-
Πώς κάνεις στρώσιμο σε έναν υβριδικό κινητήρα που λειτουργεί διαφορετικά με σταματά ξεκινά όλη την ώρα και διαφορετικές στροφές κτλ ανάλογα με το τι ζητήσει ο υπολογιστής;
-
@super-t said in Toyota Yaris Cross:
Πώς κάνεις στρώσιμο σε έναν υβριδικό κινητήρα που λειτουργεί διαφορετικά με σταματά ξεκινά όλη την ώρα και διαφορετικές στροφές κτλ ανάλογα με το τι ζητήσει ο υπολογιστής;
Είναι και αυτό ένα θέμα γιατί δεν υπάρχει στροφόμετρο να δεις το εύρος λειτουργίας του θερμικού κινητήρα , αλλά άμα είναι καινούργιο όσο να είναι το προσέχεις.
Αυτό από το εγχειρίδιο
-
@nietzsche said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα σε όλους, έχω παραγγείλει και εγώ Toyota Yaris Cross Hybrid και μου είπαν πως θα έρθει τον Μάρτιο του 2023. Υπάρχει πιθανότητα και αν ναι πως να αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης; ( Εννοείται για νωρίτερα ).
Καλησπέρα φίλε μου! Ελπίζω να το πάρουμε όλοι όσο το δυνατόν συντομότερα.
"Σου είπαν" εννοείς προφορικά ή το είδες κιόλας και γραμμένο κάπου επίσημα; Για να δεις τι εκτιμώμενο χρόνο δίνει η ίδια η toyota πήγαινε στην αντιπροσωπεία και ζήτα τους να σου δείξουν την εκτιμώμενη ημερομηνία που τους δίνει το σύστημα. Να επιμείνεις και ας σου πουν στην αρχή οτι δεν γίνεται να στο δείξουν. Τουλάχιστον στην αντιπροσωπεία που πήγα εγώ δέχθηκαν να μου δείξουν το επίσημο σύστημα της toyota προς τιμήν τους. Ελπίζουν οτι θα βελτιωθούν οι χρόνοι και ότι θα έρθουν νωρίτερα τα αμάξια από την ημερομηνία που τους δίνει η Toyota αυτή τη στιγμή. Μπορεί και να απογοητευτείς με την ημερομηνία που θα δεις στο σύστημα, αλλά πιστεύω είναι καλύτερο από το να ελπίζεις κάτι που μπορεί να είναι και αναληθές τελικά. Αν είναι να έρθει νωρίτερα γιατί ίσως βελτιωθεί η κατάσταση με την παραγωγή, ας σου έρθει ως ευχάριστη έκπληξη. Ένα ενθαρρυντικό δημοσίευμα θα μπορούσε να είναι αυτό: https://asia.nikkei.com/Business/Automobiles/Toyota-plans-to-make-record-11m-cars-in-fiscal-year-starting-April
Σχετικά με τον εντοπισμό του αυτοκινήτου (δηλαδή σε ποιο στάδιο παραγωγής βρίσκεται) γνωρίζει κανείς κάποιον άλλον τρόπο πέραν από την αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μέσω του MyToyota app; Ισχύει ότι ο αριθμός πλαισίου ανακοινώνεται στον car dealer έναν μήνα πριν έρθει ενα αμάξι στην Ελλάδα;
-
@kostas2310 said in Toyota Yaris Cross:
Σχετικά με τον εντοπισμό του αυτοκινήτου (δηλαδή σε ποιο στάδιο παραγωγής βρίσκεται) γνωρίζει κανείς κάποιον άλλον τρόπο πέραν από την αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μέσω του MyToyota app; Ισχύει ότι ο αριθμός πλαισίου ανακοινώνεται στον car dealer έναν μήνα πριν έρθει ενα αμάξι στην Ελλάδα;
Η απαντηση της toyota.gr σε email μου στο οποιο ρωτουσα τι ισχυει στην Ελλαδα με το app και την παρακολουθηση της παραγγελιας:
Αναφορικά με το θέμα του μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σας μπορείτε να έχετε μόνο από τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο ΤΟΥΟΤΑ, που την έχετε πραγματοποιήσει, δεν είναι διαθέσιμη από κάποια εφαρμογή.
-
Μπορει να συμβει και στις καλυτερες οικογενειες... Και ειναι και AWD... Υποθετω απο οτι φαινεται 'φταιει' ο/η οδηγος που πηγε να παρκαρει εκει που δεν γνωριζε οτι ειχε χαντακι... Ευτυχως η ΤΟΥΟΤΑ θα μας καλυπτει με την οδικη της βοηθεια υποθετω. Toyota Eurocare... Πηγη instragram/25.02.22
-
Ανάκληση στην Αυστραλία για έναν αισθητήρα. Όσοι παραλαβατε δείτε στο παρακάτω link πως μπορείτε να καταλάβετε αν και ο δικός σας αισθητήρας δεν έχει ενεργοποιηθεί. Αφορά και άλλα μοντέλα.
https://www.toyota.com.au/news/toyota-australia-recalls-vehicles-due-to-millimetre-wave-sensor
-
Λέει για τοποθέτηση αισθητήρων και λυχνίας συναγερμού χωρίς τρυπήματα. Πως γίνεται αυτό;
Youtube Video -
Καλησπέρα σε όλους, είπα και γω να μπώ στη συζήτηση.
Έχω παραγγείλει το Yaris Cross Hybrid Active σε λευκό Pearl, μέσα Φεβρουαρίου 2022 και μου είπαν παράδοση Ιανουάριος 2023. Η παραγγελιά έγινε σε αντιπρόσωπο του κέντρου Αθηνών και επειδή θα πληρωθεί μετρητοίς μου έκαναν δώρα 1.000 ευρώ! Έκανα test drive και έχω σοκαριστεί (με τη καλή έννοια) - ξετρελαθεί.
Μια ερώτηση στους κατόχους των αντίστοιχων εκδόσεων ACTIVE: Τα drive modes από που αλλάζουν? Που υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί? -
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Έχω παραγγείλει το Yaris Cross Hybrid Active σε λευκό Pearl, μέσα Φεβρουαρίου 2022 και μου είπαν παράδοση Ιανουάριος 2023. Η παραγγελιά έγινε σε αντιπρόσωπο του κέντρου Αθηνών και επειδή θα πληρωθεί μετρητοίς μου έκαναν δώρα 1.000 ευρώ! Έκανα test drive και έχω σοκαριστεί (με τη καλή έννοια) - ξετρελαθεί.
Μια ερώτηση στους κατόχους των αντίστοιχων εκδόσεων ACTIVE: Τα drive modes από που αλλάζουν? Που υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί?To αυτοκίνητο όντως είναι εξαιρετικό. Το ξαναοδήγησα σήμερα και εντυπωσιάστηκα πάλι (το πήγα στους γωνστούς μου δρόμους) από την ποιότητα κύλισης παρόλες τις 18αρες της έκδοσης που οδήγησα. Το αυτοκίνητο είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.
Τα mode οδήγησης τα αλλάζει από ένα κουμπί στα αριστέρα του μοχλού ταχυτήτων, γράφει "Drive Mode".
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μια ερώτηση στους κατόχους των αντίστοιχων εκδόσεων ACTIVE: Τα drive modes από που αλλάζουν? Που υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί?To αυτοκίνητο όντως είναι εξαιρετικό. Το ξαναοδήγησα σήμερα και εντυπωσιάστηκα πάλι (το πήγα στους γωνστούς μου δρόμους) από την ποιότητα κύλισης παρόλες τις 18αρες της έκδοσης που οδήγησα. Το αυτοκίνητο είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.
Τα mode οδήγησης τα αλλάζει από ένα κουμπί στα αριστέρα του μοχλού ταχυτήτων, γράφει "Drive Mode".
αφου εχεις χρονο μπραβο σου. εμεις με το ζορι καναμε 10 λεπτα γυρω απο την αντιπροσωπεια
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
αφου εχεις χρονο μπραβο σου. εμεις με το ζορι καναμε 10 λεπτα γυρω απο την αντιπροσωπεια
Τώρα το είχα για 40' περίπου. Την 1η φορά το είχα πάρει για 1 ώρα.
-
Έχω παραγγείλει το Yaris Cross Hybrid Active σε λευκό Pearl, μέσα Φεβρουαρίου 2022 και μου είπαν παράδοση Ιανουάριος 2023. Η παραγγελιά έγινε σε αντιπρόσωπο του κέντρου Αθηνών και επειδή θα πληρωθεί μετρητοίς μου έκαναν δώρα 1.000 ευρώ! Έκανα test drive και έχω σοκαριστεί (με τη καλή έννοια) - ξετρελαθεί.Καλησπέρα! Σε ποια αντιπροσωπεία αν επιτρέπεται? Με το καλό να σου έρθει!
-
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Να είστε καλά και με το καλό να τα χαρείτε και εσεις! Ανεβάζω φωτό με τα φώτα ημέρας κ με βραδινά. Έκδοση active hybrid, η πιο βασική.
Εάν ανοίξεις το αυτοκίνητο και δεν ανάψεις φώτα, ανάβουν μόνο τα λευκά φώτα ημέρας ή και οι κίτρινες λάμπες αλογόνου ακριβώς απο κάτω;
Επίσης εκεί που ανάβει το μπροστά φλας, από κάτω έχει λέντ προβολάκι άσπρο; Μπορείς να μας το στείλεις και αυτό αναμμένο; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Περιμένω το active plus
-
Κάτω από το φλας είναι τα φώτα ημέρας.
Οι "κίτρινες αλογόνου" είναι η μεσαία σκάλα. -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Κάτω από το φλας είναι τα φώτα ημέρας.
Η "κίτρινες αλογόνου" είναι η μεσαία σκάλα.και πάνω από τις κίτρινες αλογόνου έχει φώτα ημέρας απ ότι έχω καταλάβει
-
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φώτα ημέρας. Ίσως είναι η μικρή σκάλα.
-
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου. -
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι όντως ωραια!!
-
![alt text]( image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
-
@kostas2310 said in Toyota Yaris Cross:
![alt text]( image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
Διορθώστε με εαν κανω λαθος, αλλά νομίζω οτι τα πίσω φανάρια είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις
Toyota Yaris Cross