-
@stevervs said in Toyota Yaris Cross:
Έρχεται τέλος του μήνα το αμάξι σε active plus υβριδικό. Αξίζει να περιμένω κάνα χρόνο για style ή να πάρω αυτό που παρήγγειλα εξαρχής?
Το παίρνεις και ανάβεις κερί στην εκκλησία έτσι όπως είναι τα πράγματα.
Το πολύ πολύ του ρίχνεις και led προβολείς και φρενων (τα ημέρας είναι ούτως η άλλως led) και είσαι κούκλος.
-
Έρχεται τέλος του μήνα το αμάξι σε active plus υβριδικό. Αξίζει να περιμένω κάνα χρόνο για style ή να πάρω αυτό που παρήγγειλα εξαρχής?
Εννοείται παίρνεις αυτό που παράγγειλες!! Εαν θές τόσο πολύ την Style, παίρνεις αυτό τώρα και παραγγέλνεις επιτόπου το Style. Μέχρι να έρθει η τιμη θα έχει ανέβει και έτσι θα το πουλήσεις όσο το πήρες και θα προσθέσεις την διαφορά για το Style.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Εννοείται παίρνεις αυτό που παράγγειλες!! Εαν θές τόσο πολύ την Style, παίρνεις αυτό τώρα και παραγγέλνεις επιτόπου το Style. Μέχρι να έρθει η τιμη θα έχει ανέβει και έτσι θα το πουλήσεις όσο το πήρες και θα προσθέσεις την διαφορά για το Style.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, φαντάζομαι δε θα χάσει και πολλή από την αξία του μέσα σε ένα χρόνο.
-
Καλησπέρα! Ποιά η διαφορά του infotainment της active έκδοσης (αυτόματο-υβριδικό) από τις λοιπές εκδόσεις? Navigator έχει?
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, φαντάζομαι δε θα χάσει και πολλή από την αξία του μέσα σε ένα χρόνο.
Θα χάσεις εσυ με ασφάλειες, έξοδα, απαξίωση έτους, κίνδυνο για ζημιά-ατύχημα.
Αν δεν έχεις ανάγκη για όχημα, κανονίζεις και απόψε δω μέσα με κάποιον να το πάρει αντί για εσένα και βγάζεις και και κανα ψιλό στο χέρι για να καλύψεις τη διαφορα και παραγγέλνεις και τη Δευτέρα κιολας τη style -
πες και τι χρώμα είναι να ξέρουμε ...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
πες και τι χρώμα είναι να ξέρουμε ...
Λευκό απλό!
-
@SteveRvs αντε με το καλό!!!πότε έγινε η παραγγελία?
-
@japaniakos said in Toyota Yaris Cross:
@SteveRvs αντε με το καλό!!!πότε έγινε η παραγγελία?
Κάπου αρχές Αυγούστου πρέπει να ήταν!
-
-
Παντως εχουν αρχισει και κυκλοφορουν, πλεον πετυχαινω αυτοκινητα στο δρομο.
Τι να σας πω ρε παιδια, live η μπροστινη μασκα ειναι χαλια, σαν να λειπει κατι απο το κατω μερος, μου θυμιζει λιγο Juke το προηγουμενο μοντελο -
@tutuyo said in Toyota Yaris Cross:
Τι να σας πω ρε παιδια, live η μπροστινη μασκα ειναι χαλια, σαν να λειπει κατι απο το κατω μερος, μου θυμιζει λιγο Juke το προηγουμενο μοντελοΣυμφωνώ. Δεν ξέρω πόσοι το διάλεξαν για την εμφάνιση του. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι κάτοχοι θα το διάλεξαν για άλλα χαρίσματά του.
-
Εαν θες εμφάνιση παίρνεις το Πούμα ή το 2008 για κάποιους.
-
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Τι να σας πω ρε παιδια, live η μπροστινη μασκα ειναι χαλια, σαν να λειπει κατι απο το κατω μερος, μου θυμιζει λιγο Juke το προηγουμενο μοντελοΣυμφωνώ. Δεν ξέρω πόσοι το διάλεξαν για την εμφάνιση του. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι κάτοχοι θα το διάλεξαν για άλλα χαρίσματά του.
ΕΓΩ ... λογω εμφάνισης
το 2008 θα ήταν ιδανικό κάπριο για παρελάσεις του λαικού κόμματος Β.Κορέα κλπ πολύ στρατομιλιτερ λούκ
το Puma δεν με τρελαίνει γιατί είναι πολύ στρογγυλό
το cross είναι η χρυσή τομή και τετραγωνισμένο (alla rav4) αλλα και γλυκούλι στο ματι (alla baby lexus χωρίς pretador μάσκα)
-
Το κριτηριο της ομορφιάς ειναι υποκειμενικό, αλλά σιγουρα δεν το θεωρείται το πιο όμορφο στην κατηγορία του. Πάντως δεν το λες άσχημο και σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακό απο κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Νομίζω όμως πως οι λόγοι επιλογής του συγκεκριμένου, είναι διαφορετικοί.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Εγω σκεπτόμενος ποια έκδοση να επιλέξω βρισκόμουνα μεταξύ active plus και τη style. Ο πωλητής με απέτρεψε απο την active plus με το σκεπτικό οτι ειναι κοντα στη βασική έκδοση Οποτε η να παω στη βασική είτε απευθειας στην style . Δε είχε και άδικο άλλωστε η πιο ολοκληρωμένη ειναι η style σε σχέση με τα λεφτα που δίνεις. Εγω όμως μεσα στο κλίμα της ανασφάλειας που διανύουμε και τον βομβαρδισμό που δεχόμαστε οτι θα επικράτησουν τα ηλεκτρικά κτλ και απο συζητήσεις με φίλους και γνωστούς οτι τα θερμικά θα απαξιωθούν σε λίγα χρονια συν οτι θα μπει φόρος άνθρακα κτλ κατέληξα στην active στα 20κ ετσι να εχω όσο το δυνατό μικροτερη απαξίωση μελλοντικά
Μαλιστα, ενδιαφερον επιπλεον κριτηριο επιλογης. Ειδικα αν σαν ιδιοκτητης αυτοκινητου αλλαζει καποιος τα αυτοκινητα οπως κανουν σε αλλες χωρες (της Ευρωπης). Καπου κατι σαν να διαβασα ισως επι του θεματος στο νημα και σιγουρα και στον εντυπο τυπο επισης. Αλλα με τα ελαχιστα που αντιλαμβανομαι επι του θεματος του ηλεκτρικων νομιζω οτι ειμαστε στο 1% της φορτωσης της νεας πραγματικοτητας του μελλοντος, τουλαχιστον για τη χωρα μας και το καλειδοσκοπιο των πολιτων και δραστηριοτητων που την απαρτιζουν... Μακαρι να γινει ετσι προς οφελος ολων, του περιβαλλοντος, των βιομηχανιων αλλα και της καθημερινοτητας (ολων) μας εν κατακλειδι.
-
Τι να σας πω ρε παιδια, live η μπροστινη μασκα ειναι χαλια, σαν να λειπει κατι απο το κατω μερος, μου θυμιζει λιγο Juke το προηγουμενο μοντελοΈχει στα έξτρα ένα επιπλέον νύχι για τον μπροστινό προφυλακτήρα. Βγαίνει λέει σε ασημί. Πιστεύω ότι με βάψιμο στο χρώμα του αυτοκινήτου θα φαίνεται ωραία και γεμίζει κάπως η μπροστινή όψη. Πολύ αλμυρή τιμή όμως στα 400€+
Edit: Η γιαπωνέζικη Jaos που έχει off-road accessories έβγαλε μερικά πραγματάκια για το cross: https://re-how.net/all/1425741/ Δεν ξέρω αν στέλνει όμως Ευρώπη και πόσο τα κοστολογεί
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Τι να σας πω ρε παιδια, live η μπροστινη μασκα ειναι χαλια, σαν να λειπει κατι απο το κατω μερος, μου θυμιζει λιγο Juke το προηγουμενο μοντελοΈχει στα έξτρα ένα επιπλέον νύχι για τον μπροστινό προφυλακτήρα. Βγαίνει λέει σε ασημί. Πιστεύω ότι με βάψιμο στο χρώμα του αυτοκινήτου θα φαίνεται ωραία και γεμίζει κάπως η μπροστινή όψη. Πολύ αλμυρή τιμή όμως στα 400€+
Edit: Η γιαπωνέζικη Jaos που έχει off-road accessories έβγαλε μερικά πραγματάκια για το cross: https://re-how.net/all/1425741/ Δεν ξέρω αν στέλνει όμως Ευρώπη και πόσο τα κοστολογεί
κατι τετοιο λες σαν την Corolla SUV?
ναι ισως δινει λιγο εξτρα ογκο στην μασκα
φυσικα ειναι εντελως υποκειμενικο το κριτηριο, προσωπικα η μασκα της Corolla μ' αρεσει πολυ περισσοτερο, βγαζει δυναμισμο και γιγαντια ρομποτ να καταστρεφουν το Τοκιο
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
κατι τετοιο λες σαν την Corolla SUV?
ναι ισως δινει λιγο εξτρα ογκο στην μασκα
φυσικα ειναι εντελως υποκειμενικο το κριτηριο, προσωπικα η μασκα της Corolla μ' αρεσει πολυ περισσοτερο, βγαζει δυναμισμο και γιγαντια ρομποτ να καταστρεφουν το Τοκιο
το corolla ειναι σαφως πιο ωραιο μπροστα αλλα και σαφως χαλια πισω
-
Όχι, εννοώ αυτήν την ποδιά όπως το λέει στην λίστα αξεσουάρ:
Μπορείτε να δείτε και πώς το έχουν κάνει μερικοί από Ιαπωνία:
Toyota Yaris Cross