-
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Χτες επικοινώνησα και απο Μαιο με πήγε παράδοση Απρίλιο (παραγγελία Σεπτέμβριος 21). Για νέες παραγγελίες έχει παράδοση 14 μήνες πλεον!
μιλάς για Μάιο του 22 και σε πήγαν για Απρίλιο του 22 ?
Ναι, μειώθηκε 1 μηνα αλλά μπορεί να ξαναλλάξει ειπε
-
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
Χτες επικοινώνησα και απο Μαιο με πήγε παράδοση Απρίλιο (παραγγελία Σεπτέμβριος 21). Για νέες παραγγελίες έχει παράδοση 14 μήνες πλεον!
μιλάς για Μάιο του 22 και σε πήγαν για Απρίλιο του 22 ?
Ναι, μειώθηκε 1 μηνα αλλά μπορεί να ξαναλλάξει ειπε
εγώ ήμουν Φλεβάρη αλλά πήγε μέσα Απριλίου, από τέλη Φλεβάρη γνωρίζω ότι είναι έτοιμο και θα φορτωθεί για να έρθει και πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκε ότι ισχύει η ημερομηνία παράδοσης , ίσως είναι στο ίδιο καράβι γιατί έχω ακούσει και για άλλους ότι μειώθηκε ο χρόνος για την συγκεκριμένη περίοδο, τι να πω μακάρι !!
-
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.Καλησπέρα!! Προ 10ημέρου παρήγγειλα και εγω hybrid έκδοση active, μερικές ερωτήσεις μιάς και είδα ότι έχεις το ίδιο
- Πότε παρήγγειλες και πότε παρέλαβες?? ( εμένα μου έγραψαν στο mail της παραγγελίας Σεπτ του 23 , αλλά τηλεφωνικά μου είπανε ότι θα ερθει νωρρίτερα)
- Επισης στην ACTIVE είδα ότι έχει κλειδί ( χωρρίς start button ) αλλά δεν εχω καταλάβει πώς παίρνει μπροστά , απλά γυρνάς το κλειδί και είναι σαν να πατάς το start???
- Είχε users manual για την συγγεκριμένη έκδοση ή είναι κοινό για όλες??? Επίσης υπάρχει στο διαδυκτυο για να το κατεβάσω και να το μελετήσω????
Thanks a lot και καλοτάξιδο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
-
Ερώτηση..
Πως το παρκάρες με την μια πλευρά προς τα επάνω; Σκαρφαλώνεις για να βγεις και να μπεις; -
Παρτε ματι εδω ο τυπος που ζηταει για μεταχειρισμενο πιο πολλα και απο καινουργιο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319898288-toyota-yaris
Eδω μολις το βγαλεις εξω απο την εκθεση εχεις χασει 3κ -
@kostassev said in Toyota Yaris Cross:
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.Καλησπέρα!! Προ 10ημέρου παρήγγειλα και εγω hybrid έκδοση active, μερικές ερωτήσεις μιάς και είδα ότι έχεις το ίδιο
- Πότε παρήγγειλες και πότε παρέλαβες?? ( εμένα μου έγραψαν στο mail της παραγγελίας Σεπτ του 23 , αλλά τηλεφωνικά μου είπανε ότι θα ερθει νωρρίτερα)
- Επισης στην ACTIVE είδα ότι έχει κλειδί ( χωρρίς start button ) αλλά δεν εχω καταλάβει πώς παίρνει μπροστά , απλά γυρνάς το κλειδί και είναι σαν να πατάς το start???
- Είχε users manual για την συγγεκριμένη έκδοση ή είναι κοινό για όλες??? Επίσης υπάρχει στο διαδυκτυο για να το κατεβάσω και να το μελετήσω????
Καλοταξιδο ! Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που το έχω παραγγείλει. Παραδοση Μάιος 2023. Δυστυχώς, λόγω των γεγονότων, Ουκρανία , η βαλίτσα φαίνεται να πηγαίνει πολύ μακριά..... Προσωπικά δεν το βλέπω Μάϊο 2023. Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, σε χρόνο παράδοσης, θα κοιτάξω το νέο Corolla cross....
-
@techguru said in Toyota Yaris Cross:
Παρτε ματι εδω ο τυπος που ζηταει για μεταχειρισμενο πιο πολλα και απο καινουργιο
Eδω μολις το βγαλεις εξω απο την εκθεση εχεις χασει 3κΚαι όμως θα πουληθεί.....!!!!
-
@techguru said in Toyota Yaris Cross:
Eδω μολις το βγαλεις εξω απο την εκθεση εχεις χασει 3καυτα ισχυαν παλιοτερα φιλε μου. Με τις παραδοσεις να εχουν παει πανω απο 12 μηνες λογικο ειναι να ζηταει παραπανω. Εδω τα μεταχειρο raptor πουλιουνται 10 κ πανω
-
@kostassev said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα! Πηγα Οκτώβριο σε αντιπροσωπεία και τυχαία έγινε ακύρωση εκείνη τη στιγμή και το έκλεισα! Παρέλαβα Ιανουάριο γιατί ο προηγούμενος από ότι θυμαμαι το είχε προπαραγγείλει Ιουνιο21.. Ναι γυρνάς το κλειδί τέρμα μέχρι να εμφανιστεί στο καντράν η ένδειξη ready και μετά το αφηνω! Έχει user manual 300 σελίδες! Μια εβδομάδα διάβαζα! Είναι κοινό για όλες τις εκδόσεις και απλά το διαχωρίζει κάθε φορά που είναι διαφορετικό! Π.χ. Οθόνες διαφορετικών ιντσών!
-
-
Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να γκρινιάζει για τα cvt κιβώτια και την άσχημη αίσθηση, ωραία καταλαβαίνω ότι έχουμε όλοι για χρόνια εκπαιδευτεί σε κάτι άλλο όμως οι συγκεκριμένες μεταδόσεις είναι καλύτερες από τις συμβατικές σε πληθώρα καθημερινών συνθηκών. Αυτό δεν το προβάλλει κανένας δημοσιογράφος γιατί απλά στα td δεν το αντιλαμβάνονται. Θες μποτιλιάρισμα στο Κολωνάκι, θες παρκάρισμα σε 10 τοις εκατό κλίση στου Ζωγράφου, θες ανάβαση στην Πάρνηθα, θες άμεση αλλαγή λωρίδας, θες να το πατήσεις να προλάβεις το φανάρι; Όλα αυτά και άλλα πολλά όπως ησυχία, μηδέν κραδασμοί κ ταλαντώσεις, μηδέν πίεση στον κινητήρα, στα δίνει απλόχερα, και όλοι ασχολούνται με την άσχημη κατά τα άλλα αίσθηση!
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος. -
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
θες παρκάρισμα σε 10 τοις εκατό κλίση στου Ζωγράφου,
Αυτό ξαναπές το. Και όντως δεν το λέει κανείς. Μένω πετρούπολη και πολλές φορές παρκάρω σε κατηφόρα. Το Φιεστα βογγούσε να ανεβει με την όπισθεν, Καμια φορά μύριζε ο δίσκος γενικά ταλαιπωρία. Τώρα με το c-hr.. Οπισθεν και ανεβαίνεις βούτυρο..
-
@izz said in Toyota Yaris Cross:
Καλά τα λέει γενικά, ειδικά στο μέρος Επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά : το awd δεν έχει αντίπαλο.
Ακριβό, σε σύγκριση με ποιο ??? μόνο το vitara srong hybrid αλλά και αυτό έρχεται στα ίδια λεφτά και είναι με ημιάκαμπτο.
Επειδή το έχω ένα μήνα το μόνο τέστ που είχα δει και τα λέει σωστά είναι του Αυστραλού που αναφέρει στο 8:40 για αυτό το θέμα.
https://www.youtube.com/watch?v=JYpry_Uok8Y
Προσωπικά δε καταλαβαίνω την έκδοση adventure fwd αφού με τα ίδια λεφτά παίρνεις μια έκδοση πιο κάτω με awd + double wishbone -
Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να γκρινιάζει για τα cvt κιβώτια και την άσχημη αίσθηση, ωραία καταλαβαίνω ότι έχουμε όλοι για χρόνια εκπαιδευτεί σε κάτι άλλο όμως οι συγκεκριμένες μεταδόσεις είναι καλύτερες από τις συμβατικές σε πληθώρα καθημερινών συνθηκών. Αυτό δεν το προβάλλει κανένας δημοσιογράφος γιατί απλά στα td δεν το αντιλαμβάνονται. Θες μποτιλιάρισμα στο Κολωνάκι, θες παρκάρισμα σε 10 τοις εκατό κλίση στου Ζωγράφου, θες ανάβαση στην Πάρνηθα, θες άμεση αλλαγή λωρίδας, θες να το πατήσεις να προλάβεις το φανάρι; Όλα αυτά και άλλα πολλά όπως ησυχία, μηδέν κραδασμοί κ ταλαντώσεις, μηδέν πίεση στον κινητήρα, στα δίνει απλόχερα, και όλοι ασχολούνται με την άσχημη κατά τα άλλα αίσθηση!
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος.Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις. Κανείς δεν έκανε τεστ σε πραγματικές συνθήκες μέσα στην Αθήνα. Να είσαι Παρασκευή μεσημέρι Πειραιά , όταν σχολάς από την δουλειά, να θες να πας Μεταμόρφωση από Κηφισό και το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από την είσοδο του ΣΕΦ.....Τι να λέμε τώρα...Εκεί θα καταλάβουν όλοι την πραγματική κατανάλωση.
-
Το ωραίο στο βίντεο είναι ότι έχει βάλει motorhead αλλά ακουγόταν ο ήχος του cvt
-
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος.Πες τα ρε μεγάλε, άντε γιατί... Μας "χαρίζουν" γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια.
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου και αυτό που το στέλνει ακριβώς εκτός συναγωνισμού είναι η συγκεκριμένη μετάδοση την οποία εκτιμάς στην καθημερινότητα εντός πόλης, ειδικά στις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στο λεκανοπέδιο οπου η ηλεκτροποιηση είναι μονόδρομος.Πες τα ρε μεγάλε, άντε γιατί... Μας "χαρίζουν" γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια.
Προσωπικά εγώ στην αγορά που έκανα είχα 4 στάνταρ που δεν έπρεπε να αποκλινω.
- Να έχει αυτόματο κιβώτιο.
- Full hybrid και όχι mild hybrid
- Η κατανάλωση εντός Αθήνα να μην ξεπερνάει τα 5lt/100 . Το σκεπτικό μου είναι ότι από τα 12.000χλμ που κάνω τον χρόνο , τα 10.000χλμ είναι στην Αθήνα με την απίστευτη κίνηση στους δρόμους με κατανάλωση με το σημερινό μου αυτοκίνητο στα 9lt/100 . Δεν ξέρω πόσο θα με ενοχλούν τα υπόλοιπα χλμ , σε 2 , 3 ταξίδια το χρόνο.
- Budget , ταβάνι 23.000€.
Ακόμη και τώρα που το ψάχνω , δεν έχω βρει κάτι ανάλογο με τα στάνταρ μου.
Βεβαίως οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει είναι δεκτή , αρκεί να έχει και τα 4 παραπάνω στάνταρ .
-
Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος του active plus hybrid, ψάχνω για μπάρες οροφής.
Δεν ήθελα να αγοράσω της Toyota, για να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ενδεχομένως και σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.
Η Τhule προς το παρόν δεν έχει κάποιο συμβατό μοντέλο στη σελίδα της.
https://www2.thule.com/en-gr/buyers-guide?c=roof+racks&q=v7cXEWSFK
Έχει μόνο για όσα μοντέλα διαθέτουν flush rails.
Μήπως έχει κανείς ιδέα αν υπάρχουν συμβατές μπάρες οποιαδήποτε εταιρείας για yaris cross χωρίς flush rails; -
@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
- Η κατανάλωση εντός Αθήνα να μην ξεπερνάει τα 5lt/100 . Το σκεπτικό μου είναι ότι από τα 12.000χλμ που κάνω τον χρόνο , τα 10.000χλμ είναι στην Αθήνα με την απίστευτη κίνηση στους δρόμους με κατανάλωση με το σημερινό μου αυτοκίνητο στα 9lt/100 . Δεν ξέρω πόσο θα με ενοχλούν τα υπόλοιπα χλμ , σε 2 , 3 ταξίδια το χρόνο.
Βεβαίως οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει είναι δεκτή , αρκεί να έχει και τα 4 παραπάνω στάνταρ .
Φίλε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρακτηριστικά έψαχνα και εγώ. Συμφωνώ απόλυτα. Στην Αθήνα κυκλοφορώ και εγώ, το αμάξι μου καίει 9-10lt/100, δεν κάνω ταξίδια και το χρόνο κάνω λιγότερα από 9.000 χλμ. Επίσης δεν έχω οδηγήσει πότε μου αυτόματο και στο τεστ drive αναρωτιομουν και ρωτούσα τον εαυτό μου πως σκα... οδηγούσα χειροκίνητο. Ποιο ξεκούραστη οδήγηση 30 λεπτών (test drive) δεν έχω οδηγήσει πότε μου, και οδηγώ χρόνια.
-
@nikos2675 said in Toyota Yaris Cross:
Μην ψάχνεις....ΔΕΝ υπάρχει!! Το ίδιο ψάχω (σε Β SUV) και δεν υπάρχει κάτι άλλο...το Yaris Cross είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις, για εμάς που κινούμαστε κατά 90% στην πόλη!
Toyota Yaris Cross