridηγω μονο ΠΣΚ για να σας αναπτυξω και αλλα πολλα απο αυτα που εχω παρατηρησει...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους σας.
- Βεβαια ειναι κολλημενος @ Metallica, αλλα και ποιος δεν ειναι με κατι απο τα παλια. Nα και κατι https://www.youtube.com/watch?v=mKYrLjkw22g&t=2260s από τον Παραδεισο που χασαμε και την χωρα της ΤΟΥΟΤΑ
Και κατι καινουργιο https://starcreatureuniversalvibrations.com/album/the-midas-touch για αυτους που θα εχουν εσωτερικο φωτισμο και τους ιδιοκτητες ADVENTURE και PREMIER που εχουν παραλαβει ηδη.
-
Εκεινο που κανατε test drive ειναι το περλε λοιπον?
Ναι το περλέ ήταν!!
Σε άλλα νέα, ακόμα και με αυτή την αναμονή και την δυσκολία παράδοσης 1ο σε πωλήσεις το Cross για το 2022. Προβλέπω να βλέπουμε ένα σε κάθε γωνία και λογικό είναι. Ακόμα και με την 2η αύξηση παραμένει το πιο φτηνό και το πιο VFM στην κατηγορία...ολα τα άλλα έχουν ξεφύγει, πάνω από €25.000 για αυτόματο.
-
Για παραδειγμα... Για δειτε τον Προεδρο που ζει το παρον * ... Και το CROSS STYLE AWD πηρε και είναι και eco-friendly και save energy & money @ σελιδα 155
Και αυτό είναι το μυστικο… Πρεπει να ειμαστε με τη ροη των πραγματων, να ζουμε και να απολαμβανουμε το τωρα και να περνουμε όλα τα καλα στοιχεια από το περιβαλλον (μας) η πχ aυτους τους 3 διαφορετικους χρηστες του forum, χωρις να φτανουμε στα ακρα κυριοι… Μονο ετσι θα εχουμε ένα καλυτερο αυριο…
Τελικα δεν ειναι τυχαιο @a65 που ψηφιζω για προεδρο!
Στρατος (θητεια) το forum, μαθαινω πολλα, δε θελω να σταματησω να διαβαζω, οπως στο στρατο, δεν ηθελα να φυγω απο τον Εβρο...
Και καταφερα να το διαβασω παλι ολο και να φτασω στη τελευταια σελιδα…
Εν κατακλειδι να σας ενημερωσω οτι 'δουλευω' πανω Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3) αλλα ειμαι τοσο busy που hybridηγω μονο ΠΣΚ για να σας αναπτυξω και αλλα πολλα απο αυτα που εχω παρατηρησει...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους σας.
- Βεβαια ειναι κολλημενος @ Metallica, αλλα και ποιος δεν ειναι με κατι απο τα παλια. Nα και κατι https://www.youtube.com/watch?v=mKYrLjkw22g&t=2260s από τον Παραδεισο που χασαμε και την χωρα της ΤΟΥΟΤΑ
Και κατι καινουργιο https://starcreatureuniversalvibrations.com/album/the-midas-touch για αυτους που θα εχουν εσωτερικο φωτισμο και τους ιδιοκτητες ADVENTURE και PREMIER που εχουν παραλαβει ηδη.
Είπα με έφαγε το διάβασμα περιοδικά- βιβλία και εκτίμησα τα διπλά ψαλίδια συν το πίσω μοτέρ, εξάλλου δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό αλλά και το μπροστοκίνητο μια χαρά είναι.
Όπως λες και save energy & money και sport utility vehicle που σημαίνει πας άνετα μια εκδρομή να το ευχαριστηθείς χωρίς να ξεπαραδιαστείς στις βενζίνες.
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω για το αυτοκίνητο ίσως να γράψω για ημερήσιες αποδράσεις, ένα πολύ καλό μέρος η Νέα Λάμψακος έχει ψαροταβέρνες ασυναγώνιστες σε τιμές και ποιότητα άντε και ένα 10ρικό βενζίνη με το Cross από Αθήνα.
Αυτά και καλό ΠάσχαΥΓ. Άμα βγώ τελικά πρόεδρος θα σε βάλω ταμία γιατί έχω βάλει στο μάτι κάτι λάστιχα 4εποχών
-
Μαζευτηκατε το club του cross και παίζατε κρυφτό;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Μαζευτηκατε το club του cross και παίζατε κρυφτό;
Ζητείται επειγόντως φωτογράφος για το cross με αυτούς που έχουμε δε γίνεται δουλειά ξεφύτρωσαν το δέντρο από το πουθενά
-
Ξερει καποιος πως μπορουμε να παρακολουθησουμε την παραγγελια; Ο πωλητης μου ειπε οτι μονο οι ιδιοι μπορουν, ισχυει;
-
@theodore80 said in Toyota Yaris Cross:
Ξερει καποιος πως μπορουμε να παρακολουθησουμε την παραγγελια; Ο πωλητης μου ειπε οτι μονο οι ιδιοι μπορουν, ισχυει;
Ε ναι...ένας θεός ξέρει τί παίζει πραγματικά...
-
@theodore80 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι, στην Ελλάδα ισχύει δεν μπορείς να την παρακολουθήσεις εσύ. Μόνο ο έμπορος από την εφαρμογή που έχουν. Αλλά δεν είναι κάτι, πάς εκεί και του λές να σου δείξει την οθόνη του (αν δεν τον πιστεύεις στο τηλέφωνο) ...αναφέρει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.
-
Καλησπέρα.ξερουμε καθόλου πόσους μήνες έχει φτάσει η παράδοση αν παραγγείλεις τώρα?
-
@kostig said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα.ξερουμε καθόλου πόσους μήνες έχει φτάσει η παράδοση αν παραγγείλεις τώρα?
Στα χαρτιά 18 μήνες περίπου (εαν δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα Σεπτέμβριο 2023 δίνουν)...στην πράξη περίπου 12. Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει σε μερικούς μήνες από τώρα. Μπορεί οι 18 μήνες να παραμείνουν 12, να γίνουν 9 ή να γίνουν 28! Όλα είναι τελείως ρευστά, ελέω πολέμου και covid.
-
Ότι και να σου πούνε δε θα πέσουν μέσα, πιστεύω εξαρτάται και από την έκδοση άμα παραγγείλεις καμιά ακριβή μπορεί να τη πάρεις πιο νωρίς.
Και λογικά να το σκεφτούμε θα έχουν μια γραμμή παραγωγής για όλες τις εκδόσεις άμα παραγγέλνει το 80% των πελατών active κάπου θα αργήσει. Μπορεί να είσαι και τυχερός να πέσεις σε καμιά ακύρωση και να το πάρεις γρήγορα.
Το δικό μου μου είχαν πει για Απρίλιο και μου το παραδώσανε Φεβρουάριο, ούτε ο ίδιος πωλητής δε μου εξήγησε. -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Μπορεί να είσαι και τυχερός να πέσεις σε καμιά ακύρωση και να το πάρεις γρήγορα.
Υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις...το θέμα είναι να τις μάθει κάποιος. Πριν 15 μέρες ένας έμπορος είχε 2 Style (λευκό περλέ και κόκκινο) από ακυρώσεις με παράδοση αρχές Μαίου (2022). Πορφανώς έφυγαν άμεσα!!
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Μπορεί να είσαι και τυχερός να πέσεις σε καμιά ακύρωση και να το πάρεις γρήγορα.
Υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις...το θέμα είναι να τις μάθει κάποιος. Πριν 15 μέρες ένας έμπορος είχε 2 Style (λευκό περλέ και κόκκινο) από ακυρώσεις με παράδοση αρχές Μαίου (2022). Πορφανώς έφυγαν άμεσα!!
Συμφωνώ αν και δεν έχω ιδέα πως δουλεύουνε, αλλά άμα βάλει μια μικρή προκαταβολή να υπάρχει με δυνατότητα ακύρωσης μπορεί να το πάρει και νωρίτερα.
-
...και αφού περιμένεις 18 μήνες και παραλαμβάνεις με μεγάλη χαρά βγαίνεις βόλτα στην παραλιακή και σου κάθετη η στραβή..
https://www.in.gr/2022/05/01/greece/vinteo-ntokoumento-apo-tin-karampola-tis-paraliakis-stous-tesseris-oi-traymaties/.
Πόνεσα σαν να ήταν το δικό μου. -
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
...και αφού περιμένεις 18 μήνες και παραλαμβάνεις με μεγάλη χαρά βγαίνεις βόλτα στην παραλιακή και σου κάθετη η στραβή..
https://www.in.gr/2022/05/01/greece/vinteo-ntokoumento-apo-tin-karampola-tis-paraliakis-stous-tesseris-oi-traymaties/.
Πόνεσα σαν να ήταν το δικό μου.Αυτό το βίντεο έχει πιο πολύ ενδιαφέρον https://www.alphatv.gr/news/koinonia/article/103784/karabola-me-traumaties-stin-paraliaki-kataggelloun-kodres/
Το μαύρο s3 πήγαινε πως πήγαινε και τους πήρε όλους σβάρνα, κρίμα για το Cross
Νομίζω ότι το όριο σε κατοικημένες περιοχές είναι 50 χλμ/ώρα και εκεί είναι γεμάτο καφετέριες, μπαρ κλπ. -
Στα χαρτιά 18 μήνες περίπου (εαν δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα Σεπτέμβριο 2023 δίνουν)...στην πράξη περίπου 12. Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει σε μερικούς μήνες από τώρα. Μπορεί οι 18 μήνες να παραμείνουν 12, να γίνουν 9 ή να γίνουν 28! Όλα είναι τελείως ρευστά, ελέω πολέμου και covid.
απλά βάζω quote το δικό σου σχόλιο οτι 18 μήνες λένε για παράδοση. Το οτι <<μπορει>> να παραλάβει κάποιος νωρίτερα δεν το υπολογίζει κάποιος υποψηφιος αγοραστής. Το 18 βαζεις στο μυαλο σου. Το λέω για το αλλο νήμα που συζητούσαμε για τα ανταγωνιστικά με 8 μηνες παράδοση.
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
απλά βάζω quote το δικό σου σχόλιο οτι 18 μήνες λένε για παράδοση. Το οτι <<μπορει>> να παραλάβει κάποιος νωρίτερα δεν το υπολογίζει κάποιος υποψηφιος αγοραστής. Το 18 βαζεις στο μυαλο σου. Το λέω για το αλλο νήμα που συζητούσαμε για τα ανταγωνιστικά με 8 μηνες παράδοση.
Αυτό λέω, το στάνταρ είναι 12 μήνες (ας λέει 18 το σύστημα)...κάποιος μπορεί να παραλάβει στους 3-4-9 κλπ. Αλλά το στάνταρ είναι 12 όχι 18 (σήμερα που μιλάμε). Άλλες εταιρείες λένε 6 (το σύστημα) και παραδίσουν στους 8-9. Εξαρτάται από τν πολιτική του εργοστασίου και της εισαγωγικής. Στην Φόρντ π.χ. το έλυσαν το θέμα, απλά δεν σου λένε ημερομηνία...αχαχα!!
-
Στην Φόρντ π.χ. το έλυσαν το θέμα, * απλά δεν σου λένε ημερομηνία*...αχαχα!!............................................................................................
Toyota Yaris Cross