-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Μου ειπαν πως δεν δινουν παντως εγγυηση τιμης, δηλαδη οταν ερθει αναλογα με τις τοτε τιμες... το βλεπεις τωρα 20χιλ κ σε ενα χρονο μπορει να σου πουν 23χιλ ? παμε καλα?
Ακριβώς όπως τα λέει ο tgk & rid, η τιμή είναι κλειδωμένη και ακυρώνεις όποτε θες με επιστροφή προκαταβολής. Εαν σου είπαν άλλα, είναι μούφες του εμπόρου οπότε άλλαξε έμπορο!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλά ρε συ Φάνη γίνεται να το κάνουν αυτό?
Αλλοι έμποροι να κλειδώνουν τιμή και άλλοι όχι? Δεν υπάρχει ΜΙΑ γραμμή σε όλες τις αντιπροσωπείες?
-
Κλειδωμενη και σε εμενα και εγγυηση οποτε θελω πισω, χωρις πολλα πολλα.
Χαρακτηριστικα μου ειπε ο πωλητης και να μην το θελω , θα βρεθει σε 5΄ άλλος να το παρει , οποτε δεν έχουν τιποτα να χασουν. -
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Καλά ρε συ Φάνη γίνεται να το κάνουν αυτό?
Αλλοι έμποροι να κλειδώνουν τιμή και άλλοι όχι? Δεν υπάρχει ΜΙΑ γραμμή σε όλες τις αντιπροσωπείες?
Φυσικά και υπάρχει η οδηγία της Τογιότα Hellas αλλά ελεύθερη αγορά είναι, ο κάθε έμπορος μπορεί να έχει δική του πολιτική (για να καρπωθεί το μεγαλύτερο κέρδος) και θα πρέπει να τον τιμωρήσει η αγορά αλλά και να γίνει καταγγελία στην Toyota Hellas.
Εγώ πάντως σε όσους εμπόρους πήγα στην Αθήνα (4 στο σύνολο), όλοι μου είπαν ότι η τιμή είναι κλειδωμένη. -
-
Και σε μένα παιδιά σε 2 αντιπροσωπείες που ρώτησα, κλειδωμένη τιμή μου είπαν.
Ωστόσο σε περίπτωση ακύρωσης, μου είπαν ότι την προκαταβολή θα την πάρω πίσω μόνο για σοβαρή αιτιολογία! Ειδάλλως λέει θα πας να κλείσεις 2-3 αυτοκίνητα, να κλειδώσεις τιμές και θα παραλάβεις όποιο έρθει πρώτο! Βέβαια εδώ γεννάται το ερώτημα, ποιος αποφασίζει ποια είναι η σοβαρή δικαιολογία?
Μπορούν όντως να το κάνουν αυτό? Μήπως αφορά μόνο την περίπτωση που βάλεις κάποιον εξτρά εξοπλισμό?
Αν και πάλι μου φαίνεται κουλό από την άποψη ότι, έστω ότι το παραγγέλνω σήμερα και βάζω πχ και ηλιοροφη έξτρα και έχει παράδοση 1 χρόνο και αποφασίζω να το ακυρώσω σε 5-6 μήνες. Πως γίνεται να μην μου δώσουν πίσω την προκαταβολή τη στιγμή που το αυτοκίνητο δεν έχει μπει καν σε διαδικασία παραγωγής? -
@christosvvs said in Toyota Yaris Cross:
Ωστόσο σε περίπτωση ακύρωσης, μου είπαν ότι την προκαταβολή θα την πάρω πίσω μόνο για σοβαρή αιτιολογία! Ειδάλλως λέει θα πας να κλείσεις 2-3 αυτοκίνητα, να κλειδώσεις τιμές και θα παραλάβεις όποιο έρθει πρώτο! Βέβαια εδώ γεννάται το ερώτημα, ποιος αποφασίζει ποια είναι η σοβαρή δικαιολογία?
Μπορούν όντως να το κάνουν αυτό? Μήπως αφορά μόνο την περίπτωση που βάλεις κάποιον εξτρά εξοπλισμό?
Αν και πάλι μου φαίνεται κουλό από την άποψη ότι, έστω ότι το παραγγέλνω σήμερα και βάζω πχ και ηλιοροφη έξτρα και έχει παράδοση 1 χρόνο και αποφασίζω να το ακυρώσω σε 5-6 μήνες. Πως γίνεται να μην μου δώσουν πίσω την προκαταβολή τη στιγμή που το αυτοκίνητο δεν έχει μπει καν σε διαδικασία παραγωγής?Εμενα μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει ο λογος ακυρωσης απλα θα μου δωθουν τα χρηματα μολις βρουν αλλο αγοραστη στη θεση μου. Κατι που ειναι απιθανο να μη συμβει με τη τεραστια ζητηση που εχει
-
Αν και πάλι μου φαίνεται κουλό από την άποψη ότι, έστω ότι το παραγγέλνω σήμερα και βάζω πχ και ηλιοροφη έξτρα και έχει παράδοση 1 χρόνο και αποφασίζω να το ακυρώσω σε 5-6 μήνες. Πως γίνεται να μην μου δώσουν πίσω την προκαταβολή τη στιγμή που το αυτοκίνητο δεν έχει μπει καν σε διαδικασία παραγωγής?Δεν γνωρίζω τι γίνετε τώρα αλλά μέχρι δεν μπορούσαν να σου κρατήσουν την προκαταβολή πάρα μόνο αν το αυτοκίνητο είχε μπει γραμμή παραγωγής νομίζω υπάρχει και νόμος που λέει πως έχει δικαίωμα να σου κρατήσει μόνο το 2% της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου δηλαδή χωρίς τελη ταξινόμησης φπα αλλά δεν το γνωρίζω σίγουρα
-
Κυριοι, συγνωμη, σχεδον 180 τελικη @ 3:12 min? Ενα σκαλοπατι πανω απο την επισημη? Εφικτο? Το 6,3 λ. ειναι της παρουσης, με το γκαζι τερμα? Η καποιος μεσος ορος?
Βολτες στα berg-εν... Mε ADVENTURE Γερμανιας, με ηλιοροφη. Κοστος ηλιοροφης 440 ευρω μονο... Βεβαια πολυ πιο ακριβο οπως ολα... Ωραια αυτη η διχρωμια... Φλερταρε στο μυαλο μου κανενα 24ωρο, παραλιγο να την ειχα επιλεξει... Αλλα ακριβη εκδοση... Για ενα YARIS...
Ουδεν σχολιον για τη 'φορτιο' στο πορτ παγκαζ @ 4:15 min...
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
ρα αλλά μέχρι δεν μπορούσαν να σου κρατήσουν την προκαταβολή πάρα μόνο αν το αυτοκίνητο είχε μπει γραμμή παραγωγής νομίζω υπάρχει και νόμος που λέει πως έχει δικαίωμα να σου κρατήσει μόνο το 2% της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου δηλαδή χωρίς τελη ταξινόμησης φπα αλλά δεν το γνωρίζω σ
Εχει κανεις γνωμη για το βενζινοκινητο? για εμενα που δεν κινουμε τοσο στην πολη αξιζει? Μου λενε διαφορα οτι ο κινητηρας ειναι παλιος κτλ και γενικα θελει πιεση για να αποδώσει.
-
Εχει κανεις γνωμη για το βενζινοκινητο? για εμενα που δεν κινουμε τοσο στην πολη αξιζει? Μου λενε διαφορα οτι ο κινητηρας ειναι παλιος κτλ κτλ
Δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να το πάρει αμιγώς βενζινοκίνητο με την έννοια ότι υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία. Είναι αξιόπιστο μοτέρ, αλλά ατμοσφαιρικό. Το οδηγείς και εαν σου αρέσει/σε καλύπτει προχωράς.
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Κυριοι, συγνωμη, σχεδον 180 τελικη @ 3:12 min? Ενα σκαλοπατι πανω απο την επισημη? Εφικτο? Το 6,3 λ. ειναι της παρουσης, με το γκαζι τερμα? Η καποιος μεσος ορος?
Βολτες στα berg-εν... Mε ADVENTURE Γερμανιας, με ηλιοροφη. Κοστος ηλιοροφης 440 ευρω μονο... Βεβαια πολυ πιο ακριβο οπως ολα... Ωραια αυτη η διχρωμια... Φλερταρε στο μυαλο μου κανενα 24ωρο, παραλιγο να την ειχα επιλεξει... Αλλα ακριβη εκδοση... Για ενα YARIS...
Ουδεν σχολιον για τη 'φορτιο' στο πορτ παγκαζ @ 4:15 min...
αυτό που μπορώ να πω σίγουρα γιατί το δοκίμασα σε 2 test drive ( 18άρες και τις δυο φορές ,τετρακίνητο την δεύτερη ) η κατανάλωση που βλέπεις είναι μέσος όρος μικτής χρήσης , στιγμιαίο σε αντίστοιχα χλμ 2-3 λίτρα πάνω...το 3 στο τετρακίνητο φυσικά
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
ρα αλλά μέχρι δεν μπορούσαν να σου κρατήσουν την προκαταβολή πάρα μόνο αν το αυτοκίνητο είχε μπει γραμμή παραγωγής νομίζω υπάρχει και νόμος που λέει πως έχει δικαίωμα να σου κρατήσει μόνο το 2% της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου δηλαδή χωρίς τελη ταξινόμησης φπα αλλά δεν το γνωρίζω σ
Εχει κανεις γνωμη για το βενζινοκινητο? για εμενα που δεν κινουμε τοσο στην πολη αξιζει? Μου λενε διαφορα οτι ο κινητηρας ειναι παλιος κτλ και γενικα θελει πιεση για να αποδώσει.
''...έχει ροπή και με 3 και 4 άτομα απλά δεν το πατάω ακόμη έχει 1700 χιλιόμετρα με 6η από 100 στα 130 πολύ εύκολα κάνεις προσπέραση δεν χρειάζεται να κατεβάζεις ταχύτητα. Έχει καλά ανοίγματα και πολύ αποδοτικά φρένα...'' εχει γραψει ενα χρηστης σε γνωστο social media στο οποιο εχει δημιουργηθει ενα γκρουπ...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
...170 δίνει ο κατασκευαστής, 178 κάτι ας πούμε έχει το κοντέρ, με το σφάλμα να είναι 172-174 πραγματική ταχύτητα;
6,3 είναι ο μέσος όρος, όταν πηγαίνει με την τελική είναι 10+, η άσπρη καμπύλη δίπλα στο 6,3 στο κοντέρ. -
-
-
https://www.iefimerida.gr/oikonomia/toyota-ergostasia-pandimia-covid-19-elleipsis
Εχω την αισθηση οτι απλα αναπαραγει μια ειδηση γενικη, για ''τηλεθεαση'' και μαλλον η ειδηση αυτη αναφερεται στη Ασιατικη αγορα. Το αναφερει στην ιστοσελιδα της η Τοyota στην Ιαπωνια ζητωντας προκαταβολικα συγνωμη απο τους πελατες της... Τα αρνητικα του ψηφιακου τυπου να αναπαραρει τιτλους αντι ειδησεις, χωρις link διασταρωσης ετσι για να κανουμε κλικ... Που ειναι η πηγη της ειδησης? Για αυτο μπλοκαρω τετοιες σελιδες απο τα το ψηφιακο μου κοσμο...
-
Νέα γραμμή παραγωγής κινητήρων στην Πολωνία
Νομίζω δείχνει ξεκάθαρα ότι πιστεύει πολύ στο Cross η Toyota και βάζει κι άλλη γραμμή παραγωγής κινητήρων Hybrid 1.5! Θα μου πείτε βέβαια και τσιπάκια που θα βρει? Προσωπικά νομίζω ότι όλο αυτό με τα τσιπάκια έχει μια μεγάλη δόση αναλήθειας. Δεν μπορεί εταιρίες όπως η Ford παράδειγμα με τα Fiesta, Puma και Focus και άλλες να καταργούν τις απλές εκδόσεις που χρειάζονται και λιγότερα τσιπάκια και να ξεκινάει η γκάμα κάθε μοντέλου από τις πολύ πλούσιες που είναι φουλ στους αυτοματισμούς, άρα και τσιπάκια.
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω δείχνει ξεκάθαρα ότι πιστεύει πολύ στο Cross η Toyota και βάζει κι άλλη γραμμή παραγωγής κινητήρων Hybrid 1.5! Θα μου πείτε βέβαια και τσιπάκια που θα βρει? Προσωπικά νομίζω ότι όλο αυτό με τα τσιπάκια έχει μια μεγάλη δόση αναλήθειας. Δεν μπορεί εταιρίες όπως η Ford παράδειγμα με τα Fiesta, Puma και Focus και άλλες να καταργούν τις απλές εκδόσεις που χρειάζονται και λιγότερα τσιπάκια και να ξεκινάει η γκάμα κάθε μοντέλου από τις πολύ πλούσιες που είναι φουλ στους αυτοματισμούς, άρα και τσιπάκια.
Αυτες οι ελλείψεις φέρνουν και αισχροκέρδεια.
Toyota Yaris '21 CROSS TEAM GERMANY
Στην ουσία ειναι σαν την ελληνική έκδοση style ετοιμοπαράδοτο στα 31.900€. Λες οταν παραλάβω να το βαλω αγγελία και να παραγγείλω το rav4?
-
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Αυτες οι ελλείψεις φέρνουν και αισχροκέρδεια.
Toyota Yaris '21 CROSS TEAM GERMANY
Στην ουσία ειναι σαν την ελληνική έκδοση style ετοιμοπαράδοτο στα 31.900€. Λες οταν παραλάβω να το βαλω αγγελία και να παραγγείλω το rav4?
Οπότε με την λογική του Team Germany το active Hybrid που έχω εγώ το πουλάω άνετα 25 χιλιαρικάκια!!!!
Toyota Yaris Cross